2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

genel anlamda evet ama çantaya falan yerleştirme yapmadım.. birde daha kızımın bezini de almadım....

Eğer ki bebeğin kıyafetlerini falan yıkadı isen çanta hazırlamada birşey yok hazırlarsın yavaş yavaş.ama artık bu saatten sonra da tetikte olmak lazım ne zaman ne olacağı belli değil.benim eltimde hamile benden 10 gün önce doğum tarihi çanta değil kıayfetlerini daha almamış.Dedim şimdi sancı tutsa seni ne ara millet gidip kıyafet alcak yıkayacak , kuruyup ütüleyip buraya getirecek. :)

Benim çantam falan hazır. Bir tek yatak odası için beşiği almamıştık onuda dün aldık tamam oldu.Eksiğimiz kalmadı çok şükür.Hazırız doğuma o zaman sadece meleklerimiz kaldı .
Onlarda bir gelse idi. artık zorlanıyorum ben. Pazartesi izne çıkıcam. çıkınca evde daha rahat ederim sanırım. Aslında tek derdim ayaklarım gerçi son 1 haftadır ellerim ve yüzümde şişti ama ayaklarım rahatsız ediyor beni 38-39 giyiyordum normalde şimdi 40-41 den büyüktür.

Hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

günaydın güzel hamişler bu forum sayfasından oldukça güzel bilgiler aldım ara ara takip edebilsem de:))Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler ve doğumlar nasp etsin...34.haftadayım bu sıcaklarda da Allah heğimizin yardımcısı olsun...

gunaydın kızlar,
bugn benım de doktor randevum var. bakalım kaç kg olmuş bebişim?
doktor sanıırm bugün doğum tarihini de söyler. ılk defa doktora sezaryen olmayı düşündüğümü söyeleyeceğim.

ben 3 tane koydum, ama o bile fazla göründü gözüme..
yengem hastaneden çıkarken giymişti sadece.. hastanedeyken çoğu zaman giydirmiyorlar bile..

Allah sana bagıslasın hayırlı evlat eylesin...
6 tane koydum ben canım ya 1 paket bez cok fazla. benceeee

`

Bence 2 az olur fazladan olmasinin bir zarari olmaz koy cantana yaninda dursun.

anamm donsuz mu dolaşılıyo hastanede
ben yine de bi 10 tane koydum ne olur ne olmaz, saolun anacım cvplarnız için
dunden beri ancak yazabildm, geç kaldım biraz ama kusura kalmayın..
dun bi kadıköy salı pazarına gittm ki, alt üst ettm pazarı vallaa

Günaydın anneler ve bebişleri! Rüyamda , doğum yapmışım ama oğlum hastanedeymiş canım çıkıyo hemen gidip alalım diye.Gidip alıyoruz Allah'ım içimin yağları eriyo onu görünce.Eve geliyoruz ben emzirmeye çalışıyorum ama emmesini bilmiyor ağzına alamıyor memeyi.Arada bir alıyor geri bırakıyor.Sütüm de o kadar çok ki ama bebeğim ememiyor diye ağlıyorum, göğüs uçlarım yara olmuş bi de oğlumu zorla emzirmeye çalışıyorum bi yandan da oğluma acıtmadan em oldumu diye anlaşma yapıyorum.Ayy Allah'ım sanki gerçek gibiydi.Uyandım ama etkisinden çıkmak biraz zaman aldı.Geçenlerde gördüğüm rüyada da bebeğim ememiyordu.Niye ben bu rüyaları görüyorum ya üzülüyorum...

