2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yar ve yardımcın olsun karnında ki canla beraber yaradana emanet olun tatlım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın dualarımız seninle

Niye üzülüyosun benim duygusal taze annem inşallah hayırlısıyla kucağımıza alcaz yavruları Allah'ın izniylede güzel güzel emzircez gör bak bi iki ay sonra bizim sıpalar emerken şov bile yapcak

kızlar lansinoh göğüs ucu kremi alıcam.. bi 10 gramlık tüpler var bi de yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür gramlık..
hangisini alsam acaba? :44: siz başladınız mı kreme?

herkeslere günaydın,benımde dün kontrolum vardı ,temmuz 17 bdt, ama benım sıpa 3600g kilosu,kılolu bi bebek olacak dedi,bana ufaktan ufaktan sezeryan yolu görünüyor.2 hafta sonra tam olarak bellı olur.catı muayenesıde yaparız dedı, kızlar bebişin daha fazla kılo almaması için yediklerimizi azaltmamız mı gerekıyor acaba?emın olamadım,sormaıda unutmusum.keske cok kılo almasa yada 1-2 haftaya erkenden gelsede normal doğum yapsam ne iyi olur?bide benım sıpa çapraz duruyor,kafa sağ ayağım hizasında,bacaklar sol akciger tarafında,nasıl başarıyorsa öle durmayı :))

adaş çatı muayenesi oldum ben pazar günü çatımıydı artık bilmem elini soktu açıklık varmı diye

çok korkuyordum oldum yani bişi yokmuş

oh oh.. maşallah tosunaa
oğlanlar daha çok kilo alıyor anne karnında, bu bilimsel bi gerçek..
ben bi ara doğmadan kızı diyete sokmuştum, yoğurdu, hergün yediğim yumurtayı, cevizi, pekmezi kesmiştim tamamen..
o haftalarda hakikaten kilo alımı azalmıştı, doktor da farketti bunu..

aslında ultrason ölcümleri her zaman %100 reel ağırılığı da yansıtmıyor.. her zaman denilenden eksik doğuyor bebekler..
ama bu ölcümlere bakarak tercih yapmak zorundayız..başka veri yok çünkü elimizde...
ağrın, sancın var mı? dediğin gibi 38 gibi falan kendi gelse paşa, normal doğururdun..

ama maksimum kart reklamındaki gibiymiş pozisyonu.. valla onun keyfine kaldınız, ben size diyimmm

kızlar lansinoh göğüs ucu kremi alıcam.. bi 10 gramlık tüpler var bi de yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür gramlık..
hangisini alsam acaba? :44: siz başladınız mı kreme?

canım ben eczaneye gıtmıştım fıyat sormaya,eczacı bayan genelde 10 gr olanı satıyoruz 50 gr cok gıtmıyor.zaten mercımek tanesı kadar kullanıyosun göğsune demıstı.zaten göğüs ucu problemlerı oyle fazla surmuyor 2 hafta bılemedın 3 hafta sonra kremı kullanmaya gerek kalmaz dıye dusunuyorum.zaten pahalı.50 gr alıp boşuna para verme.ben 10 gr aldım.kreme başlamadım henuz.çok da faydası yokmuş kreme başlamanın.vazelin sürüyorum şimdilik.böyle canım.ayrıca kremı eczaneden almadım ınteretten e bebekten aldım.daha uygun fiyatı.

adaş çatı muayenesi oldum ben pazar günü çatımıydı artık bilmem elini soktu açıklık varmı diye

bana doktorum hıc catı muaynesı yapmadı,acaba hep kocamla gıttıgım ıcın ızbandud gıbı kocamdan mı kroktu kı ben de soramıyom bana çatı muaynesı yapmıcanmı dıyemıyom sankı cok heveslıymısım elletmeye gıbı

bu hafta mı??? yani ya perşembe ya cuma öyle miii?!!
ay bana bi şeyler oluyooo:111:

neyse, 45 dk sonra soruların cevabını alıcaz heraldee

bu hafta mı??? yani ya perşembe ya cuma öyle miii?!!
ay bana bi şeyler oluyooo:111:

neyse, 45 dk sonra soruların cevabını alıcaz heraldee

bana doktorum hıc catı muaynesı yapmadı,acaba hep kocamla gıttıgım ıcın ızbandud gıbı kocamdan mı kroktu kı ben de soramıyom bana çatı muaynesı yapmıcanmı dıyemıyom sankı cok heveslıymısım elletmeye gıbı

aynen bende diyete gireyım azcık diyorum.hem bende hiç sancıda yok,nst de sancı 20 e bıle cıkmıyor.:)) valla bazen diyorum eskı ultrasonmu varmıs,doğuran doğuruyormus işte. cocuk ne cıkarsa bahtına,o kadar örnek varki gözümün önünde doktorlar 4 kılo üzerinde diyip 3200g olan.ben biraz fazlaca yürüyüş yapsam erken gelırmı acep :)) ayyyy hiç aklıma gelmezdi erken doğurmayı isteyeceğim. :))

Bugü oğlumla randevumuz var teyzeleri öğleden sonra hasret gidercez inşallah bakalım kaç kilo almış o kadar yedim içtim umarım yaramıştır paşama:26: bakalım bu randevuda çatı muayenesi olcak mıyım çok merak ediyorum:18::18:

aynen bende diyete gireyım azcık diyorum.hem bende hiç sancıda yok,nst de sancı 20 e bıle cıkmıyor.:)) valla bazen diyorum eskı ultrasonmu varmıs,doğuran doğuruyormus işte. cocuk ne cıkarsa bahtına,o kadar örnek varki gözümün önünde doktorlar 4 kılo üzerinde diyip 3200g olan.ben biraz fazlaca yürüyüş yapsam erken gelırmı acep :)) ayyyy hiç aklıma gelmezdi erken doğurmayı isteyeceğim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…