- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.901
neresindesin istanbulun ben k.çekmece halkalıda oturuyorum sen kuzum ??
Canim ya bu ay anladım ki bebek alacağı kadar kilosunu alıyor ben güya özel diyete başladım tahin pekmez ayran günde 2 yumurta vs. Ama ben 3 kilo bebeğim yarım kilo almış Allah tan gelişiminde bir sorun görmüyor Dr da o biraz icimi rahatlatıyorkızlar akşam üstü anlattım malum benim oğlan gelmeye çalışıyor o doğana kadar ki bu bi günde olabilir bikaç haftada biraz toparlamam lazım onu şu an 2660 gr.Sabah kahvaltımızı yapıyoruz peynirimizi yumurtamızı yiyoruz,rutin kahvaltı yani.Sonra bi bardak süt,3 4 ceviz,karpuz,ara öğünde yemekte ne varsa yanına ayran yada yoğurt,muz kiraz ne varsa ara meyve,akşam yemeği mutlaka ete sebzeye dikkat edip yiyoruz akşamdan sonra dondurmamız varsa yeriz,gece yatarken nesquikli sütümüz.Bu sabit yediklerim fazlasıda olabiliyor.Evett kızlar tavsiye bekliyorum şimdi özellikle tombiş bebeklerin annelerinden
Canim ya bu ay anladım ki bebek alacağı kadar kilosunu alıyor ben güya özel diyete başladım tahin pekmez ayran günde 2 yumurta vs. Ama ben 3 kilo bebeğim yarım kilo almış Allah tan gelişiminde bir sorun görmüyor Dr da o biraz icimi rahatlatıyor
ne yersek yiyelim fayda etmiyor yani canım,bünye ne kadarsa o kadar mı alıyor.Bide benimki erkek,erkek güya iri olur derler.Ne bilim belki birilerinin fayda gördüğü bişiler vardır dedim
Bugün eşimle 3. evlilik yıldönümümüzdü. "Dikkat bebek var" filmine gittik. Bebek bekleyen çiftlerin maceralarını anlatıyor, çok eğlendik ve de duygulandıkMutlaka seyredin eşinizle.
Allah mutluluğunuzu yavrularınızla beraber daim etsin bir ömür boyu sürsün canım:81:
canım o kadar sıkkın ki dokunsalar aglarım ....
ben artık ne ailem ne de eşim için hiçbişey ifade etmıyorum . bunu zaten biliyordum ama artık eminim . sabah 4 de ağlayarak uyandım .. aşkım ne oldu dedi . bende cok sancım var bacak aralarım acıyor dedim .. neyse 3 dk sonra bitti
sonra yine başladı bu sefer baya sürdü sadece yatakta bana mal mal bakıyor . bende dedim ki aşkım iyi degilim kasıktan giriyor makattan cıkıyor agrı . nerdeyse çığlık atacam yani abartmıyorum . yatakta kıvranıyorum inanın utanmasam çırlayacagım ..son sancı daha felaket vurunca kalktım yataktan tuvalete gittim sürüne sürüne . çok yazmışımdır eşim polis yok yanımda geceleri diye bunun eksikliğini hep sizinle paylaşmışımdır dostlar . bana tek bi cümle edipte aşkım hastaneye gidelim mi demedi öküzün trene baktıgı gibi bakıyor . bide odanın camını kapatıp ruzgar carptı seni galiba bişy yok bişey yok diyince ben içeri gidiyorum hadi uyu sen dedim kalktım yataktangerizekalı herif rüzgar çarpmaktan bahsedıyor dışarda yaprak sallanmıyor cok sinirliyim cok
canım öyle düşünme, hassasız şimdi öyle geliyor sana.uyku sersemi anlamamıştır seni. bir de bunların yapısı böyle. çok kötüyse hastaneye gidelim derdi diye düşünüyorlar. her şeyi açık açık söyleriz diye bekliyorlar. kötüysen git, beni hastaneye götür de. anlamasını bekleme
Bugün eşimle 3. evlilik yıldönümümüzdü. "Dikkat bebek var" filmine gittik. Bebek bekleyen çiftlerin maceralarını anlatıyor, çok eğlendik ve de duygulandıkMutlaka seyredin eşinizle.
kızlar akşam üstü anlattım malum benim oğlan gelmeye çalışıyor o doğana kadar ki bu bi günde olabilir bikaç haftada biraz toparlamam lazım onu şu an 2660 gr.Sabah kahvaltımızı yapıyoruz peynirimizi yumurtamızı yiyoruz,rutin kahvaltı yani.Sonra bi bardak süt,3 4 ceviz,karpuz,ara öğünde yemekte ne varsa yanına ayran yada yoğurt,muz kiraz ne varsa ara meyve,akşam yemeği mutlaka ete sebzeye dikkat edip yiyoruz akşamdan sonra dondurmamız varsa yeriz,gece yatarken nesquikli sütümüz.Bu sabit yediklerim fazlasıda olabiliyor.Evett kızlar tavsiye bekliyorum şimdi özellikle tombiş bebeklerin annelerinden
istanbuldayım vantilatör klima hayretmiyor bana bildiğin menepozlu teyzeler misali soğukta bile terliyorum kışın o soğuğunda evde kısa kollularla dolaştım içten gelen bir yanma sanırım bide evim heryerden güneş alıyor sabahtan akşama kadar perdeler kapalı o derece yani
Bu arada tabi eller ayaklar hamur gibi.Avuçlarım neredeyse kapanmıyor.Sol bacağım ve kalça kemiğimin birleştiği eklemden tüm belime ve bacağıma müthiş bir ağrı yayılıyor.Dün eşime vücudunu ve taşıdığın bebeği düşünmeden hareket etmek acaba nasıl bir histi hatırlamıyorum dedim.Kendini şöyle rahatça yatağa atmak.Ağır şeyleri bir çırpıda kaldırmak.Korkmadan tek başına markete gidip,almak istediğin halde taşıyamam korkusu olmadan alışveriş yapmak.Havuza ya da denize balıklama dalabilmek vs..vs.. Düşünsenize sadece tüm bunları yapabileceğimiz günlere az kaldı.Sırf bunlar sayesinde bile lohusa sendromundan kurtulabiliriz.
kızlar, biliyorsunuz benim ödemler çok fena. özellikle ayaklarımda ayak bileklerimde korkunç bi görüntü var.ayaklarım çok rahatsz etmeye basladı bbeni son 2 gündür
yürürken resmen bıngıl bıngıl sallanıolar
napcaz bu ayakları yaaa
Günaydın güzeller,size bir şey soracağım.Acaba hamileliğin sonlarına doğru deli gibi horlayan,ağzından salyalar döke saça uyuyan,kısacası hem bedenen hem ruhen gitgide bir camışa benzeyen sadece ben miyim?
Valla eşimden utanmaya başladım.Allahtan adamın uykusu ağır da salya sümük,hırıl hırıl hallerimi görmüyorya da ben öyle sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?