2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm büyük ihtimalle nişan olabilir benim oğlumda nişanım aynı anlattığın gibi sümüksü ama renksizdi...
Tabi nişandan sonra 1 hafta daha geçmesi gerekti hemen doğum olmuyo yani ama senin daha erken...

cnm büyük ihtimalle nişan olabilir benim oğlumda nişanım aynı anlattığın gibi sümüksü ama renksizdi...
Tabi nişandan sonra 1 hafta daha geçmesi gerekti hemen doğum olmuyo yani ama senin daha erken...

hay ağzını öpeyım,inşallah nişandırda normal doğum yaparım.erken olabılır ama benım paşa 3600g su an, 1 hafta sonra olursa normal olabılır,belkı bakarsın kılolu bebekler malum yercekımı etkısıne dayanamadan erken doğmak isteyebilirler.şimdi sancı bekleyeyım ben,doktor dese bu kadar inanmazdım,evet evet bencede nişan o :)) dua edin kızlar heran doğuma gidebilirim bakarsınız. neyime güveniyorsam :))

oh oh, berekete bakın..

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 5 ziyaretçi)

cena, glmt, forum_2, kozmatik, zeynep346161+, baberko, topraksu_, inhandag, yusuf_defne, hayalimbenim, ecrinn08, Sinay, huzurlumutlu, bocuk8361, canderin, karaki, tubaal+, kuvarss

Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))
hadi hayırlısı kuzum habersiz bırakma bizi ssenin sezeryanmı?niye?bebeğin kızmıydı,erkekmi?kaç kilo şuan?
ay ne çok soru sordum..

kızlar yaaa belime böyle ince ince sancı giriyor yalancıdır dimi bu sancı yine

cnm yalancıdır yalancı değllse anlarsın akşama kadar...benimde oluyo adet sancısı gibi ama çok sürmüyo geçio...

ay ilknurcum güldürdün beni...
kız bırak rahat bırak kendini nişan doğum belirtisi sayılmaz kız nişandan 2 hafta sonra doğuran var yani hiiiç belli olmaz ha nişan gelip beklemişsin ha nişan gelmeden..:)

gözdenur hayırlı olsun şimdiden doğuma girerken hepimize dua et olur mu tatlım
zeynepcm bendede o sızılar var utandığımdan soramadımdı kozmatikcm bu normal mi ?

Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ediyorum Allah hepimizi sagsalim bebislerimize kavustursun insallah

Hepinize ayni anda cevap veriyorum kizim olcak nasipse dr 3200 gr dogar dedi kesemde problem var benim onun icin sezeryan olcak yarin saat 2de

valla canım havuzlu han'da kendme çamaşır alırken adam bişey gösterdi. bunu da al nasılsa doğumdan sonra doktorun çnerecek dedi. o ne dediğimde "toparlayıcı" dedi. korse değil dedi bu toparlıyor, zaten korse takamazsın dedi... bende kalsın dedim eğer doktorum söylerse alırım. şimdi dikişti falan nasıl olacağını bilmiorum ki... bir arkadaşımda kullandı toparlayıcı gerçi onun ikizdi ama bilmiorum ...

gözdenur hayırlı olsun şimdiden doğuma girerken hepimize dua et olur mu tatlım
zeynepcm bendede o sızılar var utandığımdan soramadımdı kozmatikcm bu normal mi ?

cnm normal sanki alttan muayene oluyomuş gibi böyle oraları biri karıştırıyomuş gibi canının yanmasıda normal...
adet sancısı gibi belden giren o esnada, bacaklarını biraz araladığında hafif hafif artan sızılar,sancılarda normal...
bunlar doğum için hazırlık...
bebeğin o an nefes alabilmeye zorlayan seni acıtırken bebeğine anne karnında nefes alma tekniklerini öğreten değişik bi sistem işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…