- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.701
genel anlamda evet ama çantaya falan yerleştirme yapmadım.. birde daha kızımın bezini de almadım....
benim çantam hazır fakat pijamamı geceliğimi kırışmasınlar diye daha yerleştirmedim...
öyle kayda değer pek bi iş kalmadı bende yarın gideceğim dr.a artık günde verir o güne bakarakl hazırlıklarımızı tamamlarız inş...
Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
ben 3 tane koydum, ama o bile fazla göründü gözüme..
yengem hastaneden çıkarken giymişti sadece.. hastanedeyken çoğu zaman giydirmiyorlar bile..
Allah sana bagıslasın hayırlı evlat eylesin...
6 tane koydum ben canım ya 1 paket bez cok fazla. benceeee
`
Bence 2 az olur fazladan olmasinin bir zarari olmaz koy cantana yaninda dursun.
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
valla hıc aklıma gelmemıstı,iyi fıkır.gercı ben her gun 2 hurma yıyorum zaten ama şu çaylardan ıceyım barı.masallah cnm senın kız uzun boyluymusınsallah en kısa zamanda kendı gelır su hurma yemek yada ne bıleyım dogumu tetıkleyen caylar ıcmek ıse yarar mı acaba bende gelsın artık ıstıyorum bıde kız erken olur derler cnm hurma ıstıyor gıdıp yıyeyım barı bıraz
benım koca hemen 2.yı de ıstıyo,2.yı de sen doğur hayat müşterek dedimhahahah benımkide askım yaş farkını acmayalım dıyordu sımdı de askım 2 cocuk fıkrı bana cok uzak yaşadıklarını gordukten sonraolmaz dıyorrr
canım geçmiş olsun.tansıyonun yuksek cıkmadıgı surece bır problem olmaz.doktorum bana da proteını artırmamı onermıstı.ben de gunde 2 haşlanmış yumurta yıyorum ama ne fayda,şişeceği varsa şişiyor.şurda 15 gun şişer şişse şişse takma kafana sonra ıner her yerımız.:)
geçende yazmıştım, yüksek tansiyon sebebiyle bir gece hastanede kaldım, 24 saatlik idrarda protein atılımı tahlili sonucunda
günlük atılması gereken maksimum protein miktarı 150 mg'ken.. benim sonucum 380 mg.. netice; hafif derecede preeklampsi..
tansiyonumu sürekli ölçüyoruz, normal. ama doktor kesin istirahat, ayaklar yukarıda yatış, bol protein tüketimi,
sıcaktan uzak durma ve bolca sola yatış verdiii.
elinizde, yüzünüzde, özellikle de ayaklarınızda ayak bileklerinizde aşırı ödem varsa (benimki gibi acıyolar artık)
mutlaka doktorunuza gösterin..ciddi sonuçları olabilir..
gsbaran, medusaa, tuyax size söylüyorum temmuz topiği sen anla..
günaydın canderinimmgunaydın kızlar,
bugn benım de doktor randevum var. bakalım kaç kg olmuş bebişim?
doktor sanıırm bugün doğum tarihini de söyler. ılk defa doktora sezaryen olmayı düşündüğümü söyeleyeceğim.
iyi demişsinbenım koca hemen 2.yı de ıstıyo,2.yı de sen doğur hayat müşterek dedim
ben bebiş fazla kilo almasın da normal doğum yapabileyim diyecanım geçmiş olsun.tansıyonun yuksek cıkmadıgı surece bır problem olmaz.doktorum bana da proteını artırmamı onermıstı.ben de gunde 2 haşlanmış yumurta yıyorum ama ne fayda,şişeceği varsa şişiyor.şurda 15 gun şişer şişse şişse takma kafana sonra ıner her yerımız.:)
günaydın kızlar ben prima bebek bezi aldım turuncudan aldım 1 almadım 2 numara aldım hemen 1ler çok küçüğüme geldi :44:
sizin aldığınız markalar ne
ben de prima yeni doğan aldım bir paket.günaydın kızlar ben prima bebek bezi aldım turuncudan aldım 1 almadım 2 numara aldım hemen 1ler çok küçüğüme geldi :44:
sizin aldığınız markalar ne
Ben molfix yeni doğan aldım.Şu göbek bağı oyuntulu olandan...Aman Allah'ım küçücük el kadarArkadaşım ooo bu bile büyük gelecek gör bak diyor.Yerim onların küçücük totolarını...
ben de prima yeni doğan aldım bir paket.
1 numara acaba küçük mü gelir diyoruz ama..
üzerinde 4 kg'a kadar yazıyor..
direkt 2 numara kullanacak kadar büyük bi bebiş çıkarabilirsem eğer (!) babası gider alır, napim
göbeği nezaman düşüyorki
ayy ciddimi ya ben bide şu 86lılardan aldım neyse olmadı küçüğünüde alırız ama baktım valla küçücüktü elim kadardı ama elimmi büyük acaba
göbeği nezaman düşüyorki
ayy ciddimi ya ben bide şu 86lılardan aldım neyse olmadı küçüğünüde alırız ama baktım valla küçücüktü elim kadardı ama elimmi büyük acaba
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.. darısı bizim başımıza inşallah.. bu arada kaç kilo doğdu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?