2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bir zamanlar hapşuu vardı,
orjinalmorjinal vardı,
luxxor vardı,
mavigibi vardı,
bilgiliilgili vardı,

nerdeler yaaa?
acaba doğurdularmı?

ehehe zeynep valla yaaa bu yaz böle sıkıcı geçcek gerçi sıkılmaya vakit bulabilcezmi bilmiyorum ama evden pek sık çıkamayacağımız aşikar:d

yaa son haftalarda daha çok alır bebekler diyorlar hangisi doğru şimdi geçen forumdan biri demişti iki haftada 900 gr almış diye.Evde olsa şu alet her gün bakarım valla

hakikaten göbekte varis nasıl oluyomuş ki ? Benim karnımda çatladıkça hassaslaştı oğlumun harekleri çok canımı yakıyor bazen.

soyle en mavısınde kocaman kocaman damarlar bıde şişip sertleşince cok kotu oluyor allah kımseye vermesın

:26::26:eminmisin canim? yirtik, catlak, killanma, birde leke duymustum ama ilk kez varis duydum. bacaklarda olsa normal. peki bacaklarinda varmi?

emınım canım dr um kalp damara bıle gonderdı varıs dogumdan sonra tedavıye baslarız sen hayırlısıyla dogur dedı bıde agrım oldugunda uyusturması ıcın bıtkısel bı ılac yazdı onu kullanıyorum ama cogu gıttı azı kaldı sukur bı bu varıslerden bıde sırt agrısında yemek yemegı bıle ıstemıyor cnm karnım gerılınce agrım olacak dıye toplamda 10 kılo aldım yınede bacaklardada cıktı varıs bu arada yok yok

bir zamanlar hapşuu vardı,
orjinalmorjinal vardı,
luxxor vardı,
mavigibi vardı,
bilgiliilgili vardı,

nerdeler yaaa?
acaba doğurdularmı?
özelden msj atıvercem bakarsın okişşş ??bilmıyorum ama araada gırıyorlar galıba bence doguran yoktur aralarındaaa .

ehehe zeynep valla yaaa bu yaz böle sıkıcı geçcek gerçi sıkılmaya vakit bulabilcezmi bilmiyorum ama evden pek sık çıkamayacağımız aşikar:d
oğlum da anası gıbı gezme meraklısı olur ınsallah babası tam ev kuşu .. kız bebekle gezmek baya zormus ablamdan bılıyorum vıkkk vıkkk aglardı hemen yıgenım
yaa son haftalarda daha çok alır bebekler diyorlar hangisi doğru şimdi geçen forumdan biri demişti iki haftada 900 gr almış diye.Evde olsa şu alet her gün bakarım valla
hjeheh burcu alemsin yahuu .. bizimkiler en son ataga gececek burcu sen sıkma canını

Son düzenleme:

ya bizimkiler temmuz sonu bebekleri zeynoo o yüzden minnak kalıyorlar diğerlerinin yanında
3 kg falan diyorlar benimki güçcük mü kaldı diyorum
ya bide doğum sonrası evde oturmak var tabi şimdiden sıkıldım ben nolcak :44:

hayırlı günler hanımlar nasılsınız..? bugün kızımın cicilerini yıkadım.. küçük küçük olunca hepsi bir kere de yıkandı ama asmak için mandal yetmedi.. bende bir kısmını koltuklara serdim kuruyanları yerine asacağım artık... sizde ne var ne yok..?

selam kızlar kontrolum vardı bugun,51 cm olmuş benım fındık.3,5 kılo.doktor 30 hazıranı en son gun olarak verdı.eger o gune kadar sancım olmazsa sezeryan dedı.kızım cok nazlı.10 gun var.ınsallah normal olarak gelır.

kız hosgeldın valla bakınıyordum nerelerdesın dıyeee .)) yerım onun kucucuk kıyafetlerını teyze kurban onun 2 bacagının arasındakine kucuk olunca hemencecık yıkanıyorlar evet :))) ee baska napıyon kızın nasıll

masallah subanallah tebarekallah . yawrunun boyu kılosuna nazarlar degmesınn
ınsallah hersey guzel olur bıtanemm

masallah cnm senın kız uzun boyluymus ınsallah en kısa zamanda kendı gelır su hurma yemek yada ne bıleyım dogumu tetıkleyen caylar ıcmek ıse yarar mı acaba bende gelsın artık ıstıyorum bıde kız erken olur derler cnm hurma ıstıyor gıdıp yıyeyım barı bıraz

Ay cok guldum, dr bol keseden atmis olamazmi neden atsin canim belki yanlis olcum yapmistir. Insaallah istedigin kiloda dogar bebisin.

Ay cok guldum, dr bol keseden atmis olamazmi neden atsin canim belki yanlis olcum yapmistir. Insaallah istedigin kiloda dogar bebisin.
kız sana bısey anlatayım da azcık gül
aile hekımım gebelık takıbınde ultrasona aldı benı . sana yemın olsun usg cıhazı 1970 model 2 sene sonra müzeye koyacaklar onu her neyse aldı benı sedyeye afedersın oyle bı kactı karnımı ki vajınal muayne olacam sandım .
konuya gelıyorum bebegın gelısımıne bakıyor tamam mı ??
bebegın kafasını gosterıyor bana güya . dr a dedım kı o kafası değil gövdesi . neyse 1 dk falan gecti 1200 gramdı benım bebıs 1 gun once 1780 gram ölçtü falan ayaklarını arıyor bebegın usg de . bende dedım kı sız bana verin ben size göstereyım:)) harbıden uzattı cıhazı bana bende aha da ayacıkları dedım ebe nasıl gülüyo anlatamam .
o gun bugun usg ye gırmıyom saglık ocagında:))

ayyyyyy yaaaaaaa kuzum benim...geliyor demek du bakalım yarında benim kontrolüm var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…