2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızım içerde sanki horon tepiyor.bir bebek bukadarmı hareketli olur yahuuu...
bazen çok canını acıtıor annesinin ama çk güzel bi duygu

Canim ya bu ay anladım ki bebek alacağı kadar kilosunu alıyor ben güya özel diyete başladım tahin pekmez ayran günde 2 yumurta vs. Ama ben 3 kilo bebeğim yarım kilo almış Allah tan gelişiminde bir sorun görmüyor Dr da o biraz icimi rahatlatıyor

ne yersek yiyelim fayda etmiyor yani canım,bünye ne kadarsa o kadar mı alıyor.Bide benimki erkek,erkek güya iri olur derler.Ne bilim belki birilerinin fayda gördüğü bişiler vardır dedim

Kontrolden geldik bizde bebeğim 3 haftada yarım kilo almış 2.5 kilo olmuş boyunu yine dr söylemedi 3 kiloya doğar dedi ya bakalım hayırlısı ama tahmini dogum tarihinden sonra doğacak gibi görünüyormuş bencede geç döllenme olmuş olabilir çatı muayenesi yapmadı sanırım doguma kadar beni ellemicekler kafası tam kanalın üstünseymiş yani normal dogum pozisyonunu almış sukur bizden haberler böyle birde yavrumun dudaklarını gördüm emiyormuş gibi ağzını oynatıyordu kurban olurum ben onu verenee çok tatlıydi

Slm temmuz anneleri son aylarımızın sıcaklara denk gelmesi kabus oldu resmen sıcak bi yandan temizlik son hazırlıklar bi yandan ayaklar zaten mayalı hamur gibi daha temizliği bitirp buzluğu doldurcam offf:18:önümüzdeki cumada kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz merak ediyorum en çok merak ettiğimde çatı muaynesi yapacakmı bakalım

ne yersek yiyelim fayda etmiyor yani canım,bünye ne kadarsa o kadar mı alıyor.Bide benimki erkek,erkek güya iri olur derler.Ne bilim belki birilerinin fayda gördüğü bişiler vardır dedim

Canım kusura bakma ancak cvp yazabildim babamıza pc lazım olduda elimizden aldı aynen tatlım dediğin gibi çünkü ben 6 haftada yarım kilo oğlum 1 kilo almıştı biraz kendimi besiye çekeyim dedim 3 haftada ben 3 kilo oğlum yarım kilo almış yani önemli olan sağlıklı beslenmek ve fazla yemek yiycem diye üstelememek en doğrusu...bebişlerimiz sağlıklılarsa dr kötü bişey demiyorsa içimiz rahat olsun belki de doğurabileceğimiz kapasitemiz bu Yüce Allah'a sığınalım en hayırlı olanı versin bize

Bugün eşimle 3. evlilik yıldönümümüzdü. "Dikkat bebek var" filmine gittik. Bebek bekleyen çiftlerin maceralarını anlatıyor, çok eğlendik ve de duygulandık Mutlaka seyredin eşinizle.

Bugün eşimle 3. evlilik yıldönümümüzdü. "Dikkat bebek var" filmine gittik. Bebek bekleyen çiftlerin maceralarını anlatıyor, çok eğlendik ve de duygulandık Mutlaka seyredin eşinizle.

Allah mutluluğunuzu yavrularınızla beraber daim etsin bir ömür boyu sürsün canım:81:

canım o kadar sıkkın ki dokunsalar aglarım ....
ben artık ne ailem ne de eşim için hiçbişey ifade etmıyorum . bunu zaten biliyordum ama artık eminim . sabah 4 de ağlayarak uyandım .. aşkım ne oldu dedi . bende cok sancım var bacak aralarım acıyor dedim .. neyse 3 dk sonra bitti
sonra yine başladı bu sefer baya sürdü sadece yatakta bana mal mal bakıyor . bende dedim ki aşkım iyi degilim kasıktan giriyor makattan cıkıyor agrı . nerdeyse çığlık atacam yani abartmıyorum . yatakta kıvranıyorum inanın utanmasam çırlayacagım ..son sancı daha felaket vurunca kalktım yataktan tuvalete gittim sürüne sürüne . çok yazmışımdır eşim polis yok yanımda geceleri diye bunun eksikliğini hep sizinle paylaşmışımdır dostlar . bana tek bi cümle edipte aşkım hastaneye gidelim mi demedi öküzün trene baktıgı gibi bakıyor . bide odanın camını kapatıp ruzgar carptı seni galiba bişy yok bişey yok diyince ben içeri gidiyorum hadi uyu sen dedim kalktım yataktan gerizekalı herif rüzgar çarpmaktan bahsedıyor dışarda yaprak sallanmıyor cok sinirliyim cok

canım öyle düşünme, hassasız şimdi öyle geliyor sana.uyku sersemi anlamamıştır seni. bir de bunların yapısı böyle. çok kötüyse hastaneye gidelim derdi diye düşünüyorlar. her şeyi açık açık söyleriz diye bekliyorlar. kötüysen git, beni hastaneye götür de. anlamasını bekleme

