- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.741
kızlar lansinoh göğüs ucu kremi alıcam.. bi 10 gramlık tüpler var bi de yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür gramlık..
hangisini alsam acaba? :44: siz başladınız mı kreme?
hatta doğurup gelirmişsin kontrolden:))
he he ne güzel olur ama... tek korkum küvöze girmesi.
hadi ben şimid hazırlanayım. saat 1.00 gibi yazmazsam bılınkı ben doğurdum :)
tamama canım 1 e kadar gelmezsen anlarız kı doğurdun:))
benimde haftaya çatı muayenesi... elini mi sokuyor.. iyice tırstım yaa offff...
kimisi rutin belli bi haftada yapıyor.. kimisi doğum başladığında..bana doktorum hıc catı muaynesı yapmadı,acaba hep kocamla gıttıgım ıcın ızbandud gıbı kocamdan mı kroktu kıben de soramıyom bana çatı muaynesı yapmıcanmı dıyemıyom sankı cok heveslıymısım elletmeye gıbı
son randevumda dr a sordum, kanala girmiş mi diye.. hayır dedi.. peki girmesi için ne yapılabilir dedim.aynen bende diyete gireyım azcık diyorum.hem bende hiç sancıda yok,nst de sancı 20 e bıle cıkmıyor.:)) valla bazen diyorum eskı ultrasonmu varmıs,doğuran doğuruyormus işte. cocuk ne cıkarsa bahtına,o kadar örnek varki gözümün önünde doktorlar 4 kılo üzerinde diyip 3200g olan.ben biraz fazlaca yürüyüş yapsam erken gelırmı acep :)) ayyyy hiç aklıma gelmezdi erken doğurmayı isteyeceğim. :))
cenacım ben kucuk olan tuplerden aldım. ama kullanmaya başlamadım. nerden olduğunu hatırlamıyorum ama bı yerden erken doğumu tetıkledıgını duymuştum. kullanmayı ertelıyorum bu nedenle.
ben de henüz olmadım ama.. tecrübeliler elini değil de parmakları soktuğunu söylüyorlar.
iki parmağını sokup açıyormuş genişliği ve esnekliği görmek için..
kimisi rutin belli bi haftada yapıyor.. kimisi doğum başladığında..
doğumu tetiklediği için 38den önce pek tercih edilmiyor diye biliyorum..
son randevumda dr a sordum, kanala girmiş mi diye.. hayır dedi.. peki girmesi için ne yapılabilir dedim.
yürüyüş dedii
sırf bu sebepten hemen kullanmaya başlayabilirim canderiiiin
birkaç gündür böyle adet olacakmışım gibi sancım var, ama dediğim gibi cırcır da olmuşum..
yani emin değilim, üşüttüğüm için mi yoksa yalancı sancı mı?..
ama akşamdan beri özellikle sol kasık ve vajinaya doğru da sancı oluyo.. insan ağrıya sancıya sevinir mi?!..
ben seviniyom
herkeslere günaydın,benımde dün kontrolum vardı ,temmuz 17 bdt, ama benım sıpa 3600g kilosu,kılolu bi bebek olacak dedi,bana ufaktan ufaktan sezeryan yolu görünüyor.2 hafta sonra tam olarak bellı olur.catı muayenesıde yaparız dedı, kızlar bebişin daha fazla kılo almaması için yediklerimizi azaltmamız mı gerekıyor acaba?emın olamadım,sormaıda unutmusum.keske cok kılo almasa yada 1-2 haftaya erkenden gelsede normal doğum yapsam ne iyi olur?bide benım sıpa çapraz duruyor,kafa sağ ayağım hizasında,bacaklar sol akciger tarafında,nasıl başarıyorsa öle durmayı :))
canım sezeryan mı olacaksın ? Erken değil mi ya daha 1 ayın var ?
Bugü oğlumla randevumuz var teyzeleri öğleden sonra hasret gidercez inşallahbakalım kaç kilo almış o kadar yedim içtim umarım yaramıştır paşama:26: bakalım bu randevuda çatı muayenesi olcak mıyım çok merak ediyorum:18::18:
Benimde ayni sekilde carpraz duruyor, doktor normal doguramazsin dedi. sana pozisyonu duzelir dedimi?
yahu şu bıdıkların bıze yaptıklarına bak,kimi çapraz durur,kimi kafasını kanala sokmaz,kimi sancı olmasına ızın vermez,normal dogurmak ıstıyoruz sızlerı ey bıdıklar:)
birkaç gündür böyle adet olacakmışım gibi sancım var, ama dediğim gibi cırcır da olmuşum..
yani emin değilim, üşüttüğüm için mi yoksa yalancı sancı mı?..
ama akşamdan beri özellikle sol kasık ve vajinaya doğru da sancı oluyo.. insan ağrıya sancıya sevinir mi?!..
ben seviniyom
yahu şu bıdıkların bıze yaptıklarına bak,kimi çapraz durur,kimi kafasını kanala sokmaz,kimi sancı olmasına ızın vermez,normal dogurmak ıstıyoruz sızlerı ey bıdıklar:)
Benimde ayni sekilde carpraz duruyor, doktor normal doguramazsin dedi. sana pozisyonu duzelir dedimi?
Aynen bendede var sanci, inan bana bende seviniyorum ama esim kiziyor yazik degilmi yavruya zamani gelmeden cagira cagira cikaracaksin diyor
günaydın bowling topu:)anammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm
Haklisin valla normal istemeseydik hersey normal gidecekti, istiyoruz ya!
anammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?