- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.521
yok canım ben Eser Beye gıdıyorum..emıne hm sarısın zayıf genc bı bayan degılmı..oda odadaydı randevu verırken bana asıstanı
İnsanın bebeğini şimdiden çok özlemesi ne kadar değişim bir duygu dimi.. sadece usg de görüyorsun ama çok özlüyorsun artık gelse bitse bu hasret diyorsun... bunlar bana çok değişik geliyor..
Bir sen değilsin kendi aptal gibi hisseden merak etme...
sende benım gıbı en son doguracak olanlardansın herhalde canımoff sıkıldım ben hamılelıkten yavv dogurmak ıstıyorumm canım sıkıldı bu monoton dolmalık bıber halımden
sen ne sekılde dogurmayı dusunuyorsun ??
bende ıyıyım bÜTUN GUN EVDE SIKINTIDAN PATLIYORUM dısarıda cıkamıyorum cok sıcak ve bısey olur dıye korkuyorum hayatım . eşimle de pek uyuşamıyoz cok korkuyo bakkala bıle gıtmeme musade etmıyor bısey olur dogurursun dıyooohe kuzum ya zaten girmem ile çıkmam bir oluyor...
okuyabildiğimi okuyorum iyi haberlerinizi alıyorum cvp yazamıyorum bazen ...
sen nasılsın?
valla ben de ara ara sancılar bile başladı oğlumda hiç bu kadar sancılanmıyordum ,bebişimi görmeyeli 15 gün oldu perşembe görcem kısmetse:)
cnm ne güzel demişsin, bi laf varya çok hoşuma gidiyor, bir kadın, o bebek içeri düştüğü andan sonra anne olurda ,bir erkek o bebeği kucağına alınca ancak baba olur... diye.
biz minicik bi suyken bebeğim diye sevmeye başlıyoruz ne tuhaf...
bebegımmm zaten sülale benden en az 4 kılo bebek beklıyo o kadar yemek yıyordum kı gorenHay Allah iyiliğini versin emi..amma güldürdün kız beni.. gerçi benim kocamda gelse zor bakcak yüzüme yorgunum dicek pcnin başına geçcek sonrada yatcak... çok seviyorum ama bazen deli ediyor beni..
Hay maşaallah zeynebcim..gerçi çoğunu atarsın doğumda.. benim görümcemde senin gibi çok kilo aldı şimdi görsen sandı hiç doğum yapmamış gibi incecik maşaallah.. :) :)
ayy kız yerım seni ne guzel yazmıssın valla uykusuz gecelere alıstım Allahtan ıuykuya cok duskun bır kadın degılım sukurler olsunherkese ii sohbetler arkadaşlardeliksiz uykulu, serin ve az çişe kalktığımız bir gece geçiririz inş biz oğlumla uyumaya gidiyoruzzz tatlı rüyalarrrr herkese
:))) hayırlısı olsun . kızımızın bahtı da ömrü de güzel olsunn inş...
Bende kızımın adını Elif Ebrar koyacağım nasipse.. :) :)
bebegım sımdı benım hastane ıle evın arasında baya uzaklık varBakalim beyefendinin keyfi ne zaman gelecek,bende biran evvel bebegime kavusmak istiyorum ama erkendende yola cikmasin vaktinde gelsin ins:) su anda normal dogum dusunuyorum hersey yolunda giderse, sen nasil dusunuyorsun?
bebegım sımdı benım hastane ıle evın arasında baya uzaklık var
ayrıca esım ıstanbulda cok yogun bır subede polıs memurlugu yapıyor ve kattiyen ızın vermıyor komıserler
tek basınayım korkuyorum hıc komsum arkadasım ve tanıdıgım yok . Allaha teslim yasıyorumm
aılem ve esımın aılesı de memlekette Trabzonda . onun ıcın sezeryan ıstıyorum ben
hayatım ınan abartıya gerek yok sancım tutuyor komser ambulans cagırsın falan dıyokosullara bakilirsa haklisin cnm cunku insan ne zaman neyle katsilasacagini bilmiyor,sezeryan olsun tarihim zamanim belli olsun die dusunuyorsun, ama aklinda normal dogum yapmak varsada sirf bu sebeplerden vazgcme zaten dogum ole bir anda oluvermiyor oncesinde mutlaka belirtileri oluyor heralde sen dogururkende kocana izin verirler o kadar da katilar mi ya:44:
hayatım ınan abartıya gerek yok sancım tutuyor komser ambulans cagırsın falan dıyoal da bu catalı......
sen gıtsen ne olacak kadını sen mı dogurtacaksın da falan da fılan da
yeni doğan bebeğin banyosuuuu
kıyamammmm ağlıyorum hüngür hüngür
Yeni doğan bebek banyosu | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
Merhaba arkadaşlar!Bugün doktora gitmiştik , nst de sancılarım 6 dk ara ile 60'larda.Saat 4 gibi girdim doktorun yanına.Bana 37. haftadan sonra aç karnına ve sabah erken gelmenizi istiyoruz(sizin doktorlarınız böyle birşey dedi mi ?) neden bu saatte geldin dedi.Ben bunu söylediğini hatırlamadığımı eğer bilseydim sabah gelirdim dedim herhangi bir işim yoktu zaten.Neyse sonra açılma ve çatı muayenesi oldum.Açılma yokmuş.Çatı için bişi demedi herhalde herşey normal.Ultrasonda oğluma baktı.Maşallah göbek kordonu beslenmesi, suyu çok iyiymiş.Oğlum 3169 gr. boyu da 48.15 cm olmuş maşallah...Yarın sabah 8.30 da gideceğim aç karnına.Eğer suyum gelirse telaş etmememi söyledi.Mesela gece 4 gibi suyun gelse sabah 6-7 gibi hastaneye gelmen sorun olmaz dedi.Sanrım benim doktor rahatına fazla düşkün!Yarın tekrar gidicez bakalım hayırlısı...
Merhaba arkadaşlar!Bugün doktora gitmiştik , nst de sancılarım 6 dk ara ile 60'larda.Saat 4 gibi girdim doktorun yanına.Bana 37. haftadan sonra aç karnına ve sabah erken gelmenizi istiyoruz(sizin doktorlarınız böyle birşey dedi mi ?) neden bu saatte geldin dedi.Ben bunu söylediğini hatırlamadığımı eğer bilseydim sabah gelirdim dedim herhangi bir işim yoktu zaten.Neyse sonra açılma ve çatı muayenesi oldum.Açılma yokmuş.Çatı için bişi demedi herhalde herşey normal.Ultrasonda oğluma baktı.Maşallah göbek kordonu beslenmesi, suyu çok iyiymiş.Oğlum 3169 gr. boyu da 48.15 cm olmuş maşallah...Yarın sabah 8.30 da gideceğim aç karnına.Eğer suyum gelirse telaş etmememi söyledi.Mesela gece 4 gibi suyun gelse sabah 6-7 gibi hastaneye gelmen sorun olmaz dedi.Sanrım benim doktor rahatına fazla düşkün!Yarın tekrar gidicez bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?