- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.321
allalla enteresan,ultrason bozuk olabılır mı? aklıma baska bı sey gelmedı valla canım
deminden beri kafayaı yemek üzereyim acile gittim bebek 1 gün boyunca hiç oynamadı
herşey normal dedi alttan felanda baktı nst girdim sancım açılmam yok
bebek hala ters vaziyette doğuma diyor 2 ayın var ulan ben 7 aylıkmıyım yada 10 aylıkmı doğum oluyorda ben bilmiyorum
kafayı yicem ben kaç haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde 6+4 günlük hamileydim :S:S: son satım 27 ekim ama 21inde hamile kaldım :S
geçmiş olsun canım.yuzduk kuyruguna geldık.tansıyon da cıksa bır sey olmaz ınsallah bu saatten sonra.benım de ayakalrım oyle.ınankı balon gıbı.ben de korkuyorum acaba aksı gıden bır sey mı var dıye.doktoruma da sordum.o da tansıyonun normal korkmana gerek yok falan dıyor ama benım ayaklar devasa bır boyut aldı.yakında kocamın ayakkabılarını gıycem 44 numara
geçmiş olsu ncena inşalalh hiç birşey çıkmaz ayaklarının şişmesi az su içmenden ve magnezyumu bol iç
maaşalalh bebişin çok iyi
canım neden ıkı hastaneye gıdıp kafanı karıstırdın?bı sebebi varmıydı devlete de özelede gıtmenın
saolun kızlar..
inanın deli gibi su içiyorum.. eşim, getirdiğim suları lavaboya mı döküyosun diyo
ama magnezyumu yeni içmeye başladım..
sağ ayağım hakikaten fena. ben bile görünce bi garip oluyorum..
bileği bile şişti yani..
bu arada istanbuldaki doktorlarım hep ortalama 1 2 gün arayla hepsi aynı çıkarıyordu kilosunu boyunu buraya gelince bebe çektimi gelişimimi durdu anlamadım her doktorla arasında dağlar kadar fark çıkıyor
cenacım çok çok geçmiş olsun. bebeşine de maşallah. umarım tahlillerinde ıyı cıkar. moralini yuksek tut sen. allah ın ıznıyle bı sey olmaz.slm kızlar.. birkaç gündür yoktum.. saolun, yokluğum farkedilmiş..
cuma günü randevum vardı, perşembe akşamı tansiyonum çok yükseldi, acile gittik.. gece yarısı, şansıma doktorum bi doğumdaydı..
tansiyonuma bakıldı, 14-10 civarıydı, düşmüş hali bu. dr ayaklardaki ödemlerimin artmış olduğunu gördü ve o gece için yatış verdi..
birkaç saat içinde tansiyonum düzene girdi.. birkaç kez nst'ye girdim, kalp atışları ve sancılar doğal düzeyde..
ama dr gebelik tansiyonundan şüphelendi. ve 24 saatlik, idrarda protein tahlili istedi..
salı günü sonuçlar çıkacak.. açıkçası epey endişeliyim..:26: :18:
cuma günü öğlen kendi dr'uma muayene olup,hastaneden anca çıktım..
bebeğim 36artı1 itibariyle 3180 gram ve yaklaşık 49 cm. suyu, plesanta konumu gayet iyi.. kendisi de baş aşağı. yüzünü gördüm,
ayrıntılıdan beri ilk kez..(bu arada başak hanımın odasında ultrasona girdim) kanala girme durumu yok henüz..
dr gelişimi gayet iyi dedi..
ama ayaklarım fena halde şiş.. özellikle sağ ayağımı görseniz korkarsınız..öyleki, üzerine basınca acıyo..
(keşke) umarım bununla kalır.. acı önemli değil, yeterki gebelik tansiyonu olmasın.. anne ve bebek için ciddi tehlike yaratan bu durum,
çoğu zaman bebeğin alınmasıyla sonlanıyormuş.. sonuçta kritik eşiği atlattım,
37. haftadayım ama yine de insan üzülüyor.. neyse, bendeki ahval bu şekilde, sizler nasılsınız?
slm kızlar.. birkaç gündür yoktum.. saolun, yokluğum farkedilmiş..
cuma günü randevum vardı, perşembe akşamı tansiyonum çok yükseldi, acile gittik.. gece yarısı, şansıma doktorum bi doğumdaydı..
tansiyonuma bakıldı, 14-10 civarıydı, düşmüş hali bu. dr ayaklardaki ödemlerimin artmış olduğunu gördü ve o gece için yatış verdi..
birkaç saat içinde tansiyonum düzene girdi.. birkaç kez nst'ye girdim, kalp atışları ve sancılar doğal düzeyde..
ama dr gebelik tansiyonundan şüphelendi. ve 24 saatlik, idrarda protein tahlili istedi..
salı günü sonuçlar çıkacak.. açıkçası epey endişeliyim..:26: :18:
cuma günü öğlen kendi dr'uma muayene olup,hastaneden anca çıktım..
bebeğim 36artı1 itibariyle 3180 gram ve yaklaşık 49 cm. suyu, plesanta konumu gayet iyi.. kendisi de baş aşağı. yüzünü gördüm,
ayrıntılıdan beri ilk kez..(bu arada başak hanımın odasında ultrasona girdim) kanala girme durumu yok henüz..
dr gelişimi gayet iyi dedi..
ama ayaklarım fena halde şiş.. özellikle sağ ayağımı görseniz korkarsınız..öyleki, üzerine basınca acıyo..
