2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dun ebe kontrolundeydim elleriyle bakti, suyun gelirse hemen ambulansi ara ve gelene kadar ayaklarinin altina yastik al yat dedi. ne alaka anlamadim tehlikelimi dedim hayir degil ama oyle yapman bebek icin iyi olur dedi. zaten benim dogum yapacagim tarihte belli 4 temmuz. her ihtimale karsi hazirlikli olmami soyledi heyecan basti beni:18:

allalla nıye oyle dedıkı ebe,ben de heyecanlıyım ama gelsın artık ıstıyorum valla

maşalllah paşana kız ne olmuş o öle
cnm banada oğlumda ooo 4 kiloyu geçebilir demişlerdi 3.800 dü doğduğunda yani çok da fazla itibaar etmemek gerek ayrıca ben bebeğin kilolu olmasının normal doğuma engel olduğuna inanmıyorum yoksa her 2.500.3000 kilo arası bebek vıııjt diye çıkar gidrdi o kadar bebeklerede sezeryan gerekiyo diyolar...
çatı muayenesinede acele etmeyin bence sancı su vs. bişi gelimnce zaten bakıyolar o zaman sölesinler çok sinir bişe o alttan baktırma olayı...
bdt lerimiz seninlede aynıymı
yahu kızlar burda ben varım bana sorun ...(kocakarı teyze)
destiny cim ben oğlumda iken annem minik bi kutuya bal ile badem yağı karıştırmıştı...
pamuk ile emzirdikten sonra onu sürüyodum ne acı ne sızı,ne şişme ne pişme şükür RABBİME hiiiç bişicik olmadı...
ama sürekli göğüs pedlerindende kullanıyodum....
bide ben de yabancı bi yazarın kitabı var onda hem süt olması hemde sütün kaliteli olması için 9.ayda her sabah yada akşam soğuk su ile göğüsleri yıkayın yazıyordu bende onu hergün yapamasamda aradabi yapmıştım çokda faydası olmuştu...

acele etmeeee doğum aletmeleri baş gösterince zaten gelip gidip parmaklancaksınızDDD
hadi bakalım benimde yarın bende merak ediyorum..
en çokda doğum vakti için bişi sölicekmi onu merak ediyorum...

ya sorma aynı sey bana da oluyo,ama ben de cırcırım.aynen benım de belımın solundan kasıgıma dogru agrı vuruyor.ben de agrım gelse cok sevınecem,yoksa doktor kesıp bıcecek benı

kızlar dikkat ishalde doğum belirtisi olabilir tabi bazı meyveleri yediyseniz karpuz,kiraz gibi bunlarda ishal ve ağrı sancı yapabilirmiş din alper mumcunun sitesinde okumuştum...

kızlar tavsiye edebileceğiniz film varmı şöyle atlamalı zıplamalı atraksiyonlu bişi olsun...
vampirli zombili de olabilir...
underworld yada resident evil gibi...

evet o meyvelerı son zamanlarda tuketıyorum ondan galıba,kız doğum belırtılerı başlayınca parmaklasınlar agrıdan gırenı cıkanı hıssetmem herhalde
benim sağlık ocağı maceram pazartesi son buldu...
artık bebekle birlikte gelirsin dedi ebe siz hala gidiyomusunuz kıııııızzzz...
bende giderim bakkkk..

ben hıc gıtmedım sadece tetanoz aşısı ıcın gıttım 2 kez.bizim sağlık ocağındakı ebe saolsun benı telefondan arıyodu.en son aradı artık doğumdan sonra bızımlesın aşılar ıcın beklıyoruz dedı.tamam canım dedım ben de:)

benim kız en başından beri doğru yerinde sanırım çıkmaya hevesli.. bakalım ne diyecek haftaya doktor...
benimki de öyle.. ama bi girse şu kanala daha iyi olcak

Aynen bendede var sanci, inan bana bende seviniyorum ama esim kiziyor yazik degilmi yavruya zamani gelmeden cagira cagira cikaracaksin diyor

ayy gelsin.. annesi ona içerde nasıl baktıysa dışarda da bakar..
daha iyi bakar..

hahahahha amma güldürdün kız beni.. biz iyiyiz çok şükür seni sormalı...
gül bebısım gül . bende ıyıyım sankim cırcır olmus gıbı karnımda bir agrı var ne bıleyım bir günde bir tarafım ağrıza vermeseee

gunaydın bebısımmmmm :)) nasılsınnnnnnnn

ilk gün giydirmiyorlar dediler ben onu yazarken normal doğum düşüyordum ama 1 gece içindi yani yani sezaryen olacaksanız 2 gece kalmak gerekir 4-5 tane koymak lazım

hahahahha amma güldürdün kız beni.. biz iyiyiz çok şükür seni sormalı...
gül bebısım gül . bende ıyıyım sankim cırcır olmus gıbı karnımda bir agrı var ne bıleyım bir günde bir tarafım ağrıza vermeseee

kızlar tavsiye edebileceğiniz film varmı şöyle atlamalı zıplamalı atraksiyonlu bişi olsun...
vampirli zombili de olabilir...
underworld yada resident evil gibi...

