- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.641
anaaa bacı senın 3 gunun falan var . neler hıssedıyorsun bebegının gelısımı nasıl kız mı erkek mı ??Bende sanki temmuza kalcam
Hic bir belirtim yok
basıma gelecekleri bilmem lazım öyle değil mi??izleme kız aaa korkarsın...
basıma gelecekleri bilmem lazım öyle değil mi??bazen gözlerimi kapatıyorumm bazı sahneler beni zorluyoo başa gelen çekilir
anaaa bacı senın 3 gunun falan var . neler hıssedıyorsun bebegının gelısımı nasıl kız mı erkek mı ??
hadı anlat bakalımmmm
hahaha dengesizliğin gözü cıksın Allahım can sıkıntısından nelerle ugrasıyorumm ..yok yok kuzumm o kadar izleme iyi gelmez bakD
kuzun korkar doğmaz bakDDDDD...
hahaha dengesizliğin gözü cıksın Allahım can sıkıntısından nelerle ugrasıyorumm ..yok yok kuzumm o kadar izleme iyi gelmez bakD
kuzun korkar doğmaz bakDDDDD...
anaaa bacı senın 3 gunun falan var . neler hıssedıyorsun bebegının gelısımı nasıl kız mı erkek mı ??
hadı anlat bakalımmmm
masallah normal dogum beklıyorsu herhalde sezeryan ısteseydın coktan olurdun.Haziran annelerinden misafir geldim
Diyorum ya hic bir belirti yok. Gayet iyiyim. Rahat rahat araba bile suruyorum
Bebisim erkek,gecen hafta 3575 grdi. Herseyi iyi guzel cok sukur. Bide yerinden ciksa
hahaha dengesizliğin gözü cıksın allahım can sıkıntısından nelerle ugrasıyorumm ..
Kımsecıkler de yazmıyor anam .. Ee mıllet benım gibi 7/24 yatısta degıl tabi ..
basıma gelecekleri bilmem lazım öyle değil mi??bazen gözlerimi kapatıyorumm bazı sahneler beni zorluyoo başa gelen çekilir
ahh kuzum deli kendisi çalar kendisi oynar derler ya bende o misall :)zeynep bu konuşmalarına bayılıyorum tatlım ya
ahh kuzum deli kendisi çalar kendisi oynar derler ya bende o misall :)
sen nerelerdesın haaa söyle bakalımm .. bız o kadar kaynattık sen yoktun hıhhh :44:
beşiğimizi arabamızı banyo malzemelerimizi aldık bi bebek şekerim kaldı okadar
kız hosgeldın valla bakınıyordum nerelerdesın dıyeee .)) yerım onun kucucuk kıyafetlerını teyze kurban onun 2 bacagının arasındakinekucuk olunca hemencecık yıkanıyorlar evet :))) ee baska napıyon kızın nasıll
masallah subanallah tebarekallah . yawrunun boyu kılosuna nazarlar degmesınn
ınsallah hersey guzel olur bıtanemm
kız canım sıkılıyor off puff cekıyorum habire. durdukca da ne yesem dıye kendımı gıdıklıyorumm .. netten ızlemedıgım dogum kalmadı yaaa
artık foto beklerız canıkomm hayırlı gunlerde kullan ..
banyo sungerı aldın mı ??
ne guzel keyfı yerınde demek ki minnak kuzunun
yeme teyzesi..ben geçenlerde kızımı severken totosunu çıkarmıştı.. bende yerim senin totonu dediğimde eşim tuhaf tuhaf baktı bana kızın canını acıtırsın dedi.. napayım yaa gezinip duruyom evin içinda sanki çok işim varmış gibi.. kızm da iyi çok şükür içimde oynayıp duruyor fıstığım..
Kozmatik doğru söylüyor çok fazla izleme etkilenirsin sonra... sen etkilenirsen bebişin de etkilenir...
bılmıyorum alsam mı almasam mı örme lif bende de var sabunluk yanı . almayayım o zamn bendeyok annem ne gerek var lif ördüm ben torunuma dedi ses edemedim sünger gerekli mi bilemedim ki?
ne guzel keyfı yerınde demek ki minnak kuzununbenim ki yatışta su anda dınlenıyor kuzum.
aklıma geldı de ben belimde fıtık oldugunu hıc soylemedım jınekologuma
o kadar cok dr degıstırdım ki ısımlerınıo bıle hatırlamıyorum off offf . hamıelık bana yaramadı
bılmıyorum alsam mı almasam mı örme lif bende de var sabunluk yanı . almayayım o zamn bende
hahahah benımkide askım yaş farkını acmayalım dıyordu sımdı de askım 2 cocuk fıkrı bana cok uzak yaşadıklarını gordukten sonra
söyleseydin çok iyi olurdu aslında.. bir dahaki muayenende söyle bence..bana da yaramammış olmalı ki eşim ikinci çocuk için biraz düşünelim sen çok perişan oluyorsun dedi..
kız sana bısey anlatayım da azcık gül
aile hekımım gebelık takıbınde ultrasona aldı benı . sana yemın olsun usg cıhazı 1970 model 2 sene sonra müzeye koyacaklar onu her neyse aldı benı sedyeye afedersın oyle bı kactı karnımı ki vajınal muayne olacam sandım .
konuya gelıyorum bebegın gelısımıne bakıyor tamam mı ??
bebegın kafasını gosterıyor bana güya . dr a dedım kı o kafası değil gövdesi . neyse 1 dk falan gecti 1200 gramdı benım bebıs 1 gun once 1780 gram ölçtü falan ayaklarını arıyor bebegın usg de . bende dedım kı sız bana verin ben size göstereyım:)) harbıden uzattı cıhazı bana bende aha da ayacıkları dedım ebe nasıl gülüyo anlatamam .
o gun bugun usg ye gırmıyom saglık ocagında:))
beşiğimizi arabamızı banyo malzemelerimizi aldık bi bebek şekerim kaldı okadar
bir zamanlar hapşuu vardı,
orjinalmorjinal vardı,
luxxor vardı,
mavigibi vardı,
bilgiliilgili vardı,
nerdeler yaaa?
acaba doğurdularmı?
maşallah, seninki artık fındıklıktan çıkmış kardeeeş.selam kızlar kontrolum vardı bugun,51 cm olmuş benım fındık.3,5 kılo.doktor 30 hazıranı en son gun olarak verdı.eger o gune kadar sancım olmazsa sezeryan dedı.kızım cok nazlı.10 gun var.ınsallah normal olarak gelır.
aynen, kizimada 4,200 dediler bir dogdu 3,750 olcumlere guvenmek hic dogru degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?