2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa bacı senın 3 gunun falan var . neler hıssedıyorsun bebegının gelısımı nasıl kız mı erkek mı ??
hadı anlat bakalımmmm

Haziran annelerinden misafir geldim
Diyorum ya hic bir belirti yok. Gayet iyiyim. Rahat rahat araba bile suruyorum
Bebisim erkek,gecen hafta 3575 grdi. Herseyi iyi guzel cok sukur. Bide yerinden ciksa

anaaa bacı senın 3 gunun falan var . neler hıssedıyorsun bebegının gelısımı nasıl kız mı erkek mı ??
hadı anlat bakalımmmm

Bebisim erkek,gecen hafta 3575 grdi. Herseyi iyi guzel cok sukur. Bide yerinden ciksa

masallah normal dogum beklıyorsu herhalde sezeryan ısteseydın coktan olurdun.
hadı bakalım benımde oğlum olacak Allah nasıp ederse.. senınkısı memnun yerınde ohh keyıf yapıyor belli ki...

yeme teyzesi..
ben geçenlerde kızımı severken totosunu çıkarmıştı.. bende yerim senin totonu dediğimde eşim tuhaf tuhaf baktı bana kızın canını acıtırsın dedi.. napayım yaa gezinip duruyom evin içinda sanki çok işim varmış gibi.. kızm da iyi çok şükür içimde oynayıp duruyor fıstığım..

kız canım sıkılıyor off puff cekıyorum habire. durdukca da ne yesem dıye kendımı gıdıklıyorumm .. netten ızlemedıgım dogum kalmadı yaaa

Kozmatik doğru söylüyor çok fazla izleme etkilenirsin sonra... sen etkilenirsen bebişin de etkilenir...

ne guzel keyfı yerınde demek ki minnak kuzunun benim ki yatışta su anda dınlenıyor kuzum.
aklıma geldı de ben belimde fıtık oldugunu hıc soylemedım jınekologuma
o kadar cok dr degıstırdım ki ısımlerınıo bıle hatırlamıyorum off offf . hamıelık bana yaramadı
yok annem ne gerek var lif ördüm ben torunuma dedi ses edemedim sünger gerekli mi bilemedim ki?
bılmıyorum alsam mı almasam mı örme lif bende de var sabunluk yanı . almayayım o zamn bende

söyleseydin çok iyi olurdu aslında.. bir dahaki muayenende söyle bence..
bana da yaramammış olmalı ki eşim ikinci çocuk için biraz düşünelim sen çok perişan oluyorsun dedi..

söyleseydin çok iyi olurdu aslında.. bir dahaki muayenende söyle bence..
bana da yaramammış olmalı ki eşim ikinci çocuk için biraz düşünelim sen çok perişan oluyorsun dedi..
hahahah benımkide askım yaş farkını acmayalım dıyordu sımdı de askım 2 cocuk fıkrı bana cok uzak yaşadıklarını gordukten sonra olmaz dıyorrr

Ayyy Zeyneppp ne kadar güldüm yaaaa Allah da seni güldürsün emi....

beşiğimizi arabamızı banyo malzemelerimizi aldık bi bebek şekerim kaldı okadar

Anaaaammm ben banyo küveti almayı unuttum yaaaa :26: SEn deyince aklıma geldi...

bir zamanlar hapşuu vardı,
orjinalmorjinal vardı,
luxxor vardı,
mavigibi vardı,
bilgiliilgili vardı,

nerdeler yaaa?
acaba doğurdularmı?

mavigibiyi bilmiyorum ama diğerleri daha doğurmadılar..

maşallah, seninki artık fındıklıktan çıkmış kardeeeş.
3,5 kilo ne demek.. maşallah maşallah inş zamanlıca kendi gelir

aynen, kizimada 4,200 dediler bir dogdu 3,750 olcumlere guvenmek hic dogru degil.

doğru söylüyorsun.. o kadar doğum oluyor..
hiçbirini de söyledikleri kiloda doğmuyor.. onu geçtim, sonuçta bunlar tahmini rakamlar.. ama söylenenden
200-300 gram az oluyor gerçekte.. ama yapılacak bi şey yok.. işin kötü tarafı o tahmini rakama bakıp
'sen bunu normal doğuramazsın' deyip sezaryana yönlendirmeleri.. ben de bunu düşünüyorum kaç gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…