2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla yerken gözüm bi şey görmüyooo.. böyle soğuk, dadlu, bi de sulu..
bi gömülüyorum.. yerken farkında olmuyorum, ama o koca kaseyi boş gördükten birkaç dakika sonra kıvranmaya başlıyom..
ne geliyorsa başıma bu aç gözlülüğümden geliyo zatii

kızlar ozle de calısanlar ızne ayrıldıktan sonra maasınız nasıl olacak ıs yerı sgk nın verdıgı parayı maas olarak mı sayacak yoksa sıze maasınızı odemeye devam edecek mı

evet tek kullanımlıkları bende duymuştum ama hiç rastlamadım çarşıda bir yerde... hatta bir ara onlardan alayım dedim ama malesef evde de bir müddet lazım olucak sonuçta dikiş falan olursa... zaten ilk gün çamaşır giyemiyormuşsun... bir arkadaşıma doktoru yüksek belli olanlardan almasını söylemiş karnını da toparlasın die...

Ayricaligimiz var bizim cnm, iki canliyiz biz:)) dogumdan sonra normale doner istahlarr:)
Kac kg aldin toplamda??

Bende hic gormedim ama ebebekte fln varmis, tbi nasildir kullanislimidir blmiyorum hic. Hastanede kullanmak icin belki uygun olurda sonra evde kullanmak icin penye yuksek belliler tercih edilebilir

evet canım haklısın bende senin aldığın gibi süslü ve yüksek belli çamaşırlar almak istiorum. hamile külodu hani hamile pantalonu gibi taaa yukarıya kadar gelen şeylerdenmiş. zaten artık hamile pantolonunu bile giyemiorum içime fenalık geliyor. hele doğumdan snra öyle bir şeyi düşünemiorum bile:)) bende piyasaya bakayım süslü ama yüksek belli sonrada giyilebilecek çamaşırlar:)) sağol canım yardımın için ayyy bide terlik bakıorum yaz vakti açık olsun dedim ama bir türlü güzel bişey bulamadım. hep parmak arası... çok severim ama doğumdan sonra eğilmem gerekicek onu giymem için o da hiç pratik değil...

Ayricaligimiz var bizim cnm, iki canliyiz biz:)) dogumdan sonra normale doner istahlarr:)
Kac kg aldin toplamda??
ne sen sooor, ne ben söyliyiiim
67 ile başladım.. şuan 82yi deviriyooom

iç çamaşırı satan mağazalarda vardır satılıyordur..
Giyim - Hamile Klodu - E-hamile.com

yengem doğum yaptı,sezaryanlıydı.. ve külodu hastaneden çıkışta giydi sadece.
belki de pek gerek olmayacak tedbiren işte..

Bende hic gormedim ama ebebekte fln varmis, tbi nasildir kullanislimidir blmiyorum hic. Hastanede kullanmak icin belki uygun olurda sonra evde kullanmak icin penye yuksek belliler tercih edilebilir

aynen canım demekki bizimde yüksek belli ama süslü ve daha önce hiç giymeye alışık olmadığımız çamaşırlardan alma vaktimiz geldi :)))

doğru söylüyorsun, şimdi dayanamıyoruz sıcağa kıyafete..
o zaman hele hiiiç öyle göbeğin üstüne kadar çamaşır giyilmez..

terlik konusunda beni düşündüren, ayağımdaki ödemlerden dolayı zor giriyor ayağım terliğe..
acaba eşimin terliklerini mi koysam çantayaa

yaaa bende erken mi acaba die düşünüodum... o zaman hazırlasam iyi olucak gibi desene:) ayy sen öyle diyince heyecanladım şimdi her an bebşim gelebilir miii:) bu arada senin çok az kalmış tarih belli mi canım??

heycanlanma dur:) keyfı ne zaman ısterse o zaman gelebılır bu fındıklar:)doktorum bı tarıh vermedı henuz canım,normal dogum pozisyonunda oldugu ıcın sancı beklıyorum şimdilik.yarın kontrolum var bakalım ne dıyecek doktor

evet burdaki çamaşırlar da güzelmiş.:) dimi yaaa doğru belkide gerek kalmayacak ama dediğin gibi yine de alcaz her ihtimale karşı yanımıza:) sen benden önce doğum yapıcak gibi görünüosun artık tüyoları alırız senden

ben de koydum canım.zemzem ve hurma.peygamberımızın sünnetiymiş.bebeğin azına zemzem ve azıcık hurma verırmış dogunca.inşallah oyle yapıcam ben de.

lohusa külodu diye satılıyor canım onlar tek kullanımlık kullan-at yani küçük küçük paketlerde satılıyor içinde 3 4 tane var muşambamsı bişi,aldım ben ne olur ne olmaz diyee

ayy tek ben değilmişim karpuz manyağı...Bide yiyince oğlum bi geziniyor,seviniyor çocuk.Oda seviyor diye daha çok yiyorum yemek

yüksek belli olanlar hamile külodu diye satılıyor göbeğin payı yar yani hamile pantolonlarındaki gibi herkes onları tavsiye etmiş,ondanda aldım normal geniş külotlarda aldım rahat olsun diye.Bakalım deneyip göreceğiz hangisi daha rahat...

Terlik - Marka - Deichmann

Ben hastanede giymek icin boyle bir terlik aldim, sanada fikir olabilir Rezzan ayni markada acik terliklerde var bakabilirsin.
Cena kilolari sonra hep beraber vericez insallah, bende 66 ile basladm 77 deyim su an. İster istemez aliniyor bu kilolar

canım ben her ıkısınden de aldım.tek kullanımlık ıc camasırını civilden aldım.5li paket seklınde satılıyor.3 tanede normal nine donları var ya şahinler markanın onlardan aldım.hamılelık donu falan almadım.cenaya katılıyorum sonra kıloları verınce elımızde patlamasın hamıle donları.

ayy bide şişlikler var dimi... eğer dediğin gibi çok ödem varsa ve eşinin terlikleri oluyorsa neden olmasın koyabilirsin aslında... benim ayağımda şişlikler yok ondan alayım diorum. ama tabi doğuma yakın görmek lazım ayakların halini...

Bende ilk bebegimde aynen senin gibi cok korkmustum. dr normal olmaz diye birsuru hikaye okudu, neyse sezeryen oldum hemde genel anesteziyle. suanda o kadar cok istiyorum ki normal olmasini ama bebegimin pozisyonu uygun degilmis. buna ragmen ben agriyi cekeyimde oyle sezryen olayim istiyorum nedendir bilmiyorum ama bence bunlarda yasanmasi gereken duygular. sana bir tavsiyem, genel anestezi sonrasi cok kotu oluyor. bence genel bayilma derim

:))) evet haklısın soğukkanlı olmam lazım :)) ohh ne güzel herşey normal gözüküo demekki... sendeki heyecan daha çoktur. o sancıyı beklemek falan.. hadi bakalım bebişinin ne zaman gönlü olucak :)) doktordan sonra haber et valla merak ederiz:)

anlaşıldı hepsinden ortaya karışık yapıcaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…