2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen doğurdun mu ? :44:

gül bebısım gül . bende ıyıyım sankim cırcır olmus gıbı karnımda bir agrı var ne bıleyım bir günde bir tarafım ağrıza vermeseee

gunaydın bebısımmmmm :)) nasılsınnnnnnnn

aynen öyle yaaa yok anam bu hamilelik bize hiç yaramadı bir tuhaf oldum iyice ...

oda değişikmiş tabi.. dikkat etmek lazım..

canım sen dogurdun mu yoksa ıkıncı cocuguna mı hamılesın,ne zmaan 8 cm acıklık oldu.8 cm acıklıktan sonra nasıl normal doğum olmaz kı

ıyıyım canım mügeyı izliyorum,program cennet mahallesıne dondu valla 6 tane kardeş var annelerının ölümünden bırbırlerını suclayıp duruyolar.muge de kıcını yırtıyo susun dıye:)
hahahha ben ızleyınce saçlarını yolasım geliyor onların mugeyi de hiç sevmıyorumm gıcık oluyorum ona .. off ne sıkıcı bir gün yaaaa

valla çok zor durum.. duruyoruz hep böyle şeyleri.. son anda bi bahane buluyorlar..
korkutuyorlar insanı, sezaryana çeviriyorlar.. benim korkum da bu..:18:

Sen doğurdun mu ? :44:

canım sen dogurdun mu yoksa ıkıncı cocuguna mı hamılesın,ne zmaan 8 cm acıklık oldu.8 cm acıklıktan sonra nasıl normal doğum olmaz kı

yok kızlar bu benim ikinci yavrum ilki erkek bi oğlum var yani...
buda kız olcak kısmetsew...
valla destny 8 cm açıklıkla doğmadı işte...
zaten hastaneye suyum bissürü geldi diye gittik sancı ile değil...
41+3 de idi...
sonra 1 saat bekledik sonra suni sancı vediler sancılarım hemen başladı açılmam 1 cm di 12 saatte 8 cm oldu ama bebek inmedi gerçi inmediğini hissediyosun ama yinede inerdi belki...
NEYSEKİ sezeryanda hiç bi sorun yaşamadım ufak tefek ağrılar dışında...

hahahha ben ızleyınce saçlarını yolasım geliyor onların mugeyi de hiç sevmıyorumm gıcık oluyorum ona .. off ne sıkıcı bir gün yaaaa
müge bazen gıcık evet
valla çok zor durum.. duruyoruz hep böyle şeyleri.. son anda bi bahane buluyorlar..
korkutuyorlar insanı, sezaryana çeviriyorlar.. benim korkum da bu..:18:

doktoruma guvenıyorum ınsallah son dakıka bana bı seyler yapmaz.bir kaç arkadaım onun hastası oldugu ıcın bılıyorum az cok tutumunu

dur, sakin ol.. evet, kozmatik 2. yi bekliyoo
ama deneyimini bizle paylaşırsa iyi olur yanii

hıı ben uzayda yasıyorum demek kozmatık 2. doguracak vay be,kozmatık kız azıcık anlat nasılolacak bu işler

vay kozmatık sen antremanlısın:) o zaman senın ıkıncıde mı sezeryan olacak

kimi az kilo ister kimi çok allah gönlümüze göre versin..benim kızımda 37+0 da 2730 gr dı.ben minyon tipliyim acaba ondan mı çok kilo almıyor.inşallah doğuma kadar 3000 i geçeriz.cuma kontrolde galiba doktor sezaryen günü verecek çok heyecanlıyım.

