2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

BEN BİRAZ GEÇ KALDIM GALİBA AMA HASTANE CANTAMI YENİ HAZIRLIYORUM
eskiden yazılanları bi açtm baktm da, 2 kulot az gbi geldi bana. kan olablir leke olur sürekli dye düşünüyorum. siz kaç tane koydunuz acaba kızlar?

saol cnmcım yorumun ıcın:)
tam 40 haftasında dogum oldu cnm 6 hazıranda son gunumdu tam 6 hazıranda geldı bebıs:))hep erken beklıodum ama zamanını doldurdu cok sukur
Allah sana bagıslasın hayırlı evlat eylesin...

15 gun once gıtmıstım ben topıgın en son doguaracak annelerındenım. 35+1 deyım bugun en son 2100 gramdı bakalım 9 gun sonra kontrolum var . cok ozledım kuzumu

6 tane koydum ben canım ya 1 paket bez cok fazla. benceeee

:26::26:eminmisin canim? yirtik, catlak, killanma, birde leke duymustum ama ilk kez varis duydum. bacaklarda olsa normal. peki bacaklarinda varmi?

kızlar bir şey soracağım siz bebeğinin kilo alması duran varmı benim 34 haftalıkken 3 kiloydu şimdi 36 haftadayız hala 3 kilo neden bilmiyorum çok ishal oldum serum tedavisi aldım ama fayda etmedi dünde sancılandım nst sancı çıktı ama açılmam yok dünden beri baş ağrısı çekiyorum durmadan istifra ediyorum yatıyorum durmadan 2 haftam kaldı ha gayret diyorum ama

Son düzenleme:

bir kaç kişiden duymuştum ama son bir kaç haftada duruyo diye.Hayırlısı olsun tatlım bebeğin sağlıklı olsun da.Bir de doktorun bu rahatsızlıkların hakkında bişi dedi mi ? Benim aklıma (inş. değildir ) gebelik zehirlenmesi geldi...

kuzum bebegın kılo alması son haftalarda yavaslarmıs . zaten bebegın 3 kılo korkmana gerek yok zamanını da doldurmussun sımdı bıle dogsa kuveze gırmez normal bı sekılde hayata başlar ayrıca gecmıs olsun sıfalar dılerımmm

maşallah
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 7 ziyaretçi)
cena, zeynep346161+, yusuf_defne, sseycan, great.turkish, melocan52, tubaal+, marul1111, akkusni, hatunirem, rezzzan, busra1980, hayalimbenim

ayak bıleklerim ve ayaklarım o kadar şiş ki 40 numara ayakkabı olmuyor . ellerim şiş hıcbıseyı kavrayamıyorum

ayaklardaki şişme gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir.. ben kaç gündür bununla uğraşıyorum.
doktora gidince mutlaka sor olur mu?..

ben 3 tane koydum, ama o bile fazla göründü gözüme..
yengem hastaneden çıkarken giymişti sadece.. hastanedeyken çoğu zaman giydirmiyorlar bile..

Allah Allah..:26: doktorun bi şey söylemiyor mu peki..
endişelendirmek istemem ama bu ciddi bi şey.. yani gelişiminin durması.. :44:
şeytan kulağına kurşun ama gebelik zehirlenmesi olabilir.. ay felaket tellalı oldum

Son düzenleme:

cnm ben ınanmıorum ultrason ölcumlerıne artık bana dogum yapmadan once 2700 gr dedıler hatta 400 gr asagı 400 gr fazla olabılır ırı bebek bekleme ama dedıler dıger gun doguma gırdım şok şok 3500 kılo dogdu:))

dün gece 2 kadar acildeydim gebelik zehirlenmesinden korktum ama bi bilgi vermedi doktor sadece sancın artınca gel dedi anlamış değilim temmuzun ilk haftası sezeryan olacaktım böğle giderse öne çekeriz dedi bilmiyorum ya doktorlar ne derse onlara inanıyoruz:18:

kımı dr normal degıl dıyor kımısı tehlıkelı dıyor kuzum bende kıme ınanacagımı sasırdım desem

ayyy maşallah... bana da 2 hafta öncesine kadar bebeğin küçük dedi hep doktor gerçekten üzülüyordum.Son iki haftada bebeğim iyi kilo aldı çok şükür...Birden böyle artınca ultrason cihazında bir sorun mu vardı acaba diyoum.Hayırlısı yine dee...

bi artık doğsun istiyorum bide içerde nekadar kalırsa okadar bebeğim için iyi olacağını biliyorum hayırlısı bu arada saolasın

sana sorularım var 5 dk alacagım kuzum
1-bebek bakmak cok zormu gercekten sürekli ağlıyor mu
2-lohusalık depresyonu denilen şeye girdin mi
3-hıc dısarı cıkıyor musunuz ne bıleyım bebek arabası ıle falan gezdırırken hemen aglıyor mu
4-hemencecık süt geldi mi memişlerden mama verıyor musun bebege
5-kusura bakma azcık gevezeyım azcık da meraklı bunları bi cevaplarsan sevinirimmm muck muck

Öyle canım ne yapalım doktorlara güvenmek zorundayız.Senin ve bebeğin için en doğru şeyi yapacaklardır...Hayırlısı olsun tatlım...

bi artık doğsun istiyorum bide içerde nekadar kalırsa okadar bebeğim için iyi olacağını biliyorum hayırlısı bu arada saolasın
belki 34 . haftada ölçünce dr bol keseden ölçtü olamaz mı hayatımm ben bidefa dr a gıttım usg de baktı atıyorum 100 gramsa 15 gun sonra 150 gram dedi ( sallıyorum gramları örnek olsun dıye cunku tutarları hatırlamıyom yalan diyemem ) dr a dedım kı bu cocuk hıc mi buyumedi oda bana geçen yanlış ölçmüstür

bebegım benımkısı 33.haftada 2100 gramdı sımdı 15 gun gectı 2500 olmustur kac dogar Allah bılır . benım bebegım cok zayıf yaaaa

bugun yattım yuvarlandım ...:111:
uyudum,uyandım yataktan çıkmadım...
kendimi nasıl hissediyorum biliyormusunuz....
KULUÇKAYA YATMIŞ TAVUK GİBİ....:124:
siz nasılsınız?

Tatlım ben 36. haftamdayken bebeğim 2500 gr. dı 3-4 gün sonra 2993 gr. olmuştu.Dün de 3160 gr. olmuş.Senin oğlanda son haftalarda atak yapar merak etme!

bugun yattım yuvarlandım ...:111:
uyudum,uyandım yataktan çıkmadım...
kendimi nasıl hissediyorum biliyormusunuz....
KULUÇKAYA YATMIŞ TAVUK GİBİ....:124:
siz nasılsınız?
hosgeldın hayatım nasılsın ohh yattın dınlendın zamanı gelınce catlat su yumurtanı da cıksın ıcınden bebişinn bende tv ye bakıuyorummm bıde canım bısey cekıyor ama ne cektıgını anlamaya calısıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…