- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.561
Günaydın kızlar.
Yarın sabah doğuma gidiyorum:18:
Kısmetse yarın bu saatlerde ameliyatta veya yeni çıkmış olurum sanırım.
Şuan pek bişe hissetmiyorum biraz üzüntü biraz korku biraz sevinç var gibi karışığım aslında ama sakinim yarın başlıcak galiba bende 3,5 atmalar.
Dün annemle toz aldık bugünede mutfak ve banyoyu bırakmıştım ama sular kesildi gelene kadar kk'ya bakim dedim.
İnşallah hayırlısıyla atlatıp yavruma sağsağlim kavuşurum.
İyi olduğum gibi sizlere haber vericem bizim için dua edin lütfen
selam annişler herkes iyimi bebişler de iyidir umarım doğuran varmı
Günaydın kızlar.
Şuan pek bişe hissetmiyorum biraz üzüntü biraz korku biraz sevinç var gibi karışığım aslında ama sakinim yarın başlıcak galiba bende 3,5 atmalar.
Dün annemle toz aldık bugünede mutfak ve banyoyu bırakmıştım ama sular kesildi gelene kadar kk'ya bakim dedim.
benim de iki gündür sancım var, ara ara.. adet olacakmışım gibi..
ama ishal de var birkaç gündür. onunla mı alakalı yoksa yalancı sancı mı bilmiyorum..:44:
Canım benimde dünden beri belimde ağrı var, kasıklarına vuruyor.2 saatlik sizmisim, ağrıdan uyuyamadim.Benim adetlerimde nerdeyse sancisiz olurdu 3-4 gün,adet agrisida ne bilmem,Perşembe kontrolum var.Birde sen tecrubelisin karnımda toparlanmalar oluyor,daha önceki doğumunda buna benzer doguma yakın sertleşmeler oldu mu?Gecen cuma kusma ve halsizlikle acile gittik,2 gün istifra ettim,gebeliğimin basında bile olmamıştı,idrarda protein kaybı çıktı ,4 saat gözlem altında idim.sabaha doğru eve geldik,şimdi istirahat ediyorum sürekli,hareketsizim ve bel ağrım, kasık ağrım fena canımı yakıyor,olmadı aksam üstü yürüyüşe cikicam,bakalım...
kızlar ben hazıran annesıyım ne zaman dogurucam nasıl normal yapıcam derken suan normal dogumla 3500 kılo agırlıgında 50 cm cık bır bebısım oldu...
zaman cabuk gecıyor 13 gunluk olduk hep sıkıntı yapıodum kendıme nasıl dogurucam dıyıp hep ruyama dogum yaptıgım gırıodu bıde nasıl bebıse bakıcam saat bası kalkkıcamk ben uyanamıcam belkıde cunku uykum cok agırdır dıodum ınankı hem normal dogum yaptım hemde suan bebısım mık dedıgınde kalkıyorum Allah hep kolaylıklar verıor yeterkı sıkmayın kendınızı annelık ıcgudusunu allah ıcınıze verıor ve doguma gıttıgınız de rahat olun sankı dogum yapıcak kısı sız degılmıssınız gıbı gıdın zaten saf oluyosunuz sancı nedır bılmıosunuz kı ?o yuzden daha rahatsınız o an ben cok rahattım sankı sureklı dogum hıkayelerını okuyan tırsan bırı ben degıldım yanı yan odamda kadın bagırıodu ya cunku sancısı cıklasmıstı alıcaklardı doguma tabı bende sancı cekıorum anne dıorum neden bagırıo bu sancıyla dıorum?annem dıodkı senın cektıgın sancılar az dıo evt bakın 4 saat sancıyla dogum yaptım 3 saatı o kadar kolaydıkı adet sanccısı gıbı oluyo son 1 saate gelıosun 45 dk yıne agrılı fakat dayanamıcak gıbı degıl zaten 15 dk bır cekıosun topu topu uc defa gelıp gıdıo son 10 dk uc dk bır son bes dk superdı ama 5 dk cektım ve hayddııı doguma dedıler 5 dk doguruosun hıcbı sey yok öle aman aman cekılmıcek bısey deıl valla ıkıncı dogumum olsa yıne normal dogum yaparım...
