2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım Allah korumuş

Günaydın temmuz anneleri,

herkesin sağ ayağı daha çok şişiyormuş.Ben de bende mi bir gariplik var diyordum.

Artık önümüzdeki hafta birer ikişer doğum haberleri alacakmışız gibi,kimilerinin sancıları başlamış bile :)

Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin.

Kucaklarımızı sağlıklı bebişlerimizle doldursun

Gecmis olsun, umarim yarin guzel haberler alirsin. bebeginede kocaman bir maasallah

Uzme kendini canim yaa. cok fazla dr a gidipde kafani karistirma bence. bebegin saglikli cok sukur ve o gelecegi zamani bilir.

Dogru vallahi cok kotu, Allah esirgemis. bende cok korkuyorum dusmekten. bir kac kez merdiven inerken bosluga basmistim ayy ne fenaydi belimi iki gun tutarak gezdim agridan:18: Allahim hepimizi esirgesin insaallah.

ben 2 gün önce kuşum avizeye çıkmış onu indirim dedim sandalyeye çıktım başım döndü yere bi düştüm

kalktığımda belim ağrıyordu annem e bi baktım eli ayağı titriyor noluyor yav dedim

senin kuşlarını elkektirik süpürgesine çeker öldürürüüm beni deli etme dedi

Kadıncağız nasıl da panik olmuş ama haklı yaniiii

Allah korumuş geçmiş olsun...

Herkese Günaydın
Herkeşe benden Çayyyy

sağol teyzesi hadi kendine iyi bak biz kızımla çamaşır serelim bide müge ablası başlamıştır

onu izlemeye gidelim spa onu duyunca tekmeliyor

Çok çok geçmiş olsun tatlım Allah korumuş aman dikkat gözümüz gibi koruduk yavrularımızı umarım yarında hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Allah herkesin yavrusunu kendise bağışlasın

geçmiş olsun canım yaa öyle tehlikeli şeyler yapma sakın ... bak kadını da korkutmuşsun.. hayır bişey değil kuşlar da güme gidicek sonra :)))

Merhaba kızlaaaar nasılsınız dün karnımı açmış bakarken oğlumun dirseğini gördüm yani herzaman çıkarır dolaştırır şişirirde bu defa ki başkaydı resmen dayadı bir ceviz büyüklüğündeydi gözlerime inanamadım telfnm yanımda değildi yoksa resmini çekerdim 2 dk aynı yerde bekletmişti

herkese günaydın kızlaarr:)) ayy bir halsizlik aldı başını gidiyor. valla bi günüm diğerini tutmuo kalktım hemen yemek işine giriştim ki sonraya kalırsa mümkün diil yapamam.. sonra da kahvaltımız yaptık kızımla:) bu hafta tiroid tahlillerimi yaptırıp doktor amcamıza görünmeye gidicez:)) doktorum 4 günlüğüne tatile gidicekmiş gitmeden bir daha görmek istedi. tabi bizim için zevk :))

gunaydın kızlar, bugun evımızde temızlık var.
perdeler yıkanıyor. halıllarımı temızlemeye vermıstım. yerler temızlenınce serecğiz.
yanı bebısımıze tam anlamıyla haızr olacağız.
annesını cok bekletmesın bebısım. gelsın bı an once allahın ıznıyle artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…