(keşke) umarım bununla kalır.. acı önemli değil, yeterki gebelik tansiyonu olmasın.. anne ve bebek için ciddi tehlike yaratan bu durum,
çoğu zaman bebeğin alınmasıyla sonlanıyormuş.. sonuçta kritik eşiği atlattım,
37. haftadayım ama yine de insan üzülüyor.. neyse, bendeki ahval bu şekilde, sizler nasılsınız?
devletin acile gittim bebeğim geceden beri oynamıyordu
sıpa nst girince oynadı
bu arada benmki 12 gündür makatdan geliş napcam bilmiyorm sezeryan böyle giderse dedi doktor
açılmam felan sancım hiç birşeyim yok sadece kansızlık ve idrarda az bişey enfeksiyn varmış
ama şu hafat durumu moralimi acayip bozdu iyice saçmalıyorlar
cena çok geçmiş olsun..
KaRaKiZ3834büyük ihtimalle bir yanlışlık olmuştur canım sıkma canını rahat ol allaha emanet..
arkadaşlar bu arada benimle aynı haftalarda olanlar sizinde bebekleriniz az hareket ediyomu.. benim oğlum bir kaç gündür eskisine göre daha az hareket ediyo yüreğim ağzımda geçiriyorum günleri bişeymi oldu diye...
benimde sol fena
bu arada istanbuldaki doktorlarım hep ortalama 1 2 gün arayla hepsi aynı çıkarıyordu kilosunu boyunu buraya gelince bebe çektimi gelişimimi durdu anlamadım her doktorla arasında dağlar kadar fark çıkıyor
İyi geceler herkesee..umarım uyuyabılırz bugunn..cuma gunu kontrolume gıttım nst ye gırdım sancılarmız 25 ıle 50 ler arasındaydı..oncekı kalp atıslarımız 180 lerdeyken bu sefer 150 cıvarında seyredıyordu..sanırım tansıyonum düştü yandan gelen yenı dogmus bebek sesınden:)heyecan yaptım sankı..sonuclarımızı alıp doktorumuza gırdık..ultrasonda bebegımın 10 gun oncekı olan kılosundan 100 gr eksık oldugunu ogrenınce telas yaptım..aranızda bunu yasayan varmı?yanı kılo vermesı normalmıdrı sızce..daha oncede yazmıstım mıde yanmalarım had safhada bu yuzden benımde yemelerım azaldı bununda etkısı oldu sanırım..bu arada doktorum sanırım kılo vermesınden dolayı kendısı tatıle cıktıgı ıcın aynı hastaneden baska bı doktroa yonlendırdı bızı..salı günü baska doktorda kontrolumuz olacak..valla sımdı yemek ıcın zorluyorum kendımı arayı telafı etmelıyız oglum dıyorumm:)hedef 400 gr inşAllah..kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakınnn gorusmekk uzere...
kızlar slm bu gün çok kötü bişi oldu markete giderken nasıl olduğunu anlamadım ve yolda düştüm yüzüstü çok korktum apartopar acilde aldık soluğu usg yapıldı çok şükür bebeğim kalp atışları falan iyiydi sonra nst istedi dr sancılar başlamış dedi dikkat et dedi yarın kendi dr umla randevum var bakalım nolcak.ALLAH korusun 9.aya kadar geldim çok şükür son anda bişi olrsa yıkılırım herhalde.Nolur sizde kendinize çok dikkat edin ALLAH hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.Kendinize ve bebişlerinize çok ama çok iyi bakın.
canım, ben de 37. haftadayım.. benim kız hareketli,cena çok geçmiş olsun..
arkadaşlar bu arada benimle aynı haftalarda olanlar sizinde bebekleriniz az hareket ediyomu.. benim oğlum bir kaç gündür eskisine göre daha az hareket ediyo yüreğim ağzımda geçiriyorum günleri bişeymi oldu diye...
şeker portakalı,
başak hanım bızı doğurtmadan tatıle cıkarsa ya....
offff cok canım sıkıldı sımdı...
İyi geceler herkesee..umarım uyuyabılırz bugunn..cuma gunu kontrolume gıttım nst ye gırdım sancılarmız 25 ıle 50 ler arasındaydı..oncekı kalp atıslarımız 180 lerdeyken bu sefer 150 cıvarında seyredıyordu..sanırım tansıyonum düştü yandan gelen yenı dogmus bebek sesınden:)heyecan yaptım sankı..sonuclarımızı alıp doktorumuza gırdık..ultrasonda bebegımın 10 gun oncekı olan kılosundan 100 gr eksık oldugunu ogrenınce telas yaptım..aranızda bunu yasayan varmı?yanı kılo vermesı normalmıdrı sızce..daha oncede yazmıstım mıde yanmalarım had safhada bu yuzden benımde yemelerım azaldı bununda etkısı oldu sanırım..bu arada doktorum sanırım kılo vermesınden dolayı kendısı tatıle cıktıgı ıcın aynı hastaneden baska bı doktroa yonlendırdı bızı..salı günü baska doktorda kontrolumuz olacak..valla sımdı yemek ıcın zorluyorum kendımı arayı telafı etmelıyız oglum dıyorumm:)hedef 400 gr inşAllah..kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakınnn gorusmekk uzere...
Benimde sağ ayağım çok şiş ayakta kaldığım zaman bide kırmızı kırmızı halka halka lekeler oluyor
kızlar slm bu gün çok kötü bişi oldu markete giderken nasıl olduğunu anlamadım ve yolda düştüm yüzüstü çok korktum apartopar acilde aldık soluğu usg yapıldı çok şükür bebeğim kalp atışları falan iyiydi sonra nst istedi dr sancılar başlamış dedi dikkat et dedi yarın kendi dr umla randevum var bakalım nolcak.ALLAH korusun 9.aya kadar geldim çok şükür son anda bişi olrsa yıkılırım herhalde.Nolur sizde kendinize çok dikkat edin ALLAH hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.Kendinize ve bebişlerinize çok ama çok iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?