- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.441
az önce bi arkadaşla konuştum, 4 yaşında bi oğlu var.. tekrar hamileymiş 7 haftalık..
ay bi sevindim ki.. karnım burnumda olmasa kalkıp bi tur oynayacaktım yani.. :118:
sordum, istiyorduk planlı bi gebelik dedi. daha sevindim.. ama eşine hamile olduğunu söylediğinde eşi tepki vermemiş,
ne oldu sen istemiyor musun deyince, kuru kuru bi hayırlı olsun demiş.. sanki komşunun yetimi.. töbeeee!!!:95:
kızcağız doktora gitmiş 4 haftalıkken.. doktor kalp atışları yok demiş, sonra vajinal yolla, çok az duyuyor gibiyim.
ama düşük tehliken var demiş, ilaç vermiş, istirahat önermiş...kız allak bullak olmuş..
dedim manyak mı o doktor?!.. o kadar okuyoruz nette, dinliyoruz.. ben kendi tecrübemden biliyorum..
4 haftalık hamileyken kalp atışı olur mu?! 6-7-8. haftada duyulur..
10. haftadan sonra hala duyulmadıysa boş gebelik. yaşadım biliyorum..
eşine söylemiş dr'dan gelince, çok üzüldüm.. ağlayarak anlattım diyo.
eşi de moral vereceğine, çözüm üreteceğine.. 'niye üzülüyorsun, Allah verdi isterse Allah alır' demiş..
ay tutmayın beni. hem doktora hem bu odun herife dalcam.. :88::113::117:
dedim ki, başka doktora git, zaten perşembe için randevu almış.. inş güzel haberler alacak.. ah ben olcam ki..
o ilkgittiği doktorun yüzüne çarparım ultrason kağıtlarını..
canım ya hadi doktoru değiştirdi peki kocayı napacagız onuda versek yenisiyle değiştirirler mi şöyle daha düşünceli daha kibar olsalar
..............................
Kimse yok mu ? huhu hanımlar...
ben burdayım tatlım
offffffffff uykum var bebişime sarılıp uyumak istiyorum ben onun mis kokusuyla
oğlumun bütün kıyafetlerini yerleştirdim çekmecelere mis gibihafta içi de eşimin ailesi gelip perdeler camlar evi heryeri temizlicekler Allah razı olsun onlardan bana çok yardımcı oluyolar bu konuda kendimi şanslı hissediyorum bu arada doğum çantamı hazırladım ama hala eksiklerim var aklıma geldikçe koyuyorum ama hangi bebek bezini alıcama karar veremedim sizler hangi markayı tercih ettiniz arkadaşlar.
Canım hamilelik ücretsiz izinli sayılıyor yani is yerinden maaş vermiyorlar oZel sektörde SGK dan alıyorsun doğumdan 8 hafta sonra iznin bittiğinde alabiliyorsun onuda
ayy cok sıcak kızlar Allah yardımcımız olsun
nasılsınız bakalım doguran falan var mı 2 gundur gıremedım de meraktan catllıyorumm
sende benım gıbı en son doguracak olanlardansın herhalde canımHenuzzz yeni bir dogum yook canim, herkeste genel olarak durumlar ayni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?