- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.801
evet ben geldim.
kontrolümüzü olduk. herşey yolundaymış. suyum, nst sonucum gayet iyi çıktı.
bebeişim de 2720 gram olmuş. boyu da 47-48 cm dedi.
doğumu da 14 temmuzda yaparız dedi.sezaryen de olsa 39. haftaya kadar gitmekten yana olduğunu söyledi.
daha çooook var onumde. ben temmuzun başında alır dıyordum. ama bı yandan da kılosu ıyı doğar diye sevınıyorum.
okula başladığımda yavrum ancak 1,5 aylık olacak. o kadar mınıkken onu bırakıp nasıl okula gıdeceğım bılmıyorum.
offff sımdıdıden stres oldum.
maşallah bebeğine tatlım.Gününüz de belli oldu hadi gözünüz aydın.Dursunlar tatlım dursunlar onlar sağlıklı olsunlar da biz bekleriz...
evet ben geldim.
doğumu da 14 temmuzda yaparız dedi.sezaryen de olsa 39. haftaya kadar gitmekten yana olduğunu söyledi.
daha çooook var onumde. ben temmuzun başında alır dıyordum. ama bı yandan da kılosu ıyı doğar diye sevınıyorum.
okula başladığımda yavrum ancak 1,5 aylık olacak. o kadar mınıkken onu bırakıp nasıl okula gıdeceğım bılmıyorum.
aynen o alttan bakmaları vary,a sancıyı hatırlamıyorumda alttan bakmalarından nefret lik gelmişti...
aynı durum demekki...senle benimkisi...sen ilkini nerde doğum yaptın?genel anestezi miydi?
yani kızlar gözünüz korkmasın acı mahiyetinde değil bildiğin altına biri geçiyo bacaklarını aralayıp elini sokuyo...
yani sıkıntısı yetiyo insana...
ama korkmayın tekrar söylüyorum acı fln değil sadece hoş bi deneyim değil ...
ben de normal düşünüyorum ama ne olur ne olmaz işte.. çoğu normal diye gidip sezeryan olup geliyo..ilk gün giydirmiyorlar dediler ben onu yazarken normal doğum düşüyordum ama 1 gece içindi yani yani sezaryen olacaksanız 2 gece kalmak gerekir 4-5 tane koymak lazım
evet ben geldim.
Guzel annelerr(ben hamıleyken kendımı cok guzel buldum nedensee:)dun kontrolumuze gıttık..hamdolsunn bı yaramazlık yokk..paşamın kılosu 3.185 cıktı..boyuda 54 cm cıvarında..basketcı yapacam onu..:)suyumuzda guzel sukur..ıkı defa nst ye gırdım bırıncıde cok hareket etmıs kalp atısları sılık cıkmıstı..sonrakınde ıse 75 lere kadar vurdu sancım..3 temmuz ıle 14 temmuz arası dogum olma ıhtımalı fazla..ama cıkarkende nıyeyse lekelenme vs olursa hemen gel dedı doktor..ama su varkı dun aksam tansıyonum bızı cok ugrastırdı..tansıyonum 9 a ten yukarı cıkartamadık..esım tuzlu ayran yaptı durdu..sonra 11 e 6 fılan oldu bıraz normale dondum carpıntım azaldı..ama su varkı benım hamılelıkten oncede tansıyonum dusuk cıkardı genelde..
kozmatık bu arada bende dunku yazdıklarını okuyunca ben nst deyken bebek dogmustu fena aglıyordu ortalıgı yıkıyordu kucuk adamlar..ve emıne hm mıs sezeryandakı doktor..yoksa dedm senmıydın ıcerdekı:)
aynı stres bende de var canım,annem babakcak yanımda dıye bıraz daha stresım azalıyor.bebeğine de maşallah bu arada
Kizlar cuma gunu doguma gidiyorum saat 2 de :))
Kizlar cuma gunu doguma gidiyorum saat 2 de :))
Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
anammm yataktan öyle bi şekilde kalkıyorum kı bowlingde yuvarlanan topa benzıyomm zuhhahahaha gunaydın minnoşlarrr nasılsınız bakalimmm
sağol canım.
benımkıne de annem ile eşimin annesi bakacak ama aklımız hep onlarda kalacak. neyse buna da şükür.
ne ile ölçüyorsunuz klasik aletle mi dijitalle mi?tansiyon konusunda bir yazı okumuştum.ölçecekseniz klasik olanlarla ölçün.dijital aletler gebelerin tansiyonunu ölçmede beceriksiz,yanlış sonuçlar verebilir diyordu.bebişinin boyuna da maaaşallah nazar değmesin.
ne ile ölçüyorsunuz klasik aletle mi dijitalle mi?tansiyon konusunda bir yazı okumuştum.ölçecekseniz klasik olanlarla ölçün.dijital aletler gebelerin tansiyonunu ölçmede beceriksiz,yanlış sonuçlar verebilir diyordu.bebişinin boyuna da maaaşallah nazar değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?