2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçende yazmıştım, yüksek tansiyon sebebiyle bir gece hastanede kaldım, 24 saatlik idrarda protein atılımı tahlili sonucunda
günlük atılması gereken maksimum protein miktarı 150 mg'ken.. benim sonucum 380 mg.. netice; hafif derecede preeklampsi..

tansiyonumu sürekli ölçüyoruz, normal. ama doktor kesin istirahat, ayaklar yukarıda yatış, bol protein tüketimi,
sıcaktan uzak durma ve bolca sola yatış verdiii.

elinizde, yüzünüzde, özellikle de ayaklarınızda ayak bileklerinizde aşırı ödem varsa (benimki gibi acıyolar artık)
mutlaka doktorunuza gösterin.. ciddi sonuçları olabilir..

gsbaran, medusaa, tuyax size söylüyorum temmuz topiği sen anla..

geçmiş olsun cena Rabbim acil şifalar versin

kuzucugum ben 38 numara gıyıyordum sımdı 40 numara babet bana olmuyor evden dısarı cıkamıyorum maleseff..
ellerım cok şiş telefonu bıle kavrayamıyorum . ama tansıyon normall doktorum herseye normal dıyor zaten kıracam kafasını

Allah seni emi açık nöbetçi banyo küvetçisi varsa yakınlarda hemen eşine söyle gitsin alsın
nolur ne olmaz bu yaramazların işi bakarsın sabah kucağında

ehehehe ilk aklıma geldiğinde verdiğim tepki sanki hemen olması lazımmış gibi oldu... Komik oldu...Harbiden yarın alalım bari

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et.Bende ödem çok azmış.Ayaklarım çok az şiş ama ayakkabılarım oluyor hala.Arada ellerim şişiyor sonra geçiyor.

Kızlar hepinizee oğluşumla benden kocamann selamlar... Birileri bizi sormuş hissettik hemen :))Hepinizi ve sohpetlerinizi çook özledik. Şirketten giremiyorum artık yasaklılar listesine alındı forum ne yazık ki... Biz oğluşumla çalışıyoruz hala. Kısmetse salı günü izne çıkacağız artık. Yani henüz doğum yapmadık.Sizlerin ve bebişlerin de keyifleri yerindedir inşallah. Geçmişi okuyamadım var mı aramızdan bebişiyle kucaklaşan ???

merhaba tatli annişlerrrr
varmı doğuran falan bakimm çok sık giremiorumda geçmişide okumak öldüriii insanı
ben artıkkkk dogurmaaakkkk istiyoruuummmm yaaaaaaaaaaaa

ehehehe ilk aklıma geldiğinde verdiğim tepki sanki hemen olması lazımmış gibi oldu... Komik oldu...Harbiden yarın alalım bari

yiğenim doğunca ablam il dışında oturduğundan annemlerde kaldı bi süre.bizde bebek küveti olmadığından yiğenimi lavobada yikamıştık
ablam tek eliyle poposundan diğer eliyle başından tuttu bende yıkamıştım
şimdi dana büyüdü hiçbiyere sığmıyo

merhaba zeynep benim eşimde polis memuru nasıl izin vermiyolar ya öyle şey mi olur benim bazen kontrollerim eşimin çalıştıgı vakte geliyo kontrol bitişi eşim tekrar işe gidiyo bizimde tayinimiz ist.dan sivasa çıktı benim ailemde ist.da şu an kayınvalidem geldi doğuma kadar o yanımda kalıcak benimde eşimden başka kimsem yok burda amirleri fln nasıl insanlar anlamadım insan herşeye alışıyo panik yapma inş. kötü bişey yoktur Allah yardımcın olsun...

Tsk ederım guzelım bir sürü arkadasım var farklı farklı memlekette hepsi şokk oldu konusunca .. adamdan adama fark edıyor işte ...
bende annemi beklıyorum işte bakalımm . o da ay sonunda gelecekmişş .. ne bileyim ya bide hamılelıgıin verdıgı hassaslık baya fazla

İnsan gurbette herşeye alışıyo ben iğneden korkan bi insandım benimde suyum fln azdı hastanelerde yattım bebeğime ultrasonda neler neler söylediler çok şükür şu an bi problem kalmadı annem hep diyodu senin hamileliğin nasıl olucak çok nazlısın diyodu çok şükür ne mide bulantım ne ağrım sancım ne aşermem oldu sadece bebeğimizde biraz problemler çıktı her doktor farklı bişi söledi bende hep düşünüyodum ya eşim gece işe gidince sancım gelirse tek kalmaya korkuyodum eşimde sen bi alo dersen ben 5 dk.da ordayım diyodu saolsun kayınvalidem tokatta oturuo sivasa 2 saat o geldi annem çalıştıgı için doğum sonrası gelicek seni çok ii anlıyorum ama biraz daha sabır hakkımızda hayırlısı olsun...

evet canım onlar varıs benimde sag bacagımın üstu çok kotu bide sag kasığımda var dr benide kalp damar cerrahiye yolladı ultrason çekildi sag ayaktan varis çorabı yazdı dogur 6 7 ay emzir bida gel o zaman tedaviye bakarız dedi yasın genç baska çocuk duşunursen sorun olur daha ilerler dedi ama sıcakta o corap hiiç mi hiiç çekilmio

Gecmis olsun canım.Bendede aynı şikayetler var,ben izne Perşembe gunü ayrıldım.cuma acillik oldum.sislerim gecti,sürekli ayaklarım uzatarak oturuyorum,tansiuonumu ara ara ölçüyorum,çalıştığım son hafta yüzümün, gözümün sisi cok fazlaydı.istirahat şart.zaten zamanımızda azaldı.sag salim bu maratonu bitiririz inşallah,ödülü dünyaya bedel :)

Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...

saatler sonra kuzuna kavuşcan boşver gelip geçici tüm dertler baki olan yavrunun kokusu olcak sen ona sarıl kuzum...
hadi hayırlı haberlerle inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…