- 8 Ağustos 2011
- 12.655
- 15.030
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.401
Hastanede giymek icin tek giymelik camasirlarda varmis, bende henuz almadim ama bir arkadasm solemisti o almis. Oteki yuksek belli normal camasirlar hakkaten nine külodu gibiiihic sevmem yuksek belli seyleri ama mecbur alcaz sanirim
Ayyy bende catlayana kadar yiyorum karpuzzzz
Bu arada gecmis olsun cena cm, simdi hersey yolundadir ins.
Hastanede giymek icin tek giymelik camasirlarda varmis, bende henuz almadim ama bir arkadasm solemisti o almis. Oteki yuksek belli normal camasirlar hakkaten nine külodu gibiiihic sevmem yuksek belli seyleri ama mecbur alcaz sanirim
valla yerken gözüm bi şey görmüyooo.. böyle soğuk, dadlu, bi de sulu..
bi gömülüyorum.. yerken farkında olmuyorum, ama o koca kaseyi boş gördükten birkaç dakika sonra kıvranmaya başlıyom..
ne geliyorsa başıma bu aç gözlülüğümden geliyo zatii
evet tek kullanımlıkları bende duymuştum ama hiç rastlamadım çarşıda bir yerde... hatta bir ara onlardan alayım dedim ama malesef evde de bir müddet lazım olucak sonuçta dikiş falan olursa... zaten ilk gün çamaşır giyemiyormuşsun... bir arkadaşıma doktoru yüksek belli olanlardan almasını söylemiş karnını da toparlasın die...
benim aldıklarım, dediğim gibi güzel süslü bi şeyler.. dikkat ettiğim şey pamuklu ve
yüksek belli olmaları.. hani göbek deliğine kadar değil tabi ama normalde giydiklerimizden daha geniş yüksek bel kısımları..
daha sonra da rahatlıkla giyilebilir.. hamile külodu nasıl oluyor çok bilmiyorum.. ama adında 'hamile' ibaresi olduğu için
daha sonra giyilmesi pek muhtemel olmayan bi şeyi almak istemem doğrusu.. tabi tercih meselesi..
canderinimm, göbeğin aşağıya düşmesi ya da inmesi,
bebeğin doğum kanalına indiğinin ve dolayısıyla da doğumun yakın olduğunu ifade ediyor.
ama herkesin fizyolojisi farklı, aynı haftada olup, bebeğin de doğum kanalına yerleşmediği birkaç hamilenin
göbek hizaları farklı olabilir, kiminin daha yukarda kiminin daha aşağıda..
ben de aşağıda çok baskı hissediyorum, heralde bebiş yerleşiyordur diye düşünüyordum ama..
cuma günü dr baktı, yaklaşmış ama yerleşme durumu yok henüz dedi..
bi de bebek yerleşmeye başlayınca, tuvalete gitme sıklığı arttığı gibi, nefes almada kolaylık ve mide sorunları da azalıyormuş..
ne sen sooor, ne ben söyliyiiimAyricaligimiz var bizim cnm, iki canliyiz biz:)) dogumdan sonra normale doner istahlarr:)
Kac kg aldin toplamda??
iç çamaşırı satan mağazalarda vardır satılıyordur..evet tek kullanımlıkları bende duymuştum ama hiç rastlamadım çarşıda bir yerde... hatta bir ara onlardan alayım dedim ama malesef evde de bir müddet lazım olucak sonuçta dikiş falan olursa... zaten ilk gün çamaşır giyemiyormuşsun... bir arkadaşıma doktoru yüksek belli olanlardan almasını söylemiş karnını da toparlasın die...
