- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.961
herkesin iyi olmasına sevindim,bıraz kocalara sitem var ama malesef onları değiştirmek zor.dün benimkide diyorki,bebiş olduğunda ben tv li odada yatarım ,siz yatakta yatasınız diyor :))))Ama bilmiyorki ona süt sağma makınesıyle gece emzirmesi için süt sağıp bırakacağımı.dün o laftan sonra e -bebekten hemen sipariş ettim süt sağma makınemi :))
yaşasın kötülük
Kızlar bide dün akşam iç çamaşırıma sümüksü ama kanlı deil,renksiz kokusuz bi parça gibi bişey geldi,parça gibi diyorum cünkü akıntı gibi sıvı deildi,az katı idi.neyse eşime demedim panıkler diye,su veya sancı olurmu bekledım ,olmadı,dün tüm gün.bugunde sabah dünkü kadar olmasada aynı seyden gelmiş gene.nişan değildir galiba,içinde hiç bi renk felan yok.ama bakarsını bıkac güne doğururmusum
cnm büyük ihtimalle nişan olabilir benim oğlumda nişanım aynı anlattığın gibi sümüksü ama renksizdi...
Tabi nişandan sonra 1 hafta daha geçmesi gerekti hemen doğum olmuyo yani ama senin daha erken...
Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))
hadi hayırlısı kuzum habersiz bırakma bizi ssenin sezeryanmı?niye?bebeğin kızmıydı,erkekmi?kaç kilo şuan?Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))
kızlar yaaa belime böyle ince ince sancı giriyor yalancıdır dimi bu sancı yine
hay ağzını öpeyım,inşallah nişandırda normal doğum yaparım.erken olabılır ama benım paşa 3600g su an, 1 hafta sonra olursa normal olabılır,belkı bakarsın kılolu bebekler malum yercekımı etkısıne dayanamadan erken doğmak isteyebilirler.şimdi sancı bekleyeyım ben,doktor dese bu kadar inanmazdım,evet evet bencede nişan o :)) dua edin kızlar heran doğuma gidebilirim bakarsınız.neyime güveniyorsam :))
Allah analı babalı büyütsün canım şimdiden...
BU ARADA KIZLAR DÜN SEZERYANA GİREN ARKADAŞIMIZDAN BİR HABER VAR MI ?
kim kız sezeryana giren ben kaçırmışım?
bende öğleden sonra gidiyorum kuzucuğumu görmeye bakalım neler yapıyo
günümüzüde alır geliriz hayırlısıyla...
Selammm kizlar deneyimli olanlara bir sorum olacak yada belki annesinden falan bilenlerde vardir; dogumdan sonra korse kullanmamiz lazimmis sanirim karnimizin daha cabuk toparlanmasi icin. Acaba ne tarz bir korse kullanmaliyiz, birkac model baktim ama dapdaracik kumaslarida bole bir acayip giysem icinde nefes alamam gibi geldi. Bilenler nasil bisey onerirler acaba??
gözdenur hayırlı olsun şimdiden doğuma girerken hepimize dua et olur mu tatlım
zeynepcm bendede o sızılar var utandığımdan soramadımdı kozmatikcm bu normal mi ?
seninle günlerimiz yakın bende merak ettim şimdi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?