- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.341
kızlar slm bu gün çok kötü bişi oldu markete giderken nasıl olduğunu anlamadım ve yolda düştüm yüzüstü çok korktum apartopar acilde aldık soluğu usg yapıldı çok şükür bebeğim kalp atışları falan iyiydi sonra nst istedi dr sancılar başlamış dedi dikkat et dedi yarın kendi dr umla randevum var bakalım nolcak.ALLAH korusun 9.aya kadar geldim çok şükür son anda bişi olrsa yıkılırım herhalde.Nolur sizde kendinize çok dikkat edin ALLAH hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.Kendinize ve bebişlerinize çok ama çok iyi bakın.
slm kızlar.. birkaç gündür yoktum.. saolun, yokluğum farkedilmiş..
cuma günü randevum vardı, perşembe akşamı tansiyonum çok yükseldi, acile gittik.. gece yarısı, şansıma doktorum bi doğumdaydı..
tansiyonuma bakıldı, 14-10 civarıydı, düşmüş hali bu. dr ayaklardaki ödemlerimin artmış olduğunu gördü ve o gece için yatış verdi..
birkaç saat içinde tansiyonum düzene girdi.. birkaç kez nst'ye girdim, kalp atışları ve sancılar doğal düzeyde..
ama dr gebelik tansiyonundan şüphelendi. ve 24 saatlik, idrarda protein tahlili istedi..
salı günü sonuçlar çıkacak.. açıkçası epey endişeliyim..:26: :18:
cuma günü öğlen kendi dr'uma muayene olup,hastaneden anca çıktım..
bebeğim 36artı1 itibariyle 3180 gram ve yaklaşık 49 cm. suyu, plesanta konumu gayet iyi.. kendisi de baş aşağı. yüzünü gördüm,
ayrıntılıdan beri ilk kez..(bu arada başak hanımın odasında ultrasona girdim) kanala girme durumu yok henüz..
dr gelişimi gayet iyi dedi..
ama ayaklarım fena halde şiş.. özellikle sağ ayağımı görseniz korkarsınız..öyleki, üzerine basınca acıyo..
(keşke) umarım bununla kalır.. acı önemli değil, yeterki gebelik tansiyonu olmasın.. anne ve bebek için ciddi tehlike yaratan bu durum,
çoğu zaman bebeğin alınmasıyla sonlanıyormuş.. sonuçta kritik eşiği atlattım,
37. haftadayım ama yine de insan üzülüyor.. neyse, bendeki ahval bu şekilde, sizler nasılsınız?
8 gün önce 33+2 çıkmıştı 2,033 çıkmıştı (özelde )
bugunde 33+3 dedi 2,150 gram dedi (devlette )
ben bide üstüne adet oldum normalde 34+2 yim yani :44:
iyice deli ediyorlar beni bu çocuk aynı kaldıysa haftası kilosu neden ilerlemiş
Uzme kendini canim yaa. cok fazla dr a gidipde kafani karistirma bence. bebegin saglikli cok sukur ve o gelecegi zamani bilir.
kızlar slm bu gün çok kötü bişi oldu markete giderken nasıl olduğunu anlamadım ve yolda düştüm yüzüstü çok korktum apartopar acilde aldık soluğu usg yapıldı çok şükür bebeğim kalp atışları falan iyiydi sonra nst istedi dr sancılar başlamış dedi dikkat et dedi yarın kendi dr umla randevum var bakalım nolcak.ALLAH korusun 9.aya kadar geldim çok şükür son anda bişi olrsa yıkılırım herhalde.Nolur sizde kendinize çok dikkat edin ALLAH hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.Kendinize ve bebişlerinize çok ama çok iyi bakın.
ben 2 gün önce kuşum avizeye çıkmış onu indirim dedim sandalyeye çıktım başım döndü yere bi düştüm
kalktığımda belim ağrıyordu annem e bi baktım eli ayağı titriyor noluyor yav dedim
senin kuşlarını elkektirik süpürgesine çeker öldürürüüm beni deli etme dedi
Kadıncağız nasıl da panik olmuş ama haklı yaniiii
Allah korumuş geçmiş olsun...
Herkese Günaydın
Herkeşe benden Çayyyy
sağolasınnn :)) günaydınlar biz kahvaltı yaptık biz meyvasuyu alsak olurmu teyzesi üşütmüşüz
sağol teyzesi hadi kendine iyi bak biz kızımla çamaşır serelim bide müge ablası başlamıştır
onu izlemeye gidelim spa onu duyunca tekmeliyor
ben 2 gün önce kuşum avizeye çıkmış onu indirim dedim sandalyeye çıktım başım döndü yere bi düştüm
kalktığımda belim ağrıyordu annem e bi baktım eli ayağı titriyor noluyor yav dedim
senin kuşlarını elkektirik süpürgesine çeker öldürürüüm beni deli etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?