2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

abim vardı onu ugurladım şimdi yazamadım pek dertleştik azcık ikimizde aynı dertten muzdaribiz 'ANNEM'
sinirim bozuldu bak yne aklıma geldikçe gerçi hiç aklımdan gtmioda nese

hahaha canım sen snirlisin ama kusura bakma benm cok komigme gitti, ağrı eşiğini ölçtürelim mi dedi eşin?
oyle bi ölçüm mü varmış ki haha

valla bana gel diyen de yok en son 3 hafta önce gittim herşey yolunda deyip sepetledi beni.valla bende imreniyorum burda okuduklarıma bi bana denk gelmedi ilgisi bol bir doktor.

valla bana gel diyen de yok en son 3 hafta önce gittim herşey yolunda deyip sepetledi beni.valla bende imreniyorum burda okuduklarıma bi bana denk gelmedi ilgisi bol bir doktor.

canım bnde en son ayın birinde gttm 32 haftalıktım 1 ay sonra tekrar gel 36 haftadan sonra her hafta geliceksn artık dedi.yani bn bugune dek hep 1 ay arayla gttm hatta gnlerinide ayarlamıştım tam ayım doldugunda gidiodum.
ayrıca bazı arkadaslar nt ücretnden falan bahsetmişler bnde grdm nstye ama almadılar özele gdiorum bnde ama bnden değil sadece kmseden almıolar randevundan onra 15 gün içindede ücretsz muayeneye gidebiliosun

takma kafanı emin ol hepimiz yaşıyoruz benzeri abzurt muhabbetleri.bak dün akşam noldu benim akşamları sancım oluyo bel ve kasık ağrısı ama sabaha tık yok yalancı sancılar anlaşılan dün akşam dedimki eşime ben çok sıkıldım doğsa artık sıcaklarda bastırdı elim ayağım balon gibi dayanamıyorum dedim.oda bana cevaben sen çatlamamak için bir an önce doğurmak istiyosun dimi dedi bende sadece yüzüne baka kaldım buyur burdan yak

bugün herkes gezmelerde heralde...Kızlar belim ağrıyor bugün daha önce ağrımazdı yani ağrı gibi değilde sızı gibi normal mi endişelenmeli miyim?

canım imkanlarla alakalı birazda ben izmirin torbalı ilçesindeyim burada bir devlet hastanesi birde özel tıp merkezi var özeldeki doktordan hiç memnun olan duymadım ve hiç gitmedim devlet hastanesinde anca bu kadar ilgileniyorlar işte doktorum çok iyi çok bilinçli bir doktor ama fazla ilgilenmiyo işte

bugün herkes gezmelerde heralde...Kızlar belim ağrıyor bugün daha önce ağrımazdı yani ağrı gibi değilde sızı gibi normal mi endişelenmeli miyim?

canım doğumuna daha var senin erken doğum riskinde yoksa ciddi bişey değildir vücudun hazırlanıyordur yavaş yavaş.ben her akşam tamam sabaha doğurcam diyorum sabah kalkınca hiç ağrılardan eser yok

canım doğumuna daha var senin erken doğum riskinde yoksa ciddi bişey değildir vücudun hazırlanıyordur yavaş yavaş.ben her akşam tamam sabaha doğurcam diyorum sabah kalkınca hiç ağrılardan eser yok

sağol canım bugün 2 3 kez sızı girdi öyle ciddi bişi değil hafif ama ilk kez olunca merak ettim.Teşekkür ederim...

canım benmde hep belmde ağrılar oluo arada bi bide tam bacağımın arası sol taraf şeyimin yanı yani kaslarım öle kasılıoki bazen ayakta falan duramıorum arada bi girio günde 2 yada 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…