- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.941
canım üzülme son dönemlerde yaşanıyor bunlar.bende 33.hafta ile 38.hafta arasında yani 5 haftada 7 kilo almışım. ayaklarım şişti ellerim şişti. komple şiştim diyebilirim. doktor hergün tansiyonunu ölçtüreceksin dedi. vücuttan su ödem atılamayınca tansiyon çıkıyormuş.kontrol altında olması gerekiyor.sende ölçtür istersen arada bir....
aşk olsun arkadaşlar yaaaa bana neden cevap vermiyosunuzx
hayatım ben bi defa 4 gun arayla dr a gıtmıstım tartı 3 kılo fazla gosterdı bende dedım ki dr a size yeni bir tartı alayım dunya maaş alıyorsunuz tartınız bozuk 20 lira altı üstü oda güldü zeynep ağzını tut da yemek dedi :)) ödemdir birazı demiştiigünaydın güzel anneler nasılsınız bakalım? Bizde dün oğlumuzu görmeye gittik. Herşeyi iyi çıktı maşallah. 3130 gr olmuş :). Normal doğum pozisyonunda çatı muayenesi yaptı doktorumuz açılma var mı yok mu baktı 1cm açılmam varmış. Ama dün kilolardan dolayı moralim çok bozuldu. Tartıldım tartıda 81 kg çıktım. 4 Haziran da kendi doktorumda 76 kg çıkmıştım. 2 hafta da 5 kg fark var. Şok oldum acaba şişliklerden ödemlerden dolayı olabilir mi?Çünkü 2 hafta da ayaklarım, bacaklarım , ellerim ve yüzüm çok şişti. Ben öyle çok fazla yiyen biri değilim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu nasıl oldu anlamadım.
3 arkadas erken dogum yaptı . 3-4 kışı de seseryanla bebegını kucagına aldıaşk olsun arkadaşlar yaaaa bana neden cevap vermiyosunuzx
Canım tansiyonumu bende ölçtürüyorum ki benim tansiyonum max. 11-6 çıktı normalde de hep düşük işte bi yerde okudum hamileliğin son dönemlerinde kan koyulaşıyomuş ve akışı daha az oluyoırmuş ellerde ve ayaklarda şişmeye neden oluyormuş. Artık bunlardan bazıları sebep oluyor :)
hayatım ben bi defa 4 gun arayla dr a gıtmıstım tartı 3 kılo fazla gosterdı bende dedım ki dr a size yeni bir tartı alayım dunya maaş alıyorsunuz tartınız bozuk 20 lira altı üstü oda güldü zeynep ağzını tut da yemek dedi :)) ödemdir birazı demiştii
3 arkadas erken dogum yaptı . 3-4 kışı de seseryanla bebegını kucagına aldı
aminnn Allah hepimizi tek nefeste kurtarsın hayırlısı ıle evlatlarımıza kavustursunn....ne güzel yaaaa darısı bizim başımıza inşallah
yok kuzum zayıflamamaıstır milimetrik kaydırmalar bile grama yansıyor gecen az ölçmustur ondandır kuzum benım.Günaydın hanımlar ve bebişleriii... Biz doktordan geldik.nst de 5-6 dk ara ile 40-50 lerde sancı çıktı yine ama öncekilere göre düşüktü.Pazartesi gittiğimizde oğlum 3163 gr dı bugün 3150 gr. falan çıktı.Bu çocuk kilo almadı üstüne bi de zayıflamış mı anlamadım ? Eğer sanıclarımız sıklaşmazsa pazartesi tekrar kontrole gideceğiz.
Bu arada dün eşimle yemekten sonra yürüyüş yapalım dedik AVM ye kadar yürüdük baktık ki az acıkmışız, çorba , patates kızartması falan yedik.Üstüne de ne zamandır canım künefe çekiyordu künefe yedik.Kalk gidelim benim nefes alacak yerim kalmadı dedim yürüye yürüye geldik eve saat 11 olmuş.Çok yürüdüm sanıırm ara ara sancılar girdi uyumuş kalmışım.Geçmiş dinlenince...
Günaydın hanımlar ve bebişleriii... Biz doktordan geldik.nst de 5-6 dk ara ile 40-50 lerde sancı çıktı yine ama öncekilere göre düşüktü.Pazartesi gittiğimizde oğlum 3163 gr dı bugün 3150 gr. falan çıktı.Bu çocuk kilo almadı üstüne bi de zayıflamış mı anlamadım ? Eğer sanıclarımız sıklaşmazsa pazartesi tekrar kontrole gideceğiz.
