- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.621
hosgeldın hayatım nasılsın ohh yattın dınlendın zamanı gelınce catlat su yumurtanı da cıksın ıcınden bebişinn bende tv ye bakıuyorummm bıde canım bısey cekıyor ama ne cektıgını anlamaya calısıyorumm
hakikaten göbekte varis nasıl oluyomuş ki ? Benim karnımda çatladıkça hassaslaştı oğlumun harekleri çok canımı yakıyor bazen.
:26::26:eminmisin canim? yirtik, catlak, killanma, birde leke duymustum ama ilk kez varis duydum. bacaklarda olsa normal. peki bacaklarinda varmi?
özelden msj atıvercem bakarsın okişşş ??bilmıyorum ama araada gırıyorlar galıba bence doguran yoktur aralarındaaa .bir zamanlar hapşuu vardı,
orjinalmorjinal vardı,
luxxor vardı,
mavigibi vardı,
bilgiliilgili vardı,
nerdeler yaaa?
acaba doğurdularmı?
oğlum da anası gıbı gezme meraklısı olur ınsallah babası tam ev kuşu .. kız bebekle gezmek baya zormus ablamdan bılıyorum vıkkk vıkkk aglardı hemen yıgenımehehe zeynep valla yaaa bu yaz böle sıkıcı geçcek gerçi sıkılmaya vakit bulabilcezmi bilmiyorum ama evden pek sık çıkamayacağımız aşikar:d
hjeheh burcu alemsin yahuu .. bizimkiler en son ataga gececek burcu sen sıkma canınıyaa son haftalarda daha çok alır bebekler diyorlar hangisi doğru şimdigeçen forumdan biri demişti iki haftada 900 gr almış diye.Evde olsa şu alet her gün bakarım valla
özelden msj atıvercem bakarsın okişşş ??bilmıyorum ama araada gırıyorlar galıba bence doguran yoktur aralarındaaa .
oğlum da anası gıbı gezme meraklısı olur ınsallah babası tam ev kuşu .. kız bebekle gezmek baya zormus ablamdan bılıyorum vıkkk vıkkk aglardı hemen yıgenım
hjeheh burcu alemsin yahuu .. bizimkiler en son ataga gececek burcu sen sıkma canını
kız hosgeldın valla bakınıyordum nerelerdesın dıyeee .)) yerım onun kucucuk kıyafetlerını teyze kurban onun 2 bacagının arasındakinehayırlı günler hanımlar nasılsınız..?bugün kızımın cicilerini yıkadım.. küçük küçük olunca hepsi bir kere de yıkandı ama asmak için mandal yetmedi. . bende bir kısmını koltuklara serdim kuruyanları yerine asacağım artık... sizde ne var ne yok..?
masallah subanallah tebarekallah . yawrunun boyu kılosuna nazarlar degmesınnselam kızlar kontrolum vardı bugun,51 cm olmuş benım fındık.3,5 kılo.doktor 30 hazıranı en son gun olarak verdı.eger o gune kadar sancım olmazsa sezeryan dedı.kızım cok nazlı.10 gun var.ınsallah normal olarak gelır.
cnm ben ınanmıorum ultrason ölcumlerıne artık bana dogum yapmadan once 2700 gr dedıler hatta 400 gr asagı 400 gr fazla olabılır ırı bebek bekleme ama dedıler dıger gun doguma gırdım şok şok 3500 kılo dogdu:))
selam kızlar kontrolum vardı bugun,51 cm olmuş benım fındık.3,5 kılo.doktor 30 hazıranı en son gun olarak verdı.eger o gune kadar sancım olmazsa sezeryan dedı.kızım cok nazlı.10 gun var.ınsallah normal olarak gelır.
aynen, kizimada 4,200 dediler bir dogdu 3,750 olcumlere guvenmek hic dogru degil.
belki 34 . haftada ölçünce dr bol keseden ölçtü olamaz mı hayatımm ben bidefa dr a gıttım usg de baktı atıyorum 100 gramsa 15 gun sonra 150 gram dedi ( sallıyorum gramları örnek olsun dıye cunku tutarları hatırlamıyom yalan diyemem ) dr a dedım kı bu cocuk hıc mi buyumedi oda bana geçen yanlış ölçmüstür
bebegım benımkısı 33.haftada 2100 gramdı sımdı 15 gun gectı 2500 olmustur kac dogar Allah bılır . benım bebegım cok zayıf yaaaa
kız sana bısey anlatayım da azcık gülAy cok guldum, dr bol keseden atmis olamazmineden atsin canim belki yanlis olcum yapmistir. Insaallah istedigin kiloda dogar bebisin.
selam kızlar kontrolum vardı bugun,51 cm olmuş benım fındık.3,5 kılo.doktor 30 hazıranı en son gun olarak verdı.eger o gune kadar sancım olmazsa sezeryan dedı.kızım cok nazlı.10 gun var.ınsallah normal olarak gelır.
ayyyyyy yaaaaaaa kuzum benim...geliyor demek du bakalım yarında benim kontrolüm var...
kız canım sıkılıyor off puff cekıyorum habire. durdukca da ne yesem dıye kendımı gıdıklıyorumm .. netten ızlemedıgım dogum kalmadı yaaakocamın yemeği hazır şimdide kocamı bekliyorum ömrüm beklekle geçiyo
kız canım sıkılıyor off puff cekıyorum habire. durdukca da ne yesem dıye kendımı gıdıklıyorumm .. netten ızlemedıgım dogum kalmadı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?