2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de "bebeğimi çok özlüyorum artık doğsun" diyorum, eşim "hiç görmediğin çocuğu nasıl özlüyorsun" diyor demek herkes aynı durumda. Allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin

Bakalim beyefendinin keyfi ne zaman gelecek,bende biran evvel bebegime kavusmak istiyorum ama erkendende yola cikmasin vaktinde gelsin ins:) su anda normal dogum dusunuyorum hersey yolunda giderse, sen nasil dusunuyorsun?

kocam işten geldi pc acıktı ona yemek hazırladım bulasık yıkadım camasır astım ve geldım sımdı hepınıze cvap verıyorummm
bende ıyıyım bÜTUN GUN EVDE SIKINTIDAN PATLIYORUM dısarıda cıkamıyorum cok sıcak ve bısey olur dıye korkuyorum hayatım . eşimle de pek uyuşamıyoz cok korkuyo bakkala bıle gıtmeme musade etmıyor bısey olur dogurursun dıyooo gıcık oluyorum onaaaaaa

bebegımmm zaten sülale benden en az 4 kılo bebek beklıyo o kadar yemek yıyordum kı goren oluyordu

herkese ii sohbetler arkadaşlar deliksiz uykulu, serin ve az çişe kalktığımız bir gece geçiririz inşbiz oğlumla uyumaya gidiyoruzzz tatlı rüyalarrrr herkese
ayy kız yerım seni ne guzel yazmıssın valla uykusuz gecelere alıstım Allahtan ıuykuya cok duskun bır kadın degılım sukurler olsun oglumun huyunu suyunu suratını cok merak edıyorum catlıyorum .
azcık meraklıyım daa

Bende kızımın adını Elif Ebrar koyacağım nasipse.. :) :)
:))) hayırlısı olsun . kızımızın bahtı da ömrü de güzel olsunn inş...

Bakalim beyefendinin keyfi ne zaman gelecek,bende biran evvel bebegime kavusmak istiyorum ama erkendende yola cikmasin vaktinde gelsin ins:) su anda normal dogum dusunuyorum hersey yolunda giderse, sen nasil dusunuyorsun?
bebegım sımdı benım hastane ıle evın arasında baya uzaklık var
ayrıca esım ıstanbulda cok yogun bır subede polıs memurlugu yapıyor ve kattiyen ızın vermıyor komıserler
tek basınayım korkuyorum hıc komsum arkadasım ve tanıdıgım yok . Allaha teslim yasıyorumm
aılem ve esımın aılesı de memlekette Trabzonda . onun ıcın sezeryan ıstıyorum ben

kosullara bakilirsa haklisin cnm cunku insan ne zaman neyle katsilasacagini bilmiyor,sezeryan olsun tarihim zamanim belli olsun die dusunuyorsun, ama aklinda normal dogum yapmak varsada sirf bu sebeplerden vazgcme zaten dogum ole bir anda oluvermiyor oncesinde mutlaka belirtileri oluyor heralde sen dogururkende kocana izin verirler o kadar da katilar mi ya:44:

hayatım ınan abartıya gerek yok sancım tutuyor komser ambulans cagırsın falan dıyo al da bu catalı......
sen gıtsen ne olacak kadını sen mı dogurtacaksın da falan da fılan da

hayatım ınan abartıya gerek yok sancım tutuyor komser ambulans cagırsın falan dıyo al da bu catalı......
sen gıtsen ne olacak kadını sen mı dogurtacaksın da falan da fılan da

Agzim acik kaldi resmen ne bicim insanlar var su hayatta eşi doguma giden birine boyle birsey soyleyen ancak vicdansizdir, Allah a havale etmek lazim cnm sen hic canini skma. Nasilsa bir sekilde hepimiz dogurcaz:) kendimide oyle avutuyorum bazen normal dogumdan korkunca bu kadar insan bir sekilde dogurms kimsenin icinde kalmamis bebek bir sekilde cikar:) hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Oo maşallah bu hafta annelerle bebislerin görüş gunü herkese bol hareketli güzel görüntülü ultrasonlar diliyorum bizim vuslatta Çarşamba gunü oluşumlar

Merhaba arkadaşlar!Bugün doktora gitmiştik , nst de sancılarım 6 dk ara ile 60'larda.Saat 4 gibi girdim doktorun yanına.Bana 37. haftadan sonra aç karnına ve sabah erken gelmenizi istiyoruz(sizin doktorlarınız böyle birşey dedi mi ?) neden bu saatte geldin dedi.Ben bunu söylediğini hatırlamadığımı eğer bilseydim sabah gelirdim dedim herhangi bir işim yoktu zaten.Neyse sonra açılma ve çatı muayenesi oldum.Açılma yokmuş.Çatı için bişi demedi herhalde herşey normal.Ultrasonda oğluma baktı.Maşallah göbek kordonu beslenmesi, suyu çok iyiymiş.Oğlum 3169 gr. boyu da 48.15 cm olmuş maşallah...Yarın sabah 8.30 da gideceğim aç karnına.Eğer suyum gelirse telaş etmememi söyledi.Mesela gece 4 gibi suyun gelse sabah 6-7 gibi hastaneye gelmen sorun olmaz dedi.Sanrım benim doktor rahatına fazla düşkün!Yarın tekrar gidicez bakalım hayırlısı...

benim doktorum da öyle birşey demedi ama mantıklı aslında aç gitmek. ay canım yaa doğumun çok yakın galiba haydi Allah yardımcın olsun darısı başımıza

günaydın yusuf_defnee oğluna maşallah, 3 kiloyu devirmiş
sen bir iki hafta önce sancı sebebiyle ilaç kullanmaya başlamıştın, doğum ertensin diye, yanlış mı hatırlıyorum?:44:
ben şuan 37. haftayım, ama doktorum bana aç karnına sabah gel randevuya falan demedi..:105:
belki seninki, her an doğum olabilir diye tedbiren demiştir. ilacı bıraktın ya..:26:
açılma yokmuş onu anladım da, çatın uygun mu değil mi, onu niye söylemedi.. :105:
sui zanda bulunuyorum belki ama, sezaryana mı yönlendirmek istiyor acaba seni?:26:
sezaryan için biliyorsun 8 saatlik açlık gerek..

sabah sabah moral bozmak istemiyorum, ama benim canım fena sıkıldıı:99:
hakkari çukurca'da çatışma, 7 asker şehit, 10dan fazla yaralıı
Allah belalarını versin... yerle bir olsunlar inş..:95:

Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar??? biz bu sabah ağrıyla uyandık adet sancısı gibi ilk defa böyle bir ağrı yaşadım zaman iyice yaklaşıyor mu ne:18::18:

gunaydın kızlar, benım de dun gece 1-2 kez ağrım oldu ama çok şükür kısa sürede geçti.
bekleyin anneler bekleyin.... az kaldı bebişleimizle kavuşmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…