2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de oyle bi terliyorm ki, kafamın altındaki yastk resmen üstüne su dökülmüş gbi oluyo

Zeynepcm anlamamıştr o uyku sersemliğinden, sakin ol

bu gece benm de kasıgıma acayp agrılar girdi , kramp gbi böyle kasıldm kaldım.
inledm ahladım vahladım, sızlandım adam uyanmadı bile
ah dedm vah dedm yok, uyanmadı vallaaa..

sabah dedim gece çok agrım oldu uyanmadın sesime dedim, çimdikleyp uyandırsaydn dedi
hani bakim var mı yatakta bebek, dedi bi de pikeyi kaldırdı baktı, hm yokmuş ii bari dedi bi de

benmki uyandırıyo beni, canım horluyosun sırtüstü kalmışsın, yana dön yat diyo..
ilk sefernde utanmıştm ama sonrakilerde alıştm..
bi sen değilsn yani merak etme

bi de kocaman geniş ağlı bi pijamam var onu göğüslermn altına kadar cekiyorm, üstüne de geniş çizgili badi giyiyorm,
beni vikinglerdeki hoptediks e benzetiyo

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım? Bizde dün oğlumuzu görmeye gittik. Herşeyi iyi çıktı maşallah. 3130 gr olmuş :). Normal doğum pozisyonunda çatı muayenesi yaptı doktorumuz açılma var mı yok mu baktı 1cm açılmam varmış. Ama dün kilolardan dolayı moralim çok bozuldu. Tartıldım tartıda 81 kg çıktım. 4 Haziran da kendi doktorumda 76 kg çıkmıştım. 2 hafta da 5 kg fark var. Şok oldum acaba şişliklerden ödemlerden dolayı olabilir mi?Çünkü 2 hafta da ayaklarım, bacaklarım , ellerim ve yüzüm çok şişti. Ben öyle çok fazla yiyen biri değilim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu nasıl oldu anlamadım.

oh, maşallah bebişinee
bana kalırsa o beş kilonun bi kısmı ödemdir.. ben de kendimde aynı şeyi seziyorum..
ayaklarım, bileklerim, ellerim.. böylesine feci şiş görünürken...
tartıdaki rakamın sadece (yağ) ağırlık olmadığı kesin..

canım hiç kuşkun olmasın hepimiz aynı tornadan çıkmış gibiyiz

doktora saat kaçta gittn bu önemli bende 10gün önce doktordaydım öğlendi randevm evde tartıldım dr da tartıldm 4 kilo fark utandım sonra pazartesi s.ocağında tartıldım evdekinden daha az çıktım ki normalde orda 1klo fazla çıkardım çok uzattım neyse sen kafana takma ödemdr kbzlıktanda oluyor bazen

Saat 14:15 idi doktora gittiğimde. Bilmiyorum ki neyse yaa hayırlısı ile meleklerimizi kucağımıza alsa idik. Bu ödemlerde giderdi :)

Doğumdan sonra giden kilolara göre belli olur artık. Yalnız hamileliğim boyunca hiç kilo takıntım olmamıştı düne kadar :) Elbette buda geçecek dimi

en erken doğurmak isteyen benim ama bebeğim ters millet erken gelmesin diye çabalıyor bebeği aşağıdaaaaaaaaaa

annem diyor çabalayan öküz çifte gider 43 haftalık doğurda görüm ben çatlarım ya Allah korusun

merhabalar aranızda çatı muayenesi olan var mı bir anlatabilirmi nedir ne değildir hangi haftada yapılır ctesi doktora gidicem de ona göre kendimi hazırlayım barii

merhabalar aranızda çatı muayenesi olan var mı bir anlatabilirmi nedir ne değildir hangi haftada yapılır ctesi doktora gidicem de ona göre kendimi hazırlayım barii

bişey olomuyor korkma böyle sadece seni soyunduryor altını sonra eline eldiven geçiriyor elini sokuyor azıcık bişey hiç acı felan yok

slm kızlar
uzun zamandır girmiyorum doğum yapan oldu mu ?
benim son 10 günüm artık doktor son kontrolümde nst de sancı göremedi biraz daha bekleyecez bebek kanala girmezse sezaryen yapmak zorunda kalacam dedi umarım hayırlı bir doğum olur sağlıkla kavuşurum kızıma

canım üzülme son dönemlerde yaşanıyor bunlar.bende 33.hafta ile 38.hafta arasında yani 5 haftada 7 kilo almışım. ayaklarım şişti ellerim şişti. komple şiştim diyebilirim. doktor hergün tansiyonunu ölçtüreceksin dedi. vücuttan su ödem atılamayınca tansiyon çıkıyormuş.kontrol altında olması gerekiyor.sende ölçtür istersen arada bir....

cnm hayırlısı tabi ama inşallah normal olur...
Bebein dönmesi bile doğum esnasında olabilen bişeyken kanala girmesi haydi haydi gerçekleşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…