2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

AAAAAAAAAAAAA çok geçmiş olsun canım? inşallah sadece normal tansiyon yüksekliğidir gebelikle alakası yoktur Umarım test sonuçların güzel çıkar

günaydın iyi haftalar kızlarrr

ayakta şişlik bende de çok var
hatta ellerim bile şiş ama ayaklarım bi acaip adım attıkça üstleri bıngıl bıngıl oluyor ve hiçbir ayakkabım olmuyor :S
annem uzat ayaklarını dio olmuo yere salmıom olmuo yataktan kalktığım anda bile şiş
su çok tüketiyorum tansiyonumda da bişi yok ölçmüom ama olsa anlaşılır tuzlu fln yemiom genel olarak tuzsuz yeriz biz babamdan ötürü öylede alıştım
ve bu şişliklermi kilomu ne bilmiyorum her geçen gün kilom artıyor :s

ah canım ya,çok geçmiş olsun,allah beterinden sakınsın.
Kadıncağız nasıl da panik olmuş ama haklı yaniiii

Allah korumuş geçmiş olsun...

Herkese Günaydın
Herkeşe benden Çayyyy

valla fena olmazdı,çok özledim şöyle demli bir çay:)demli çay ve poğaçayı özledim.kocama da dıyorum,doğurunca benı çay poğaça yemeye göturecek:))

sağol teyzesi hadi kendine iyi bak biz kızımla çamaşır serelim bide müge ablası başlamıştır

onu izlemeye gidelim spa onu duyunca tekmeliyor

ben de mügeyi izliyorum:)

ay çok şeker:)benımkı de poposunu cıkarır hep

aynen ya dunden berı halsızım,bebeğim iliğimi kemiğimi kanımı sömürdü ıyıce galıba,mumkun değil ayakta durmam

oh oh maşallah.. işlere girişilmiş..

Gunaydiiiiiiin guzel anneler ve guzel bebişleriiiiiii, herkesler nasillarr keyifler yerindedir insallah

o koca kase karpuzun hepsini yemesem daha iyi olabilirdim ama yine de iyi sayılırım

annen az bile demiş cnm benımkı olsa ya benı öldürürdü yada kuşlarla beraber doğuma kadar kafese koyardı :)) dıkkat et kendıne sonuna geldık cok uzuluruz bısey olursa

gunaydın kızlar herkes ıyıdır umarız bız kızımla pazar gunlerı gıremıyoruz cunku babamız kıskanıyor bıraz onla ılgılenmıyormusuz dıye offf kızım gelse bı ondan sonra ılgıyı gorecek :))))

aynen benımkıler de oyle,yururken ustlerı bıngıl bıngıl titriyolar:))diz kapaklarımdan itibaren aşağıya doğru ödem var resmen

herkese günaydın kızlar

cena çok geçmiş olsun canım neyseki tansiyonun normale dönmüş inşallah tahlil sonucunda temiz çıkar kızımız zamanından önce gelmek zorunda kalmaz

canderin:18: ayyyy bende panik oldum bak şimdi yaa ne zaman izne çıkacak sen biliyormusun bana öyle birsey söylemedi bu cumartesi benim kontrolüm
var senin ne zaman gittiğimizde soralım yaa ne olur ne olmaz:26:

52 derece hava ve %80 nemle antalyadan merhabalar hanımlar :) biz burda pişiyoruzzzzzz

saol şeker portakalım..
bana kalırsa beklemeyin, telefonla arayıp sorun derim..

kızlaarrr hastane çantalarınızı kaçıncı haftanızda hazırladınız yada hazırlamak gerekir???

artık yavaş yavaş hazırlasan ıyı olur canım.çunku ınsan zamanla aklına gelıyo,şunu da koyayım bunu da koyayım dıye.ferah ferah.artık sen de 36. haftana gırıyosun.tehlıkelı zamanları atlatmış oluyosun.her an bebişin gelebilir

kızlaarrr hastane çantalarınızı kaçıncı haftanızda hazırladınız yada hazırlamak gerekir???

benimki hazır.. bu bebişlerin ne yapacağı belli olmaz..
sen de 35. haftaya gelmişsin, bence geç de erken değil.. hazırlığını yap derimm..

herkesin kandılını kutluyorum arkadaslar
sizden bir ricam olacak hastane çantasına lazım olan şeyleri bi arkadas yazmıştı sayfasuını bulamıyırum bılenvarmı
acaba kontroletmek istedımde

bendim o mesajı aynen kopyalıyorum:
ben 2 gecelik 2 hamile kilotu 2 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni 1 havlu 2 çorap ıslak mendil(uni baby) lohusa tacı, deodorant, makyaj malzemezi, göğüs kremi ve pedi filan kendime koyudum.
bebeğe de: 4 çıtçıtlı bady, 4 tulum, 2 battaniye, 1 paket bez, 1 biberon, bir emzik, 1 hastane çıkışı, 1 pişik kremi, koydum. hemşireye ilk verilecek olan hastane çıkışı bez ve biberonu ayrı bir bohça gibi bişeye koydum.

yaaa bende erken mi acaba die düşünüodum... o zaman hazırlasam iyi olucak gibi desene:) ayy sen öyle diyince heyecanladım şimdi her an bebşim gelebilir miii:) bu arada senin çok az kalmış tarih belli mi canım??

benimki hazır.. bu bebişlerin ne yapacağı belli olmaz..
sen de 35. haftaya gelmişsin, bence geç de erken değil.. hazırlığını yap derimm..

haklısın canım ben erken old. düşünüodum ama yavaştan hazırlamalıyım artık sanırsam:) doğru diosun sağı solu belli olmuo kuzucukların.. hazırlıksız yakalanmak da var allah korusun. bu arada senin de az kalmış tabi hazır olması gayet iyi. doğum tarihin belli oldu mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…