- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.781
ya bende 12 saat sancı çektim beni ameliyathaneye indirip sancımın en sık olduğu 8 cm açılmamın olduğu anda bana kalkmış senin bebeğin kafası çok büyük hem aşşağıda inmiyor zorlarsak bebek şöle olur böle olur demezlermi sinir oldum dedim beni odama çıkarın ben istemiyorum sezeryan fln sonra odaya arkamdan ebe dr da geldi anneme kayınvalideme kocama şöle olur böle olur bu sefer onları etkilediler onlarda benden korkak e sen çocuğa bişi olursa vebalini taşıyabilirmisin niye inat ediyosun denedin olmadı fln hatırladıkça sinirlerim tepeme çıkıyo...
gül bebısım gül . bende ıyıyım sankim cırcır olmus gıbı karnımda bir agrı var ne bıleyım bir günde bir tarafım ağrıza vermeseee
gunaydın bebısımmmmm :)) nasılsınnnnnnnn
2012 yi izleyebılırsın,kıyametın kopusunu anlatıyor.kocam bana ızletmıyor,hatta tv de hayvan goruntusu falan olunca değiştiriyo.nıye dıye sordum bı gun.kaynanam kocamın abisine hamıleyken hayvanat bahcesıne gıtmıs ayıya bakmış kaynım çok kıllı olmuş o yuzden dıyo
ya bende 12 saat sancı çektim beni ameliyathaneye indirip sancımın en sık olduğu 8 cm açılmamın olduğu anda bana kalkmış senin bebeğin kafası çok büyük hem aşşağıda inmiyor zorlarsak bebek şöle olur böle olur demezlermi sinir oldum dedim beni odama çıkarın ben istemiyorum sezeryan fln sonra odaya arkamdan ebe dr da geldi anneme kayınvalideme kocama şöle olur böle olur bu sefer onları etkilediler onlarda benden korkak e sen çocuğa bişi olursa vebalini taşıyabilirmisin niye inat ediyosun denedin olmadı fln hatırladıkça sinirlerim tepeme çıkıyo...
hahahha ben ızleyınce saçlarını yolasım geliyor onların mugeyi de hiç sevmıyorumm gıcık oluyorum ona .. off ne sıkıcı bir gün yaaaaıyıyım canım mügeyı izliyorum,program cennet mahallesıne dondu valla 6 tane kardeş var annelerının ölümünden bırbırlerını suclayıp duruyolar.muge de kıcını yırtıyo susun dıye:)
canım sen dogurdun mu yoksa ıkıncı cocuguna mı hamılesın,ne zmaan 8 cm acıklık oldu.8 cm acıklıktan sonra nasıl normal doğum olmaz kı
Sen doğurdun mu ? :44:
canım sen dogurdun mu yoksa ıkıncı cocuguna mı hamılesın,ne zmaan 8 cm acıklık oldu.8 cm acıklıktan sonra nasıl normal doğum olmaz kı
müge bazen gıcık evethahahha ben ızleyınce saçlarını yolasım geliyor onların mugeyi de hiç sevmıyorumm gıcık oluyorum ona .. off ne sıkıcı bir gün yaaaa
valla çok zor durum.. duruyoruz hep böyle şeyleri.. son anda bi bahane buluyorlar..
korkutuyorlar insanı, sezaryana çeviriyorlar..benim korkum da bu..:18:
dur, sakin ol..evet, kozmatik 2. yi bekliyoo
ama deneyimini bizle paylaşırsa iyi olur yanii
yok kızlar bu benim ikinci yavrum ilki erkek bi oğlum var yani...
buda kız olcak kısmetsew...
valla destny 8 cm açıklıkla doğmadı işte...
zaten hastaneye suyum bissürü geldi diye gittik sancı ile değil...
41+3 de idi...
sonra 1 saat bekledik sonra suni sancı vediler sancılarım hemen başladı açılmam 1 cm di 12 saatte 8 cm oldu ama bebek inmedi gerçi inmediğini hissediyosun ama yinede inerdi belki...
