- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.201
hazıran anneleri dogum yapıyor topıgınde dolasıyodum bakıyordum bıtanecıgım valla ıstanbul gıbı yerde vantılator lazımOooohh sefan olsun senin ve paşanın canına değsiiinn:131::131:
bende de aynı dert var, 34.haftaya kadar hiçbirşey yoktu, birden çatladım, karnımın alt kısmında oluştu ve giderekte artıyor ve acayip kaşınıyor,kaiıdığım için kabardı dahada kaşınıyor. birde kan sulandırıcı ,ğne oluyorum, 8 aydır birşey yoktu ama 1 haftadır vurduğum er kızarıyor,alerji oldu galiba. yarın cilt doktoruna gideceğim.
Ayy kızlaar insan 9. ayında bile aşerer mi zaten sevdiğim dondurmaya bugün ayrı bir düştüm akşamdan beri 3 kere mi yer insan:131::131::131:
Benim kendi doktorum kortizonlu bir losyon yazdı,bir de cildiyeye git dedi..Bugün cildiyeye gittim o da iki krem yazmıs biri zaten bende vardı onu da denemiştim hiç işe yaramamıstı bi tane de alakasız bi krem yazmıs..Hiç işe yaramadı..Kendi doktorumun önerdiği kortizonlu losyonu da kullanmaya cesaret edemiyorum..Hamile kaldığımdan bu yana bu kadar sıkıntı çekmemiştim..Sıcak bi dert kaşıntı ayrı bi dert..
kızlar gogus pompası aldınız mıııı
Ama göğüs pedi aldım bugün lansinoh'un kini aldım
hani her yerde satılıyo lazım olursa alırım dıye dusundum ama etrafımdakı herkezcıkler almıs dedım acaba bende mi alsamTatlım ben almadım şimilik bize gerekli değil sende bende çalışmıyoruz ama sonra lazım gelirse sütüm çok oldu az oldu gibi problemler o zaman alırım benim tavsiyem şimdi alma canım
valla erken dogum yapan annelerı merak edıyorum hayatımbenım nukleer secret51 ...
acaba bebısler nasıl :44::44:
Merhaba, bebişin iyi olmasına çok sevindim. Kuru dut, kayısı, inciri komposto yapıp içersen sütün artar diyorlar, deneyemedim daha ama deneyen tanıdıklarım etkisini görmüşler.
Benim bebişimde iyi teyzeleri. Haftaya emzirmeye başlıycam :) Herkese hayırlı doğumlar, sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inş.
Allah razı olsun duaların kabul olsun inş... benımkısını de tutuyo arada kızın nasıllgünaydın güzel anneler uyandık yatak keyfi yapıyoruz kızımla onuda hıçkırık tuttu kıyamam kuzuma sizler nasılsınız?
Miraç kandilmiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize
Rabbime iyi bir kul, anasısına babasına saygılı sevgili ,sağlıklı akıllı fikirli zeki , kızsa güzel erkekse yakışıklı hayırlı ömür sahibi evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsun duaların kabul olsun inş... benımkısını de tutuyo arada kızın nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?