2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun allah önce sabır versın sonra tum ıstedıklerınızı

su mubarek gunlerde kocamı öldürmezsem bı daha öldürmem herhalde sımdı dr dan geldık adam sancım olduguna ınanmıyor doktora bakıyorum nst de cok bısey cıkmıyor ama esım agrım var dıyor acaba agrı esıgıylemı alakalı agrı esıgını ölçtürelim demez mı delirdim resmen sancılar nst de 80 de cıkıyor adama gore sancım yokmus bıde donup bana sen hamılelıkten sıkıldın ondan cocugu aldırmak bıran once dogurmak ıstıyorsun dıyor yemın ederım tavan yapmıs durumdayım suanda

Sizin de miraç kandiliniz mübarek olsun..Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşaallah.. Cenab-ı Hakk Hepimize Hayırlı doğumlar nasip etsin.. Bebeklerimizin sağlıklı elleri ayakları bütün uzuvları düzgün olarak doğabilmelerini Rabbim nasip etsin..

aynen canım ya bende sancım var dıyorum kocam dıyor kı doktor hersey yolunda gıdıyor dıyor sen neden erken doguracaksın dıye ısrarcısın dıyor
kadınlar kulubune gırıyorsun erken doguranları gorunce psıkolojın bozuluyor dıyor ??
ne dıyeyım kuzum nst de cok sıkıcı zatenn :26:

bende eşime dogumda yanımda olucaksın dimi diye tutturdum korkuo çok ama hayrda diemio
şu siteye girip duruosun yeni yeni icatlar çıkarıosun başıma dio
senden önce ya ben dogurursam falan dio tırsıo biraz
ama sanırım girecek içten içten istediğini hissediorum ama mızmızlanıo işte kocişşş

sizlerinde kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul, evlatlarımız sağlıklı olsun.

kocanda seni sakinleştireceği yerde dediğine bak, sabırlı olma vakti şu sıralar kızlar az kaldı bi avazda kurtulalım inşallah..

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım bebişler nasıl. Bizde oğlumla iyiyiz çok şükür sabah işe gelirken evden kahvaltı yapmadan çıktım açlıktan midem bulandı eşime zor durduttum arabayı yaaa. Sokağın ortasında sabah sabah bulantı çok kötü idi. Oğluşum açlığa dayanamıyor ya obur bişi olcak ya da beni doğumdan sonrası için hazırlıyor :)

Unutmadan Herkesin Miraç Kandili Mübarek Olsun.Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul eylesin.Herkesin gönlüne göre versin.

Bende eşimin doğuma girmesini çok istiyorum ama o korkuyor. Diyor ben senin gözyaşlarına bile dayanamazken senin o acı ile kıvranmana içim elvermez diyor. Sezeryan olursada giremem diyor doktorum programında görmüş kadının karnını nasıl açtıklarını giremem diyor. Hayırlısı bakalım...

merhaba anneler ve tatlı kuzucukları
herkes iyidir inş. bayadır gelemedim geçmişide okuyamadım çok birikmiş doğuran varmı acaba ?

biz iyiyiz oğlumla bu aralar yoğunuz hayat koşturmacası :)
çakma baby shower ımız, evlilik yıl dönümümüz, fotoğraf çekimimiz, düğünler nikahlar ayrıca babalar günü ve babamızın doğum günü hazırlıkları fln epey uğraştık :)
bu hafta odamızı yerleştirdik çantamızda hazır artık tek eksiğimiz yavruşumuz
odayı yerleştiriken annem ve kayınvalidem geldi sağolsunlar çoğu şeyi onlar yapmasına rağmen ben çok yoruldum :) bi ara ayaklarım mosmos olmuştu çok korktum şükür geçti havaya kaldırınca
dün itibari ilede uzatsam dahi ayaklarım hep şiş yürürken üstleri oynuo bıngıl bıngıl :))))

