2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allalla enteresan,ultrason bozuk olabılır mı? aklıma baska bı sey gelmedı valla canım

deminden beri kafayaı yemek üzereyim acile gittim bebek 1 gün boyunca hiç oynamadı
herşey normal dedi alttan felanda baktı nst girdim sancım açılmam yok
bebek hala ters vaziyette doğuma diyor 2 ayın var ulan ben 7 aylıkmıyım yada 10 aylıkmı doğum oluyorda ben bilmiyorum

kafayı yicem ben kaç haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde 6+4 günlük hamileydim :S:S: son satım 27 ekim ama 21inde hamile kaldım :S

canım neden ıkı hastaneye gıdıp kafanı karıstırdın?bı sebebi varmıydı devlete de özelede gıtmenın

geçmiş olsu ncena inşalalh hiç birşey çıkmaz ayaklarının şişmesi az su içmenden ve magnezyumu bol iç

maaşalalh bebişin çok iyi

saolun kızlar..
inanın deli gibi su içiyorum.. eşim, getirdiğim suları lavaboya mı döküyosun diyo
ama magnezyumu yeni içmeye başladım..

sağ ayağım hakikaten fena. ben bile görünce bi garip oluyorum..
bileği bile şişti yani..

canım neden ıkı hastaneye gıdıp kafanı karıstırdın?bı sebebi varmıydı devlete de özelede gıtmenın

devletin acile gittim bebeğim geceden beri oynamıyordu

sıpa nst girince oynadı

bu arada benmki 12 gündür makatdan geliş napcam bilmiyorm sezeryan böyle giderse dedi doktor

açılmam felan sancım hiç birşeyim yok sadece kansızlık ve idrarda az bişey enfeksiyn varmış

ama şu hafat durumu moralimi acayip bozdu iyice saçmalıyorlar

benimde sol fena

bu arada istanbuldaki doktorlarım hep ortalama 1 2 gün arayla hepsi aynı çıkarıyordu kilosunu boyunu buraya gelince bebe çektimi gelişimimi durdu anlamadım her doktorla arasında dağlar kadar fark çıkıyor

bu arada istanbuldaki doktorlarım hep ortalama 1 2 gün arayla hepsi aynı çıkarıyordu kilosunu boyunu buraya gelince bebe çektimi gelişimimi durdu anlamadım her doktorla arasında dağlar kadar fark çıkıyor

canımcım, ultrason aletlerine o ölcümler yükleniyor..
ve bütün doktorlar aynı ölçümleri kullanmıyor.. rakamlar farkediyor.
bana kalırsa bu fark ondan kaynaklanıyor olabilir..

cena çok geçmiş olsun..
KaRaKiZ3834büyük ihtimalle bir yanlışlık olmuştur canım sıkma canını rahat ol allaha emanet..

arkadaşlar bu arada benimle aynı haftalarda olanlar sizinde bebekleriniz az hareket ediyomu.. benim oğlum bir kaç gündür eskisine göre daha az hareket ediyo yüreğim ağzımda geçiriyorum günleri bişeymi oldu diye...

cenacım çok çok geçmiş olsun. bebeşine de maşallah. umarım tahlillerinde ıyı cıkar. moralini yuksek tut sen. allah ın ıznıyle bı sey olmaz.

çok geçmiş olsun canım benim..Rabbim kolaylık versin İnşaallah.. Maşaallah bebişine kilosu boyu pek iyiymiş.. Salı günü de İnşaallah kötü birşey çıkmaz.. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin... :)

sıkma canını hayatım.önemlı değil bence.olur öyle şeyler.benım de basıma gelmıştı başlarda.ama bı problem olmadı sonra.ayrıca daha haftan var canım döner bebişin inşallah

Artik yerleri daraliyor.benimkide gecen haftaya gore oylr. azaldi.

