2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada lansinoh kullanacaklar için söylüyorum
doğumdan sonra bebeği emzirirken iyice dezenfekte etmek gerekiyormuş lansinohu gögüs ucundan.Bana o yüzden doktorum önermemişti Fito kullan dedi
ayriyeten lansinoh ta almıştım ama bu seferde bebek ilk emmeye başladığı haftalar gögüs ucu acayip yara oluyo acıyo lansinoh geçirmedi Fito yarım günde geçirdi yaraları ve acıdan eser kalmadı.
İsterseniz doktorunuza danışın fito yada lansinoh hangisini kullanalım diye

ha bu bebeğimde de alıp doğum çantama kesinlikle fito koyucam ve onu kullanıcam

Son düzenleme:
annemin dediği bu evde ütü bulaşık pek bereketli yapıyom yapıyom bitmiyo arkadaş az bir ütüm kaldı ama çamaşr makinesi yine dolu

Selammm kizlar, ay bir yemek yaptim sicaktan bayginlik geciriyodum resmen ocagin onunde kendimi zor attim vantilatorun onune. Allah yardimcimiz olsun bu scaklarda

Su saatlerde bebegini kucagina almissindir heralde, insallah ikinizde iyisinizdir. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin:) dogum hikayenide bekliyoruz ins:)
gunaydın kızlar. aranızda epidural sezeryan olacak olan varmı?
Ben normal dogum istiorum ama mecburiyetten sezeryan olmam gerekirse epidural olabilirim blki bebegimihmncecik gorebiliyim die:) sen epidural mi olacaksin?
Kizlar cuma gunu doguma gidiyorum saat 2 de :))
Hayirli olsun cnm, saglikla bebegini kucagina alirsin ins. Kac haftalik oluyorsun cuma gunune?

annemin dediği bu evde ütü bulaşık pek bereketli yapıyom yapıyom bitmiyo arkadaş az bir ütüm kaldı ama çamaşr makinesi yine dolu
haha aynı hayatım yapıyorum yapıyorum bıtmıyor bende bende cok sık yapmamaya basladım yoruluyorum cunküüüü
çok uykum var,yattım iki debelendım yatakta uyuyamadım,kurkçu dukkanına dondum.
bende de bir sersemlik var anlatamam
ayran içtim uykum geldi .. bu aralar mıdem bulanıyor neden acaba ??:44:

son ay bazı ınsanlarda olurmuş mıde bulantısı,benım kardeşimde de olmuştu

hoşgeldiniiiiz..
maşallah, senin kız da 3 kg sınırına dayanmış..

sezaryan yapılacaksa genelde 38. hafta civarını tercih ediyor doktorlar..
seninki de 39. zikretmiş.. hayırlısı olsun.. tatile bi gidip gelsin hele..
14 temmuzu belki birkaç gün geri alabilirsiniz, senin ısrarınla..
o zaman 3,5 kilo civarı olur inş..

ne yapıyorsunjuz bakalımmmmm .. bebısler ne yapıyoooo

Ayy 1 saat önce biraz uzanayım dedim uyuyakalmışım.Suyum çıkmış sıcaktan.Acıkmışım kalktım bir dilim karpuz yedim.Oğlumda uyandı hıçkırmaya başladı.Ayy üzerimde bir miskinlik.Hiç birşey yapasım yok.Ütüm var yapılacak.Yemek yapacağım.Ne zamandır yürüş yapmıyorum akşam kocam gelsin de yemekten sonra yürüş yapalım diyorum.

aynen ya.. bi yatmışım, tam iki saat sonra uyandım..
senin gibi bi tabak karpuz yedim.. şuan içimdeki bu zilli, karnımı delmeye çalışıyoo
geldim, pc başına oturdum. evi ... götürüyo..
yemek de yapmadım, ama eşim balık tutmaya gidecek kardeşiyle, balık yerler onlar akşama..
zaten yemek yapmaya nasıl üşeniyorum anlatamam.. bugünlerde bende bi tembellik valla eşim gelecek olmasa..
kalkıp üzerimi değiştirmeyeceğim, 24 saat pijamayla oturcam..

slm kızlarrr geçmişi oku oku anca yazabiliorum:) bütün karpuzcular burda gördüğüm kadarıyla, şu an bende karpuz yiyorum:) benim ateşimi başka şey söndürmüo valla D bugün tsh için kan verdim. doktorum son bir kez bakalım yinede dedi.. yarın sonçlarımızı alıp doktor amcamıza gidicez. kızımı görücem yine çok şükür :))

Sıcaktan böyle olduk herhalde ? Enerjinizi doğuma saklayın diyolar ya biz çok abartıyoruz bence ohh senin eşin yiyip gelcekmiş benim ki saat 7 dedi mi kapıda.Hımmm ne pişirdin diye içeri girer.Valla bugün gelen olmadı ben de dışarı çıkmadım geceliğimle oturuyorum.

bu arada bebek bezi olarak çok araştırdım arkadaşlarıma sordum. benim de prima premium care almaktı niyetim ama arkadaşmın dediği aynen şöyle "2 numara prima pampers yeni bebek öneririm, primanın premium care modeli berbat, kağıt gibi incecik ve popoya yapışıyor, dikkat!".... aynen yazdım... şimdi ne alacağımı şaşırmış durumdayım...arkadaşımın tavsiyesine uyayım diorum ama siz ne dersiniz??

ohhh ne güzel seninkiler balık tutucakmış:) benim de eşimin kardeşi gelicek bugün bizde balık yicez ama ben yapıcam :))) valla yerimden kalkmak bile zor gelio yaw

hipotroid mi hipertroid mi var canım sen de ? Bende de hipotroid var.Bu ay benim de gitmem gerekiyordu randevu alamadım gitmedim ama ilac kullanıyorum hala ama aklıma geldikçe inş. bi sorun olmaz diyorum.

kızlarr belki hatırlayan olur benim oğlumun kafası hep aşağıdaydı çamaşır çizgimin hafif altında o yüzden hep istirahatteydik.Arada kasığıma baskı yapardı ağrıtırdı dün ve bugün çok ağrım oldu ve dedimki bu çocuk iyice indi aşağıya heralde.Bugün doktora gittik ki kafa çıktı çıkacak ucunda resmen nst de hafif yoklayan bi ağrı açılma yok ama her an gelebilir dedi doktorum.Yatıcaz hiç kalkmıcaz umarım haftaya kadar görüşmeyiz dedi yani bugünde olabilir 1 2 hafta sonrada.İstemiyorum ama doğurmayı daha çok erken bizim için rabbim hayırlısını versin inşallah :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…