2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun.hemen doğumunun ardından bağırsak enfeksiyonu geçirmiş olman süt durumunu çok etkilemiştir. vücut inanılmaz su kaybediyor bu tür rahatsızlıklarda. bu nedenle bol bol su iç. potasyum içeren gıdalar tüket.muz, pirinç, patates ve meyve kurusu.üzüm, hurma,erik ve dut kurusu ye.ama en önemlisi su, hava sıcak sıvı çok önemli. ayran içebilirsin birde cacık filan ye. bende geçirdim b.enfeksiyonu çok zor bir hastalık.İnşallah çabuk toparlanırsın...

korkutmak ismemem ama eğerki ilk doğumunsa yada ikinci olacak ama ilki normal doğumsa bunda suyun yok diye seni sezeryana alması saçma geldi bana.
çünkü benim ilk gebeliğimde 35 haftalıkken suyum tamamen geldi ama doktorum bekle normal doğum yap dedi.Ben istesem seni sezeryana alırım devletten dahada fazla para alırım ama senin için iyi olmaz dedi ve beni 39 haftama kadar bekletti.Ve bu 4 haftalık sürede ben sadece 2 kez nst ye girdim.hareketlerini sürekli takip et bence.
doktorun seni gereksiz yere sezeryana almasın dikkatli ol tabi normal doğumu düşünüyorsan

geçmiş olsun canım
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
bebiş büyümüş hani acil sezeryana alsa bile sıkıntı olmaz herhalde
izin mevzunu bilemiyorum

herşeyimbebeğim geçmiş olsun nasıl yanlış tedavi yapıyorlar hayret ya çok kızıyorum hayatımız bu kadarmı basit bizlerin
sütün gelir inş. canım bebişte büyümüş maşallah ona :)

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlaarrr:)) biz de bebeğimize cibinlik alabildik sonunda english home'dakine karar verdik... bebek cibinlikleri güzel değildi bizde çift kişilik yatak için olanlardan aldık. yani tam oldu karyolamıza biraz büyük old. için:) fistolu ve beyaz... sade birşey istediğim gibi ama uçlarına yine fisto geçirip belki bir kaç yerine de minik kelebeklerden silikonlıycam. biraz hareket olsa fena olmaz hani:)) bu arada haftaya da annem gelicek artık eve girişicez. temizlikti, bebeğin eşyalarıyddı, hastane çantamdı fln filan aklınıza ne gelirse işte :)))

bugun eşimle dışarı kahvaltıya gittik, öğlene doğru. sonra öğle vakti biraz güneşte kaldım. midem bulanmaya başladı çok terledim,birden oldu anlayamadım. eve zor attım kendimi. duş alıp saatlerce uyudum,galiba güneş çarptı biraz daha bekleseydim bayılabilirdim. bünyem kuvvetli diye gerine gerine geziyordum anlaşıldı bize gezmek falan yok artıkkk

geçmiş olsun canım,eskisi gibi değil bünyemiz.her an her şey olabılır dikkat et

var mı doğum yapan yakınlardaaa? bizim bi temmuz anneleri listemiz vardı ordan takip edebiliyoduk o nerdekine bulamıyom ben:44:

Merhaba canlar
haftasonu ve sicak olması nedeniyle sanırım pek yoğun bir yazışma olmamış
dün doktora gittik bebişim olmuş yaklaşık 2900 gr. her şey normal görünüyor dedi doktor. ama bir problem var o da bende. yaklaşık 7 kilo almışım 5 haftada. nedeni ödem. elim ayağım şiş vaziyette. yürürken ayaklarım acıyor. hamileliğimin başından beri toplam aldığım kilo 16kg oldu. bu kadarla kalsa keşke. diyet yapacaksın tuz vb şeyler yasak dedi. onun dışında problem yok. yapacak pekte bir şey yokmuş. hamilelik sonrası şişlikler iniyormuş ama Allah korusun gebelik zehirlenmesine de sebep olabiliyormuş, hergün tansiyonunu ölçtür dedi. bakalımmmm:26:
:18:

merhabaa tatlı annişlerrrr
bugun giremedim sabah sınavım vardı çok kötü geçti sıcaktan dolayı konsantre olamadım pek.
bebişimde oynadı durdu annesi sınavdayken bi rahat vermedi bana.
ordan cıkıncada eşimin köyüne gittik eğlenceler vardı şimd geldik hemen dusa attım kendimi walla

gunaydın kızlar,
kaç gundur cena yı goremıyorum. doktora gıdecektı. acaba doğumm mu yaptı?