Tatlımmmm hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ayy çok heyecanlandım , artık bebeğin karnında değil kucağında olacak inş...

valla hıc aklıma gelmemıstı,iyi fıkır.gercı ben her gun 2 hurma yıyorum zaten ama şu çaylardan ıceyım barı.
hahahah benımkide askım yaş farkını acmayalım dıyordu sımdı de askım 2 cocuk fıkrı bana cok uzak yaşadıklarını gordukten sonra olmaz dıyorrr
benım koca hemen 2.yı de ıstıyo,2.yı de sen doğur hayat müşterek dedim
canım geçmiş olsun.tansıyonun yuksek cıkmadıgı surece bır problem olmaz.doktorum bana da proteını artırmamı onermıstı.ben de gunde 2 haşlanmış yumurta yıyorum ama ne fayda,şişeceği varsa şişiyor.şurda 15 gun şişer şişse şişse takma kafana sonra ıner her yerımız.:)

ay çok heyecanlandım canım,senınle haftalarımız aynıymış,rabbım sağ salım kavuştursun bebeğine,dualarım senınle.ayrıca kayanan oturdugu yerden konuşup duracagına gelsın mevludu yapsın kendısı o zaman,söyle gıtsın yavrum,söylemeyınce kendılerını halt zannedıyo bunlar

günaydın kızlar ben prima bebek bezi aldım turuncudan aldım 1 almadım 2 numara aldım hemen 1ler çok küçüğüme geldi :44:

sizin aldığınız markalar ne

günaydın canderinimm
kaçta randevun? sezaryan konuşulursa, tarihi bile belli olabilir

benım koca hemen 2.yı de ıstıyo,2.yı de sen doğur hayat müşterek dedim
iyi demişsin

ben bebiş fazla kilo almasın da normal doğum yapabileyim diye
3 haftadır kesmiştim proteini..-dr artır deyince, dün eşim elinle poşet poşet alışveriş yapıp gelmiş.. peynir, yoğurt, yumurta..
dediğin gibi şurda taş çatlasa 3 hafta da şişer, sonra iner heryerlerimiz..

günaydın kızlar ben prima bebek bezi aldım turuncudan aldım 1 almadım 2 numara aldım hemen 1ler çok küçüğüme geldi :44:

Ben molfix yeni doğan aldım.Şu göbek bağı oyuntulu olandan...Aman Allah'ım küçücük el kadar Arkadaşım ooo bu bile büyük gelecek gör bak diyor.Yerim onların küçücük totolarını...

ben de prima yeni doğan aldım bir paket.
1 numara acaba küçük mü gelir diyoruz ama..
üzerinde 5 kg'a kadar yazıyor..
direkt 2 numara kullanacak kadar büyük bi bebiş çıkarabilirsem eğer (!) babası gider alır, napim

Son düzenleme:
Ben molfix yeni doğan aldım.Şu göbek bağı oyuntulu olandan...Aman Allah'ım küçücük el kadar Arkadaşım ooo bu bile büyük gelecek gör bak diyor.Yerim onların küçücük totolarını...

bizimki belki büyük totolu olur :

göbeği nezaman düşüyorki

ayy ciddimi ya ben bide şu 86lılardan aldım neyse olmadı küçüğünüde alırız ama baktım valla küçücüktü elim kadardı ama elimmi büyük acaba

Son düzenleme:
göbeği nezaman düşüyorki

ayy ciddimi ya ben bide şu 86lılardan aldım neyse olmadı küçüğünüde alırız ama baktım valla küçücüktü elim kadardı ama elimmi büyük acaba

göbeği bir hafta en fazla 10 güne kadar düşer..

86li da olsa 186lı da olsa.. kullanacaksız zaten onu.. iyi yapmışsın..
ama bi minnak kuzuların totoları da minnak teyzesiiii
doğunca görürsün

göbeği nezaman düşüyorki

Emin değilim ama 1 haftaya düşüyor herhalde.Zaten ilk zamanlar kakalarını çok yapıyorlarmış.Zamanla azalıyormuş günlük kaka yapma sayısı...

Hayirli haberlerini bekliyoruz insalllah. Allah yardimcin olsun.

prima premium care aldım ben 1 numara, dediler ki kucuk geliyomuş, moralm bozuldu.
sonra birileri ded ki kucuk flan gelmez 5 kiloya kadar yazıyo zaten..

ben de bilemedm, bakalm olmazsa baska alcaz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…