- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.541
Merhaba arkadaşlar!Bugün doktora gitmiştik , nst de sancılarım 6 dk ara ile 60'larda.Saat 4 gibi girdim doktorun yanına.Bana 37. haftadan sonra aç karnına ve sabah erken gelmenizi istiyoruz(sizin doktorlarınız böyle birşey dedi mi ?) neden bu saatte geldin dedi.Ben bunu söylediğini hatırlamadığımı eğer bilseydim sabah gelirdim dedim herhangi bir işim yoktu zaten.Neyse sonra açılma ve çatı muayenesi oldum.Açılma yokmuş.Çatı için bişi demedi herhalde herşey normal.Ultrasonda oğluma baktı.Maşallah göbek kordonu beslenmesi, suyu çok iyiymiş.Oğlum 3169 gr. boyu da 48.15 cm olmuş maşallah...Yarın sabah 8.30 da gideceğim aç karnına.Eğer suyum gelirse telaş etmememi söyledi.Mesela gece 4 gibi suyun gelse sabah 6-7 gibi hastaneye gelmen sorun olmaz dedi.Sanrım benim doktor rahatına fazla düşkün!Yarın tekrar gidicez bakalım hayırlısı...
Günaydın Kızlar
C.tesi 37+5 de yani kontrolümüz vardı,Nst sonuçları süper çıktı fakat suyumuzda azalma görüp p.tesi tekrar gel dedi dün yine Nst süper çıktı bebek hareketleri çok iyi bebeğin kalp atışları muhteşemsonra tekrar ultrasona aldı suyumda azalma olmuş yine. Bugün için tekrar muayene etmek istediğini eğer azalma varsa suni sancı verip doğurtturmak istediğini beklemenin gereksiz olduğunu söyledi. Hep normal doğum istediğimi bildiğinden ben tedirgin olunca dopler çektirelim bebekte hiçbir sorun yoksa bikaçgün daha bekleyebileceğimiz söyledi.Sanırım en geç haftasonuna kızımı kucağıma almış olucam.
Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar??? biz bu sabah ağrıyla uyandık adet sancısı gibi ilk defa böyle bir ağrı yaşadım zaman iyice yaklaşıyor mu ne:18::18:
ooooo hakikaten ne çok kişi var bu hafta bebeğini görecek...
yusuf-defnecim dediği gibi su geldi koşa koşa gitmeliyim diye düşünme amcamın kızı suyu geldikten bir gün sonra dr a gitti o günde ancak gece doğum oldu...
normal düşünüyorsan telaş etme ,bebişin geleceği zamanı bilir...
ayrıca kilosu çok iyi doğuma kadar 3.500 u bulur...
yaa kızlar fark ettimde haziramn anneleri acaip bi furyayla hep normal doğum yaptılar bakalım temmuz anneleri çoğunlukta hangi doğum şekli ile doğum yapacaklar...
Günaydın Kızlar
C.tesi 37+5 de yani kontrolümüz vardı,Nst sonuçları süper çıktı fakat suyumuzda azalma görüp p.tesi tekrar gel dedi dün yine Nst süper çıktı bebek hareketleri çok iyi bebeğin kalp atışları muhteşemsonra tekrar ultrasona aldı suyumda azalma olmuş yine. Bugün için tekrar muayene etmek istediğini eğer azalma varsa suni sancı verip doğurtturmak istediğini beklemenin gereksiz olduğunu söyledi. Hep normal doğum istediğimi bildiğinden ben tedirgin olunca dopler çektirelim bebekte hiçbir sorun yoksa bikaçgün daha bekleyebileceğimiz söyledi.Sanırım en geç haftasonuna kızımı kucağıma almış olucam.
CNM YA BENDEDE SANCI VAR ADET SANCISI GİBİ DEĞİLDE ADET BAŞLAMADAN OLAN SANCI GİBİ...
HAFİF HAFİF...
BELDEN BELDEN...
ACITMIYO...
AMA SANCIYO İŞTE...
NE BİLİM ÖLE BİŞİ...
