2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.
Yarın sabah doğuma gidiyorum:18:
Kısmetse yarın bu saatlerde ameliyatta veya yeni çıkmış olurum sanırım.
Şuan pek bişe hissetmiyorum biraz üzüntü biraz korku biraz sevinç var gibi karışığım aslında ama sakinim yarın başlıcak galiba bende 3,5 atmalar.
Dün annemle toz aldık bugünede mutfak ve banyoyu bırakmıştım ama sular kesildi gelene kadar kk'ya bakim dedim.
İnşallah hayırlısıyla atlatıp yavruma sağsağlim kavuşurum.
İyi olduğum gibi sizlere haber vericem bizim için dua edin lütfen

suratım şişti aynaya bakmak istemiyorum:18: kilom aynı halbuki. sanırım su toplanması oluyor,el ve ayaklarımda pek bi değişiklik yok ama suratım yanaklarım kocaman oldu

ayy hadi gözün aydın kavuşuyorsun meleğine

günaydın herkslereeee

selam annişler herkes iyimi bebişler de iyidir umarım doğuran varmı

hoşgeldin naber tatlım

ovvv çok heyecanlı :)
dualarım sizinle oalcak canım hayırlısıyla git gel
2 kişi çıkacağınız eve 3 kişi döneceksiniz :)

benim de iki gündür sancım var, ara ara.. adet olacakmışım gibi..
ama ishal de var birkaç gündür. onunla mı alakalı yoksa yalancı sancı mı bilmiyorum..:44:

cenacım dikkatli ol yinede ishal de doğum belirtileri arasındadır...
kızlar bizim topicde şu şeker hamurlu kurabiyeleri yapıp da resim koyan olmadı sanırım iyce kafayı bozdum yapsammı diye bugun hamurları ve kurabiyeyi yapayım diyorum yarında süsleme işini yapayım diyorum ama korkuyorum ya yapamassam sıkılırsam yorulursam kısacası tembellik yapasımda var bugun=?????

evet ilk doğumumda da oldu bunda da oluyor.üstelik bu sertleşmeler bu seferki hamileliğimde çok daha fazla akşama kadar 60-70 i buluyor.
doktorum doğum yaklaştığı için dedi.Pek önemsemedi zaten 36 haftadan sonra bebeği beklediğini söylemişti

oyy oyy maşşallah kaç haftalıkken doğurdun acaba bide ilk bebeğin sanırım

canım ben yaptım seker hamurlu kurabıyelerden resımlerınıde koydum gormemıssın sanırım ben bıde normal kurabıyeyı yıne bebek kalıplarıyla yapıp ustune adını yazdım kızımın onlarıda tek tek posetleyıp dondurucuya koyduk annemle herkes seker hamurlu ıstemez dıye

Merhaba hanımlar!Doktordan geldik kahvaltımızı ettik.bugün benimle aynı olan 3 arkadaşla tanıştım onlarada doktor 37. haftadan sonra sabah aç gel demiş.(bana özel değilmiş ) Nst ye girdik.Benim sancılar 5 - 6 dk ara ile 70-80'lerde.Sancı geldiğinde hissettiğim karnımda toparlanma hissi (kasılma) ve hafif kasık sancısıydı ama rahatsız edici değil.Doktora sonucu gösterdim.Doğum başlasam mı başlamasam mı diyor , şu an tam ortasındasın dedi.Eğer sıklaşırsa sancıların ararsın, böyle olursa perşembe sabah yine gel dedi.Hayırlısı bakalım bi yandan oğluma bir an önce kavuşmak için hemen doğurayım istiyorum , iş ciddiye binince korku basıyo :18: Rabbim cümlemizi kurtarsın inş. bi sancıda...

Çok şükür canım 3 kiloyu geçtik.Evet canım 1 gece hastanede yatmıştım sonrada ilaç kullanmıştım.Yok canım 37 yi geçen tüm hastalarına sabah aç gelin demiş.

HAyırlısı olsun tatlım.Zaten 13 günün kalmış artık gelse de fena olmaz herhalde değil mi ?

Evet canım kendi kendime (özellikle yataktan kalkarken) eğer şimdi suyum gelirse telaş yapmayacağım diyorum.Sonra da eee suyum gelirse ne yapacam ya diyorum.

cnm allah yardımcınız olsun ne guzel sonunda yavruna kavusuyorsun zamanını bılmekde ayrı bı guzellık hersey ıstedıgın gıbı olsun ve bıze yazmayı unutma hastanede lazım olan bızım aklımıza gelmeyen seyler olursada bızı haberdar et allah yavrunada sana da saglık sıhat versın cnm

ayyy canım benim yaaa büyük gün yarın desene:)) bu harika artık bebeğine kavuşucaksın ne kadar güzel birr haber bu!! korkma bebeğini düşün herşey çok iyi olucak. kolay ve hayırlı bir doğum diliyorum canım. bebeğin ve sen allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize:)) dualarımız seninle canım... iyi ve mutlu haberlerini bekliyor olucazz

selam kızlaarr, orda mısınız?? bizde bebeğimle komşumuza kahvaltıya davetliydik şimdi geldik :)) karnımız doydu sabah hareketleri başladı tabi:)) ama artık kendini nasıl dayıyorsa karnımın bir tarafı resmen taş gibi ve yumurta şeklini alıyor:)) bazen korkuyorum karnımı delip çıkıcak gibi geliyor:))

merhabalar
bir bebişimiz daha olmuş hoşgelmiş dünyaya annesiyle babasıyla mutlu ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.....
elbebekgülbebek canım sende hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah...of ne farklı bir duygu yaa yarın bu saatlerde bebişin karnında değil kucagında olacak nasıl güzel ....
bizde bugün 36.haftamızı doldurduk dr.a gidecektim ama yarına kaldı , kaç kg oldu acaba çok merak ediyorum.. ben sancı falan bişi hissetmıyorum daha var sanırım :) dursun da zaten..ama bi yandan bian önce gelsin istiyorum bi yandanda çok korkuyorum....allahım hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah...

Sağolun kızlar... Biraz dinleniyorum biraz işlerimi yapıyorum baya bi yoğunum bugün ama iyi oluyo pek stres yapmaya vaktim olmuyo:)
Zaten inanamıyorum sanki daha zaman varmış gibi:)
İnşallah biraz toparlandıktan sonra güzel haberlerle gelip hikayemi hastanede kullandıklarımı falan yazıcam sizlere Allaha emanet olun...

çok da yorma kendini yarın zaten yeterince yoğun bir gün olucak senin için bekliyoruz canım benim dikkat et kendineeee:)

gözünaydın, Allah yardımcın olsun, yorma kendini... ayyy kıskandım ya bende bilmek istiyorum nezaman doğuracağımıı (

sabırsızlıkla bekliyoruz canım Allah yardımcınız olsun

kızlar vajinama aniden sızı giriyor,sancıyor canımı acıtıyor.Daha önce arada bi oluyordu ama dün bugün uzun sürüyor.Normal mi ki bu ya?daha önce idrar yollarımda enfeksiyon vardı ama kurutuldu tekrar o mu nüksetti acaba diyorum

valla canım olabilir. çünkü bende de ara ara oluyor o sızı. bende idrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniorum o nedenle yarın tahlil yaptırıcam. istersen sen de bir tahlil yaptır emin olmak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…