2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benmde hep belmde ağrılar oluo arada bi bide tam bacağımın arası sol taraf şeyimin yanı yani kaslarım öle kasılıoki bazen ayakta falan duramıorum arada bi girio günde 2 yada 3

benimde aynı yer canım sol tarafım,hatta gece o tarafa dönerken bile ağrıyor.Doktorum çatı genişlemeye devam ediyor dedi ondan olurmuş

kasımalardan şikayetim olduğundan nst istedi. ilk defa 60larda çıktı. doktor sıklaşırsa sorun olur dedi.2 hafta dayanman lazım dedi

kasılmayı nasıl hissediyorsun ben anlayamıyorum var mı yok mu oğlum toplanıyor gibi geliyor.Nasıl oluyor ki kasılma olunca??

karın taş gibi oluyor birden yumuşaklığı gidiyor.

bende bugün gittim cildiyeye kortizonlu bir krem yazdı advantan pomad. hamilelere yazıyoruz dedi doktor. kardeşim kadın doğumcu kullanabilirsin artık son zamanların olumsuz birşey olmaz dedi. bir sürdüm ama bir etki yok hala.

canım benmde hep belmde ağrılar oluo arada bi bide tam bacağımın arası sol taraf şeyimin yanı yani kaslarım öle kasılıoki bazen ayakta falan duramıorum arada bi girio günde 2 yada 3

ah canım bir bilsem bu doğum sancılarının nasıl başlayacağını kasıklarımda benimde ağrı var ama 6. aydan beni olduğu için onu pek dikkate almıyorm artık

Ben kortizonluyu denemedim daha..Benim kortizonlu ilacın adı dermotove..Üzerinde saç losyonu yazıyor.Sanırım saç dibinde oluşan egzamalar için kullanılıyormuş..Merak ettiğim bişey var canım..Senin sadece çatlağının olduğu terler mi kaşınıyor??Bende bir kaç gündür kaşıntı her yere yayıldı sanki..Bacaklarım,kollarım,elim,yüzüm...Kaşınan yerler de sivrisinek ısırığı gibi kabarıyor..

ah canım bir bilsem bu doğum sancılarının nasıl başlayacağını kasıklarımda benimde ağrı var ama 6. aydan beni olduğu için onu pek dikkate almıyorm artık

benm daha 4 5 gündür oluo bu kasılmalar amaaannn bir an önce doğurmak istiorummm biyandanda daha erken diorummm
ama cok sıkıldım artık bebişimi kucağıma alıp koklamak istiorumm onunla oynaşmk istiorum

evet benim çatlak yerlerim kaşınıyor. birde kan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şimdiye kadar birşey yapmamıştı ama 1 haftadır iğne vurulduğum yerler kızarıyor kabarıyor, ama kaşıntı yapmadı. ben asıl onun için gitmiştim.gitmişken çatlak kaşıntısınıda söyledim.o da onun için advantan verdi. dün akşam kardeşim antihistaminik bir alerji hapı verdi onu içtim. akşam biraz rahat yattım. olmazsa p.tesi başka cildiyeciye gideceğim.
seninkisi büyük ihtimalle gebelik alerjisidir, kollara bacaklarada yayılmaya başladıysa.

badem yağı sürüyordum sonra kakoa yağı kullanıyorum şuan daha iyi gibi kaşınıyorsan cnaım çatlarsınki hele o kaşıntı öldürüyor yolda markette dinlemiyor

Tatlım neden badem yağını kullandın ki kıl kökünü besleyici özelliği var tüylenme yapabiliyor ben çatlamadım çok şükür öyle çok büyük karnım olmadı hızzlı kiloda almadım belki ondandır ama sana zeytin yağını tavsiye ederim hücre yenileyici özelliği var her gün yağlan belki çatlakların taze olduğundan deformasyonu en aza indirebilirsin çatlakları bilmem ama cilt problemlerinde zeytin yağının mucizesini gördüm denemekten bişey kaybetmezsin tatlım

Evet doktor da gebelik alerjisi dedi ama ben de şu karaciğer enzimleri yüksek çıkınca bir hastalık oluyormus ondan korkuyorum kaşıntı arttıkça..Tahlil falan da istemedi doktorum..

selam kızlar bugün kontrolümüze gittik allaha şükür iyi herşey kzım 2300 gr olmuş boyu 44cm maşallh biraz toparlamış şimdiye kdr daha zayıftı. hala baş aşağı değil böyle giderse mecbur sezaryen olucam.

slm arkadaşlar... dün kontrole gittim.. kızım 2 kilo 900 gram ve bir sürprizle karşılaştık kızımın dişleri varmış... birde çenesinde gamzemiz var..
ama beni düşündüren iki hafta sonra doktorun çatı muayenesi için gel demesi.. doğum yaklaştıkça korkuyorum, bilmiyorum ne yapacağımı geceleri de uyuyamıyorum..umarım kızımı kucağıma aldığımda bunların hepsi geçmiş olacak..

maşallah maşallah kızına...dişleri de var aman allahım.
bı kucağımıza alalım hele bebişlerımızı herseyı unutacağız allah ın ıznıyle...

Maşallah canım kızına nasıl yani dişi mi vaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…