KIZIM NORMAL ÇIKCAM DİYE BAKIO AMA NERDEEEE:d
sanada hayırlı sabahlar haklısın valla haziran annelerine imrenmedim değil hem doğum cesaretlerine hemde doğum hikayelerini anında paylaşmalarına...kısmet ederse rabbim bende epiduralsiz normal doğum istiyorum bakalım yaradan neyi kısmet etcekbu arada benim sancılar devam ediyor kızlar yalancı ağrılar mı gerçek ağrılar mı ayırd edemiyorum:18::18::18:
Benim korkum hani bazı doğum hikayelerini okuduğumuzda anlatmışlar ya şiddetli gelmemiş sancılar dahası ayırt edememişler şiddet seviyesini :26: oyyy onu yesin teyzesi annesini üzmeden sağlıkla gelir inşallah
kızlar bişi sorucam
benim hamileliklerimde hep erken doğum riskim oluyo gerçi oğlumda erken doğum dediler 39 haftamda suni sancıyla zor doğurdum ayrı meselede
bundada doktorum 36 haftadan sonra bekliyorum ben bebeği demişti.3-4 gündür akşamları doğuracak gibi sancım oluyo
sizde de var mı uyuyamıyorum öyle geziyorum 2-3 saat evin içinde gece gece
yoksa oğlan beni akşama kadar yoruyorda akşam mı yorgunluk sıkıntısını çekiyorum sonuçta doğumada yaklaşıyorum
kızlar bişi sorucam
benim hamileliklerimde hep erken doğum riskim oluyo gerçi oğlumda erken doğum dediler 39 haftamda suni sancıyla zor doğurdum ayrı meselede
bundada doktorum 36 haftadan sonra bekliyorum ben bebeği demişti.3-4 gündür akşamları doğuracak gibi sancım oluyo
sizde de var mı uyuyamıyorum öyle geziyorum 2-3 saat evin içinde gece gece
yoksa oğlan beni akşama kadar yoruyorda akşam mı yorgunluk sıkıntısını çekiyorum sonuçta doğumada yaklaşıyorum
Cena'cım ben msj atamıyorum henüz.
Canım benim ph 5-7 arası olması gerekirken 8 çıktı.protein 0-30 arası normal sinirmis galiba benim pozitif çıktı 30 dan yüksek,bu sonuca göre yakacik k.dogum acilde biz burda mudahele edemeyiz dedi,Göztepe araştırmaya gönderdiler orada 20 dk bir tansiyon ölçtüler 4 saat boyunca en yüksek 12-8 çıktı.ikinci kez yapılan hematoloji,idrar ve biyokimyada normal çıktı.endişelenmeye gerek yok dedi,sıvı kaybından degerlerde degisiklik olabiliyormuş,çünkü su bile icemedim.sanırım ciddi bir olay,gebelik zehirlenmesi, çünkü devlette ilk defa böyle alaka gördüm,tansiyon ölçümleri,nst hep doktor yaptı,baya ilgiliydi,şaşırdım,sonuclar gelene kadar moral verici konuştu...inşallah senin sonuclarda güzel çıkar.
Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar??? biz bu sabah ağrıyla uyandık adet sancısı gibi ilk defa böyle bir ağrı yaşadım zaman iyice yaklaşıyor mu ne:18::18:
canım dikkat et zaten sancı, ya adet sancısı gibi yada bağırsaklarımız bozulduğunda karın ağrısı olur ya öyle oluyormuş bir NST çektir istersen tedbirli olmakta fayda var..
Cena'cim gecmis olsun.bence endiselenme haftan normal dogum için uygun.bana sonuclar gelmeden önce doktor,sonuca göre yatış verebiliriz 1-2 hafta gözlem altında kaldıktan sonra dogum yapılabilir,normal zaman olarak kabul ediyoruz dedi,bebeğim 36 haftalikti.her ihtimali konuştu,ben biraz fazla aglayip, sızlamistim.birde benim bebisim 10 gün hep gelişimi onde çıkıyor,erken döllenmeden.3 ayrı yerde farklı zamanlarda ultrasona girdim.sata göre 16 Temmuz ama ölçümler hep 6-7 Temmuz veriyor hiç daha değişmedi,artık dogsada kavuşsak kuzucuklara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?