- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.921
Ben birkac ke yedim cnm kumpir icine sosis fln koydurmadim, kumpirden nolcak canin istiyorsa ye bence:))
öğleden sonra uyumuştum.. bi süredir bacaklarımın arasına yastık alıp yatıyorum..
neyse, uyandım,, yataktan kalkışımız malum, döne döne uzun süree
neyse elim yastığa gitti, bi baktım ki yastıkta bi sıvı. ıslanmış.:26: Allaaah!!! dedim suyum gelmiiiiiiiiiiş
sonra kendimi kontrol ettim.. yoo, kuruyum:44:
meğerse o başımdaki yastıkmış.. akan şey de tahmin edersiniz, ağzımın suyuymuş...
canım o kadar sıkkın ki dokunsalar aglarım ....
ben artık ne ailem ne de eşim için hiçbişey ifade etmıyorum . bunu zaten biliyordum ama artık eminim . sabah 4 de ağlayarak uyandım .. aşkım ne oldu dedi . bende cok sancım var bacak aralarım acıyor dedim .. neyse 3 dk sonra bitti
sonra yine başladı bu sefer baya sürdü sadece yatakta bana mal mal bakıyor . bende dedim ki aşkım iyi degilim kasıktan giriyor makattan cıkıyor agrı . nerdeyse çığlık atacam yani abartmıyorum . yatakta kıvranıyorum inanın utanmasam çırlayacagım ..son sancı daha felaket vurunca kalktım yataktan tuvalete gittim sürüne sürüne . çok yazmışımdır eşim polis yok yanımda geceleri diye bunun eksikliğini hep sizinle paylaşmışımdır dostlar . bana tek bi cümle edipte aşkım hastaneye gidelim mi demedi öküzün trene baktıgı gibi bakıyor . bide odanın camını kapatıp ruzgar carptı seni galiba bişy yok bişey yok diyince ben içeri gidiyorum hadi uyu sen dedim kalktım yataktangerizekalı herif rüzgar çarpmaktan bahsedıyor dışarda yaprak sallanmıyor cok sinirliyim cok
Günaydın güzeller,size bir şey soracağım.Acaba hamileliğin sonlarına doğru deli gibi horlayan,ağzından salyalar döke saça uyuyan,kısacası hem bedenen hem ruhen gitgide bir camışa benzeyen sadece ben miyim?
Valla eşimden utanmaya başladım.Allahtan adamın uykusu ağır da salya sümük,hırıl hırıl hallerimi görmüyorya da ben öyle sanıyorum
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım? Bizde dün oğlumuzu görmeye gittik. Herşeyi iyi çıktı maşallah. 3130 gr olmuş :). Normal doğum pozisyonunda çatı muayenesi yaptı doktorumuz açılma var mı yok mu baktı 1cm açılmam varmış. Ama dün kilolardan dolayı moralim çok bozuldu. Tartıldım tartıda 81 kg çıktım. 4 Haziran da kendi doktorumda 76 kg çıkmıştım. 2 hafta da 5 kg fark var. Şok oldum acaba şişliklerden ödemlerden dolayı olabilir mi?Çünkü 2 hafta da ayaklarım, bacaklarım , ellerim ve yüzüm çok şişti. Ben öyle çok fazla yiyen biri değilim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu nasıl oldu anlamadım.
Günaydın güzeller,size bir şey soracağım.Acaba hamileliğin sonlarına doğru deli gibi horlayan,ağzından salyalar döke saça uyuyan,kısacası hem bedenen hem ruhen gitgide bir camışa benzeyen sadece ben miyim?
Valla eşimden utanmaya başladım.Allahtan adamın uykusu ağır da salya sümük,hırıl hırıl hallerimi görmüyorya da ben öyle sanıyorum
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım? Bizde dün oğlumuzu görmeye gittik. Herşeyi iyi çıktı maşallah. 3130 gr olmuş :). Normal doğum pozisyonunda çatı muayenesi yaptı doktorumuz açılma var mı yok mu baktı 1cm açılmam varmış. Ama dün kilolardan dolayı moralim çok bozuldu. Tartıldım tartıda 81 kg çıktım. 4 Haziran da kendi doktorumda 76 kg çıkmıştım. 2 hafta da 5 kg fark var. Şok oldum acaba şişliklerden ödemlerden dolayı olabilir mi?Çünkü 2 hafta da ayaklarım, bacaklarım , ellerim ve yüzüm çok şişti. Ben öyle çok fazla yiyen biri değilim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu nasıl oldu anlamadım.
doktora saat kaçta gittn bu önemli bende 10gün önce doktordaydım öğlendi randevm evde tartıldım dr da tartıldm 4 kilo fark utandım sonra pazartesi s.ocağında tartıldım evdekinden daha az çıktım ki normalde orda 1klo fazla çıkardım çok uzattım neyse sen kafana takma ödemdr kbzlıktanda oluyor bazen
oh, maşallah bebişinee
bana kalırsa o beş kilonun bi kısmı ödemdir.. ben de kendimde aynı şeyi seziyorum..
ayaklarım, bileklerim, ellerim.. böylesine feci şiş görünürken...
tartıdaki rakamın sadece (yağ) ağırlık olmadığı kesin..
merhabalar aranızda çatı muayenesi olan var mı bir anlatabilirmi nedir ne değildir hangi haftada yapılır ctesi doktora gidicem de ona göre kendimi hazırlayım barii
slm kızlar
uzun zamandır girmiyorum doğum yapan oldu mu ?
Benim son 10 günüm artık doktor son kontrolümde nst de sancı göremedi biraz daha bekleyecez bebek kanala girmezse sezaryen yapmak zorunda kalacam dedi umarım hayırlı bir doğum olur sağlıkla kavuşurum kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?