dur, sakin ol.. evet, kozmatik 2. yi bekliyoo
ama deneyimini bizle paylaşırsa iyi olur yanii

tmm o zaman baştan anlatayım...
drum bana en son gün olarak verdiği tarihi geçirmiştim son kontrolde artık doğumu başlatmam gerekiyo dediğinde 39+5lı günlere geçmiştim ...
ben hayır dedim suyum sancım bişeyim gelmeden doğum fln istemyorum dedim(tabi daha kibar bi dille)
bana dediki 1 hafta sonra kesin doğumu başlatırım ama..
pazarttesi beni doğumu başlatmak için çağırıyodu bende kesinlikle gitme niyetinde değildim derken pazar günü annemlere kahvaltıya inecektik ...41+3
kalktım bi su geldi bacaklarımdan aşşağı ama herhelde kaçırdm dedim bi daha olursa endişelenirim düşüncesiyle hazırlanıp annemlere geçtik ben daha kapıdan adımımı atamadan ...
bacağımdan aşşağı tekrar bişiler akmaya başladı...
anneme anlattım böle böle die oda eyvah suyun gelio hadi git hazırlan hastaneye dedi...
gerisin geri missss gibi kokan kahvaltıyı edemeden eve ,ordanda hastaneye gittik...
hastaneye gittiğimde alttan muayene etti cm açılma var su ise şıkır şıkır...
yatış işlemleri yapıldı bi oda verdiler,annem kayın validem ,eşim bekledik başlamaya 1 saat geçmesine rağmen sudan başka gelen giden yoktu...
suni sancı verdiler,şansıma dr um nöbetçiydi...
11 de başlayan sancı ile 2 saatte bi açılma kontrolleri derken akşam 8 gibi artık bunlar sezeryan lafı etmeye başladılar...
bebek inmiyo vs...
yanımdakilerde birbirinden korkak,önce kendilerini sonra bei korkuttular...
o saate kadar gelen her sancıyı bebeğime kavuşmaya bir adım sayan ben,yüzümde sancı çekmenin verdiği acı bi gülümseme,ama dayanılmayacak bişi kesinlikle değil...
(helede zaten adet sancısını bilen biri için)
her sancıda oh normal olcak pisikolojisi beni rahatlatıyordu...
fakat sezeryan için bana baskı yaptıkları an bende film koptu başladım ağlamaya...
eşim olsun ikinizde iyi olun bak sen sancı çektikçe içimde bişiler kopuyo...diyip beni öpüp sezeryana razı etti...
ve sezeryandan sonra ilk gözümü açmaya çalıştığımda hatırladığım şey bebeğim bile değil eşimin gözünden akan yaşları,kimse görmesin diye silmeye çalışan o haliydi...
kucağımı bebeğimi verdiler öle acıkmıştıki kuzum resmen fıldır fıldır gözlerle meme arıyodu...
onu emzirdiğim o ilk an sezeryanmış,normalmiiş,hiç bişe umrumda değildi...
o içimdeki minik yaramaz kollarımdaydı ve artık sana emanet edilen artık benim diyebileceğin en değerli ve ömürlük bi güzellikti kucağımdaki...
ve biliyormusunuz ben hala oğlumu her kokladığımda o ilk andaki kokusu burnumda...
düğünümün bile önüne geçmişti bu ilk an ve hal öyle...
bu yüzden o heyecanı tekrar tatmak için çok sabırsızlanıyorum...

cnm benim drumda annemin en küçük kardeşimi(14) doğum yaptırdığı ,yengemin 3 çocuğunu onda doğurduğu bi dr du...yani HAYIRLISI buymuş diyorum ama çok şartlamıştım normale kendimi...
vay kozmatık sen antremanlısın:) o zaman senın ıkıncıde mı sezeryan olacak
he aaaa ben antremanlıyım kızzzzıııııımmm
ya aslında bulabilseydim normal yaptıracak bi dr silivride deneyecektim yeniden ama yok istanbulda var ama oda yakın olmayınca hem daha masraflı hemde kesin sonuç veren bi hareket olmayacaktı...
sezeryan olacak kısacası....

