2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kızlaar insan 9. ayında bile aşerer mi zaten sevdiğim dondurmaya bugün ayrı bir düştüm akşamdan beri 3 kere mi yer insan:131::131::131:

Benim kendi doktorum kortizonlu bir losyon yazdı,bir de cildiyeye git dedi..Bugün cildiyeye gittim o da iki krem yazmıs biri zaten bende vardı onu da denemiştim hiç işe yaramamıstı bi tane de alakasız bi krem yazmıs..Hiç işe yaramadı..Kendi doktorumun önerdiği kortizonlu losyonu da kullanmaya cesaret edemiyorum..Hamile kaldığımdan bu yana bu kadar sıkıntı çekmemiştim..Sıcak bi dert kaşıntı ayrı bi dert..

Ayy kızlaar insan 9. ayında bile aşerer mi zaten sevdiğim dondurmaya bugün ayrı bir düştüm akşamdan beri 3 kere mi yer insan:131::131::131:

kızlar gogus pompası aldınız mıııı

Ama göğüs pedi aldım bugün lansinoh'un kini aldım

Tatlım ben almadım şimilik bize gerekli değil sende bende çalışmıyoruz ama sonra lazım gelirse sütüm çok oldu az oldu gibi problemler o zaman alırım benim tavsiyem şimdi alma canım
hani her yerde satılıyo lazım olursa alırım dıye dusundum ama etrafımdakı herkezcıkler almıs dedım acaba bende mi alsam
bende lansınohun gogus kremını aldım 35 ytl . eger bi işe yaramazsa yanarım paracıklarımaaa

kızlar gogus pompası aldınız mıııı

Ben calistigim icin aldim. Birde ilk zamanlar sutu artirdigini duymustum sagip sagip simdiden dolaba atmayi dusunuyorum. Dun de tv de boyle yapmayi oneriyordu. Medelanin mini pompasini aldim. Sanirim sende marka bakiyorsun. Bir de daha profosyonel bir makine vardi ya neydi adiiii????? Ameda idi galiba o da guzelmis. Ama bana bu yeter gb geldi

HAYIRLI SABAHLAR KIZLAR ŞÖYLE GEÇMİŞTEN GELDİM BİSSÜRÜ ŞEY KONUŞMUŞSUNUZ BEN YOKKEN AMA ŞÜKÜR DOĞURAN YOK...
bende son hazırlıklar üzerine eğiliyorum perşembe kontrolum var drum söyler artık doğum tarihini ondan sonra son rutuşlar ve ben bebişime kavuşurum inş...
BU ARADA CEMİ CÜMLEMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUNNN...
DUA EDELİM HEP BERABER BU GECE BİRBİRİMİZE....
MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANA ETTİĞİ DUA GERİ ÇEVRİLMEZ...

ay kızzzzzzzz nükleer gelmişşşş bebişini kucağına alcakmışşşş çok sevindim kandil hürmetine kucağına bi al bi daha bırakma kuzunu inş...
tabi akıllı bi bebek olsun yerinde uyumayı sevsin o ayrı .)

kızlarrr günaydın herkeseee
bugün erkenciyiz biz biraz canım börek isteedi bizmkini gönderdm börek almaya
dün bebişime ciciler aldık artık bitti alıncakları bitek bebek şekerlerini koymaya o araba gibi olan sepetlerden alıcam.onuda netten alırım artık çıkamıcam bidaha çarşıya öldm walla yorgunluktan.
gece bizim adam hep ayaklarımı ovdu durdu bi ara baktım uyuyakalmış ovarken hemen düürttüm kalk die nasıl kalkıo ama görcektiniz bişimi oldu die.
buarada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.birbirimize bol bol dua edelim çok ihtiyacımız var.

Kandılınız mubarek olsun . Allah dualrınızı kabul gunahlarımızı magfiret sevaplarımızı bol Evlatlarımızı hayırli ömürlerimizi uzun sevdıklerımızı cok eylesinn ..
kozmatık bebişimmmm gece vakti uykusuzluktan tek gözle yazıyordum ondandı hahahah bende guldum ama

günaydın güzel anneler uyandık yatak keyfi yapıyoruz kızımla onuda hıçkırık tuttu kıyamam kuzuma sizler nasılsınız?
Miraç kandilmiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize
Rabbime iyi bir kul, anasısına babasına saygılı sevgili ,sağlıklı akıllı fikirli zeki , kızsa güzel erkekse yakışıklı hayırlı ömür sahibi evlatlar nasip etsin.

Allah razı olsun duaların kabul olsun inş... benımkısını de tutuyo arada kızın nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…