- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.761
Bende dun ebe kontrolundeydim elleriyle bakti, suyun gelirse hemen ambulansi ara ve gelene kadar ayaklarinin altina yastik al yat dedi. ne alaka anlamadim tehlikelimi dedim hayir degil ama oyle yapman bebek icin iyi olur dedi. zaten benim dogum yapacagim tarihte belli 4 temmuz. her ihtimale karsi hazirlikli olmami soyledi heyecan basti beni:18:
anammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm
maşalllah paşana kız ne olmuş o öleherkeslere günaydın,benımde dün kontrolum vardı ,temmuz 17 bdt, ama benım sıpa 3600g kilosu,kılolu bi bebek olacak dedi,bana ufaktan ufaktan sezeryan yolu görünüyor.2 hafta sonra tam olarak bellı olur.catı muayenesıde yaparız dedı, kızlar bebişin daha fazla kılo almaması için yediklerimizi azaltmamız mı gerekıyor acaba?emın olamadım,sormaıda unutmusum.keske cok kılo almasa yada 1-2 haftaya erkenden gelsede normal doğum yapsam ne iyi olur?bide benım sıpa çapraz duruyor,kafa sağ ayağım hizasında,bacaklar sol akciger tarafında,nasıl başarıyorsa öle durmayı :))
yahu kızlar burda ben varım bana sorun ...(kocakarı teyze)canım ben eczaneye gıtmıştım fıyat sormaya,eczacı bayan genelde 10 gr olanı satıyoruz 50 gr cok gıtmıyor.zaten mercımek tanesı kadar kullanıyosun göğsune demıstı.zaten göğüs ucu problemlerı oyle fazla surmuyor 2 hafta bılemedın 3 hafta sonra kremı kullanmaya gerek kalmaz dıye dusunuyorum.zaten pahalı.50 gr alıp boşuna para verme.ben 10 gr aldım.kreme başlamadım henuz.çok da faydası yokmuş kreme başlamanın.vazelin sürüyorum şimdilik.böyle canım.ayrıca kremı eczaneden almadım ınteretten e bebekten aldım.daha uygun fiyatı.
acele etmeeee doğum aletmeleri baş gösterince zaten gelip gidip parmaklancaksınızbana doktorum hıc catı muaynesı yapmadı,acaba hep kocamla gıttıgım ıcın ızbandud gıbı kocamdan mı kroktu kıben de soramıyom bana çatı muaynesı yapmıcanmı dıyemıyom sankı cok heveslıymısım elletmeye gıbı
hadi bakalım benimde yarın bende merak ediyorum..Bugü oğlumla randevumuz var teyzeleri öğleden sonra hasret gidercez inşallahbakalım kaç kilo almış o kadar yedim içtim umarım yaramıştır paşama:26: bakalım bu randevuda çatı muayenesi olcak mıyım çok merak ediyorum:18::18:
birkaç gündür böyle adet olacakmışım gibi sancım var, ama dediğim gibi cırcır da olmuşum..
yani emin değilim, üşüttüğüm için mi yoksa yalancı sancı mı?..
ama akşamdan beri özellikle sol kasık ve vajinaya doğru da sancı oluyo.. insan ağrıya sancıya sevinir mi?!..
ben seviniyom
ya sorma aynı sey bana da oluyo,ama ben de cırcırım.aynen benım de belımın solundan kasıgıma dogru agrı vuruyor.ben de agrım gelse cok sevınecem,yoksa doktor kesıp bıcecek benı
zeynep bu arada yenı sağlık ocağı maceralarını özlemle beklıyorum canım,pek guldum:)
maşalllah paşana kız ne olmuş o öle
cnm banada oğlumda ooo 4 kiloyu geçebilir demişlerdi 3.800 dü doğduğunda yani çok da fazla itibaar etmemek gerek ayrıca ben bebeğin kilolu olmasının normal doğuma engel olduğuna inanmıyorum yoksa her 2.500.3000 kilo arası bebek vıııjt diye çıkar gidrdi o kadar bebeklerede sezeryan gerekiyo diyolar...
