- 8 Aralık 2011
- 152
- 5
- 68
- 39
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.281
Maşallah canım kızınanasıl yani dişi mi vaaaarrr
evet canım üstte 2 tane altta 4 tane.. doktor nadir oluyor ama dişli doğan çocuk var diyor...
bazı arkadaşlar nekadar sık doktor kontrolune gidiyorlar bende mi bi tuhaflık var yoksa anlamadım, zeynep kamile gidiyorum ben ayda bir çağırdı şimdiye kadar mayıs sonunda gitmiştim yine 4 hafta sonra gel dediler. diğer arkadaşlar özelde yaptırdıkları içinmi bu kadar sık gidiyorlar acaba bi sıkıntıları olmadığı halde, yani para tuzağına kapılıyorlar
ay neguzel.sağlıkla gelsin inşallah.allah kurtarsın ne dıyım canım.burda satı en once olanlardan bırıyım ben.herhalde en son ben dogurcam
aynen canım ya bende sancım var dıyorum kocam dıyor kı doktor hersey yolunda gıdıyor dıyor sen neden erken doguracaksın dıye ısrarcısın dıyor
kadınlar kulubune gırıyorsun erken doguranları gorunce psıkolojın bozuluyor dıyor ??
ne dıyeyım kuzum nst de cok sıkıcı zatenn :26:
Günaydın kızlar. Dün doktor kontrolümüz vardı. Artık haftada bire indi kontrollerimiz. Önceki kontrolde amnios sıvım az çıkmıştı, bol su içmemi önermişti doktorum. ben zaten 3,5-4 lt içiyodum,geçen hafta günde 5-6 lt. su içtim. dün usg girdiğimde sadece 6cm suyum kaldığını söyledi. hiç bir faydası olmamış yanibeni dopplere gönderdi, orda kordondan bebeğe giden oksijen seviyesine falan baktılar.değerlerim normal çıktı,sıkıntı yok. gelişim geriliği falan yaparmış,öyle bir sıkıntı yok çok şükür bebeğim 2910 gr. olmuş. eşi yaşlanmış dedi doktor. bundan sonra her gün nstye giricem, bebek hareketlerinde, kalp atışlarında bir sıkıntı olduğu anda sezaryene alacaklar.doktorum b undan sonra kendini kurtarır, ben 36 haftalıkken doğurmuştum, sen 37. haftanın içindesin, kilosu da gayet iyi dedi.dua edin benim ve kızım için. bundan sonra her an tetikteyiz, bekliyoruz.:18:
Bu arada ben öğretmenim. merkeze yarım saat bir ilçede çalışıyorum. ailem merkezde yaşıyor, doktorum da orda. o yüzden artık gidiş geliş yapmayacağım, annemlerde kalıcam.normalde cuma günü izne ayrılacaktım, ama durum böyle olunca müdürümü aradım. pazartesi son kez okuluma gidicem,salı-çarş-perş için mazeret yazıcak bana. cuma da zaten rapor günüm.izne ayrılıyorum. böylece o haftayı da sonraya atmış olucam. sıkıntı çıkmaz herhalde. geçen sene bir arkadaş daha böyle yapmıştı. bir de diyelim ki bebeklerimiz vaktinden önce ama 1 temmuzdan sonra geldi. tatilde olsak da kullanmadığımız kısmı doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz? yeni torba yasayla doğumdan önce kullanılamayan izinler, doğum sonrasına aktarılır diyor.mesela benim beklenen doğum tarihim 13 temmuz ama ben 2 temmuzda doğurdum diyelim. aradaki 11 gün normalde tatildeyiz ama ben o günleri doğum sonrasına aktarabiliyor muyum? bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı??
