2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende öyleydim valla hamilelikten önce bir gün bile eşim beni bakımsız görmemiştir ama şimdilerdee saldım çayıra durumu birde ben göz kalemi rımel kullanmadan çıkmayan kimseyle görüşmeyen birisiyim.. evlenmeden hep diyodum evlenince sabah eşimden önce kalkıp makyajımı yaparım öyle beni görmemeli falan:26: fakat o öylesine benden bir parça gibi olduki her halimle yanında durabiliyorum ama durmasam daha ii tabiibide doğumdan sonra herkes beni bekliyo olacak odada makyajsız nasıl çıkıcam insanların karşına rımelim ve göz kalemim olmadan yapamam bilmiyorum benim gibi olanlar varmı aranızda valla bu duruma bir çare bulsam ii olur ne diim odadan çıkın makyajmı yapıcammı diim bilmiyorumki bi çare lazım bana

Ben birkac ke yedim cnm kumpir icine sosis fln koydurmadim, kumpirden nolcak canin istiyorsa ye bence:))

tamam ozaman sızın gazlarınızla yıcem kumpiri

kozmatikcanım ne güzel anlatmışsın yaa doğum hikayeni çok duygulandım yazdıklarını okuyunca korktuğum için kendimden utandım:26: cesaret verdi bana cümlelerin teşekkür ederim paylaştığın için

Son düzenleme:
ya kızlar benım canım acayip şekilde kumpir ıstıyor ama şöyle sosili mayonezlı ketçaplı olanından,hem de kaç aydan berı canım cekıyor sabredıp duruyorum.naapsam yesemmı artık kı
kız o nerden çıktı şimdi git bi kendine bide bana al gel bakalım şimdi ahada cnm çektiDDD

cnm korse değil çarşaf ile sarmak işe yarıyor korse karın kaslarındA tembellik yapıyor estetik uzmanları kesinlikle korse önermiyor hele sık sık kullanmayı asla...
vede normal doğurursan ancak 1 hafta sonra kullanabilirsin o tarz şeyleri...
sezeryanda 25 günden önce mümkün değil..

ben suyum gelınce önce makyajımı yapıp gıtcem doguma canım:)

rica ederim çok sevindimcesaret verdiyse...
ben hep diyorum eeğer bu gerçekten çok riskli bişey olsaydı bizim rahmimizden değilde bi küpte bişeyde yetişirdi kesinlikle anne ve bebek için için en güzeli normal doğum...
zaten o sancılar varya gerçekten insanı acaip kuvvetlendiriyor...
özgüvenin geliyor her sancıda herkesin cesaret edemediği şeye sen iştahla göğüs geriyorsun...
kuzun sana kavuşmak için karanlıktan aydınlığa çıkmaya çalışıyor...
sen ona kavuşmak için bir sancı daha çekmek için saniyeleri sayıyorsun ve mutlu son oda sende başarıyorsun...
altı üstü birkaç sancı ama en önemlisi anında bitiveren bi acı...
sanki hiç olmamış gibi bitiveriyor...

Carsafi duymamistim hic cnm, bildigimiz tek kisilik carsaf falanmi yni:44: oda sar sar bitmez heralde karna

ehehehe destiny hiç gülcem yoktu ne bilion belki önce sancın gelcekDDd
nese şimdi bunları düşünmeyin herşey yerini buluyo doğururuz ,dünyanın en güzel varlığını kucaklarına alan en güzel anneler oluruz varmı ötesi
Carsafi duymamistim hic cnm, bildigimiz tek kisilik carsaf falanmi yni:44: oda sar sar bitmez heralde karna

ay minita DDD
tek kişilik çarşaf değilde şöyle sarıp sıkıştırabileceğiniz büyüklükte bi çarşaf...
hatta arnavut bi arkadaşım vardı onlarda adet doğumdan 1 hafta sonra çarşafın bi ucunda 2 kişi diğer ucundan 2 kişi sarıp sıkıştırmışlardı ...
arkadaşım acımadığını hatta içerde kalan şeylerin çıkmasına yardımcı olduğunu söylüyordu ama yok ben ona gelemem
ben annemin bana ilk gece için yaptığı beyaz 1 metre eninde 1.5 2 mt boyunda bi çarşaf vardı ortadan ikiye katlayıp onu sarmıştımm..
hatta blazların böyle renkli kuşakları olur bilirmisin bilmiyorum onlar gibi sarıp üstten üst tarafı içeri sıkıştırıyodum alttanda alttarafi içeri doğru sıkıştırıyodum..
o şekilde sarıyordum içerden sımsıkı ,hem rahat ediyrdum göbeğim çıktımı çıkacakmı derdi olmuyoduç...

evet canım bende üstündekini görünce 2 no. büyük gelir gibi geldi. bende prima pampers yeni bebek alıcam ama senin gibi 1 alırım herhaldse.... prima elbette en iyisi herkes onu tavsiye edio ama demekki ürünlerinin arasında fark var. çok büyük olursa da dışarı sızdırır...

2660 gr çıktık bugün,çok aceleciyiz çok 5,5 aylıkken erken doğum riskiyle hastanede bile yattık.İnşallah kızlar inş zamanında gelir allah hepsine sağlık sıhhat versin

ooo küçük beye bak sen :)) merak etme şekercim kilosu da gayet güzel biraz daha dinlenirsen 3 ü bulması işten bile değil hiç meraklanma

ya kızlar benım canım acayip şekilde kumpir ıstıyor ama şöyle sosili mayonezlı ketçaplı olanından,hem de kaç aydan berı canım cekıyor sabredıp duruyorum.naapsam yesemmı artık kı

ye bacım, afiyet bal şeker olsuuun..
ama dışarıda yiyeceksin muhtemelen.. ben et ürünleri kullanılan restoranlarda (pizzacı, hamburgerci..) önce soruyorum..
hangi markanın ne ürününü kullanıyorsunuz diye,, öyle giriyorum içeri valla..

Maşaallah eşine canım.. :) Ne orucu tutuyor? 3 aylar diyemi tutuyor acaba?
evet canım. 3 aylardayız ya. recep ayının bugün son günü..
başında ortasında sonunda oruç tutana bütün ay oruç tutmuş gibi sevap yazılır.. ben tutamadım tabi..
ama namazı vardı, onu kıldımm..

ben de bebeği bırakıp spor salonuna falan gidemem dedim eşimee
o da seninkiyle aynı şeyi söylüyor.. o zaman koşu bandı alırız eveee

normal doğumda bilmiyorum da.. başka topiklerde okudum,
makyajlı gidenleri ameliyathaneye alırken yüzünü siliyorlarmış..
anestejiye mani oluyormuş diye.. işte o yüzden ya kol çantasına bulunmazsa
ne olur ne olmaz diye doğum çantasına bi kalem, bi rimel.. bi allık atabilirsin.. yüzüne renk gelsin tamam..
benim doğum yapacağım hastanede.. doğumdan sonra uzman estetisyenler geliyo, makyaj ve masaj yapıyomuş
ama ben dediğim üzere kendim hallederim..

Son düzenleme:
sıcaklarda eridim bittim kızlar sizde öyle misiniz sanki duşa girmişim gibi ter akıyor vücudumdan bide deli gibi uykum var kafayı koyduğum yerde düşüp uyuyorum biraz iş biraz uyku idare ediyorum ama bilmiyorum sonumuz ne olacak

aynenn sürekli ter döker moddayım, hamileliğin bir ilk üç ayında bu derece uykuluydum bir de şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…