- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.821
Kizlar cuma gunu doguma gidiyorum saat 2 de :))
Kizlar cuma gunu doguma gidiyorum saat 2 de :))
ne yapıyorsunjuz bakalımmmmm .. bebısler ne yapıyoooo
Su saatlerde bebegini kucagina almissindir heralde, insallah ikinizde iyisinizdir. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin:) dogum hikayenide bekliyoruz ins:)Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
Ben normal dogum istiorum ama mecburiyetten sezeryan olmam gerekirse epidural olabilirim blki bebegimihmncecik gorebiliyim die:) sen epidural mi olacaksin?gunaydın kızlar. aranızda epidural sezeryan olacak olan varmı?
Hayirli olsun cnm, saglikla bebegini kucagina alirsin ins. Kac haftalik oluyorsun cuma gunune?Kizlar cuma gunu doguma gidiyorum saat 2 de :))
haha aynı hayatım yapıyorum yapıyorum bıtmıyor bende bende cok sık yapmamaya basladım yoruluyorum cunküüüüannemin dediği bu evde ütü bulaşık pek bereketli yapıyom yapıyom bitmiyo arkadaş az bir ütüm kaldı ama çamaşr makinesi yine dolu
bende de bir sersemlik var anlatamamçok uykum var,yattım iki debelendım yatakta uyuyamadım,kurkçu dukkanına dondum.
haha aynı hayatım yapıyorum yapıyorum bıtmıyor bende bende cok sık yapmamaya basladım yoruluyorum cunküüüü
bende de bir sersemlik var anlatamam
ayran içtim uykum geldi .. bu aralar mıdem bulanıyor neden acaba ??:44:
evet ben geldim.
kontrolümüzü olduk. herşey yolundaymış. suyum, nst sonucum gayet iyi çıktı.
bebeişim de 2720 gram olmuş. boyu da 47-48 cm dedi.
doğumu da 14 temmuzda yaparız dedi.sezaryen de olsa 39. haftaya kadar gitmekten yana olduğunu söyledi.
daha çooook var onumde. ben temmuzun başında alır dıyordum. ama bı yandan da kılosu ıyı doğar diye sevınıyorum.
okula başladığımda yavrum ancak 1,5 aylık olacak. o kadar mınıkken onu bırakıp nasıl okula gıdeceğım bılmıyorum.
offff sımdıdıden stres oldum.
ne yapıyorsunjuz bakalımmmmm .. bebısler ne yapıyoooo
Ayy 1 saat önce biraz uzanayım dedim uyuyakalmışım.Suyum çıkmış sıcaktan.Acıkmışım kalktım bir dilim karpuz yedim.Oğlumda uyandı hıçkırmaya başladı.Ayy üzerimde bir miskinlik.Hiç birşey yapasım yok.Ütüm var yapılacak.Yemek yapacağım.Ne zamandır yürüş yapmıyorum akşam kocam gelsin de yemekten sonra yürüş yapalım diyorum.
aynen ya.. bi yatmışım, tam iki saat sonra uyandım..
senin gibi bi tabak karpuz yedim..şuan içimdeki bu zilli, karnımı delmeye çalışıyoo
geldim, pc başına oturdum. evi ... götürüyo..
yemek de yapmadım, ama eşim balık tutmaya gidecek kardeşiyle, balık yerler onlar akşama..
zaten yemek yapmaya nasıl üşeniyorum anlatamam.. bugünlerde bende bi tembellik valla eşim gelecek olmasa..
kalkıp üzerimi değiştirmeyeceğim, 24 saat pijamayla oturcam..
aynen ya.. bi yatmışım, tam iki saat sonra uyandım..
senin gibi bi tabak karpuz yedim..şuan içimdeki bu zilli, karnımı delmeye çalışıyoo
geldim, pc başına oturdum. evi ... götürüyo..
yemek de yapmadım, ama eşim balık tutmaya gidecek kardeşiyle, balık yerler onlar akşama..
zaten yemek yapmaya nasıl üşeniyorum anlatamam.. bugünlerde bende bi tembellik valla eşim gelecek olmasa..
kalkıp üzerimi değiştirmeyeceğim, 24 saat pijamayla oturcam..
slm kızlarrr geçmişi oku oku anca yazabiliorum:) bütün karpuzcular burda gördüğüm kadarıyla, şu an bende karpuz yiyorum:) benim ateşimi başka şey söndürmüo vallaD bugün tsh için kan verdim. doktorum son bir kez bakalım yinede dedi.. yarın sonçlarımızı alıp doktor amcamıza gidicez. kızımı görücem yine çok şükür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?