2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sonrası için bebeğin poposunun seçtiği en uygun fiyatlı olan markaları tercih edersin ama ilk bez için prima yenidoğan bezi var acaip rahat ben oğlumda başka marka almıştım 3 pakette prima yenidoğanı keşf ettim aradaki farkı gördüm kesinlikle şimdide tercihim o...

aaa bende kız bugun son kontrolumu de oldum bittiii...hemşiremiz" hadi bakalım artık dışarı çıkınca görüşürüz minik hanım" dedi kızıma
evt içerdeyken rahat oluyo ama dışarıdada RABBİM SAĞLIK VERSİN büyüyo nasıl büyüyo zaman geçince anlamıyorsun bile bu heyecanlarımı hep oğlumdada yaşamıştım paşam 4 yaşında şimdi kocaman adam oldu ne ara büyüdü hiç bilmiyorum...
zaten evleneli 5 sene geçti ben hala inanamıyorum....

evt çizelgem 30 dan düştü bundan sonrası su gibi akar inş...
zaten sezo olcam bu demektirki 20 günüm var yok,
perşembe randevum var heyecanlıyım gün verecek artık...
ha bide şu kıl,tüy olayı olmasa çok daha mutlu olcam ama:)

mrb arkadaşlar, bana şu 3. aydan itibaren i açıklar mısınız??? ben lierac çatlak kremi almıştım, onda da 3. aydan itibaren kullanınız yazmaktaydı. ben de 11. haftada başladım kullanmaya, fakat araştırdığımda hamilelerin çoğu 4. ay başlamış. ben de endişelendim yardımcı olur musunuz??

ben prima aldım en yumuşak o oğlumdada hep prima kullandım..kızlar göğüs ucu kremini kullanıyomusunuz bende kaç gündür alıcam alamadım lansinoh en iyisi diye biliyorum bakalım işe yarıcakmı?

evet o kıl tüy sorunu benım ağdacım da aksi gibi tatıle gıttı 22 sınde gelecekmiş.işe bak ben doğurcam o tatilde.

canım onda bı sorun oldugunu sanmıyorum.4. aydan ıtıbaren karın buyudugu ıcındır.yoksa bebeğe zararı olacağından değil.

selam annişler herkes iyimi bebişler de iyidir umarım doğuran varmı
selam canım,doğuran yok,sıra bende ama hala tık yok:)

bı yerde erken doğuma neden oluyor dıye duymuştum. o nedenle beklıyorum.

ben de aldım kremı ama başlamadım hıc.önce başlamanın çok da faydasının olmadıgını duydum.zaten mınnacık krem hemen bıtmesın

kızlarrrr bi bebeşimiz daha gelmiş.Tarfil dün doğum yapmış kızıda kendiside iyilermiş maşallah,allah analı babalı büyütsün inşallah

sız benden daha tecrubelısınızdır arkadaslar bı sorum olucak 5 haftalık hamıleyım 4 gun once kan testım 20.70 cıkmıtı 2 gun sonra yaptırdıgım 80.75 normal mi dıs gebelık falan mı sızce doktorum tam bı bılgı vermedı de kese de gorunmedı zaten

canım bu değer beta değerin heralde,5 haftaya göre düşük geldi bana.Kesede görünmedi diyorsun moralini bozmak istemem ama dış gebelik ya da biyokimyasal gebelik olabilir.Ama sen yinede doktoruna danış

kızlarrrr bi bebeşimiz daha gelmiş.Tarfil dün doğum yapmış kızıda kendiside iyilermiş maşallah,allah analı babalı büyütsün inşallah

bide ben doğuraydım hayırlısıyla
sıkıldım artık gerçi oğlum var 2 yaşında onunlada ikisine bakmak çok zor olucak ama gelsin artık meleğim
hamiş olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…