28. haftalarda ben bıraz sık ugrasım hastaneye tamam mı .. 3-4 defa gıttık bısey cıkmadı ya sımdı ne zaman sancım tutsa askım dr a gıdıyoruz bısey cıkmıyor bosuna gıtmeyelım dıyor kafayı yiyeceğim ama cok kırıldım yalan diyemem

cnm daha nice nice güzel yıllarınız olsun inş.........
HAYRILI SABAHLARRRR BUGUN RANDEVUMUZ VAR DR DA ASLINDA RANDEVU ÖĞLEDEN SONRA BEN ERKENDEN UYANDIM HEYECANDAN HERHALDE:d

Allahım güne zeynep le uyanmak ne güzel güldürdü yine beni:)
tabi onun için sıkıntılı bi durum ama...
Zeynepcim kuzum ya azcık relax ol...
Ne yapalım erkekler hakikaten düşüncesiz oluyolar bazen...
Ama onların yapıları bu değiştiremiyorsunki...
Melocanın dediği gibi bence sen demeliisin hastaneye gidelim diye...
E dediğin gibi bi arada sık sık gidip bişey çıkmadıysa ,o şekilde davranması yine bişey yoktur diye düşündüğündendir...
Yoksa allah insanı gerçekten eşsiz bırakmasın çok anlayışlı olamasalar bile evin içindeki,yatağın sağındaki onlar,yinede evlendikten sonra eşinin yanı,onun anlayışı başka oluyor...
Bir bütün oluyorsun...
Yerine göre ailen ile paylaşamadığını ona anlatıyorsun...
Allah herkese eşiyle, hergün artan aşklar nasipp etsin!

bence yapılabilecek en iyi beslenmeyi uyguluyorsun şuan..
benim bebiş de 35. haftada 2725 gr civarıydı..
ultrason ölcümüne göre haftasından önde bi ağırlık bu.. yani seninkinin de kilosu gayet iyi..
biliyorsun, çok da tombul olması iyi değil.. bana kalsa 3,500 gr gayet iyi, keşke benimki öyle doğsa..
bi de o tombiş bebeği iki bacağının arasından çıkarmak var çünküü..

valla anladım ben de o menapozlu kadınları.. nasıl dalga geçeriz oysa.. :78:
bak ne diyoruz, menapozlu kadınlar gibi.. dediğin gibi içten geliyor hararet.. içten ısıtmalıyız heraldee..
benim evim de çok sıcak, dışarda dallardan öyle sesler çıkıyor ki. rüzgar yok değil, gayet de var.. ama gel gör ki
benim perdeler yalandan sallanıyor, pencereler numaradan ceyeran yapıyor.. hepsi numaraa:95:

aynı ağrı, sol kasığımda ve birleşen kemik noktasında bende de var dünden beri..
otururken yatarken hafif.. ama ayağa kalkenken şiddetli, yürürken zorluyor.. eşim 'hadi hastaneye' diyo
benim umurumda değil.. belli ki doğumun habercisi, belki bebek kanala iniyor..
o yine merhametli gözlerle bakıp, 'ne yapabiliriz?' diyo..:26:
benimse oynayasım var valla..:118:

ayaklarım çok rahatsz etmeye basladı bbeni son 2 gündür
yürürken resmen bıngıl bıngıl sallanıolar
napcaz bu ayakları yaaa
kızlar, biliyorsunuz benim ödemler çok fena. özellikle ayaklarımda ayak bileklerimde korkunç bi görüntü var.
iki gündür ayaklarım sürekli yukarıda oturuyorum, yatıyorum.. zaten ayakta da fazla durmuyorum.. dışarıysa hiiiiç çıkmıyorum..
normalde akşamları şişler iyice artar.. çok fena olur. öyleki, üzerine basınca, ayak parmaklarım kıvrılınca sızlardı acırdı ayaklarım..
iki gündür bu sıkıntı tamamen gitti.. akşamları öyle şişmiyor, acımıyor.. tecrübeyle sabit..
kesinlikle oturuyorsanız yatıyorsanız ayaklarınızı yukarıda tutun..

Son düzenleme:
Günaydın güzeller,size bir şey soracağım.Acaba hamileliğin sonlarına doğru deli gibi horlayan,ağzından salyalar döke saça uyuyan,kısacası hem bedenen hem ruhen gitgide bir camışa benzeyen sadece ben miyim?

Valla eşimden utanmaya başladım.Allahtan adamın uykusu ağır da salya sümük,hırıl hırıl hallerimi görmüyor ya da ben öyle sanıyorum

sabah sabah güldürdün beni yaa
benim uyurken hani öyle ağızdan salya akma durumum olmazdı.. ama dün yaşadım..
sanırım hava sıcak olduğu için böyle oldu.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…