2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya.. benim de öyle.. o yüzden fırsatını bulunca oturmak gerek ayakta kalmak hiiiiç iyi değil..
oturunca da mümkümse ayakları yukarıda tutmak gerekiyor..[/FONT

bende çok fazla ayakta durmamaya çalışıyorum ama bi kaç gübüdr badana var evde mecburiyetten ister istemez gezinmek zorundayım son bi kaç gündür hepten kötü oldu ayaklarım ben biraz tuzuda fazla yiyorum sanırım biraz onunda etksi var

aaa bunlar çok güzelmiş yaaa güle güle kullan canım. bende deichman a baktım ama görememiştim hiç bunlardan. birdaha gideyim de bakayım o zaman. çok sevindiim en azından bakırköy'de de var çok uzağa gitmeme gerek kalmadı. çoooooook teşekkür ederim canım çok iyi bir fkir oldu bana, gerçekten

kızlar yawww öyle diyince benimde aklıma düştü de zemzem i nerden bulucam ki ben???

Hacı malzemeleri satan yerlerde vardır canım.. belki aktarlarda da vardır.. sormakta fayda var.. :) :) :)

Herkese Hayırlı günler prens ve prenses anneleri..
Nasılsınız? Bizim biraz sancımız var onun dışında iyiyiz.. sizde ne var ne yok bakalım..?

Bu arada eğer bebek aşağıya doğru inerse; 'oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarmışız'

tmm canım o halde bende öyle yapayım. valla kesin patlar elimizde çünkü bidaha giymeyiz biz öyle donlar:) ben ikinize de katılıyorum ve büyük beden normal donlardan almaya karar veriyorum:)) tabi tek kullanımlıklardan da alayım da lazım olur belki...

valla gecen haftalar sancım vardı dr dogumu durdurdu falan ama 2 gundur hıc tık yok cok rahatım kızımın cıkma nıyetı kactı sanırım asagıda ındı ama yok ıcerde kalıp halımızı seyredıp gulmek daha ıyı gelıyor ona sanırım saglıklı olsunda dursun onemlı deıl son gunler bısey olacak dıye cok korkuyorum

benimi anlatıyor ne tam olarak kucağım boş gibi değil ama artık daha rahat nefes alıyorum..

az önce bi arkadaşla konuştum, 4 yaşında bi oğlu var.. tekrar hamileymiş 7 haftalık..
ay bi sevindim ki.. karnım burnumda olmasa kalkıp bi tur oynayacaktım yani.. :118:
sordum, istiyorduk planlı bi gebelik dedi. daha sevindim.. ama eşine hamile olduğunu söylediğinde eşi tepki vermemiş,
ne oldu sen istemiyor musun deyince, kuru kuru bi hayırlı olsun demiş.. sanki komşunun yetimi.. töbeeee!!!:95:

kızcağız doktora gitmiş 4 haftalıkken.. doktor kalp atışları yok demiş, sonra vajinal yolla, çok az duyuyor gibiyim.
ama düşük tehliken var demiş, ilaç vermiş, istirahat önermiş...kız allak bullak olmuş..

dedim manyak mı o doktor?!.. o kadar okuyoruz nette, dinliyoruz.. ben kendi tecrübemden biliyorum..
4 haftalık hamileyken kalp atışı olur mu?! 6-7-8. haftada duyulur..
10. haftadan sonra hala duyulmadıysa boş gebelik. yaşadım biliyorum..

eşine söylemiş dr'dan gelince, çok üzüldüm.. ağlayarak anlattım diyo.
eşi de moral vereceğine, çözüm üreteceğine.. 'niye üzülüyorsun, Allah verdi isterse Allah alır' demiş..
ay tutmayın beni. hem doktora hem bu odun herife dalcam.. :88::113::117:

dedim ki, başka doktora git, zaten perşembe için randevu almış.. inş güzel haberler alacak.. ah ben olcam ki..
o ilk gittiği doktorun yüzüne çarparım ultrason kağıtlarını..

tmm o zaman hacı malzemeleri satan yerden gidip alabilirim. yalnız bebeğin dudaklarına mı sürüoduk nasıl yapıoduk??

canım tansıyon problemın varmıs sanırım gecmıs olsun..dıger tarafa gelmıyorsun burdn ögrenıyoruz haberlerını??????????ıyısındır ınsllah

canım tansıyon problemın varmıs sanırım gecmıs olsun..dıger tarafa gelmıyorsun burdn ögrenıyoruz haberlerını??????????ıyısındır ınsllah

saol canım ya.. hamdolsun tansiyon düzeldi.. ama bi tahlil var, onun sonucu çok önemli onu bekliyoruz..
yarın çıkacak.. inş ondan sonra tamamen rahatlayacağım..

ayyy heyecanlandım şimdi. gerçi bende sık idrara çıkma durumu yok.
çarşamba kontrole gıdeceğım. içimden bır ses de bana çarş gunu doktorun doğum için yakın bı tarıh vereceğini soyluyor. versın versın ıstıyprum . bu ayın snunda doğurayım. okulum açılana kadar da bıraz buyur.

Allah kolaylık versin arkadaşına.. zor bir durum gerçekten ne doktor moral vermiş ne de eşi.. Tevbe Ya Rabbim sanki kızcağız kendi kendine hamile kalmış kocası da bir tuhaf gerçekten İnşaallah kalp atışlarını duyar bebeğinin..

ooo, çarşambayı ben de iple çekiyorum şimdiiii...
önce bebek ve annenin durumu önemli tabi.. ama sezaryan için bdt'den iki hafta öncesi tercih ediliyor genelde..
bi de dediğim gibi başak hanımın izin durumu da var.. senin minnakın geliş tarihi çarşamba belli olacak yaniii

ay insan tarihi bilince daha başka olur.. heyecanı, stresi..

kızlar ozle de calısanlar ızne ayrıldıktan sonra maasınız nasıl olacak ıs yerı sgk nın verdıgı parayı maas olarak mı sayacak yoksa sıze maasınızı odemeye devam edecek mı

Canım hamilelik ücretsiz izinli sayılıyor yani is yerinden maaş vermiyorlar oZel sektörde SGK dan alıyorsun doğumdan 8 hafta sonra iznin bittiğinde alabiliyorsun onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…