2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hangi şehirdesin sen?.. hepimiz sıcaktan bunalıyoruz.. ama sen sürekli yakınıyorsun..
yani evin mi çok sıcak acaba? bi vantilatör sana can simidi gibi gelir valla..
benim ya klima açık ya vantilatör.. yoksa dediğin gibi şıp şıp ter damlıyor, olduğum yerdee

merhaba arkadaşlar az önce dr.dan geldim.

haziranın 27,sine gün verdi.sezaryan olacağım için.

temmuz annesi değil haziran annesi olacağım

öğleden sonra uyumuştum.. bi süredir bacaklarımın arasına yastık alıp yatıyorum..
neyse, uyandım,, yataktan kalkışımız malum, döne döne uzun süree
neyse elim yastığa gitti, bi baktım ki yastıkta bi sıvı. ıslanmış.:26: Allaaah!!! dedim suyum gelmiiiiiiiiiiş

sonra kendimi kontrol ettim.. yoo, kuruyum:44:

meğerse o başımdaki yastıkmış.. akan şey de tahmin edersiniz, ağzımın suyuymuş...

evet canım.tarih verilince şimdiden heyacanlanmaya başladım ALLAH c.c izin verirse haftaya bugün

bebeğimi kucağıma alacağım.bu arada szaryan olacaklar genel anestezimi yoksa epidural mı?

karar verdinizmi???

merhabalar

bugün kontrolüm vardı. dr bebek 3327 kg dedi. 1 hafta öncede 3300 e yakındı. aşırı kilo alımı olmamış. 3 temmuza gün verdi. gün belli olunca bir garip oldum. bir heyecan stres aldı beni.ağlayasım geldi.

Ya ZEYNEP yapmışsın yine yapcanı dr un elinden usg cihazını da alıp göstermişsin bebeğin ayaklarını falan o dr un yerinde olmak istemezdim adama hakaret resmen :):):) ama haketmiş tabi bu aile hekimlerinin hepsi böyle herhalde bende ilaç yazdrmak için gidiyorum ilcın ismini söylüyorum bana ''o ilaç ne işe yarııyor yazılışı nasıl '' diye bana soruyo ya işte ülkemideki sağlık sektörünün hali.geçenlerde tahlil yaptırmak için gittim aile hekimliğine dr bana bizzat kendisi şöyle dedi ''ben bizzat burda tahlil yaptırmanı önermiyorm çünkü güvenilir değil sonuçlar ''düşünsenize hersün binlerce insan gidiyo ve tahlil yaptırıyo bunlar sağlam adama çürük ,hasta adamada sağlam derler valla çok kötü durumdayız yani ((

Allah kabul etsin canım. bende kılayım bari namazını.. söylediğin için Allah razı olsun..

Allah iyiliğini versin cena aman dikkat et bir daha ki sefere de ıslaklık hissedersen ağzının suyu sanma sakın

minita haziran anneleri topiğine bakıyodum onlarda korse konusunu konuşuyolar bak onlar ne demişler..
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...lerinin-paylasim-alani-3750.html#post25173859
Carsaf diyince direk buyuk bisey dusundum nedense anladim cnm demek istedigin seyi,evet haziran annelerindede okudum sonra kullananlar falan varmis. Deneyimsiz biri olarak herturlu oneriye acigim:))

aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy cok güldümmmmm :))) allahta seni güldürsün :)) bende geceleri öyle uyanıyorum bazen,kendı kendıme neden uyandım ben yoksa suyummu geldı,sancımmı var o yüzdenmı uyandım diyorum ,bakıyorum su felan yok,ama bacak arası terlemiş :))))ayyyyyyy paronayak olmusuz bence biz :))

aynen paronayaklardan biride burda.
ama nedense bu aralar bnmde yastığım hep ıslanıo ağzımın suyundan burnumda kemik eğriliği var burnumdan pek nefes alamam ondanmı acaba sıcaklar tetiklemiş olabilirmi

