- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.981
aaa evt 1 gün var bdt tarihlerimizde ....
nese kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım ...:)
hepinizi öpüyrum dua edin mübarek saat kuzum tosun gibi olmuş olsun nasıl olsa sezeryan
ye bacım, afiyet bal şeker olsuuun..
ama dışarıda yiyeceksin muhtemelen.. ben et ürünleri kullanılan restoranlarda (pizzacı, hamburgerci..) önce soruyorum..
hangi markanın ne ürününü kullanıyorsunuz diye,, öyle giriyorum içeri valla..
evet canım. 3 aylardayız ya. recep ayının bugün son günü..
başında ortasında sonunda oruç tutana bütün ay oruç tutmuş gibi sevap yazılır.. ben tutamadım tabi..
ama namazı vardı, onu kıldımm..
ben de bebeği bırakıp spor salonuna falan gidemem dedim eşimee
o da seninkiyle aynı şeyi söylüyor.. o zaman koşu bandı alırız eveee
normal doğumda bilmiyorum da.. başka topiklerde okudum,
makyajlı gidenleri ameliyathaneye alırken yüzünü siliyorlarmış..
anestejiye mani oluyormuş diye.. işte o yüzden ya kol çantasına bulunmazsa
ne olur ne olmaz diye doğum çantasına bi kalem, bi rimel.. bi allık atabilirsin.. yüzüne renk gelsin tamam..
benim doğum yapacağım hastanede.. doğumdan sonra uzman estetisyenler geliyo, makyaj ve masaj yapıyomuş
ama ben dediğim üzere kendim hallederim..
herkesin iyi olmasına sevindim,bıraz kocalara sitem var ama malesef onları değiştirmek zor.dün benimkide diyorki,bebiş olduğunda ben tv li odada yatarım ,siz yatakta yatasınız diyor :))))ama bilmiyorki ona süt sağma makınesıyle gece emzirmesi için süt sağıp bırakacağımı.dün o laftan sonra e -bebekten hemen sipariş ettim süt sağma makınemi :))
yaşasın kötülük
kızlar bide dün akşam iç çamaşırıma sümüksü ama kanlı deil,renksiz kokusuz bi parça gibi bişey geldi,parça gibi diyorum cünkü akıntı gibi sıvı deildi,az katı idi.neyse eşime demedim panıkler diye,su veya sancı olurmu bekledım ,olmadı,dün tüm gün.bugunde sabah dünkü kadar olmasada aynı seyden gelmiş gene.nişan değildir galiba,içinde hiç bi renk felan yok.ama bakarsını bıkac güne doğururmusum
merhaba arkadaşlar az önce dr.dan geldim.
haziranın 27,sine gün verdi.sezaryan olacağım için.
temmuz annesi değil haziran annesi olacağım
merhabalar
bugün kontrolüm vardı. dr bebek 3327 kg dedi. 1 hafta öncede 3300 e yakındı. aşırı kilo alımı olmamış. 3 temmuza gün verdi. gün belli olunca bir garip oldum. bir heyecan stres aldı beni.ağlayasım geldi.
Günaydın hanımlar ve bebişleriii... Biz doktordan geldik.nst de 5-6 dk ara ile 40-50 lerde sancı çıktı yine ama öncekilere göre düşüktü.Pazartesi gittiğimizde oğlum 3163 gr dı bugün 3150 gr. falan çıktı.Bu çocuk kilo almadı üstüne bi de zayıflamış mı anlamadım ? Eğer sanıclarımız sıklaşmazsa pazartesi tekrar kontrole gideceğiz.
Bu arada dün eşimle yemekten sonra yürüyüş yapalım dedik AVM ye kadar yürüdük baktık ki az acıkmışız, çorba , patates kızartması falan yedik.Üstüne de ne zamandır canım künefe çekiyordu künefe yedik.Kalk gidelim benim nefes alacak yerim kalmadı dedim yürüye yürüye geldik eve saat 11 olmuş.Çok yürüdüm sanıırm ara ara sancılar girdi uyumuş kalmışım.Geçmiş dinlenince...
slm kızlar bugun kontrolumuz vardı ve anladım kı benım dr dogurtmama konusunda uzman sancıların var ama acılman yok 9 ay 15 gune kadar bekleyelım o zamana kadar kendı gelmezse o gun sunı sancı verır acılma yapacakmı bakarız dedı ıyı dedık bızde bekleyelım kuzumuz saglıklı olsunda sorun deıl artık bu arada nst, suyumuz falan ıyı kızımda 3100gr olmus boyu 48 cm bızden haberler boyle
Canım kusura bakma ancak cvp yazabildim babamıza pc lazım olduda elimizden aldıaynen tatlım dediğin gibi çünkü ben 6 haftada yarım kilo oğlum 1 kilo almıştı biraz kendimi besiye çekeyim dedim 3 haftada ben 3 kilo oğlum yarım kilo almış yani önemli olan sağlıklı beslenmek ve fazla yemek yiycem diye üstelememek en doğrusu...bebişlerimiz sağlıklılarsa dr kötü bişey demiyorsa içimiz rahat olsun belki de doğurabileceğimiz kapasitemiz bu Yüce Allah'a sığınalım en hayırlı olanı versin bize
bence yapılabilecek en iyi beslenmeyi uyguluyorsun şuan..