çatı muayenesinede acele etmeyin bence sancı su vs. bişi gelimnce zaten bakıyolar o zaman sölesinler çok sinir bişe o alttan baktırma olayı...
bdt lerimiz seninlede aynıymı
yahu kızlar burda ben varım bana sorun ...(kocakarı teyze)
destiny cim ben oğlumda iken annem minik bi kutuya bal ile badem yağı karıştırmıştı...
pamuk ile emzirdikten sonra onu sürüyodum ne acı ne sızı,ne şişme ne pişme şükür RABBİME hiiiç bişicik olmadı...
ama sürekli göğüs pedlerindende kullanıyodum....
bide ben de yabancı bi yazarın kitabı var onda hem süt olması hemde sütün kaliteli olması için 9.ayda her sabah yada akşam soğuk su ile göğüsleri yıkayın yazıyordu bende onu hergün yapamasamda aradabi yapmıştım çokda faydası olmuştu...
acele etmeeee doğum aletmeleri baş gösterince zaten gelip gidip parmaklancaksınızDDD
hadi bakalım benimde yarın bende merak ediyorum..
en çokda doğum vakti için bişi sölicekmi onu merak ediyorum...
kızlar dikkat ishalde doğum belirtisi olabilir tabi bazı meyveleri yediyseniz karpuz,kiraz gibi bunlarda ishal ve ağrı sancı yapabilirmiş din alper mumcunun sitesinde okumuştum...
benim sağlık ocağı maceram pazartesi son buldu...
artık bebekle birlikte gelirsin dedi ebe siz hala gidiyomusunuz kıııııızzzz...
bende giderim bakkkk..
benimki de öyle.. ama bi girse şu kanala daha iyi olcakbenim kız en başından beri doğru yerinde sanırım çıkmaya hevesli.. bakalım ne diyecek haftaya doktor...
Aynen bendede var sanci, inan bana bende seviniyorum ama esim kiziyor yazik degilmi yavruya zamani gelmeden cagira cagira cikaracaksin diyor
gül bebısım gül . bende ıyıyım sankim cırcır olmus gıbı karnımda bir agrı var ne bıleyım bir günde bir tarafım ağrıza vermeseee
hahahahha amma güldürdün kız beni..biz iyiyiz çok şükür seni sormalı...
gunaydın bebısımmmmm :)) nasılsınnnnnnnngünaydın bowling topu:)
evet,bı de benım ıkı tanıdıgımı mecburen sezeryana aldılar sırf acılma sancı olmadı dıye.ben cok korkardım ınsallah basıma gelmez dıye,basıma gelmesın ya nolur.30 hazırana kadar vaktım var normal doğurmuş olayım ınsallah
BEN BİRAZ GEÇ KALDIM GALİBA AMA HASTANE CANTAMI YENİ HAZIRLIYORUM
eskiden yazılanları bi açtm baktm da, 2 kulot az gbi geldi bana. kan olablir leke olur sürekli dye düşünüyorum. siz kaç tane koydunuz acaba kızlar?
gül bebısım gül . bende ıyıyım sankim cırcır olmus gıbı karnımda bir agrı var ne bıleyım bir günde bir tarafım ağrıza vermeseee
hahahahha amma güldürdün kız beni..biz iyiyiz çok şükür seni sormalı...
gunaydın bebısımmmmm :)) nasılsınnnnnnnngünaydın bowling topu:)
evet,bı de benım ıkı tanıdıgımı mecburen sezeryana aldılar sırf acılma sancı olmadı dıye.ben cok korkardım ınsallah basıma gelmez dıye,basıma gelmesın ya nolur.30 hazırana kadar vaktım var normal doğurmuş olayım ınsallah
kızlar tavsiye edebileceğiniz film varmı şöyle atlamalı zıplamalı atraksiyonlu bişi olsun...
vampirli zombili de olabilir...
underworld yada resident evil gibi...
kızlar lansinoh göğüs ucu kremi alıcam.. bi 10 gramlık tüpler var bi de yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür gramlık..