yeterkı dualarınızı eksık etmeyın hep dua edın Allah yardım edıo dusunsenıze ordan cocuk cıkıo Allahın buyuklugu bı kere ufacık su tanesınden Allah bı can yaratıo kucucuk rahımınız buyuyo ıcıne kac kılo bebek sıgıyor hepsı Allah ın mucızesıyken hıccc korkmayınAllah yardım edıo sız yeterkı Allah a sıgının duaa edın..
cenacım dikkatli ol yinede ishal de doğum belirtileri arasındadır...
kızlar bizim topicde şu şeker hamurlu kurabiyeleri yapıp da resim koyan olmadı sanırım iyce kafayı bozdum yapsammı diye bugun hamurları ve kurabiyeyi yapayım diyorum yarında süsleme işini yapayım diyorum ama korkuyorum ya yapamassam sıkılırsam yorulursam kısacası tembellik yapasımda var bugun=?????
günaydın yusuf_defneeoğluna maşallah , 3 kiloyu devirmiş
sen bir iki hafta önce sancı sebebiyle ilaç kullanmaya başlamıştın, doğum ertensin diye, yanlış mı hatırlıyorum?:44:
ben şuan 37. haftayım, ama doktorum bana aç karnına sabah gel randevuya falan demedi..:105:
belki seninki, her an doğum olabilir diye tedbiren demiştir. ilacı bıraktın ya..:26:
açılma yokmuş onu anladım da, çatın uygun mu değil mi, onu niye söylemedi.. :105:
sui zanda bulunuyorum belki ama, sezaryana mı yönlendirmek istiyor acaba seni?:26:
sezaryan için biliyorsun 8 saatlik açlık gerek..
Günaydın Kızlar
C.tesi 37+5 de yani kontrolümüz vardı,Nst sonuçları süper çıktı fakat suyumuzda azalma görüp p.tesi tekrar gel dedi dün yine Nst süper çıktı bebek hareketleri çok iyi bebeğin kalp atışları muhteşemsonra tekrar ultrasona aldı suyumda azalma olmuş yine. Bugün için tekrar muayene etmek istediğini eğer azalma varsa suni sancı verip doğurtturmak istediğini beklemenin gereksiz olduğunu söyledi. Hep normal doğum istediğimi bildiğinden ben tedirgin olunca dopler çektirelim bebekte hiçbir sorun yoksa bikaçgün daha bekleyebileceğimiz söyledi.Sanırım en geç haftasonuna kızımı kucağıma almış olucam.
ooooo hakikaten ne çok kişi var bu hafta bebeğini görecek...
yusuf-defnecim dediği gibi su geldi koşa koşa gitmeliyim diye düşünme amcamın kızı suyu geldikten bir gün sonra dr a gitti o günde ancak gece doğum oldu...
normal düşünüyorsan telaş etme ,bebişin geleceği zamanı bilir...
ayrıca kilosu çok iyi doğuma kadar 3.500 u bulur...
yaa kızlar fark ettimde haziramn anneleri acaip bi furyayla hep normal doğum yaptılar bakalım temmuz anneleri çoğunlukta hangi doğum şekli ile doğum yapacaklar...
Günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
Sağolun kızlar... Biraz dinleniyorum biraz işlerimi yapıyorum baya bi yoğunum bugün ama iyi oluyo pek stres yapmaya vaktim olmuyo:)
Zaten inanamıyorum sanki daha zaman varmış gibi:)
İnşallah biraz toparlandıktan sonra güzel haberlerle gelip hikayemi hastanede kullandıklarımı falan yazıcam sizlere Allaha emanet olun...
Günaydın kızlar.
Sağolun kızlar... Biraz dinleniyorum biraz işlerimi yapıyorum baya bi yoğunum bugün ama iyi oluyo pek stres yapmaya vaktim olmuyo:)
Zaten inanamıyorum sanki daha zaman varmış gibi:)
İnşallah biraz toparlandıktan sonra güzel haberlerle gelip hikayemi hastanede kullandıklarımı falan yazıcam sizlere Allaha emanet olun...
gözünaydın, Allah yardımcın olsun, yorma kendini... ayyy kıskandım ya bende bilmek istiyorum nezaman doğuracağımıı(
kızlar vajinama aniden sızı giriyor,sancıyor canımı acıtıyor.Daha önce arada bi oluyordu ama dün bugün uzun sürüyor.Normal mi ki bu ya?daha önce idrar yollarımda enfeksiyon vardı ama kurutuldu tekrar o mu nüksetti acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?