2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tansiyonumu bende ölçtürüyorum ki benim tansiyonum max. 11-6 çıktı normalde de hep düşük işte bi yerde okudum hamileliğin son dönemlerinde kan koyulaşıyomuş ve akışı daha az oluyoırmuş ellerde ve ayaklarda şişmeye neden oluyormuş. Artık bunlardan bazıları sebep oluyor :)

hayatım ben bi defa 4 gun arayla dr a gıtmıstım tartı 3 kılo fazla gosterdı bende dedım ki dr a size yeni bir tartı alayım dunya maaş alıyorsunuz tartınız bozuk 20 lira altı üstü oda güldü zeynep ağzını tut da yemek dedi :)) ödemdir birazı demiştii

aşk olsun arkadaşlar yaaaa bana neden cevap vermiyosunuzx
3 arkadas erken dogum yaptı . 3-4 kışı de seseryanla bebegını kucagına aldı

Doktor tavsiyesi üzerine hergün ölçtürüyorum tansiyonumu. arada yüksek çıktığı oluyor bugün ölçtürdüm 13-9 çıktı. hayırlı artık. yarın nst'ye gireceğim birde idrara bakılacak protein miktarına eğer yüksek seyretmeye devam ederse sezeryan olma ihtimalim artıyormuş çünkü bu durumun diğer adı gebelik zehirlenmesiymiş. nşallah bu tanı konmazzzzz :18:zaten 15 günüm kalmış son dakika sıkıntıya bak

ne güzel yaaaa darısı bizim başımıza inşallah

Günaydın hanımlar ve bebişleriii... Biz doktordan geldik.nst de 5-6 dk ara ile 40-50 lerde sancı çıktı yine ama öncekilere göre düşüktü.Pazartesi gittiğimizde oğlum 3163 gr dı bugün 3150 gr. falan çıktı.Bu çocuk kilo almadı üstüne bi de zayıflamış mı anlamadım ? Eğer sanıclarımız sıklaşmazsa pazartesi tekrar kontrole gideceğiz.
Bu arada dün eşimle yemekten sonra yürüyüş yapalım dedik AVM ye kadar yürüdük baktık ki az acıkmışız, çorba , patates kızartması falan yedik.Üstüne de ne zamandır canım künefe çekiyordu künefe yedik.Kalk gidelim benim nefes alacak yerim kalmadı dedim yürüye yürüye geldik eve saat 11 olmuş.Çok yürüdüm sanıırm ara ara sancılar girdi uyumuş kalmışım.Geçmiş dinlenince...

yok kuzum zayıflamamaıstır milimetrik kaydırmalar bile grama yansıyor gecen az ölçmustur ondandır kuzum benım.
masallah ogluna 3150 gram gayet güzel . dogana kadar 3250 olur .. bana gelıyor ki sen sezeryan yapacaksın

bence kilosunda bir sıkıntı yok canım hamurişi ve tuzdan uzak kalarak beslen
ama kgsu seni korkutuyorsa keçiboynuzu pekmezi ye ben 6. aydan beri hergün 1 kaşık yiyorum ve şuan kızım 3.800 kg ama normal doğum yapma olasılığım düştü

herkesin iyi olmasına sevindim,bıraz kocalara sitem var ama malesef onları değiştirmek zor.dün benimkide diyorki,bebiş olduğunda ben tv li odada yatarım ,siz yatakta yatasınız diyor :)))) ama bilmiyorki ona süt sağma makınesıyle gece emzirmesi için süt sağıp bırakacağımı.dün o laftan sonra e -bebekten hemen sipariş ettim süt sağma makınemi :))
yaşasın kötülük

kızlar bide dün akşam iç çamaşırıma sümüksü ama kanlı deil,renksiz kokusuz bi parça gibi bişey geldi,parça gibi diyorum cünkü akıntı gibi sıvı deildi,az katı idi.neyse eşime demedim panıkler diye,su veya sancı olurmu bekledım ,olmadı,dün tüm gün.bugunde sabah dünkü kadar olmasada aynı seyden gelmiş gene.nişan değildir galiba,içinde hiç bi renk felan yok.ama bakarsını bıkac güne doğururmusum

canım sen öyle diyince aklıma direkt nişan geldi ama kanlı değil dedin akıntıdır büyük ihtimal

benden de arada geliyor ama dr um gayet normal dedi . zaten her fışkıya normal diyor geri beyinli suyum gelse normal canım bekle sen der..
hangı markanınkini sıparıs verdin bende dun bakıyordum elektırıklı olanlara

canım, anladığım kadarıyla bebek baş gelişi pozisyonunda. normal doğuma müsait.
bence hemen sezaryan düşünmemek gerek.. hani eğer özel mani bi durumun yoksa..
millet bekliyor, 40 hafta dolana kadar.. sancının ne zaman geleceği belli olmaz..
sancı geldiğinde onun etkisiyle de bi anda inebiliyormuş bebek kanala..

Herkese gunaydın,
bugun nasıl olduysa uyumuşum . Yenı kalktım.
oh ne güzel.. sanki dün gece ve bugün hava biraz daha serin..
ben de yatağımda yattım gece

bi arkadaşa hava çok sıcak olduğu için bebekler bu haftalarda kilo almıyor demiş..:44:
valla bu son haftalarda ömrümüz hastanede geçiyo, hergün hastaneye taşınıyoz özellikle de sen
ah şu bebişler bi gelsin artık yaa...

ben lansioh sıpariş verdım kullananlar cok memnun.kuzenımde kullanıyor.e bebektede 113 lıra.sevgili eşime bi kaçta sut saklama kabı aldım. bol bol içirsin :)))

bana öyle geliyor ne bileyım bir anda yazdım öylecekk
ben sezeryan için bahane arıyorum yaaa ondandır arkadasımm
masallah ama oğlunun gelişimi harikaaa..

Ben normal doğumu çok istiyorum ama çok acı da çekmeyeyim istiyorum... Bazen doktorun gözüne bakıyorum şundan dolayı sezeryan olacaksın dese ben de sevinecem herhalde.İstemedim ama mecbur kaldım diye vicdanım rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…