2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya hadi doktoru değiştirdi peki kocayı napacagız onuda versek yenisiyle değiştirirler mi şöyle daha düşünceli daha kibar olsalar

oğlumun bütün kıyafetlerini yerleştirdim çekmecelere mis gibi hafta içi de eşimin ailesi gelip perdeler camlar evi heryeri temizlicekler Allah razı olsun onlardan bana çok yardımcı oluyolar bu konuda kendimi şanslı hissediyorumbu arada doğum çantamı hazırladım ama hala eksiklerim var aklıma geldikçe koyuyorum ama hangi bebek bezini alıcama karar veremedim sizler hangi markayı tercih ettiniz arkadaşlar.

sağlık ocağındaki son kontrolüme gittim hemşirem emzirmeyi anlattı ve gösterdi oy nasıl heveslendim kız gel artık diyom oda popoyu dayıyor karnıma niyeti yok içerisi rahat tabi emme derdi yok çiş kaka derdi yok ama annesi onu çok özledi haberide yok

Ben prima aldım canım.. görümcem kullandı çok memnun kaldı.. diğer bezlere göre daha ince dedi.. bana da doğumda eşimin ailesi gelicek nasipse beşiğimizi de onlar aldı Allah razı olsun onlardan..

Aksam icin yemegimizi pisirmeye gittik geldik, simdi oglusumla burdayiz bizde:)

Bez konusunda henuz almadim ama kesinlikle prima premium care alcam, baska marka alip da onun totosunu yara ypmaktan korkarim. Yerimmmm ben onun pamuk poposunuuu, Allahim nasil misssss gibi bir koku veriyor o bebeklere ne bir parfum ne bir krem ole kokamiyor...

Henuzzz yeni bir dogum yook canim, herkeste genel olarak durumlar ayni..
sende benım gıbı en son doguracak olanlardansın herhalde canım off sıkıldım ben hamılelıkten yavv dogurmak ıstıyorumm canım sıkıldı bu monoton dolmalık bıber halımden
sen ne sekılde dogurmayı dusunuyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…