İyi geceler herkesee..umarım uyuyabılırz bugunn..cuma gunu kontrolume gıttım nst ye gırdım sancılarmız 25 ıle 50 ler arasındaydı..oncekı kalp atıslarımız 180 lerdeyken bu sefer 150 cıvarında seyredıyordu..sanırım tansıyonum düştü yandan gelen yenı dogmus bebek sesınden:)heyecan yaptım sankı..sonuclarımızı alıp doktorumuza gırdık..ultrasonda bebegımın 10 gun oncekı olan kılosundan 100 gr eksık oldugunu ogrenınce telas yaptım..aranızda bunu yasayan varmı?yanı kılo vermesı normalmıdrı sızce..daha oncede yazmıstım mıde yanmalarım had safhada bu yuzden benımde yemelerım azaldı bununda etkısı oldu sanırım..bu arada doktorum sanırım kılo vermesınden dolayı kendısı tatıle cıktıgı ıcın aynı hastaneden baska bı doktroa yonlendırdı bızı..salı günü baska doktorda kontrolumuz olacak..valla sımdı yemek ıcın zorluyorum kendımı arayı telafı etmelıyız oglum dıyorumm:)hedef 400 gr inşAllah..kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakınnn gorusmekk uzere...

Benimde sağ ayağım çok şiş ayakta kaldığım zaman bide kırmızı kırmızı halka halka lekeler oluyor

umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım üzülme 100 gr dan bişey olmaz bence usg ölçümü net olmamıştır bu ay.. önemli bişey olsa doktorun anında müdahele ederdi değil mi içini ferah tut sağlıkla kucağımıza alcaz yavrularımızı inşallah

kızlar slm bu gün çok kötü bişi oldu markete giderken nasıl olduğunu anlamadım ve yolda düştüm yüzüstü çok korktum apartopar acilde aldık soluğu usg yapıldı çok şükür bebeğim kalp atışları falan iyiydi sonra nst istedi dr sancılar başlamış dedi dikkat et dedi yarın kendi dr umla randevum var bakalım nolcak.ALLAH korusun 9.aya kadar geldim çok şükür son anda bişi olrsa yıkılırım herhalde.Nolur sizde kendinize çok dikkat edin ALLAH hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.Kendinize ve bebişlerinize çok ama çok iyi bakın.

canım Allah korumuş sizi verilmiş sadakan varmış ben normalde düz yolda düşen bir insanım ilk aylarda merdivenden düşmüştüm sonrada eşim koluma yapışık bir yere kaçacakmışım gibi tutuyor öyle yürüyorum

canım, ben de 37. haftadayım.. benim kız hareketli,
tabi önceki haftalara göre daha az hareket ediyor gibi görünüyor. hareketlerin şiddeti azaldı.
bunun sebebi hareket alanının iyice azalmış olması.. daha çok bi yerde toplanıyor, göbeğimi yamultuyor..
doktorum bunun normal olduğunu söyledi dedidim sebepten.
bazen göbeğim açıkken farkediyorumki, hareketini farketmediğim halde çok hafif gözle dahi zor görülebilen ufak hareketleri var.
sen de gözünü açık ama gönlünü de ferah tut..

şeker portakalı,
başak hanım bızı doğurtmadan tatıle cıkarsa ya....
offff cok canım sıkıldı sımdı...

valla, soracaktım, ne zaman gidiyorsunuz diye..:44:
şimdi kadın bana sanane der gibi bakar dedim haklı olarak, sormadım..

ecrincim, bence sen yemek yiyemedin diye bebeğin kilo vermez..
bana kalırsa, ölcümde milimetrik bi kayma olmuştur, doktorun imgeyi yerleştiği yerde..
ondan 100 gr eksik çıkmıştır.. ben de güya dikkat ediyorum,
çok faydalı şeyler yemiyorum. 8 gün içinde 400 gr almış.. :44:

Benimde sağ ayağım çok şiş ayakta kaldığım zaman bide kırmızı kırmızı halka halka lekeler oluyor

aynen ya.. benim de öyle.. o yüzden fırsatını bulunca oturmak gerek ayakta kalmak hiiiiç iyi değil..
oturunca da mümkümse ayakları yukarıda tutmak gerekiyor..

canım yaa çok geçmiş olsun allah korusun azcık kaldı kavuşmamıza onları bize bağışlasın rabbimbu arada arkadaşlar her evden çıkmanızda yada güne başlarken ayetelkürsiyi okuyup bebeklerinizi allaha emanet edin annem öyle yap gerisini düşünme der hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…