- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.721
Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
Niye üzülüyosun benim duygusal taze annemGünaydın anneler ve bebişleri! Rüyamda , doğum yapmışım ama oğlum hastanedeymiş canım çıkıyo hemen gidip alalım diye.Gidip alıyoruz Allah'ım içimin yağları eriyo onu görünce.Eve geliyoruz ben emzirmeye çalışıyorum ama emmesini bilmiyor ağzına alamıyor memeyi.Arada bir alıyor geri bırakıyor.Sütüm de o kadar çok ki ama bebeğim ememiyor diye ağlıyorum, göğüs uçlarım yara olmuş bi de oğlumu zorla emzirmeye çalışıyorum bi yandan da oğluma acıtmadan em oldumu diye anlaşma yapıyorum.Ayy Allah'ım sanki gerçek gibiydi.Uyandım ama etkisinden çıkmak biraz zaman aldı.Geçenlerde gördüğüm rüyada da bebeğim ememiyordu.Niye ben bu rüyaları görüyorum ya üzülüyorum...
aysun doğurdu haberiniz var demiiii
günaydın canderinimm
kaçta randevun? sezaryan konuşulursa, tarihi bile belli olabilir
gunaydın cena, randevum 11.30 da .
bakalım doğum tarihi için ne diyecek. içimden bır ses bu hafta dıyecek dıyorrrr.
bu cumartesı bızımkı ızne cıkyormuş. 2 temmuz da donecekmış. o yuzden kendımı sartlandırıyor muyum ne?
herkeslere günaydın,benımde dün kontrolum vardı ,temmuz 17 bdt, ama benım sıpa 3600g kilosu,kılolu bi bebek olacak dedi,bana ufaktan ufaktan sezeryan yolu görünüyor.2 hafta sonra tam olarak bellı olur.catı muayenesıde yaparız dedı, kızlar bebişin daha fazla kılo almaması için yediklerimizi azaltmamız mı gerekıyor acaba?emın olamadım,sormaıda unutmusum.keske cok kılo almasa yada 1-2 haftaya erkenden gelsede normal doğum yapsam ne iyi olur?bide benım sıpa çapraz duruyor,kafa sağ ayağım hizasında,bacaklar sol akciger tarafında,nasıl başarıyorsa öle durmayı :))
kızlar lansinoh göğüs ucu kremi alıcam.. bi 10 gramlık tüpler var bi de yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür gramlık..
hangisini alsam acaba? :44: siz başladınız mı kreme?
haberım yoktu,sezeryanla mı doğurdu
günaydın canderinimm
kaçta randevun? sezaryan konuşulursa, tarihi bile belli olabilir
bakalım doğum tarihi için ne diyecek. içimden bır ses bu hafta dıyecek dıyorrrr.
bu cumartesı bızımkı ızne cıkyormuş. 2 temmuz da donecekmış. o yuzden kendımı sartlandırıyor muyum ne?
hatta doğurup gelirmişsin kontrolden:))
9 günü vardı sabah yazmıştı son 9 diye akşama bi baktım doğuma gidiyorum yazmış anaa dedimm
sancısı tutmuş sanırım nası ldoğurdu bilmiyorum ama sezeryandı söledine göre doğmuş bebek iyiymiş çok şükür
benimde haftaya çatı muayenesi... elini mi sokuyor.. iyice tırstım yaa offff...adaş çatı muayenesi oldum ben pazar günü çatımıydı artık bilmem elini soktu açıklık varmı diye
çok korkuyordum oldum yani bişi yokmuş
adaş çatı muayenesi oldum ben pazar günü çatımıydı artık bilmem elini soktu açıklık varmı diye
adaş çatı muayenesi oldum ben pazar günü çatımıydı artık bilmem elini soktu açıklık varmı diye
oh oh.. maşallah tosunaa
oğlanlar daha çok kilo alıyor anne karnında, bu bilimsel bi gerçek..
ben bi ara doğmadan kızı diyete sokmuştum, yoğurdu, hergün yediğim yumurtayı, cevizi, pekmezi kesmiştim tamamen..
o haftalarda hakikaten kilo alımı azalmıştı, doktor da farketti bunu..
aslında ultrason ölcümleri her zaman %100 reel ağırılığı da yansıtmıyor.. her zaman denilenden eksik doğuyor bebekler..
ama bu ölcümlere bakarak tercih yapmak zorundayız..başka veri yok çünkü elimizde...
ağrın, sancın var mı? dediğin gibi 38 gibi falan kendi gelse paşa, normal doğururdun..
ama maksimum kart reklamındaki gibiymiş pozisyonu..valla onun keyfine kaldınız, ben size diyimmm
oh oh.. maşallah tosunaa
oğlanlar daha çok kilo alıyor anne karnında, bu bilimsel bi gerçek..
ben bi ara doğmadan kızı diyete sokmuştum, yoğurdu, hergün yediğim yumurtayı, cevizi, pekmezi kesmiştim tamamen..
o haftalarda hakikaten kilo alımı azalmıştı, doktor da farketti bunu..
aslında ultrason ölcümleri her zaman %100 reel ağırılığı da yansıtmıyor.. her zaman denilenden eksik doğuyor bebekler..
ama bu ölcümlere bakarak tercih yapmak zorundayız..başka veri yok çünkü elimizde...
ağrın, sancın var mı? dediğin gibi 38 gibi falan kendi gelse paşa, normal doğururdun..
ama maksimum kart reklamındaki gibiymiş pozisyonu..valla onun keyfine kaldınız, ben size diyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?