2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy benim bi sorum olacak başına gelen varsa paylaşsın lütfen!!

eşimde genital siğil varmış onu yakma yöntemiyle yaktılar kayboldu ama eşimin gittiği doktor benim için kadın doğuma gözüksün onada bulaşmış olabilir o durumda da normal doğum yapamaz sakıncalı demişlerdi. araştırdım bebeğe bulaşıyomuş normal doğumda ve çeşitli hastalığa sebep verebilirmiş. ben de kendim baktım fakat bişi yok gibi görünüyor, randevumda ay sonunda devlet hastanesinde beklesemmi ne yapsam karar veremedim püff

yaww kızlar yazılarınızı sonuna gülen yüzler falan koyuyorsunuz yaaa çoook güzel oluo, onu nasıl yapıosunuz?? ben nasıl yapıcağımı bilmiorum aradım bulamıoruuumm((

yaww kızlar yazılarınızı sonuna gülen yüzler falan koyuyorsunuz yaaa çoook güzel oluo, onu nasıl yapıosunuz?? ben nasıl yapıcağımı bilmiorum aradım bulamıoruuumm((

canım konuya cevap yazıyosunya az aşağı doğru indir sayfayı bir sürü hareketli surat var hangisini istiyorsan üzerine tıkla o yazına eklenecektir

kızlar sabah yataktan kalkmadan rahat uyku uyudum dıye yazdm yataktan kalktım kahvaltı hazırlamaya gıderken bi anda bacağim mosmor oldu yere basıyorum ama bastıgımı hıssetmıyorum. eşim bacagımı cimcikledi bişey hıssetmıyorum .
2 adım daha attım yere çöktüm. Belimin sol tarafında 2 sinir arasında fıtık var benim . uzun zamandır agrısını hıssedıyordum . 3saattir yatakta hiç kımıldamadan yatıyorum
hamıle oldugum ıcın rontgen ve tomografı cektıremem .. ve esım işe gıtmek zorunda 1 saat sonra . ne yapacagım bilmiyorum . eşim aradı izin vermediler . tuvalete bıle gıdemıyorum bacagım sistem dışı ..

kadın dogumcunu ara cnm ve normal dogum zaten pek dusunmuyorsun ama fıtıgın varsa hıc rıske atma bence

Geçmiş olsun canım ya zor bir durum bide eşinin amirlerine gıcık oldum ......

Ayy cnm cok gecmis olsun, doktorunu ara belki agrini sizini dindirecek biseyler onerir

Anammm geçmiş olsun tatlım... Tühhh doktorunu falan aradın mı ? Ne bileyim geçici de olsa bişi yaparlar belki doğuma kadar en azından.Bu arada ben de uyuz oldum eşimin amirlerine!!!

Ayy cnm cok gecmis olsun, doktorunu ara belki agrini sizini dindirecek biseyler onerir
aradım tomografı ve rontgen cekılemezsın agrı kesıcı içebılırsın parol dedı. geldıgınde belin için mr çektireceksin dedi..
ne bileyım kuzum ya:2::2:

zeynepcm yok mu memlekette ablan kardeşin görümcen bi yanında kalcak biri?
bu son ayında yanlız kalmasan keşke
yok kuzum malesef

gdo m mu bozuk benım arkadasım 20 yasındayım Allaha güç gıtmesın her yerım bir arıza verıyor ben anlamadım kii ..

sen gel bıde benı gor etrafımdakıler nasılsa herseyı sende gorup ogrenıyoruz dıye dalga gecıyorlar gobegımde varis olustu gun boyu agrı yapıyor karnım buyudukce agrısıda arttı sureklı krem suruyorum yoksa duramıyorum cnm mıllet nasıl karnında varis dıyor goruncede soka gırıyor :O

hakikaten göbekte varis nasıl oluyomuş ki ? Benim karnımda çatladıkça hassaslaştı oğlumun harekleri çok canımı yakıyor bazen.

Son düzenleme:
kuzucugum sen nasılsın anlat senn
ne durumdasın masalah bebegın ıyı ımıs ;??

İyiyiz canım çok şükür sancılarım nst de çok çıkıyo ama ben o kadar hissetmiyorum.2-3 güne bir doktordayız.Artık çok sıkıldım hasteneye gitmekten, hayırlısı ile bi doğursaydım.Evet canım çok şükür oğlum toparladı kendini kilosu falan gayet iyi gidiyor maşallah.Senin paşa nasıl ?

sakın yanlıs anlasılmasın soyledıklerim ...
ailem sürekli sunu soyluyor ya sende bi çocuk doguracaksın bizi yedin bitirdin :2:sıkıntılı bır gebelik gecirdim ben ve lanet olsun huylarıma ki herkese karsı 32 diş hazırda hep gülüyorum
ayak bıleklerim ve ayaklarım o kadar şiş ki 40 numara ayakkabı olmuyor . ellerim şiş hıcbıseyı kavrayamıyorum . belimde fıtık var yuruyemıyorum . ama sızlanınca amannnnn bı cocuk doguracajksın o zaman 20 yasında yapmasaydın cocuk dıyorlar
Rabbım kımseyı kımseye muhtaç eyleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…