2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğumda bilmiyorum da.. başka topiklerde okudum,
makyajlı gidenleri ameliyathaneye alırken yüzünü siliyorlarmış..
anestejiye mani oluyormuş diye.. işte o yüzden ya kol çantasına bulunmazsa
ne olur ne olmaz diye doğum çantasına bi kalem, bi rimel.. bi allık atabilirsin.. yüzüne renk gelsin tamam..
benim doğum yapacağım hastanede.. doğumdan sonra uzman estetisyenler geliyo, makyaj ve masaj yapıyomuş
ama ben dediğim üzere kendim hallederim..
[/QUOTE]

evet canım bende makyaj yapar öyle giderim doğuma diodum ama eşim doktor. olmaz hemşireler sildirir. öyle ameliyata girilmez dedi. hatta ojelerini bile sildiriyorlarmış ki bu benim için tam bir yıkım oldu( çünkü herhangi ters bir durumda tırnak diplerinden ve yüzünün bir çok yerinin renginden anlıyorlarmış o durumları... neyse artık napalım, annem hemen bir çırpıda getririverir makyajlarımı yanıma:)) zaten millet bebeğe hücum edeceği için belki o arada kaynarız bizde:)))

evet canım bende makyaj yapar öyle giderim doğuma diodum ama eşim doktor. olmaz hemşireler sildirir. öyle ameliyata girilmez dedi. hatta ojelerini bile sildiriyorlarmış ki bu benim için tam bir yıkım oldu( çünkü herhangi ters bir durumda tırnak diplerinden ve yüzünün bir çok yerinin renginden anlıyorlarmış o durumları... neyse artık napalım, annem hemen bir çırpıda getririverir makyajlarımı yanıma:)) zaten millet bebeğe hücum edeceği için belki o arada kaynarız bizde:)))

merhaba kizlar ben aslinda agustos annelerindenim ama ikiz ve sezaryen olacagi icin temmuz annesi olarak araniza katilma olasiligim cok yuksek :)

bu durum benim basima geldigi icin yorum yapmak istedim canim. bundan iki hafta once boyle bisi geldi bende de dr soyledigimde gel de nst ye baglayalim dedi o da rahat ben ondan rahat gittim. amca nst ye bir bagladi 90 - 110 periyodik kasilma geliyor panik halde hastaneye yatirdi serumdu nidilatti durdurdu kasilmalari. senin haftan da benden ileri zaten istersen yine bir dr na sor sen

merhaba arkadaşlar az önce dr.dan geldim.

haziranın 27,sine gün verdi.sezaryan olacağım için.

temmuz annesi değil haziran annesi olacağım

canım hayırlı uğurlu olsun:) ne güzel hiçbir şey kalmadı yakında yavrunu kucağına alıcaksın:) epidural mi olucaksın?? ehh artık bize iyi olduğunda deneyimlerini anlatırsın:) allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

valla böyle haberleri duyunca benim bile ağlayasım geliyor... sonunda bebeğini alıcaksın kucağına, ne güzel... allah sağlıkla kavuştursun sizi canım:)

Selaaam kizlar, bende yarin bu saatlerde oglumu gormus olcam ins, bakalim pasamin keyfi yerindemi. En cok durusunu merak ediyorum acaba basi asagidami yukardami die, insallah annesini uzmezde yoluna girmistir oglusum:)

slm kızlar bugun kontrolumuz vardı ve anladım kı benım dr dogurtmama konusunda uzman sancıların var ama acılman yok 9 ay 15 gune kadar bekleyelım o zamana kadar kendı gelmezse o gun sunı sancı verır acılma yapacakmı bakarız dedı ıyı dedık bızde bekleyelım kuzumuz saglıklı olsunda sorun deıl artık bu arada nst, suyumuz falan ıyı kızımda 3100gr olmus boyu 48 cm bızden haberler boyle