benim bebiş de 35. haftada 2725 gr civarıydı..
ultrason ölcümüne göre haftasından önde bi ağırlık bu.. yani seninkinin de kilosu gayet iyi..
biliyorsun, çok da tombul olması iyi değil..bana kalsa 3,500 gr gayet iyi, keşke benimki öyle doğsa..
bi de o tombiş bebeği iki bacağının arasından çıkarmak var çünküü..
valla anladım ben de o menapozlu kadınları.. nasıl dalga geçeriz oysa..:78:
bak ne diyoruz, menapozlu kadınlar gibi..dediğin gibi içten geliyor hararet.. içten ısıtmalıyız heraldee..
benim evim de çok sıcak, dışarda dallardan öyle sesler çıkıyor ki. rüzgar yok değil, gayet de var.. ama gel gör ki
benim perdeler yalandan sallanıyor, pencereler numaradan ceyeran yapıyor.. hepsi numaraa:95:
aynı ağrı, sol kasığımda ve birleşen kemik noktasında bende de var dünden beri..
otururken yatarken hafif.. ama ayağa kalkenken şiddetli, yürürken zorluyor.. eşim 'hadi hastaneye' diyo
benim umurumda değil..belli ki doğumun habercisi, belki bebek kanala iniyor..
o yine merhametli gözlerle bakıp, 'ne yapabiliriz?' diyo..:26:
benimse oynayasım var valla..:118:
kızlar, biliyorsunuz benim ödemler çok fena. özellikle ayaklarımda ayak bileklerimde korkunç bi görüntü var.
iki gündür ayaklarım sürekli yukarıda oturuyorum, yatıyorum.. zaten ayakta da fazla durmuyorum.. dışarıysa hiiiiç çıkmıyorum..
normalde akşamları şişler iyice artar.. çok fena olur. öyleki, üzerine basınca, ayak parmaklarım kıvrılınca sızlardı acırdı ayaklarım..
iki gündür bu sıkıntı tamamen gitti.. akşamları öyle şişmiyor, acımıyor.. tecrübeyle sabit..
kesinlikle oturuyorsanız yatıyorsanız ayaklarınızı yukarıda tutun..
en erken doğurmak isteyen benim ama bebeğim ters millet erken gelmesin diye çabalıyor bebeği aşağıdaaaaaaaaaa
annem diyor çabalayan öküz çifte gider 43 haftalık doğurda görümben çatlarım ya Allah korusun
valla canım ben de oyle sıkılıyorum ınanılmaz hem de,ıkıncıyı hıc dusunmuyorum allah buna sağlık versın.38 haftaya kadar beklesın de bıdık gerısı kolayya kızlar artık bana saatler geçmiyor ikinci bebeğimken napcaz böğle işde yapamıyoruz ben anneme geldim artık devamlı oturuyorum dolanıyorum vakit geçmiyor bu aralar sancıda gelmeye başladı 2 sefer sancılı gittim ama açılma yok dahada erken yav 36 haftamdayım doktor 38 haftanı doldurunca alırım diyor ben isterim 40 haftasını doldursun yada sancım başlasın öğle sezeryan olayım bilmiyorum kararsızım
kızlar haklısınız daha ne yicem bazen o kadar zorluyorum ki zaten...Ama işte erken gelirse diye az daha toparlansın diye yoksa 40 haftayı görsek kesin 3,5 un üstünde doğar dedi doktorumuz.Ama benimki aceleci baştan beri bakalım artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız ben tedbirimi aldım yat dedi doktor yatıyorum...
o millet ben oluyorum galiba canım evet aşağıda bizim kafamız çıktık çıkacaz ufacık cmler kalmış,hatta korkuyorum kafayı çıkarıp anne merhaba dicek diyebu işler böyle tatlım sen çıksın dersin ben dursun derim ama anne karnında 1 dk bile çokk çok önemli...
Dün bizde dr daydık kilomuz biraz düşük çıktı 2.450bebekte aşağıdaymış dinlen ayakta çok kalma dedi:18:
hay ağzını öpeyım,inşallah nişandırda normal doğum yaparım.erken olabılır ama benım paşa 3600g su an, 1 hafta sonra olursa normal olabılır,belkı bakarsın kılolu bebekler malum yercekımı etkısıne dayanamadan erken doğmak isteyebilirler.şimdi sancı bekleyeyım ben,doktor dese bu kadar inanmazdım,evet evet bencede nişan o :)) dua edin kızlar heran doğuma gidebilirim bakarsınız.neyime güveniyorsam :))
Migrosta 50 ve üzeri alışveriş yapanlara Huggies bebek bezi 7 tl ydi arkadaşlar biz dün bu sayede ilk bebek bezinide almış olduk
cnm senın dr nıye bu kadar sık cagırıyor durumumuz aynıydı krıtık zamanı atlattın haftada bır gıtsen bıde sancın olursa gıtsen daha mantıklı deılmı
maşşallah kuzuna,benim doktorum da bekleyelım dedi.ama açılma olmazsa suni sancı veremeyız dedi,kafama takıldı,suni sancı açılma olmadan bı ıse yaramaz mı gercekten.hiç açılma olmadansuni sancı verılınce acılma olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?