Bu arada dün eşimle yemekten sonra yürüyüş yapalım dedik AVM ye kadar yürüdük baktık ki az acıkmışız, çorba , patates kızartması falan yedik.Üstüne de ne zamandır canım künefe çekiyordu künefe yedik.Kalk gidelim benim nefes alacak yerim kalmadı dedim yürüye yürüye geldik eve saat 11 olmuş.Çok yürüdüm sanıırm ara ara sancılar girdi uyumuş kalmışım.Geçmiş dinlenince...
herkesin iyi olmasına sevindim,bıraz kocalara sitem var ama malesef onları değiştirmek zor.dün benimkide diyorki,bebiş olduğunda ben tv li odada yatarım ,siz yatakta yatasınız diyor :))))ama bilmiyorki ona süt sağma makınesıyle gece emzirmesi için süt sağıp bırakacağımı.dün o laftan sonra e -bebekten hemen sipariş ettim süt sağma makınemi :))
yaşasın kötülük
kızlar bide dün akşam iç çamaşırıma sümüksü ama kanlı deil,renksiz kokusuz bi parça gibi bişey geldi,parça gibi diyorum cünkü akıntı gibi sıvı deildi,az katı idi.neyse eşime demedim panıkler diye,su veya sancı olurmu bekledım ,olmadı,dün tüm gün.bugunde sabah dünkü kadar olmasada aynı seyden gelmiş gene.nişan değildir galiba,içinde hiç bi renk felan yok.ama bakarsını bıkac güne doğururmusum
yok kuzum zayıflamamaıstır milimetrik kaydırmalar bile grama yansıyor gecen az ölçmustur ondandır kuzum benım.
masallah ogluna 3150 gram gayet güzel . dogana kadar 3250 olur .. bana gelıyor ki sen sezeryan yapacaksın
benden de arada geliyor ama dr um gayet normal dedi . zaten her fışkıya normal diyor geri beyinli suyum gelse normal canım bekle sen der..herkesin iyi olmasına sevindim,bıraz kocalara sitem var ama malesef onları değiştirmek zor.dün benimkide diyorki,bebiş olduğunda ben tv li odada yatarım ,siz yatakta yatasınız diyor :))))ama bilmiyorki ona süt sağma makınesıyle gece emzirmesi için süt sağıp bırakacağımı.dün o laftan sonra e -bebekten hemen sipariş ettim süt sağma makınemi :))
yaşasın kötülük
kızlar bide dün akşam iç çamaşırıma sümüksü ama kanlı deil,renksiz kokusuz bi parça gibi bişey geldi,parça gibi diyorum cünkü akıntı gibi sıvı deildi,az katı idi.neyse eşime demedim panıkler diye,su veya sancı olurmu bekledım ,olmadı,dün tüm gün.bugunde sabah dünkü kadar olmasada aynı seyden gelmiş gene.nişan değildir galiba,içinde hiç bi renk felan yok.ama bakarsını bıkac güne doğururmusum
bana öyle geliyor ne bileyım bir anda yazdım öylecekkaaaa niye sezeryan oluyomuşum yaaaa :18:
canım, anladığım kadarıyla bebek baş gelişi pozisyonunda. normal doğuma müsait.benim son 10 günüm artık doktor son kontrolümde nst de sancı göremedi biraz daha bekleyecez bebek kanala girmezse sezaryen yapmak zorunda kalacam dedi umarım hayırlı bir doğum olur sağlıkla kavuşurum kızıma
oh ne güzel.. sanki dün gece ve bugün hava biraz daha serin..Herkese gunaydın,
bugun nasıl olduysa uyumuşum . Yenı kalktım.
Günaydın hanımlar ve bebişleriii... Biz doktordan geldik.nst de 5-6 dk ara ile 40-50 lerde sancı çıktı yine ama öncekilere göre düşüktü.Pazartesi gittiğimizde oğlum 3163 gr dı bugün 3150 gr. falan çıktı.Bu çocuk kilo almadı üstüne bi de zayıflamış mı anlamadım ? Eğer sanıclarımız sıklaşmazsa pazartesi tekrar kontrole gideceğiz.
benden de arada geliyor ama dr um gayet normal dedi . zaten her fışkıya normal diyor geri beyinli suyum gelse normal canım bekle sen der..
hangı markanınkini sıparıs verdin bende dun bakıyordum elektırıklı olanlara
bana öyle geliyor ne bileyım bir anda yazdım öylecekk
ben sezeryan için bahane arıyorum yaaa ondandır arkadasımm
masallah ama oğlunun gelişimi harikaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?