NEYSEKİ sezeryanda hiç bi sorun yaşamadım ufak tefek ağrılar dışında...
aynen bende diyete gireyım azcık diyorum.hem bende hiç sancıda yok,nst de sancı 20 e bıle cıkmıyor.:)) valla bazen diyorum eskı ultrasonmu varmıs,doğuran doğuruyormus işte. cocuk ne cıkarsa bahtına,o kadar örnek varki gözümün önünde doktorlar 4 kılo üzerinde diyip 3200g olan.ben biraz fazlaca yürüyüş yapsam erken gelırmı acep :)) ayyyy hiç aklıma gelmezdi erken doğurmayı isteyeceğim. :))
dur, sakin ol..evet, kozmatik 2. yi bekliyoo
ama deneyimini bizle paylaşırsa iyi olur yanii
müge bazen gıcık evet
doktoruma guvenıyorum ınsallah son dakıka bana bı seyler yapmaz.bir kaç arkadaım onun hastası oldugu ıcın bılıyorum az cok tutumunu
hıı ben uzayda yasıyorum demek kozmatık 2. doguracak vay be,kozmatık kız azıcık anlat nasılolacak bu işler
he aaaa ben antremanlıyım kızzzzıııııımmmvay kozmatık sen antremanlısın:) o zaman senın ıkıncıde mı sezeryan olacak
yok kızlar bu benim ikinci yavrum ilki erkek bi oğlum var yani...
buda kız olcak kısmetsew...
valla destny 8 cm açıklıkla doğmadı işte...
zaten hastaneye suyum bissürü geldi diye gittik sancı ile değil...
41+3 de idi...
sonra 1 saat bekledik sonra suni sancı vediler sancılarım hemen başladı açılmam 1 cm di 12 saatte 8 cm oldu ama bebek inmedi gerçi inmediğini hissediyosun ama yinede inerdi belki...
NEYSEKİ sezeryanda hiç bi sorun yaşamadım ufak tefek ağrılar dışında...
Bende dun ebe kontrolundeydim elleriyle bakti, suyun gelirse hemen ambulansi ara ve gelene kadar ayaklarinin altina yastik al yat dedi. ne alaka anlamadim tehlikelimi dedim hayir degil ama oyle yapman bebek icin iyi olur dedi. zaten benim dogum yapacagim tarihte belli 4 temmuz. her ihtimale karsi hazirlikli olmami soyledi heyecan basti beni:18:
Allah iyiliğini versin ne güldürdün beniyahu şu bıdıkların bıze yaptıklarına bak,kimi çapraz durur,kimi kafasını kanala sokmaz,kimi sancı olmasına ızın vermez,normal dogurmak ıstıyoruz sızlerı ey bıdıklar:)
Kız zeyneeeep nasılsın dün gece okudum msjlarını çok üzüldüm ayağından rahatsızlanmışın şimdi nasılsınanammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm
benim de ilk doğumumda 15 saat süren hafif sancılar sonucunda 6 cm açılma oldu.hafif sancı diyorum çatı muayenesinde hissettiğim acının yanında sinek ısırığı gibiydi çünkü.39+2 deydik.oğlumun kafası kanala bir türlü girmedi.mecburen normal doğumdan vazgeçip sezaryen oldum.2. de mecburen sezayen olacak .
cnm benim drumda annemin en küçük kardeşimi(14) doğum yaptırdığı ,yengemin 3 çocuğunu onda doğurduğu bi dr du...yani HAYIRLISI buymuş diyorum ama çok şartlamıştım normale kendimi...
he aaaa ben antremanlıyım kızzzzıııııımmm
ya aslında bulabilseydim normal yaptıracak bi dr silivride deneyecektim yeniden ama yok istanbulda var ama oda yakın olmayınca hem daha masraflı hemde kesin sonuç veren bi hareket olmayacaktı...
sezeryan olacak kısacası....
canım nihayetınde ılla normal doguracam dıye de rıske gırmeye gerek yok.belki sıkıntıya gırecektı bebiş.sağlıklı olsunda sezeryan normal önemlı değil dıyosun bı yerde
Guzel annelerr(ben hamıleyken kendımı cok guzel buldum nedensee:)dun kontrolumuze gıttık..hamdolsunn bı yaramazlık yokk..paşamın kılosu 3.185 cıktı..boyuda 54 cm cıvarında..basketcı yapacam onu..:)suyumuzda guzel sukur..ıkı defa nst ye gırdım bırıncıde cok hareket etmıs kalp atısları sılık cıkmıstı..sonrakınde ıse 75 lere kadar vurdu sancım..3 temmuz ıle 14 temmuz arası dogum olma ıhtımalı fazla..ama cıkarkende nıyeyse lekelenme vs olursa hemen gel dedı doktor..ama su varkı dun aksam tansıyonum bızı cok ugrastırdı..tansıyonum 9 a ten yukarı cıkartamadık..esım tuzlu ayran yaptı durdu..sonra 11 e 6 fılan oldu bıraz normale dondum carpıntım azaldı..ama su varkı benım hamılelıkten oncede tansıyonum dusuk cıkardı genelde..
kozmatık bu arada bende dunku yazdıklarını okuyunca ben nst deyken bebek dogmustu fena aglıyordu ortalıgı yıkıyordu kucuk adamlar..ve emıne hm mıs sezeryandakı doktor..yoksa dedm senmıydın ıcerdekı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?