hangisini alsam acaba? :44: siz başladınız mı kreme?
bacım ben tövbeliyım bakanlıktan gelip .çeyrek altın da taksalar gıtmem ben oraya bidaha hem doktorun beni görünce sevinecegini hiç sanmıyorum çaylak doktorrrzeynep bu arada yenı sağlık ocağı maceralarını özlemle beklıyorum canım,pek guldum:)
hıhı sen öle sanırsın valla ben hiç sevmemiştim ben zaten sancı çekiyorum açılma varmı diye akşama kadar 4-5 kez baktılar varsada var bırak gelcekse gelsin aaaaaaaa....evet o meyvelerı son zamanlarda tuketıyorum ondan galıba,kız doğum belırtılerı başlayınca parmaklasınlar agrıdan gırenı cıkanı hıssetmem herhalde
ben hıc gıtmedım sadece tetanoz aşısı ıcın gıttım 2 kez.bizim sağlık ocağındakı ebe saolsun benı telefondan arıyodu.en son aradı artık doğumdan sonra bızımlesın aşılar ıcın beklıyoruz dedı.tamam canım dedım ben de:)
2012 yi izleyebılırsın,kıyametın kopusunu anlatıyor.kocam bana ızletmıyor,hatta tv de hayvan goruntusu falan olunca değiştiriyo.nıye dıye sordum bı gun.kaynanam kocamın abisine hamıleyken hayvanat bahcesıne gıtmıs ayıya bakmış kaynım çok kıllı olmuş o yuzden dıyo
gunaydın bebısımmmmm :)) nasılsınnnnnnnn
maşalllah paşana kız ne olmuş o öle
cnm banada oğlumda ooo 4 kiloyu geçebilir demişlerdi 3.800 dü doğduğunda yani çok da fazla itibaar etmemek gerek ayrıca ben bebeğin kilolu olmasının normal doğuma engel olduğuna inanmıyorum yoksa her 2.500.3000 kilo arası bebek vıııjt diye çıkar gidrdi o kadar bebeklerede sezeryan gerekiyo diyolar...
çatı muayenesinede acele etmeyin bence sancı su vs. bişi gelimnce zaten bakıyolar o zaman sölesinler çok sinir bişe o alttan baktırma olayı...
bdt lerimiz seninlede aynıymı
ben büyük aldım başladım bile hemşiremde dedi son 1 ay artık ilk zamanlarda kullanırım diye büyük aldım
ya bende 12 saat sancı çektim beni ameliyathaneye indirip sancımın en sık olduğu 8 cm açılmamın olduğu anda bana kalkmış senin bebeğin kafası çok büyük hem aşşağıda inmiyor zorlarsak bebek şöle olur böle olur demezlermi sinir oldum dedim beni odama çıkarın ben istemiyorum sezeryan fln sonra odaya arkamdan ebe dr da geldi anneme kayınvalideme kocama şöle olur böle olur bu sefer onları etkilediler onlarda benden korkak e sen çocuğa bişi olursa vebalini taşıyabilirmisin niye inat ediyosun denedin olmadı fln hatırladıkça sinirlerim tepeme çıkıyo...evet canım bdt lerımız aynı :)) ama benım cok erken doğurasım var.:)) ılk defa benle aynı düşünen biriyle karsılaştım cok şükür bende aslında doğumun kıloyla alakalı olmadığını düşünuyorum ama doktorlar ölee düşünmüyor.bıde sezeryan yapıp cocuk olurmus 3200g,döverım o zaman o doktoru :)) bezende dıyorum bekle olma sezeryan.zaten zorla sezeryan yapmıyorlar,kagıt imzalatıyorlar :)) imzalama kağıdı :)) arkadasım öyle yapmıstı,doktor sezeryan dedıkce ,ısrarla kabul etmedı,2 gun sancı cektı ama olmadı sezeryan,çatır çatır doğurdu :)) yaa bende dıyorum hazır çatımız matımız genıslemısken hakkını vermek gerekmezmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?