sıcak ve uykusuz geceler kabusum olduuuu
Günaydın kızlar. Dün doktor kontrolümüz vardı. Artık haftada bire indi kontrollerimiz. Önceki kontrolde amnios sıvım az çıkmıştı, bol su içmemi önermişti doktorum. ben zaten 3,5-4 lt içiyodum,geçen hafta günde 5-6 lt. su içtim. dün usg girdiğimde sadece 6cm suyum kaldığını söyledi. hiç bir faydası olmamış yanibeni dopplere gönderdi, orda kordondan bebeğe giden oksijen seviyesine falan baktılar.değerlerim normal çıktı,sıkıntı yok. gelişim geriliği falan yaparmış,öyle bir sıkıntı yok çok şükür bebeğim 2910 gr. olmuş. eşi yaşlanmış dedi doktor. bundan sonra her gün nstye giricem, bebek hareketlerinde, kalp atışlarında bir sıkıntı olduğu anda sezaryene alacaklar.doktorum b undan sonra kendini kurtarır, ben 36 haftalıkkendoğurmuştum, sen 37. haftanın içindesin, kilosu da gayet iyi dedi.dua edin benim ve kızım için. bundan sonra her an tetikteyiz, bekliyoruz.:18:
Bu arada ben öğretmenim. merkeze yarım saat bir ilçede çalışıyorum. ailem merkezde yaşıyor, doktorum da orda. o yüzden artık gidiş geliş yapmayacağım, annemlerde kalıcam.normalde cuma günü izne ayrılacaktım, ama durum böyle olunca müdürümü aradım. pazartesi son kez okuluma gidicem,salı-çarş-perş için mazeret yazıcak bana. cuma da zaten rapor günüm.izne ayrılıyorum. böylece o haftayı da sonraya atmış olucam. sıkıntı çıkmaz herhalde. geçen sene bir arkadaş daha böyle yapmıştı. bir de diyelim ki bebeklerimiz vaktinden önce ama 1 temmuzdan sonra geldi. tatilde olsak da kullanmadığımız kısmı doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz? yeni torba yasayla doğumdan önce kullanılamayan izinler, doğum sonrasına aktarılır diyor.mesela benim beklenen doğum tarihim 13 temmuz ama ben 2 temmuzda doğurdum diyelim. aradaki 11 gün normalde tatildeyiz ama ben o günleri doğum sonrasına aktarabiliyor muyum? bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı??
Bende de aynı sıkıntı var canım bebeğimin kilosu da haftasına göre 1 hafta geri ama boyu iyi şimdilik masallah bende çok su içiyorum ama fayda etmiyor hatta suyun mu geliyor diye sormuştu doktorum suyum az oldug u için hareketli de değil benimde böyle mi acaba renkli doplere girdim bu hafta sıkıntı yok dedi doktor haftada 2kez nst ye girecegim
Ve 2 hafta sonra tekrar dopl e re girecegim bende
Günaydın kızlar. Dün doktor kontrolümüz vardı. Artık haftada bire indi kontrollerimiz. Önceki kontrolde amnios sıvım az çıkmıştı, bol su içmemi önermişti doktorum. ben zaten 3,5-4 lt içiyodum,geçen hafta günde 5-6 lt. su içtim. dün usg girdiğimde sadece 6cm suyum kaldığını söyledi. hiç bir faydası olmamış yanibeni dopplere gönderdi, orda kordondan bebeğe giden oksijen seviyesine falan baktılar.değerlerim normal çıktı,sıkıntı yok. gelişim geriliği falan yaparmış,öyle bir sıkıntı yok çok şükür bebeğim 2910 gr. olmuş. eşi yaşlanmış dedi doktor. bundan sonra her gün nstye giricem, bebek hareketlerinde, kalp atışlarında bir sıkıntı olduğu anda sezaryene alacaklar.doktorum b undan sonra kendini kurtarır, ben 36 haftalıkken doğurmuştum, sen 37. haftanın içindesin, kilosu da gayet iyi dedi.dua edin benim ve kızım için. bundan sonra her an tetikteyiz, bekliyoruz.:18:
Hayırlı Günler hamişler.. nasılsınız..?size bir sorum olacaktı FL* 7 ile boyu hesaplanıyormuş.. 32. haftamızda usgye girdiğimizde FL 60.9 yazıyor.. 7 ile çarpınca 426,3 çıkıyor.. şimdi benim kızımın boyu kaç cm oluyor..?:44:
43cm senin bebişin cnm netten araştırdım bende sayende benimkide 45cm çıkıyo
slm arkadaşlar... dün kontrole gittim.. kızım 2 kilo 900 gram ve bir sürprizle karşılaştık kızımın dişleri varmış... birde çenesinde gamzemiz var..
ama beni düşündüren iki hafta sonra doktorun çatı muayenesi için gel demesi.. doğum yaklaştıkça korkuyorum, bilmiyorum ne yapacağımı geceleri de uyuyamıyorum..umarım kızımı kucağıma aldığımda bunların hepsi geçmiş olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?