evet ya bende merak ettım onu doktordan sonra bırsey yazmamıs ınsallah hersey yolundadır:26:

slm kızlar.. birkaç gündür yoktum.. saolun, yokluğum farkedilmiş..
cuma günü randevum vardı, perşembe akşamı tansiyonum çok yükseldi, acile gittik.. gece yarısı, şansıma doktorum bi doğumdaydı..
tansiyonuma bakıldı, 14-10 civarıydı, düşmüş hali bu. dr ayaklardaki ödemlerimin artmış olduğunu gördü ve o gece için yatış verdi..
birkaç saat içinde tansiyonum düzene girdi.. birkaç kez nst'ye girdim, kalp atışları ve sancılar doğal düzeyde..
ama dr gebelik tansiyonundan şüphelendi. ve 24 saatlik, idrarda protein tahlili istedi..
salı günü sonuçlar çıkacak.. açıkçası epey endişeliyim..:26: :18:

cuma günü öğlen kendi dr'uma muayene olup,hastaneden anca çıktım..
bebeğim 36artı1 itibariyle 3180 gram ve yaklaşık 49 cm. suyu, plesanta konumu gayet iyi.. kendisi de baş aşağı. yüzünü gördüm,
ayrıntılıdan beri ilk kez.. (bu arada başak hanımın odasında ultrasona girdim) kanala girme durumu yok henüz..
dr gelişimi gayet iyi dedi..

ama ayaklarım fena halde şiş.. özellikle sağ ayağımı görseniz korkarsınız.. öyleki, üzerine basınca acıyo..
(keşke) umarım bununla kalır.. acı önemli değil, yeterki gebelik tansiyonu olmasın.. anne ve bebek için ciddi tehlike yaratan bu durum,
çoğu zaman bebeğin alınmasıyla sonlanıyormuş.. sonuçta kritik eşiği atlattım,
37. haftadayım ama yine de insan üzülüyor.. neyse, bendeki ahval bu şekilde, sizler nasılsınız?

bu arada, canderin, şeker portakalı ve tuyax için söylüyorum ve bi de belki bankem
ben mesai saati dışında doktorumun doğuma geldiğini bilmiyordum.. ama öyleymiş.. hangi gün, saat kaç olursa olsun,
dr takibini yaptığı hamilenin doğumuna geliyormuş..

daha sevindiğim nokta, dr'um tatile gitmiyormuş..

bi de fatmanur hanım, başak hanıma 'tatile gidince hastalarını bana bırakma' diye ricada bulunuyordu..
sanırım başak hanım yakında gidiyoo:26:

Son düzenleme:
8 gün önce 33+2 çıkmıştı 2,033 çıkmıştı (özelde )
bugunde 33+3 dedi 2,150 gram dedi (devlette )

ben bide üstüne adet oldum normalde 34+2 yim yani :44:

iyice deli ediyorlar beni bu çocuk aynı kaldıysa haftası kilosu neden ilerlemiş

geçmiş olsun canım.yuzduk kuyruguna geldık.tansıyon da cıksa bır sey olmaz ınsallah bu saatten sonra.benım de ayakalrım oyle.ınankı balon gıbı.ben de korkuyorum acaba aksı gıden bır sey mı var dıye.doktoruma da sordum.o da tansıyonun normal korkmana gerek yok falan dıyor ama benım ayaklar devasa bır boyut aldı.yakında kocamın ayakkabılarını gıycem 44 numara

iyi aksamlar kızlar sizdede sürekli bi açlık hissi bi midede kazınma hissi oluyor mu?

geçmiş olsu ncena inşalalh hiç birşey çıkmaz ayaklarının şişmesi az su içmenden ve magnezyumu bol iç

maaşalalh bebişin çok iyi

allalla enteresan,ultrason bozuk olabılır mı? aklıma baska bı sey gelmedı valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…