2012 yi izleyebılırsın,kıyametın kopusunu anlatıyor.kocam bana ızletmıyor,hatta tv de hayvan goruntusu falan olunca değiştiriyo.nıye dıye sordum bı gun.kaynanam kocamın abisine hamıleyken hayvanat bahcesıne gıtmıs ayıya bakmış kaynım çok kıllı olmuş o yuzden dıyo

kızlar lansinoh göğüs ucu kremi alıcam.. bi 10 gramlık tüpler var bi de yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür gramlık..
hangisini alsam acaba? :44: siz başladınız mı kreme?

ben büyük aldım başladım bile hemşiremde dedi son 1 ay artık ilk zamanlarda kullanırım diye büyük aldım

ben de 2. doz tetanoz aşısından sonra gitmedim sağlık ocağına..
ne zaman kendi doktoruma gitsem.. akşam eve gelince zırt diye arıyor hemşire..
'bugün randevun nasıl geçit diyo?' ilk başta şaşırıyordum.. sonra anlattı,
sistemden görüyorlarmış gebe takip randevularını..
telefonla gerekli bilgileri alıyor.. zaten çağırsa da kusura bakmasın.. evde yürürken zorlanıyorum..
sağlık ocağına kadar hiiiç gidememm.

hıhı sen öle sanırsın valla ben hiç sevmemiştim ben zaten sancı çekiyorum açılma varmı diye akşama kadar 4-5 kez baktılar varsada var bırak gelcekse gelsin aaaaaaaa....
yok bırakmıyolar
benim sağlık ocağı ile aram 2 sokak tıngıdı tııngıdı gidiyorum ben tüm tahlillerimi(şeker yüklemesi hariç)orda yaptırdım hem yakın hem ücretsiz,hemde sakin...

ahahahaha ya o zaman bu köyde inek ,koyun,öküz bakanların çocukları ne oluyo?

ıyıyım canım mügeyı izliyorum,program cennet mahallesıne dondu valla 6 tane kardeş var annelerının ölümünden bırbırlerını suclayıp duruyolar.muge de kıcını yırtıyo susun dıye:)

evet canım bdt lerımız aynı :)) ama benım cok erken doğurasım var.:)) ılk defa benle aynı düşünen biriyle karsılaştım cok şükür bende aslında doğumun kıloyla alakalı olmadığını düşünuyorum ama doktorlar ölee düşünmüyor.bıde sezeryan yapıp cocuk olurmus 3200g,döverım o zaman o doktoru :)) bezende dıyorum bekle olma sezeryan.zaten zorla sezeryan yapmıyorlar,kagıt imzalatıyorlar :)) imzalama kağıdı :)) arkadasım öyle yapmıstı,doktor sezeryan dedıkce ,ısrarla kabul etmedı,2 gun sancı cektı ama olmadı sezeryan,çatır çatır doğurdu :)) yaa bende dıyorum hazır çatımız matımız genıslemısken hakkını vermek gerekmezmi :))

ben büyük aldım başladım bile hemşiremde dedi son 1 ay artık ilk zamanlarda kullanırım diye büyük aldım

Ben de dün sağlık ocağına gittim.Bebeğini emzirdikten sonra göğüs ucuna sütünü sür ve bırak.Süt yumuşatır dedi.Bazen yara falan oluyormuş krem alsam mı dedim.İlk zamanlar biraz acı çekebilirsin ama eğer süt yumuşatmazsa gelirsin krem yazarız dedi.

ya bende 12 saat sancı çektim beni ameliyathaneye indirip sancımın en sık olduğu 8 cm açılmamın olduğu anda bana kalkmış senin bebeğin kafası çok büyük hem aşşağıda inmiyor zorlarsak bebek şöle olur böle olur demezlermi sinir oldum dedim beni odama çıkarın ben istemiyorum sezeryan fln sonra odaya arkamdan ebe dr da geldi anneme kayınvalideme kocama şöle olur böle olur bu sefer onları etkilediler onlarda benden korkak e sen çocuğa bişi olursa vebalini taşıyabilirmisin niye inat ediyosun denedin olmadı fln hatırladıkça sinirlerim tepeme çıkıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…