utanıom eşimden bazen sabh beni görüodur öle

kızlar akşam üstü anlattım malum benim oğlan gelmeye çalışıyor o doğana kadar ki bu bi günde olabilir bikaç haftada biraz toparlamam lazım onu şu an 2660 gr.Sabah kahvaltımızı yapıyoruz peynirimizi yumurtamızı yiyoruz,rutin kahvaltı yani.Sonra bi bardak süt,3 4 ceviz,karpuz,ara öğünde yemekte ne varsa yanına ayran yada yoğurt,muz kiraz ne varsa ara meyve,akşam yemeği mutlaka ete sebzeye dikkat edip yiyoruz akşamdan sonra dondurmamız varsa yeriz,gece yatarken nesquikli sütümüz.Bu sabit yediklerim fazlasıda olabiliyor.Evett kızlar tavsiye bekliyorum şimdi özellikle tombiş bebeklerin annelerinden

Canim bence bebeğinin kilosu iyi, gayet sağlıklı besleniyorsun.Bende aynı sekilde besleniyorum.benim bebisiminde beklenen dogum kilosu 4 civarı, normal dogum istiyorum, umarım zorlanmayız.Bence yediğin içtiğin gayet iyi,bebegininde saglıgı yerinde ise kilo problem etme.

dizi olarak hıcbısey yok
bızde oglumla muzık dınlıyoruzzz.. arabeski sevmıyor cocugum illa pop olacak ..
off hava da sıcak sol kasıgımda bir agırlık var

istanbuldayım vantilatör klima hayretmiyor bana bildiğin menepozlu teyzeler misali soğukta bile terliyorum kışın o soğuğunda evde kısa kollularla dolaştım içten gelen bir yanma sanırım bide evim heryerden güneş alıyor sabahtan akşama kadar perdeler kapalı o derece yani

neresindesin istanbulun ben k.çekmece halkalıda oturuyorum sen kuzum ??

canım çok sağol,çok şükür sağlıklı ama bana biraz küçük geliyor annelik iç güdüsü heralde:)ele avuca gelsin diyorum maşallah senin bebişinede demekki bebekten bebeğe değişiyor.Sağlıklarıyla gelsinler inşallah...

bende tam tersi doktorum kullanma dedi
organların yerli yerine oturması gerekiyormuş.ben hiç kullanmadım.Normal doğumdu klozete oturduğumda karnıma iyice baskı yaptım ellerimle pislikler akıp gitti.Kaynanam demişti bunuda bana göbeğin olmaz demişti.Zaten kilo alamamak gibi bi problemim vardı çok zayıftım öyleliklede göbek möbek kalmadı

Selam kızlar günlerdir sadece doğum yapan var mı diye bakıp çıkıyorum.Şimdi yazma fırsatım oldu.Evimi düzene sokabilmek için kuzenimden yardım almak zorunda kaldım.Salondaki dolapların içi,mutfak,yatak odası,yıkanacaklar,ütülenecekler,fırın,buzdolabı derken günlerdir harıl harıl temizlik yapıyoruz.Yarın da annemle yengem gelecek dört elden dip köşe temizliğimi yapıp bitircez.Halılar da yıkamaya gitti.Bu kadar uğraşmamın sebebi kayınvalidem çok titiz ve temiz.Doğumdan sonra kırkım çıkana kadar bana yardım etmek istiyor.Eltime de öyle yaptı.Ona rezil olmak istemiyorum.

Evim yeni gelin evi gibi oldu

Bu arada tabi eller ayaklar hamur gibi.Avuçlarım neredeyse kapanmıyor.Sol bacağım ve kalça kemiğimin birleştiği eklemden tüm belime ve bacağıma müthiş bir ağrı yayılıyor.Dün eşime vücudunu ve taşıdığın bebeği düşünmeden hareket etmek acaba nasıl bir histi hatırlamıyorum dedim.Kendini şöyle rahatça yatağa atmak.Ağır şeyleri bir çırpıda kaldırmak.Korkmadan tek başına markete gidip,almak istediğin halde taşıyamam korkusu olmadan alışveriş yapmak.Havuza ya da denize balıklama dalabilmek vs..vs.. Düşünsenize sadece tüm bunları yapabileceğimiz günlere az kaldı.Sırf bunlar sayesinde bile lohusa sendromundan kurtulabiliriz.

Günlerdir yazmadım ya çenem düştü.Haydi herkese serin,sancısız,uykulu,bol rüyalı geceler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…