- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.461
cnm sonrası için bebeğin poposunun seçtiği en uygun fiyatlı olan markaları tercih edersin ama ilk bez için prima yenidoğan bezi var acaip rahat ben oğlumda başka marka almıştım 3 pakette prima yenidoğanı keşf ettim aradaki farkı gördüm kesinlikle şimdide tercihim o...oğlumun bütün kıyafetlerini yerleştirdim çekmecelere mis gibihafta içi de eşimin ailesi gelip perdeler camlar evi heryeri temizlicekler Allah razı olsun onlardan bana çok yardımcı oluyolar bu konuda kendimi şanslı hissediyorum bu arada doğum çantamı hazırladım ama hala eksiklerim var aklıma geldikçe koyuyorum ama hangi bebek bezini alıcama karar veremedim sizler hangi markayı tercih ettiniz arkadaşlar.
sağlık ocağındaki son kontrolüme gittim hemşirem emzirmeyi anlattı ve gösterdi oy nasıl heveslendim kız gel artık diyom oda popoyu dayıyor karnıma niyeti yok içerisi rahat tabi emme derdi yok çiş kaka derdi yok ama annesi onu çok özledi haberide yok
oğlumun bütün kıyafetlerini yerleştirdim çekmecelere mis gibihafta içi de eşimin ailesi gelip perdeler camlar evi heryeri temizlicekler Allah razı olsun onlardan bana çok yardımcı oluyolar bu konuda kendimi şanslı hissediyorum bu arada doğum çantamı hazırladım ama hala eksiklerim var aklıma geldikçe koyuyorum ama hangi bebek bezini alıcama karar veremedim sizler hangi markayı tercih ettiniz arkadaşlar.
ben prima aldım en yumuşak o oğlumdada hep prima kullandım..kızlar göğüs ucu kremini kullanıyomusunuz bende kaç gündür alıcam alamadım lansinoh en iyisi diye biliyorum bakalım işe yarıcakmı?
evet o kıl tüy sorunuevt çizelgem 30 dan düştü bundan sonrası su gibi akar inş...
zaten sezo olcam bu demektirki 20 günüm var yok,
perşembe randevum var heyecanlıyım gün verecek artık...
ha bide şu kıl,tüy olayı olmasa çok daha mutlu olcam ama:)
mrb arkadaşlar, bana şu 3. aydan itibaren i açıklar mısınız??? ben lierac çatlak kremi almıştım, onda da 3. aydan itibaren kullanınız yazmaktaydı. ben de 11. haftada başladım kullanmaya, fakat araştırdığımda hamilelerin çoğu 4. ay başlamış. ben de endişelendimyardımcı olur musunuz??
ben lansinoh göğüs kremi aldım ama kullanmaya başlamadım.
8.ayda kullanılmaya başlanıcak diye biliyorum sende başla istersen
selam canım,doğuran yok,sıra bende ama hala tık yok:)selam annişler herkes iyimi bebişler de iyidir umarım doğuran varmı
bı yerde erken doğuma neden oluyor dıye duymuştum. o nedenle beklıyorum.
kızlarrrr bi bebeşimiz daha gelmiş.Tarfil dün doğum yapmış kızıda kendiside iyilermiş maşallah,allah analı babalı büyütsün inşallah
ay ne guzel:)normal doğum mu yapmış
yok canım sezeryan.Dün sabah doğmuş bugün kendi isteğiyle çıkmış hastaneden daha sütü gelmemiş ama.Artık ayrıntılar ondan...
sız benden daha tecrubelısınızdır arkadaslar bı sorum olucak 5 haftalık hamıleyım 4 gun once kan testım 20.70 cıkmıtı 2 gun sonra yaptırdıgım 80.75 normal mi dıs gebelık falan mı sızce doktorum tam bı bılgı vermedı de kese de gorunmedı zaten
kızlarrrr bi bebeşimiz daha gelmiş.Tarfil dün doğum yapmış kızıda kendiside iyilermiş maşallah,allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?