2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar lansinoh göğüs ucu kremi alıcam.. bi 10 gramlık tüpler var bi de yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür gramlık..
hangisini alsam acaba? :44: siz başladınız mı kreme?

cenacım ben kucuk olan tuplerden aldım. ama kullanmaya başlamadım. nerden olduğunu hatırlamıyorum ama bı yerden erken doğumu tetıkledıgını duymuştum. kullanmayı ertelıyorum bu nedenle.

benimde haftaya çatı muayenesi... elini mi sokuyor.. iyice tırstım yaa offff...

ben de henüz olmadım ama.. tecrübeliler elini değil de parmakları soktuğunu söylüyorlar.
iki parmağını sokup açıyormuş genişliği ve esnekliği görmek için..

kimisi rutin belli bi haftada yapıyor.. kimisi doğum başladığında..
doğumu tetiklediği için 38den önce pek tercih edilmiyor diye biliyorum..

son randevumda dr a sordum, kanala girmiş mi diye.. hayır dedi.. peki girmesi için ne yapılabilir dedim.
yürüyüş dedii

cenacım ben kucuk olan tuplerden aldım. ama kullanmaya başlamadım. nerden olduğunu hatırlamıyorum ama bı yerden erken doğumu tetıkledıgını duymuştum. kullanmayı ertelıyorum bu nedenle.

sırf bu sebepten hemen kullanmaya başlayabilirim canderiiiin

Son düzenleme:

ee daha ne beklıyo benım doktor,doğumu tetıklesın mumkunse:)

birkaç gündür böyle adet olacakmışım gibi sancım var, ama dediğim gibi cırcır da olmuşum..
yani emin değilim, üşüttüğüm için mi yoksa yalancı sancı mı?..
ama akşamdan beri özellikle sol kasık ve vajinaya doğru da sancı oluyo.. insan ağrıya sancıya sevinir mi?!..
ben seviniyom

ya sorma aynı sey bana da oluyo,ama ben de cırcırım.aynen benım de belımın solundan kasıgıma dogru agrı vuruyor.ben de agrım gelse cok sevınecem,yoksa doktor kesıp bıcecek benı

Benimde ayni sekilde carpraz duruyor, doktor normal doguramazsin dedi. sana pozisyonu duzelir dedimi?

yahu şu bıdıkların bıze yaptıklarına bak,kimi çapraz durur,kimi kafasını kanala sokmaz,kimi sancı olmasına ızın vermez,normal dogurmak ıstıyoruz sızlerı ey bıdıklar:)

benim kız en başından beri doğru yerinde sanırım çıkmaya hevesli.. bakalım ne diyecek haftaya doktor...

Aynen bendede var sanci, inan bana bende seviniyorum ama esim kiziyor yazik degilmi yavruya zamani gelmeden cagira cagira cikaracaksin diyor

anammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm

Benimde ayni sekilde carpraz duruyor, doktor normal doguramazsin dedi. sana pozisyonu duzelir dedimi?

canım,bu durumun normal olduğunu,şimdi yerleşmeye,doğum seklını almaya calıstığını söyledi,ya kafa ağır basar normal doğum pozisyonuna döner dedi,yada çevrilir makata döner dedi,yani düzelirmiş,ama ben yürüyüşün iyi geldiğini duymuştum,denemekte fayda var.

Aynen bendede var sanci, inan bana bende seviniyorum ama esim kiziyor yazik degilmi yavruya zamani gelmeden cagira cagira cikaracaksin diyor

valla daha erken olduğunu bilmesem doğsun diye dua etcem Allah'a..
arada bir kasıklarıma kasıklarıma ağrı giriyor eşimde "geliyormu geliyormu?" diye soruyor bende sus daha erken diyorum ama içimden ahh keşke gelse diyorum...

anammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm
günaydın bowling topu:)

Haklisin valla normal istemeseydik hersey normal gidecekti, istiyoruz ya!

evet,bı de benım ıkı tanıdıgımı mecburen sezeryana aldılar sırf acılma sancı olmadı dıye.ben cok korkardım ınsallah basıma gelmez dıye,basıma gelmesın ya nolur.30 hazırana kadar vaktım var normal doğurmuş olayım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…