- 8 Ağustos 2011
- 12.645
- 15.005
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.881
sıcaklarda eridim bittim kızlar sizde öyle misiniz sanki duşa girmişim gibi ter akıyor vücudumdan bide deli gibi uykum var kafayı koyduğum yerde düşüp uyuyorum biraz iş biraz uyku idare ediyorum ama bilmiyorum sonumuz ne olacak
merhaba arkadaşlar az önce dr.dan geldim.
haziranın 27,sine gün verdi.sezaryan olacağım için.
temmuz annesi değil haziran annesi olacağım
ye bacım, afiyet bal şeker olsuuun..
ama dışarıda yiyeceksin muhtemelen.. ben et ürünleri kullanılan restoranlarda (pizzacı, hamburgerci..) önce soruyorum..
hangi markanın ne ürününü kullanıyorsunuz diye,, öyle giriyorum içeri valla..
evet canım. 3 aylardayız ya. recep ayının bugün son günü..
başında ortasında sonunda oruç tutana bütün ay oruç tutmuş gibi sevap yazılır.. ben tutamadım tabi..
ama namazı vardı, onu kıldımm..
ben de bebeği bırakıp spor salonuna falan gidemem dedim eşimee
o da seninkiyle aynı şeyi söylüyor.. o zaman koşu bandı alırız eveee
normal doğumda bilmiyorum da.. başka topiklerde okudum,
makyajlı gidenleri ameliyathaneye alırken yüzünü siliyorlarmış..
anestejiye mani oluyormuş diye.. işte o yüzden ya kol çantasına bulunmazsa
ne olur ne olmaz diye doğum çantasına bi kalem, bi rimel.. bi allık atabilirsin.. yüzüne renk gelsin tamam..
benim doğum yapacağım hastanede.. doğumdan sonra uzman estetisyenler geliyo, makyaj ve masaj yapıyomuş
ama ben dediğim üzere kendim hallederim..
öğleden sonra uyumuştum.. bi süredir bacaklarımın arasına yastık alıp yatıyorum..
neyse, uyandım,, yataktan kalkışımız malum, döne döne uzun süree
neyse elim yastığa gitti, bi baktım ki yastıkta bi sıvı. ıslanmış.:26: Allaaah!!! dedim suyum gelmiiiiiiiiiiş
sonra kendimi kontrol ettim.. yoo, kuruyum:44:
meğerse o başımdaki yastıkmış.. akan şey de tahmin edersiniz, ağzımın suyuymuş...
ay minitaDDD
tek kişilik çarşaf değilde şöyle sarıp sıkıştırabileceğiniz büyüklükte bi çarşaf...
hatta arnavut bi arkadaşım vardı onlarda adet doğumdan 1 hafta sonra çarşafın bi ucunda 2 kişi diğer ucundan 2 kişi sarıp sıkıştırmışlardı ...
arkadaşım acımadığını hatta içerde kalan şeylerin çıkmasına yardımcı olduğunu söylüyordu ama yok ben ona gelemem
ben annemin bana ilk gece için yaptığı beyaz 1 metre eninde 1.5 2 mt boyunda bi çarşaf vardı ortadan ikiye katlayıp onu sarmıştımm..
hatta blazların böyle renkli kuşakları olur bilirmisin bilmiyorum onlar gibi sarıp üstten üst tarafı içeri sıkıştırıyodum alttanda alttarafi içeri doğru sıkıştırıyodum..
o şekilde sarıyordum içerden sımsıkı ,hem rahat ediyrdum göbeğim çıktımı çıkacakmı derdi olmuyoduç...
Carsaf diyince direk buyuk bisey dusundum nedenseminita haziran anneleri topiğine bakıyodum onlarda korse konusunu konuşuyolar bak onlar ne demişler..
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...lerinin-paylasim-alani-3750.html#post25173859
öğleden sonra uyumuştum.. bi süredir bacaklarımın arasına yastık alıp yatıyorum..
neyse, uyandım,, yataktan kalkışımız malum, döne döne uzun süree
neyse elim yastığa gitti, bi baktım ki yastıkta bi sıvı. ıslanmış.:26: Allaaah!!! dedim suyum gelmiiiiiiiiiiş
sonra kendimi kontrol ettim.. yoo, kuruyum:44:
meğerse o başımdaki yastıkmış.. akan şey de tahmin edersiniz, ağzımın suyuymuş...
aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy cok güldümmmmm:))) allahta seni güldürsün :)) bende geceleri öyle uyanıyorum bazen,kendı kendıme neden uyandım ben yoksa suyummu geldı,sancımmı var o yüzdenmı uyandım diyorum ,bakıyorum su felan yok,ama bacak arası terlemiş :))))ayyyyyyy paronayak olmusuz bence biz :))
kızlar akşam üstü anlattım malum benim oğlan gelmeye çalışıyor o doğana kadar ki bu bi günde olabilir bikaç haftada biraz toparlamam lazım onu şu an 2660 gr.Sabah kahvaltımızı yapıyoruz peynirimizi yumurtamızı yiyoruz,rutin kahvaltı yani.Sonra bi bardak süt,3 4 ceviz,karpuz,ara öğünde yemekte ne varsa yanına ayran yada yoğurt,muz kiraz ne varsa ara meyve,akşam yemeği mutlaka ete sebzeye dikkat edip yiyoruz akşamdan sonra dondurmamız varsa yeriz,gece yatarken nesquikli sütümüz.Bu sabit yediklerim fazlasıda olabiliyor.Evett kızlar tavsiye bekliyorum şimdi özellikle tombiş bebeklerin annelerinden
hangi şehirdesin sen?.. hepimiz sıcaktan bunalıyoruz.. ama sen sürekli yakınıyorsun..
yani evin mi çok sıcak acaba? bi vantilatör sana can simidi gibi gelir valla..
benim ya klima açık ya vantilatör.. yoksa dediğin gibi şıp şıp ter damlıyor, olduğum yerdee
neresindesin istanbulun ben k.çekmece halkalıda oturuyorum sen kuzum ??istanbuldayım vantilatör klima hayretmiyor bana bildiğin menepozlu teyzeler misali soğukta bile terliyorum kışın o soğuğunda evde kısa kollularla dolaştım içten gelen bir yanma sanırım bide evim heryerden güneş alıyor sabahtan akşama kadar perdeler kapalı o derece yani
Canim bence bebeğinin kilosu iyi, gayet sağlıklı besleniyorsun.Bende aynı sekilde besleniyorum.benim bebisiminde beklenen dogum kilosu 4 civarı, normal dogum istiyorum, umarım zorlanmayız.Bence yediğin içtiğin gayet iyi,bebegininde saglıgı yerinde ise kilo problem etme.
dizi olarak hıcbısey yok
bızde oglumla muzık dınlıyoruzzz.. arabeski sevmıyor cocugum illa pop olacak ..
off hava da sıcak sol kasıgımda bir agırlık var
Selammm kizlar deneyimli olanlara bir sorum olacak yada belki annesinden falan bilenlerde vardir; dogumdan sonra korse kullanmamiz lazimmis sanirim karnimizin daha cabuk toparlanmasi icin. Acaba ne tarz bir korse kullanmaliyiz, birkac model baktim ama dapdaracik kumaslarida bole bir acayip giysem icinde nefes alamam gibi geldi. Bilenler nasil bisey onerirler acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?