- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.241
gunaydın kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun allah önce sabır versın sonra tum ıstedıklerınızı
su mubarek gunlerde kocamı öldürmezsem bı daha öldürmem herhalde sımdı dr dan geldık adam sancım olduguna ınanmıyor doktora bakıyorum nst de cok bısey cıkmıyor ama esım agrım var dıyor acaba agrı esıgıylemı alakalı agrı esıgını ölçtürelim demez mı delirdim resmen sancılar nst de 80 de cıkıyor adama gore sancım yokmus bıde donup bana sen hamılelıkten sıkıldın ondan cocugu aldırmak bıran once dogurmak ıstıyorsun dıyor yemın ederım tavan yapmıs durumdayım suanda
kızlar gogus pompası aldınız mıııı
bazı arkadaşlar nekadar sık doktor kontrolune gidiyorlar bende mi bi tuhaflık var yoksa anlamadım, zeynep kamile gidiyorum ben ayda bir çağırdı şimdiye kadar mayıs sonunda gitmiştim yine 4 hafta sonra gel dediler. diğer arkadaşlar özelde yaptırdıkları içinmi bu kadar sık gidiyorlar acaba bi sıkıntıları olmadığı halde, yani para tuzağına kapılıyorlar
valla bana gel diyen de yok en son 3 hafta önce gittim herşey yolunda deyip sepetledi beni.valla bende imreniyorum burda okuduklarıma bi bana denk gelmedi ilgisi bol bir doktor.
gunaydın kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun allah önce sabır versın sonra tum ıstedıklerınızı
su mubarek gunlerde kocamı öldürmezsem bı daha öldürmem herhalde sımdı dr dan geldık adam sancım olduguna ınanmıyor doktora bakıyorum nst de cok bısey cıkmıyor ama esım agrım var dıyor acaba agrı esıgıylemı alakalı agrı esıgını ölçtürelim demez mı delirdim resmen sancılar nst de 80 de cıkıyor adama gore sancım yokmus bıde donup bana sen hamılelıkten sıkıldın ondan cocugu aldırmak bıran once dogurmak ıstıyorsun dıyor yemın ederım tavan yapmıs durumdayım suanda
canım bnde en son ayın birinde gttm 32 haftalıktım 1 ay sonra tekrar gel 36 haftadan sonra her hafta geliceksn artık dedi.yani bn bugune dek hep 1 ay arayla gttm hatta gnlerinide ayarlamıştım tam ayım doldugunda gidiodum.
ayrıca bazı arkadaslar nt ücretnden falan bahsetmişler bnde grdm nstye ama almadılar özele gdiorum bnde ama bnden değil sadece kmseden almıolar randevundan onra 15 gün içindede ücretsz muayeneye gidebiliosun
nstde sancım çıktı 60 larda. benim gibiolan var mı kızlar daha çok erken
bugün herkes gezmelerde heralde...Kızlar belim ağrıyor bugün daha önce ağrımazdı yani ağrı gibi değilde sızı gibi normal mi endişelenmeli miyim?
nstde sancım çıktı 60 larda. benim gibiolan var mı kızlar daha çok erken
canım doğumuna daha var senin erken doğum riskinde yoksa ciddi bişey değildir vücudun hazırlanıyordur yavaş yavaş.ben her akşam tamam sabaha doğurcam diyorum sabah kalkınca hiç ağrılardan eser yok
canım doğumuna daha var senin erken doğum riskinde yoksa ciddi bişey değildir vücudun hazırlanıyordur yavaş yavaş.ben her akşam tamam sabaha doğurcam diyorum sabah kalkınca hiç ağrılardan eser yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?