- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.001
Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))
oh oh, berekete bakın..
Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 5 ziyaretçi)
cena, glmt, forum_2, kozmatik, zeynep346161+, baberko, topraksu_, inhandag, yusuf_defne, hayalimbenim, ecrinn08, Sinay, huzurlumutlu, bocuk8361, canderin, karaki, tubaal+, kuvarss
ya kızlar int. gezerken bebişi taşımak için kanguru gördüm aranızda alan var mı?kullanmak sağlıklı mı acaba?
ya kızlar int. gezerken bebişi taşımak için kanguru gördüm aranızda alan var mı?kullanmak sağlıklı mı acaba?
biz almayı düşünüyoruz canım. geçen doktorumda 3 aylık bir bebek vardı kendisini dünyaya getiren doktorunu ziyarete gelmiş.:) babası taşıyordu o kadar rahat görünüodu ki, hem bebek hem baba.. eşim dayanamadı sordu, nasıl rahat mı diye.. hem kadın hem adam ikisi de çok rahat olduğunu istanbulda araba kullanmanın çok zor old. bunu daha avantajlı old. söylediler... bu arada eşim ortopedi doktoru ve sağlıklı olduğunu, kanguruda bebeğin bacaklarının duruşunun tamda kendilerinin istediği gibi olduğunu söyledi...
Ben almadim ama klasik kangurulardan ziyade slingo adindA farkli bir kanguru tipi gordum, internette kullananlar cok memnun olduklarini yaziyorlar. Ole bisey almayi dusunuyorsaniz inceleyin bnce kizlar, bebek icinde yatar gibi duruyor ole bacaklari asagi sarkik sekilde degil
Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))[/QUOTE
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.en kısa zamanda bebeğinle beraber bekliyoruz sizi...
Ben almadim ama klasik kangurulardan ziyade slingo adindA farkli bir kanguru tipi gordum, internette kullananlar cok memnun olduklarini yaziyorlar. Ole bisey almayi dusunuyorsaniz inceleyin bnce kizlar, bebek icinde yatar gibi duruyor ole bacaklari asagi sarkik sekilde degil
evet canım onu da biliyorum ama bebeğin ondaki duruşunun iyi olmadığını söylüyor eşim. klasik kangurular çok uygunmuş bacak ve omurga için... zaten bebekleri kundak falan asla önermiolar. orda da bebek sıkışık gibi özellikle de bacakları... aksine bacaklarının aralık ve aşağı doğru durmasını öneriolar
güle güle kullanın canım :))
anladığım kadarıyla sağlıksız değil,e alalım o zaman:)
teşekkür ederiz teyzesi,daha iyileri sizlerin olsun inşallah...
elbebekgulbebek ayrıca mehmetsym arkadasımız 2 gun once dogum yaptı mina bebek geldiiiiAdı aklıma gelmedi ki... dün öğlen sezeryana girecekti.Kızlar kimdi ya adını hatırlayamadım ? :44:
yaww aman aman 3 paket aldım kocamın yüreciğine iner valla ziyan olmasın diye kendisi kullanırohh hayırlı olsun canım :) bir arkadaşım dün Huggies organik yenidoğan bebek bezini kullandığını çok da memenun kaldığını söyledi.. biraz büyüyünce primaya geçmiş.. valla hangi markayı alacağımı şaşırdım :S
ben de var yawrum ablam yıgenımınkini bana verdi kullancam kesinlikleeya kızlar int. gezerken bebişi taşımak için kanguru gördüm aranızda alan var mı?kullanmak sağlıklı mı acaba?
merhaba kizlar ben aslinda agustos annelerindenim ama ikiz ve sezaryen olacagi icin temmuz annesi olarak araniza katilma olasiligim cok yuksek :)
bu durum benim basima geldigi icin yorum yapmak istedim canim. bundan iki hafta once boyle bisi geldi bende de dr soyledigimde gel de nst ye baglayalim dedi o da rahat ben ondan rahat gittim. amca nst ye bir bagladi 90 - 110 periyodik kasilma geliyor panik halde hastaneye yatirdi serumdu nidilatti durdurdu kasilmalari. senin haftan da benden ileri zaten istersen yine bir dr na sor sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?