benim de ilk doğumumda 15 saat süren hafif sancılar sonucunda 6 cm açılma oldu.hafif sancı diyorum çatı muayenesinde hissettiğim acının yanında sinek ısırığı gibiydi çünkü.39+2 deydik.oğlumun kafası kanala bir türlü girmedi.mecburen normal doğumdan vazgeçip sezaryen oldum.2. de mecburen sezayen olacak .

ooo kontrole başladılar mı seni hadi hayırlısı tatlım Allah'tan ğmit kesilmez belki bir anda ddöner bebişin amaaan sağlıkla gelsilerdde nasıl olursa olsun
yahu şu bıdıkların bıze yaptıklarına bak,kimi çapraz durur,kimi kafasını kanala sokmaz,kimi sancı olmasına ızın vermez,normal dogurmak ıstıyoruz sızlerı ey bıdıklar:)
Allah iyiliğini versin ne güldürdün beni Rabbimiz bir sancıda kurtarsın senide evladını da

anammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm
Kız zeyneeeep nasılsın dün gece okudum msjlarını çok üzüldüm ayağından rahatsızlanmışın şimdi nasılsın Aynen ya yataktan kalkma maceraları hep aynı galiba çok kilo almadım göbüşde fazla yok ama bir gör 360 derece dönerek kalkıyom yataktan

aynen o alttan bakmaları vary,a sancıyı hatırlamıyorumda alttan bakmalarından nefret lik gelmişti...
aynı durum demekki...senle benimkisi...sen ilkini nerde doğum yaptın?genel anestezi miydi?
yani kızlar gözünüz korkmasın acı mahiyetinde değil bildiğin altına biri geçiyo bacaklarını aralayıp elini sokuyo...
yani sıkıntısı yetiyo insana...
ama korkmayın tekrar söylüyorum acı fln değil sadece hoş bi deneyim değil ...

canım nihayetınde ılla normal doguracam dıye de rıske gırmeye gerek yok.belki sıkıntıya gırecektı bebiş.sağlıklı olsunda sezeryan normal önemlı değil dıyosun bı yerde

canım nihayetınde ılla normal doguracam dıye de rıske gırmeye gerek yok.belki sıkıntıya gırecektı bebiş.sağlıklı olsunda sezeryan normal önemlı değil dıyosun bı yerde

aynen öle ama ben ilkinde ağzıma sezeryan lafını değdirmiyodum...:)
sanki söyleyince gerçekleşecek b kehanet gibi
,ama işte kısmet...
hep duallarımda hayırlısıyla dediğim içinde şimdi de diyorumki hayırlısı buymuş...

Guzel annelerr(ben hamıleyken kendımı cok guzel buldum nedensee:)dun kontrolumuze gıttık..hamdolsunn bı yaramazlık yokk..paşamın kılosu 3.185 cıktı..boyuda 54 cm cıvarında..basketcı yapacam onu..:)suyumuzda guzel sukur..ıkı defa nst ye gırdım bırıncıde cok hareket etmıs kalp atısları sılık cıkmıstı..sonrakınde ıse 75 lere kadar vurdu sancım..3 temmuz ıle 14 temmuz arası dogum olma ıhtımalı fazla..ama cıkarkende nıyeyse lekelenme vs olursa hemen gel dedı doktor..ama su varkı dun aksam tansıyonum bızı cok ugrastırdı..tansıyonum 9 a ten yukarı cıkartamadık..esım tuzlu ayran yaptı durdu..sonra 11 e 6 fılan oldu bıraz normale dondum carpıntım azaldı..ama su varkı benım hamılelıkten oncede tansıyonum dusuk cıkardı genelde..
kozmatık bu arada bende dunku yazdıklarını okuyunca ben nst deyken bebek dogmustu fena aglıyordu ortalıgı yıkıyordu kucuk adamlar..ve emıne hm mıs sezeryandakı doktor..yoksa dedm senmıydın ıcerdekı:)

oh oh maşallah kocaman olmuş paşan...
valla yok benimki daha içerde
ben yarın gidiyorum kontrole sezeryan günü verir artık inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…