- 8 Aralık 2011
- 152
- 5
- 68
- 39
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.681
Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
ay bu gece onu kucağıma verdiler, öptüm, kokladım tosun gibiydi....
ağzı burnu minnacık,çok şeker bişeydi...
emzirdim ALLAHIM yerim onu ben ne güzel bişey yaaaa.....
ay bu gece onu kucağıma verdiler, öptüm, kokladım tosun gibiydi....
ağzı burnu minnacık,çok şeker bişeydi...
emzirdim ALLAHIM yerim onu ben ne güzel bişey yaaaa.....
rüyanda dimi kozmatikcm sabah mahmurluğuyla yanlış anlamadım umarım
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.. darısı bizim başımıza inşallah.. bu arada kaç kilo doğdu canım...
:))rüyanda dimi kozmatikcm sabah mahmurluğuyla yanlış anlamadım umarım
ben gerçek zannettim ve atladım ama... gerçek gibi geldi bana
ehehe marul haklısın ama tam öyle gibi olmuşben gerçek zannettim ve atladım ama... gerçek gibi geldi bana
yok doğuma var biraz daha ama yinede bilinmez bizim burası erken doğuran doğurana:)
anneler işlerini bitirsin tamam herşey bitti çık bakim ordan desinler kuzularda gelsin :)
ehehe marul haklısın ama tam öyle gibi olmuşDDD
size söylim die heyecandan atlamışım o kısmı
Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
Gecmis olsun canım.Bendede aynı şikayetler var,ben izne Perşembe gunü ayrıldım.cuma acillik oldum.sislerim gecti,sürekli ayaklarım uzatarak oturuyorum,tansiuonumu ara ara ölçüyorum,çalıştığım son hafta yüzümün, gözümün sisi cok fazlaydı.istirahat şart.zaten zamanımızda azaldı.sag salim bu maratonu bitiririz inşallah,ödülü dünyaya bedel :)
Günaydın güzel anneler. Bugün öğleden sonra oğlumu görmeye gidicez babasıyla bakalım. Kaç kg olmuş :) Bu arada kızlar bugün nst ye giricem nstye girerken aç ya da tok olmak önemli mi. Çünkü öğlen yemeğinden hemen sonra çıkıcam işten hastaneye gidicem de . Bu konu ile ilgili bilgi verirmisiniz?
Günaydın güzel anneler. Bugün öğleden sonra oğlumu görmeye gidicez babasıyla bakalım. Kaç kg olmuş :) Bu arada kızlar bugün nst ye giricem nstye girerken aç ya da tok olmak önemli mi. Çünkü öğlen yemeğinden hemen sonra çıkıcam işten hastaneye gidicem de . Bu konu ile ilgili bilgi verirmisiniz?
tıka basa dolu olması gerek canım..hatta en son şekerli bişeyler de ye...
cnm tok ol, o zaman daha iyi sonuç veriyo ve tatlı bişiler de ye giderken çok daha iyi sonuç veriyo...
Teşekkür ederim :) Bu arada kızlar sizinle beklenen doğum tarihlerimiz aynı :) Hazırlıklarınızı bitirdiniz mi?
Teşekkür ederim :) Bu arada kızlar sizinle beklenen doğum tarihlerimiz aynı :) Hazırlıklarınızı bitirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?