cnm senın dr nıye bu kadar sık cagırıyor durumumuz aynıydı krıtık zamanı atlattın haftada bır gıtsen bıde sancın olursa gıtsen daha mantıklı deılmı

maşşallah kuzuna,benim doktorum da bekleyelım dedi.ama açılma olmazsa suni sancı veremeyız dedi,kafama takıldı,suni sancı açılma olmadan bı ıse yaramaz mı gercekten.hiç açılma olmadansuni sancı verılınce acılma olmaz mı

ya kızlar artık bana saatler geçmiyor ikinci bebeğimken napcaz böğle işde yapamıyoruz ben anneme geldim artık devamlı oturuyorum dolanıyorum vakit geçmiyor bu aralar sancıda gelmeye başladı 2 sefer sancılı gittim ama açılma yok dahada erken yav 36 haftamdayım doktor 38 haftanı doldurunca alırım diyor ben isterim 40 haftasını doldursun yada sancım başlasın öğle sezeryan olayım bilmiyorum kararsızım

kızlar haklısınız daha ne yicem bazen o kadar zorluyorum ki zaten...Ama işte erken gelirse diye az daha toparlansın diye yoksa 40 haftayı görsek kesin 3,5 un üstünde doğar dedi doktorumuz.Ama benimki aceleci baştan beri bakalım artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız ben tedbirimi aldım yat dedi doktor yatıyorum...

o millet ben oluyorum galiba canım evet aşağıda bizim kafamız çıktık çıkacaz ufacık cmler kalmış,hatta korkuyorum kafayı çıkarıp anne merhaba dicek diye bu işler böyle tatlım sen çıksın dersin ben dursun derim ama anne karnında 1 dk bile çokk çok önemli...

valla canım ben de oyle sıkılıyorum ınanılmaz hem de,ıkıncıyı hıc dusunmuyorum allah buna sağlık versın.38 haftaya kadar beklesın de bıdık gerısı kolay

aceleci bıdık:) sen bol bol yat hayatım,yer çekiminden dolayı aşağı gelıyo bebeıs,ınsallah benımkı de oyle olsa,benımkınde tık yok

Dün bizde dr daydık kilomuz biraz düşük çıktı 2.450 bebekte aşağıdaymış dinlen ayakta çok kalma dedi:18:

bence bebeğinin kilosu iyi canım yaa, haftasını vermio mu??? dinlen canım valla herşeyin başı dinlenmek benim doktorum öyle demişti, başka şansmız yokmuş.. bakalım bende bugün gidicem doktora kaç kilo çıkıcak bizim prenses::)

bence de nişan o canım hadi gözün aydın

Migrosta 50 ve üzeri alışveriş yapanlara Huggies bebek bezi 7 tl ydi arkadaşlar biz dün bu sayede ilk bebek bezinide almış olduk

ohh hayırlı olsun canım :) bir arkadaşım dün Huggies organik yenidoğan bebek bezini kullandığını çok da memenun kaldığını söyledi.. biraz büyüyünce primaya geçmiş.. valla hangi markayı alacağımı şaşırdım :S

cnm senın dr nıye bu kadar sık cagırıyor durumumuz aynıydı krıtık zamanı atlattın haftada bır gıtsen bıde sancın olursa gıtsen daha mantıklı deılmı

Evet canım seninle tamamen durumumuz aynı.Bende de sancılar var ama silme ne de açılma var.Bilmiyorum ki sanki yarın doğuracakmışım gibi muamele ediyo doktorum :44: işte 2-3 güne bir gidiyorum nst ye giriyorum.arada açılma var mı diye kontrol ediyo ama hiç bişi yok.Ben 40 ı görürüm bu gidişle

cnm benım doktorumun soyledıgıne gore sunı sancı versem 5 dakka da dogurursun ama dısardan mudehale etmek bence cokda dogru deıl dıyor sonucta bebek strese gırer korkar kakasını yaparsa normal ıcın ugrasırken sezeryana donebılırız o yuzden sonuna kadar bekleyıp oyle denıyelım dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…