perşembe günü doktor randevumuz var doğum için muayne olacağız ve nası olacağı belli olacak hakkımızda hayırlısı
bizden şidmilik bu kadar hepinizi öpüyor selamlıyoruz :)

gircek başka çaresi uok sen gelmezsen yanımda doğurmam faan diom doğurma dio
ama bizimkide cok duygusaldır zaten beni öle görünce dayanamaz
baş ucumda durursun kesilen yere bakmazsın elimi tutarsın diorum
tamam dedi ama bilemem yan çizermi
gerçi çizemez korkuttum baya

rabbım benı sınıyor bu gunlerde bıtecek yuzumun hep gulecegı mutlu gunler gelecek ınanıyorum ben su mubarek gunlerde cektıklerımızı goruyordur allah babamda dıyor arada senı anlamasını bekleme cocuk nasıl bısey duygusu ne daha hıc bırını bılmıyor her erkek anlamıyor bunu hamıle olmanı bıle kabullenemıyor olabılır dıyor canım babam benım

bazı arkadaşlar nekadar sık doktor kontrolune gidiyorlar bende mi bi tuhaflık var yoksa anlamadım, zeynep kamile gidiyorum ben ayda bir çağırdı şimdiye kadar mayıs sonunda gitmiştim yine 4 hafta sonra gel dediler. diğer arkadaşlar özelde yaptırdıkları içinmi bu kadar sık gidiyorlar acaba bi sıkıntıları olmadığı halde, yani para tuzağına kapılıyorlar

yok cnm normal sorunsuzsa senınkı gıbı oluyor ama bazı dr lar 32 den sonra 2 haftada bır cagırabılıyor ve 36 dan sonra herkes haftada bıre dusuyor dogum baslamısmı bebek ıyımı dıye sık kontrol edılmelıymıs nette yazıyor zaten

ben özele gittim geçen iki haftada bir gel dedi 36.haftadan sonra haftada bir dedi zaten haftada bir gidince devlete gidicem

özelde 10 gün içinde muayene olma hakkı var 2 kere öle giderim sonra devlet zaten doğum yaklaştı

herkesin kandılını kutluyorum arkadaslar
sizden bir ricam olacak hastane çantasına lazım olan şeyleri bi arkadas yazmıştı sayfasuını bulamıyırum bılenvarmı
acaba kontroletmek istedımde

valla şöyle söleyim beyaz beyazdı neyse olur dedim sonra güneşlendiriyordum karnımı evde annem dedi dön bakim yanını bi mor mor çatlamışım badem yağı sürüyordum fayda etmedi çatladık yinede

Bende badem yağı kullanıyorum... geçenlerde sürerken kardeşim karnımın altının çatladığını söyledi ama az dedi.. çok sinir oldum
. İnşallah daha fazla çatlamaz..

Bende badem yağı kullanıyorum... geçenlerde sürerken kardeşim karnımın altının çatladığını söyledi ama az dedi.. çok sinir oldum
. İnşallah daha fazla çatlamaz..

badem yağı sürüyordum sonra kakoa yağı kullanıyorum şuan daha iyi gibi kaşınıyorsan cnaım çatlarsınki hele o kaşıntı öldürüyor yolda markette dinlemiyor

özele gidince böyle oluyor işte gerçi senin sancıların falan vardı sende kontrole sık çağrabilir. normal görünenlere çağrıp 2 haftada bir hem insanı merak içinde bırakıyorlar hemde masraf yani, nst ye sokuyolar ordan 50 lira muyaene 40 lira tahlil falan...... sonuç olarak evlatlarımızda vucudumuzda vaktinde nasıl davranacağını biliyor kanaman yoksa sancın 10 dk.bir gelmiyosa gereksiz bence, hem eşlerimizi hem kendimizi bunaltmayalım arkadaşlar yani benimde ilk bebeğim bikaçtane doğurmadım sadece bu hazırlık kurslarına gittim oyüzden sakince sabırla bekliyorum, ukalalık değil niyetim sizlerede amacım moral verebilmek yapabildiysem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…