- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.421
Terlik - Marka - Deichmann
Ben hastanede giymek icin boyle bir terlik aldim, sanada fikir olabilir Rezzan ayni markada acik terliklerde var bakabilirsin.
Cena kilolari sonra hep beraber vericez insallah, bende 66 ile basladm 77 deyim su an. İster istemez aliniyor bu kilolar
anlaşıldı hepsinden ortaya karışık yapıcaz :)))
kızlar yawww öyle diyince benimde aklıma düştü de zemzem i nerden bulucam ki ben???
Hacı malzemeleri satan yerlerde vardır canım.. belki aktarlarda da vardır.. sormakta fayda var.. :) :) :)
Herkese Hayırlı günler prens ve prenses anneleri..Nasılsınız? Bizim biraz sancımız var onun dışında iyiyiz.. sizde ne var ne yok bakalım..? [/QUOT
Dunden beri bendede sanci var, sanki adet olacakmisim gibi ama cabuk geciyor cok sukur
canım ben her ıkısınden de aldım.tek kullanımlık ıc camasırını civilden aldım.5li paket seklınde satılıyor.3 tanede normal nine donları var ya şahinler markanın onlardan aldım.hamılelık donu falan almadım.cenaya katılıyorum sonra kıloları verınce elımızde patlamasın hamıle donları.
Bu arada eğer bebek aşağıya doğru inerse; 'oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarmışız'
Hacı malzemeleri satan yerlerde vardır canım.. belki aktarlarda da vardır.. sormakta fayda var.. :) :) :)
Herkese Hayırlı günler prens ve prenses anneleri..Nasılsınız? Bizim biraz sancımız var onun dışında iyiyiz.. sizde ne var ne yok bakalım..?
tmm o zaman hacı malzemeleri satan yerden gidip alabilirim. yalnız bebeğin dudaklarına mı sürüoduk nasıl yapıoduk??
canım tansıyon problemın varmıs sanırım gecmıs olsun..dıger tarafa gelmıyorsun burdn ögrenıyoruz haberlerını??????????ıyısındır ınsllah
benim aldıklarım, dediğim gibi güzel süslü bi şeyler.. dikkat ettiğim şey pamuklu ve
yüksek belli olmaları.. hani göbek deliğine kadar değil tabi ama normalde giydiklerimizden daha geniş yüksek bel kısımları..
daha sonra da rahatlıkla giyilebilir.. hamile külodu nasıl oluyor çok bilmiyorum.. ama adında 'hamile' ibaresi olduğu için
daha sonra giyilmesi pek muhtemel olmayan bi şeyi almak istemem doğrusu.. tabi tercih meselesi..
canderinimm, göbeğin aşağıya düşmesi ya da inmesi,
bebeğin doğum kanalına indiğinin ve dolayısıyla da doğumun yakın olduğunu ifade ediyor.
ama herkesin fizyolojisi farklı, aynı haftada olup, bebeğin de doğum kanalına yerleşmediği birkaç hamilenin
göbek hizaları farklı olabilir, kiminin daha yukarda kiminin daha aşağıda..
ben de aşağıda çok baskı hissediyorum, heralde bebiş yerleşiyordur diye düşünüyordum ama..
cuma günü dr baktı, yaklaşmış ama yerleşme durumu yok henüz dedi..
bi de bebek yerleşmeye başlayınca, tuvalete gitme sıklığı arttığı gibi, nefes almada kolaylık ve mide sorunları da azalıyormuş..
az önce bi arkadaşla konuştum, 4 yaşında bi oğlu var.. tekrar hamileymiş 7 haftalık..
ay bi sevindim ki.. karnım burnumda olmasa kalkıp bi tur oynayacaktım yani.. :118:
sordum, istiyorduk planlı bi gebelik dedi. daha sevindim.. ama eşine hamile olduğunu söylediğinde eşi tepki vermemiş,
ne oldu sen istemiyor musun deyince, kuru kuru bi hayırlı olsun demiş.. sanki komşunun yetimi.. töbeeee!!!:95:
kızcağız doktora gitmiş 4 haftalıkken.. doktor kalp atışları yok demiş, sonra vajinal yolla, çok az duyuyor gibiyim.
ama düşük tehliken var demiş, ilaç vermiş, istirahat önermiş...kız allak bullak olmuş..
dedim manyak mı o doktor?!.. o kadar okuyoruz nette, dinliyoruz.. ben kendi tecrübemden biliyorum..
4 haftalık hamileyken kalp atışı olur mu?! 6-7-8. haftada duyulur..
10. haftadan sonra hala duyulmadıysa boş gebelik. yaşadım biliyorum..
eşine söylemiş dr'dan gelince, çok üzüldüm.. ağlayarak anlattım diyo.
eşi de moral vereceğine, çözüm üreteceğine.. 'niye üzülüyorsun, Allah verdi isterse Allah alır' demiş..
ay tutmayın beni. hem doktora hem bu odun herife dalcam.. :88::113::117:
dedim ki, başka doktora git, zaten perşembe için randevu almış.. inş güzel haberler alacak.. ah ben olcam ki..
o ilkgittiği doktorun yüzüne çarparım ultrason kağıtlarını..
sanırım hafifce ağzına damlatılıyor..:) :) hurmayı da biraz ezip damağına sürersin k.validem öyle yapmış..
ayyy heyecanlandım şimdi. gerçi bende sık idrara çıkma durumu yok.
çarşamba kontrole gıdeceğım. içimden bır ses de bana çarş gunu doktorun doğum için yakın bı tarıh vereceğini soyluyor. versın versın ıstıyprum . bu ayın snunda doğurayım. okulum açılana kadar da bıraz buyur.
kızlar ozle de calısanlar ızne ayrıldıktan sonra maasınız nasıl olacak ıs yerı sgk nın verdıgı parayı maas olarak mı sayacak yoksa sıze maasınızı odemeye devam edecek mı
sanırım hafifce ağzına damlatılıyor..:) :) hurmayı da biraz ezip damağına sürersin k.validem öyle yapmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?