2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun canım.. inşallah herşey yolunda gider.. kayınvaliden ve eltine gelince bende sinir oldum şimdi onlara... ama söyleyin bence hemen yapamayız diye.. bebişinin kırkı çıkınca okutursunuz..bence bir şansını dene ve söyle

ay bu gece onu kucağıma verdiler, öptüm, kokladım tosun gibiydi....
ağzı burnu minnacık,çok şeker bişeydi...
emzirdim ALLAHIM yerim onu ben ne güzel bişey yaaaa.....

ay bu gece onu kucağıma verdiler, öptüm, kokladım tosun gibiydi....
ağzı burnu minnacık,çok şeker bişeydi...
emzirdim ALLAHIM yerim onu ben ne güzel bişey yaaaa.....

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.. darısı bizim başımıza inşallah.. bu arada kaç kilo doğdu canım...

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.. darısı bizim başımıza inşallah.. bu arada kaç kilo doğdu canım...

rüyanda dimi kozmatikcm sabah mahmurluğuyla yanlış anlamadım umarım
:))
anaaaammmmmm rüyamda yazmamışım ne komik olmuşşşşş
evt evt rüyamda ama okadar gerçektiki uyanır uyanmaz kuzumu aradaım yanımda
bulamadım oğlumda yok annanesinde bende kocama sarıldım onların yerine

yok doğuma var biraz daha ama yinede bilinmez bizim burası erken doğuran doğurana:)

yok kuzum bu ay bari çıksın acelesi yok daha...
daha annesi son bi temizlik yapacak...
lohusa yatağı hazırlıycak....
mutfak dolapları silinip peçeteleri yerleşcek....
oooooo azcık daha dursun sonra SAĞLIKLA GELSİN İNŞ....
hepimizinki...

Canım yaa Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ne kaldı şunun şurasında saatler. Bende bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum ama bazen de karnımda hareketlerini falan hissedemeyeceğim için kalsın kalsın diyorum...
Rabbim sana kolaylık versin.

Günaydın güzel anneler. Bugün öğleden sonra oğlumu görmeye gidicez babasıyla bakalım. Kaç kg olmuş :) Bu arada kızlar bugün nst ye giricem nstye girerken aç ya da tok olmak önemli mi. Çünkü öğlen yemeğinden hemen sonra çıkıcam işten hastaneye gidicem de . Bu konu ile ilgili bilgi verirmisiniz?

cnm tok ol, o zaman daha iyi sonuç veriyo ve tatlı bişiler de ye giderken çok daha iyi sonuç veriyo...

tıka basa dolu olması gerek canım..hatta en son şekerli bişeyler de ye...

Teşekkür ederim :) Bu arada kızlar sizinle beklenen doğum tarihlerimiz aynı :) Hazırlıklarınızı bitirdiniz mi?

benim çantam hazır fakat pijamamı geceliğimi kırışmasınlar diye daha yerleştirmedim...
öyle kayda değer pek bi iş kalmadı bende yarın gideceğim dr.a artık günde verir o güne bakarakl hazırlıklarımızı tamamlarız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…