- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.661
Anaaaammm ben banyo küveti almayı unuttum yaaaa :26: SEn deyince aklıma geldi...
Ayyy Zeyneppp ne kadar güldüm yaaaa Allah da seni güldürsün emi....
Anaaaammm ben banyo küveti almayı unuttum yaaaa :26: SEn deyince aklıma geldi...
geçende yazmıştım, yüksek tansiyon sebebiyle bir gece hastanede kaldım, 24 saatlik idrarda protein atılımı tahlili sonucunda
günlük atılması gereken maksimum protein miktarı 150 mg'ken.. benim sonucum 380 mg.. netice; hafif derecede preeklampsi..
tansiyonumu sürekli ölçüyoruz, normal. ama doktor kesin istirahat, ayaklar yukarıda yatış, bol protein tüketimi,
sıcaktan uzak durma ve bolca sola yatış verdiii.
elinizde, yüzünüzde, özellikle de ayaklarınızda ayak bileklerinizde aşırı ödem varsa (benimki gibi acıyolar artık)
mutlaka doktorunuza gösterin..ciddi sonuçları olabilir..
gsbaran, medusaa, tuyax size söylüyorum temmuz topiği sen anla..
kuzucugum ben 38 numara gıyıyordum sımdı 40 numara babet bana olmuyor evden dısarı cıkamıyorum maleseff..
geçende yazmıştım, yüksek tansiyon sebebiyle bir gece hastanede kaldım, 24 saatlik idrarda protein atılımı tahlili sonucunda
günlük atılması gereken maksimum protein miktarı 150 mg'ken.. benim sonucum 380 mg.. netice; hafif derecede preeklampsi..
tansiyonumu sürekli ölçüyoruz, normal. ama doktor kesin istirahat, ayaklar yukarıda yatış, bol protein tüketimi,
elinizde, yüzünüzde, özellikle de ayaklarınızda ayak bileklerinizde aşırı ödem varsa (benimki gibi acıyolar artık)
Allah seni emiaçık nöbetçi banyo küvetçisi varsa yakınlarda hemen eşine söyle gitsin alsın
nolur ne olmaz bu yaramazların işi bakarsın sabah kucağında
Allah en kısa zamanda bebegını kucagına al ve bıze tecrubenı anlatıursın .. hersey güzl olsunİyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim bugunde bitti Safak bi gun daha dusuo
ehehehe ilk aklıma geldiğinde verdiğim tepki sanki hemen olması lazımmış gibi oldu... Komik oldu...Harbiden yarın alalım bari
kızlar sabah yataktan kalkmadan rahat uyku uyudum dıye yazdm yataktan kalktım kahvaltı hazırlamaya gıderken bi anda bacağim mosmor oldu yere basıyorum ama bastıgımı hıssetmıyorum. eşim bacagımı cimcikledi bişey hıssetmıyorum .
2 adım daha attım yere çöktüm. Belimin sol tarafında 2 sinir arasında fıtık var benim . uzun zamandır agrısını hıssedıyordum . 3saattir yatakta hiç kımıldamadan yatıyorum
hamıle oldugum ıcın rontgen ve tomografı cektıremem .. ve esım işe gıtmek zorunda 1 saat sonra . ne yapacagım bilmiyorum . eşim aradı izin vermediler . tuvalete bıle gıdemıyorum bacagım sistem dışı ..
Tsk ederım guzelım bir sürü arkadasım var farklı farklı memlekette hepsi şokk oldu konusunca .. adamdan adama fark edıyor işte ...merhaba zeynep benim eşimde polis memuru nasıl izin vermiyolar ya öyle şey mi olur benim bazen kontrollerim eşimin çalıştıgı vakte geliyo kontrol bitişi eşim tekrar işe gidiyo bizimde tayinimiz ist.dan sivasa çıktı benim ailemde ist.da şu an kayınvalidem geldi doğuma kadar o yanımda kalıcak benimde eşimden başka kimsem yok burda amirleri fln nasıl insanlar anlamadım insan herşeye alışıyo panik yapma inş. kötü bişey yoktur Allah yardımcın olsun...
Tsk ederım guzelım bir sürü arkadasım var farklı farklı memlekette hepsi şokk oldu konusunca .. adamdan adama fark edıyor işte ...
bende annemi beklıyorum işte bakalımm . o da ay sonunda gelecekmişş .. ne bileyim ya bide hamılelıgıin verdıgı hassaslık baya fazla
soyle en mavısınde kocaman kocaman damarlar bıde şişip sertleşince cok kotu oluyor allah kımseye vermesın
emınım canım dr um kalp damara bıle gonderdı varıs dogumdan sonra tedavıye baslarız sen hayırlısıyla dogur dedı bıde agrım oldugunda uyusturması ıcın bıtkısel bı ılac yazdı onu kullanıyorum ama cogu gıttı azı kaldı sukur bı bu varıslerden bıde sırt agrısında yemek yemegı bıle ıstemıyor cnm karnım gerılınce agrım olacak dıye toplamda 10 kılo aldım yınede bacaklardada cıktı varıs bu arada yok yok
Gecmis olsun canım.Bendede aynı şikayetler var,ben izne Perşembe gunü ayrıldım.cuma acillik oldum.sislerim gecti,sürekli ayaklarım uzatarak oturuyorum,tansiuonumu ara ara ölçüyorum,çalıştığım son hafta yüzümün, gözümün sisi cok fazlaydı.istirahat şart.zaten zamanımızda azaldı.sag salim bu maratonu bitiririz inşallah,ödülü dünyaya bedel :)
Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?