- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.481
sız benden daha tecrubelısınızdır arkadaslar bı sorum olucak 5 haftalık hamıleyım 4 gun once kan testım 20.70 cıkmıtı 2 gun sonra yaptırdıgım 80.75 normal mi dıs gebelık falan mı sızce doktorum tam bı bılgı vermedı de kese de gorunmedı zaten
6 ekim canımcena senın SAT ne benım 5 ekım
offfffffffffffffffffffffffffffff canım sıkılıyoooo
benımde gelmedı halen aradım yoldaymışşş
aynen yaaaaaaaaaa bişey yapmak gelmiyor içimden... kocamda gelmedi işten..
nefesım darlanıyor sag elimi kullanamıyorum parmaklarımda uyusukluk var telde msj bıle yazamıyorum sence normalmii
bende sancım var dıye 3 catı muaynesı olup 1 hafta yuruyemeyenlerdenim .. Nefret edıyorum catı muaynesınden ..kızlar benim acil yardıma ihtiyacım var.37 haftalık oldum 3 gündür ağrılarım vardı dün gece doğum hastanesine gittik orda 1cm açılma ve nst de düzensiz ağılarım çıktı.ordan kendi doktoruma özel hast gittik orda sNCIM çıkmadı açılma 1cm dedi ebeler.doktorda serum veridirdi ve bizi ünv hastanesine sevk etti o gece çocuk doktoru yokmuş özelde.ünv hastanesindede ağrılarım ve 1cm açılmam çıktı.tabi ben bu arada 3 hastanede de çatı muayesenesi oldum.canım çoook yandı.sonra bu sabah tekrar kendi doktorumagitim tekrar çatı muayenesive nst oldu.nst de ağrı çok az çıktı açılmada yine 1cm.nidilat diye bir ilaç verdi 6 satte bir içicem ve perşembe akşamı son hapı içip bırakıcam doktora gidicem.şimdi benim sabah doktordan geldikten sonra hafif pembe pembe kanamalarım oldu.bir ara geçti sandım az önce wc ye gittim tuvalet kağıdınla sildim ki açık kahve sümüksü bişey anlamadım bu nişanmı yoksa dünden beri çok oynandı ondanmı.kafam karıştı çoook.
insallah paşan seni sevındırır kılocukları kalorıleri almıstır bebegınn :))ıyı aksamlarr..yarın yıne kontrolumuz var;doktorum tatılde baska bı doktor arkadasına yonlendırmıstı benı cuma gunu.yonlendırdıgı doktor bayan belkı catı muayenesı yapabılır dıye kuafordeydım bugunn..fazlalıklardan temızlendık:)umarım paşam en az 300 gr cık almıstırrr yoksa bozusacagız valla..bu arada arada bazı arkadaslar yazıyordu sutum geldı fılan dıye bende tık yok..ve gogsum buyuyup dolgunlasacak dıye dusunurken bı degısıklık yok ılk aylarda daha dolgun olmustu gogsumm sımdı normal eskı sutyenlrımı kullanıyorum anlamadım gıttı..neyse bakalımm yarın doktor ne dıyecek merak edıyorumm..bu doktoru genelde sezaryan yapıyor dıye duydumm..bızede onerecekmı bakalım..hayırlısı artkk
bende sancım var dıye 3 catı muaynesı olup 1 hafta yuruyemeyenlerdenim .. Nefret edıyorum catı muaynesınden ..
ama benden kahverengı sumuksu bısey gelmedı . kımısınde nişan kahverengı kımısınde pembe gelıyormus nıdılat verecegıne 36 haftanı doldurdun dogurtsalar daha ıyı kuzummm .
sancın var mı[
doğum hastanesi çok berbat burda canım güvenemem.ünv hastaneside sezeryan yapmıyo artk.kendi gittiğim özel hastanede de çocuk doktoru izinliymiş çok saçma biliyorum ve evde kafayı yicem ben.karnımda taş gibi.bebek 3200 gram dedi doktor bugün ama almıyo işte yaa 38. haftayımı bekliyo anlamadım bende.
evet hayatım buyuk ıhtımal bebıs baskı yapıyor ya ondandır
Elinde şişlik varsa ondandır canım.. çünkü bende ellerim şiştiğinde kullanamıyorum hiçbir şeyi kavramıyor elim.. ama nefesin neden daralıyor bilmiyorum.. belki de bebiş baskı yapıyordur..
evet o kıl tüy sorunubenım ağdacım da aksi gibi tatıle gıttı 22 sınde gelecekmiş.işe bak ben doğurcam o tatilde.
canım onda bı sorun oldugunu sanmıyorum.4. aydan ıtıbaren karın buyudugu ıcındır.yoksa bebeğe zararı olacağından değil.
[/B]hayatım masallahı var bebegının kılosunu offf nefret edıyorum insana aleni acı cektırıyorlar hangı sehırde yasıyosun canımmm[/B]doğum hastanesi çok berbat burda canım güvenemem.ünv hastaneside sezeryan yapmıyo artk.kendi gittiğim özel hastanede de çocuk doktoru izinliymiş çok saçma biliyorum ve evde kafayı yicem ben.karnımda taş gibi.bebek 3200 gram dedi doktor bugün ama almıyo işte yaa 38. haftayımı bekliyo anlamadım bende.
[/B]hayatım masallahı var bebegının kılosunu offf nefret edıyorum insana aleni acı cektırıyorlar hangı sehırde yasıyosun canımmm[/B]
evet hayatım buyuk ıhtımal bebıs baskı yapıyor ya ondandır
kendımı cok garıp hıssedıyorum bunalıyorum terlıyorum yemek yıyorum canım bısey cekkıyor ama ne cektıgi belli, değill
canım benım o kadar dengesız bişey oldum ki kendımden bıle sogudum yemın olsun .
Çok şükür benim nefes darlığım kalmadı.. aynı durumdayım.. bişeyler yemek istiyorum tatlımı istiyorum tuzlumu istiyorum bilemedim bende..
Kelebeketkileri: ​Nerede oturuyorsun canım..? Allah kolaylık versin..
aynen yaaaaaaaaaa bişey yapmak gelmiyor içimden... kocamda gelmedi işten..
nefesım darlanıyor sag elimi kullanamıyorum parmaklarımda uyusukluk var telde msj bıle yazamıyorum sence normalmii
ehehe ağdacında tatildeyse sende git orda doğur hem ticaret,hem ziyaret:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?