- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.501
ıyı aksamlarr..yarın yıne kontrolumuz var;doktorum tatılde baska bı doktor arkadasına yonlendırmıstı benı cuma gunu.yonlendırdıgı doktor bayan belkı catı muayenesı yapabılır dıye kuafordeydım bugunn..fazlalıklardan temızlendık:)umarım paşam en az 300 gr cık almıstırrr yoksa bozusacagız valla..bu arada arada bazı arkadaslar yazıyordu sutum geldı fılan dıye bende tık yok..ve gogsum buyuyup dolgunlasacak dıye dusunurken bı degısıklık yok ılk aylarda daha dolgun olmustu gogsumm sımdı normal eskı sutyenlrımı kullanıyorum anlamadım gıttı..neyse bakalımm yarın doktor ne dıyecek merak edıyorumm..bu doktoru genelde sezaryan yapıyor dıye duydumm..bızede onerecekmı bakalım..hayırlısı artkk
benım koca da gelmedi daha,ben zaten evli dullardanım
canım benım ınsan ıster ıstemez sinir oluyormanisada yaşıyorum canım.birde ben aşılama ile hamile kaldım 2 ameliyat birsürü tedaviden sonra ilk aşılamada kaldım.zaten zor buldum doktorların bu rahatlığı sinir ediyo beni
aynen katılıyorum sanki bebek premature yada kılosu az da sancıyı kesıyor dogumu durduruyor ben anlamıyorum arkadasım ...bencede ilaç vermeyip açılmanın daha da artmasını beklemek daha mantıklıydı.Zaten açılman artana kadar tahminimce 38 haftayı bulurdun.
en azından normal doğum yapma şansın artardı
insallah paşan seni sevındırır kılocukları kalorıleri almıstır bebegınn :))
kaç hafta kac gunluk oldun canımmm
:)))) cok fitt bir hamılesın ha bende 23 kılo aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnşAllahh gorecegızz..3 gundur besıye aldım resmen kendımı:)yarın 36 ya gırıyorum sanırım canım..2750 kg ölcmustu en son doktorumuz kılomuzu..bende toplamda 7 kg aldım
aynen katılıyorum sanki bebek premature yada kılosu az da sancıyı kesıyor dogumu durduruyor ben anlamıyorum arkadasım ...
:)))) cok fitt bir hamılesın ha bende 23 kılo aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı akşamlar cnm, evt emine hn.yokmuş ama perşembeye geliomuş yaa...
sen niye dert ediyosun kuzum 3 kg göründe gerisi bişi değil hem kolay doğar daha ne istiyon...
sağlıklı olsunlarda...
süt meselesine gelince özellikle sancı çekmenin bebeğin emmesinin süt yaptığını unutma cnm
bebek ne kadar emerse o kadar sütümüz olcak inş...
bide sıvı şeyler tüketmek en büyük etkenler...göğsünün büyümeside bu süreçte olacak şeyler...
ben artık kımseye guvenmıyorum arkadasımm ..yiğenimi kilosu az diye doktora götürmüştük doktor bize dediki çocuğun kilosu iyi ben burda biton ilaç veripte sizi gönderebilirimde
sizde dersiniz ki aaa ne iyi doktor bak biton ilaç yazdı dersiniz sizin gözünüzde ilaç yazan doktor iyidir ama gereksiz yere ilaç iyi değildir dedi ve bizi göndermişti
bu doktorda iyi gözükmek için yazdı heralde galiba sanursam
kozmatik bebısım gorusemıyoruz nasılsın bakalım bebısın nasıl ???oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
MAŞALLAH ALLAH BEREKET VERSİN...
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
kozmatik, Libyana26+, canderin, zeynep346161+, çıtır-pıtır, Merekila, ecrinn08, busmai, Asudeeeee, destiny555, kelebeketkileri, topraksu_, bocuk8361
demirbaşlarmız eksik hatta yeni arkadaşlar var hoş gelmiş sefa getirmişler...
canım benım o kadar dengesız bişey oldum ki kendımden bıle sogudum yemın olsun .
bazen ne ıstedıgımı ne yapmaya calıstıgımı bılmıyorum ya kendımı aptal gıbı hıssedıyorumm
oğlumu cok ozledım en son 13 gun once gordum onu . 10 gun daha nasıl dayanacagım kuzumu gormedennn
yok canım bırden kılosu 100 gr azalınca 10 gunluk surec ıcınde..acaba buyume durdumu dıye telas yaptım ama neysekı amnıyo sıvısı yeterlı dedı doktorum..bu arada benı yonlendırdıgı doktor emıne hm..yarın oglen 1 ıcın randevu verdı asıstanı bana doktorum yonlendırdı deyınce..yoksa cumaya kadar randevu veremeyiz demıslerdı danısmadakı bayanlar..
ablamın 5 yasında kızı var ben o dogdugunda 15 yasında ıdım . onu ılk benım kucagıma verdıler adını EBRAR ELA koydum .Ebrar isminin anlamını da severim duruşunu da .
İnsanın bebeğini şimdiden çok özlemesi ne kadar değişim bir duygu dimi.. sadece usg de görüyorsun ama çok özlüyorsun artık gelse bitse bu hasret diyorsun... bunlar bana çok değişik geliyor..
Bir sen değilsin kendi aptal gibi hisseden merak etme...
he kuzum ya zaten girmem ile çıkmam bir oluyor...kozmatik bebısım gorusemıyoruz nasılsın bakalım bebısın nasıl ???
İnsanın bebeğini şimdiden çok özlemesi ne kadar değişim bir duygu dimi.. sadece usg de görüyorsun ama çok özlüyorsun artık gelse bitse bu hasret diyorsun... bunlar bana çok değişik geliyor..
Bir sen değilsin kendi aptal gibi hisseden merak etme...
Hay Allah iyiliğini versin emi..anam bacım benimki saat 6 da geldide ne oldu :26: yemeğini yedi oğlanı iki sevdi sonra gitti onla yattı
ben neyim bu arada evli oğlu olan + hamiş dul
:)))) cok fitt bir hamılesın ha bende 23 kılo aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen meralemi gidiyordun?
yapma telaş olur olur öyle arada bi sorun görmediyse sıkıntı etme....
ablamın 5 yasında kızı var ben o dogdugunda 15 yasında ıdım . onu ılk benım kucagıma verdıler adını EBRAR ELA koydum .Ebrar isminin anlamını da severim duruşunu da .
Arapcada güzel ve iffetine düşkün kadın anlamına geliyor bazı kaynaklardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?