Bende hic gormedim ama ebebekte fln varmis, tbi nasildir kullanislimidir blmiyorum hic. Hastanede kullanmak icin belki uygun olurda sonra evde kullanmak icin penye yuksek belliler tercih edilebilir
evet canım haklısın bende senin aldığın gibi süslü ve yüksek belli çamaşırlar almak istiorum. hamile külodu hani hamile pantalonu gibi taaa yukarıya kadar gelen şeylerdenmiş. zaten artık hamile pantolonunu bile giyemiorum içime fenalık geliyor. hele doğumdan snra öyle bir şeyi düşünemiorum bile:)) bende piyasaya bakayım süslü ama yüksek belli sonrada giyilebilecek çamaşırlar:)) sağol canım yardımın içinayyy bide terlik bakıorum yaz vakti açık olsun dedim ama bir türlü güzel bişey bulamadım. hep parmak arası... çok severim ama doğumdan sonra eğilmem gerekicek onu giymem için o da hiç pratik değil...
yaaa bende erken mi acaba die düşünüodum... o zaman hazırlasam iyi olucak gibi desene:) ayy sen öyle diyince heyecanladım şimdi her an bebşim gelebilir miii:) bu arada senin çok az kalmış tarih belli mi canım??
ne sen sooor, ne ben söyliyiiim
67 ile başladım.. şuan 82yi deviriyooom
iç çamaşırı satan mağazalarda vardır satılıyordur..
Giyim - Hamile Klodu - E-hamile.com
yengem doğum yaptı,sezaryanlıydı.. ve külodu hastaneden çıkışta giydi sadece.
belki de pek gerek olmayacak tedbiren işte..
kızlar ben hastane cantama bide zem zem suyu koydum kızımın yuzunu gozunu agzını ılk onla silip öyle emziririm diye düşündüm aranızda bu tarz seyler yapmayı dusunen varsa unutmasın dıye yazayım dedım bıde kımse bebek sekerlerınden kapı suslerınden bahsetmıyor benım esım dogum olsun ben ondan sonra eve gelır alırım onları dıyor bakalım artık hastaneye nasıl gıdecez acaba
valla yerken gözüm bi şey görmüyooo.. böyle soğuk, dadlu, bi de sulu..
bi gömülüyorum.. yerken farkında olmuyorum, ama o koca kaseyi boş gördükten birkaç dakika sonra kıvranmaya başlıyom..
ne geliyorsa başıma bu aç gözlülüğümden geliyo zatii
evet tek kullanımlıkları bende duymuştum ama hiç rastlamadım çarşıda bir yerde... hatta bir ara onlardan alayım dedim ama malesef evde de bir müddet lazım olucak sonuçta dikiş falan olursa... zaten ilk gün çamaşır giyemiyormuşsun... bir arkadaşıma doktoru yüksek belli olanlardan almasını söylemiş karnını da toparlasın die...
doğru söylüyorsun, şimdi dayanamıyoruz sıcağa kıyafete..
o zaman hele hiiiç öyle göbeğin üstüne kadar çamaşır giyilmez..
terlik konusunda beni düşündüren, ayağımdaki ödemlerden dolayı zor giriyor ayağım terliğe..
acaba eşimin terliklerini mi koysam çantayaa
ben bir ara sorduğumda 37. haftda çatı muayenesi yaptığımızda belli olur demişti. ama tayyip bey duymasın benım hiç normal doğurmaya niyetim yok. çoooook korktuğum için genel anestezi ile sezaryen olacağım.
heycanlanma dur:) keyfı ne zaman ısterse o zaman gelebılır bu fındıklar:)doktorum bı tarıh vermedı henuz canım,normal dogum pozisyonunda oldugu ıcın sancı beklıyorum şimdilik.yarın kontrolum var bakalım ne dıyecek doktor
ben de koydum canım.zemzem ve hurma.peygamberımızın sünnetiymiş.bebeğin azına zemzem ve azıcık hurma verırmış dogunca.inşallah oyle yapıcam ben de.
lohusa külodu diye satılıyor canım onlar tek kullanımlık kullan-at yaniküçük küçük paketlerde satılıyor içinde 3 4 tane var muşambamsı bişi,aldım ben ne olur ne olmaz diyee
ayy tek ben değilmişim karpuz manyağı...Bide yiyince oğlum bi geziniyor,seviniyor çocuk.Oda seviyor diye daha çok yiyorum yemek
yüksek belli olanlar hamile külodu diye satılıyor göbeğin payı yar yani hamile pantolonlarındaki gibi herkes onları tavsiye etmiş,ondanda aldım normal geniş külotlarda aldım rahat olsun diye.Bakalım deneyip göreceğiz hangisi daha rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?