2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pişşştt bende burdayım :))))

selam kızlarr her zamanki rutini gerçekleştirip, geçmişi okuyup öylee geldim. hiçbir şeyden geri kalmak istemiorum :)) bugün nasıl olduysa 11'e kadar uyumuşum pardon bayılmışım demekki uykusuz geçen gecelerin acısı çıktı:)) bugün tsh sonuçlarımızla doktorumuza gidicez. bakalım kızım ne kadar olmuş çok merak ediorum... umarım beni tartmaz sanki kilo almışım gibi gelio bana(

ya kızlar int. gezerken bebişi taşımak için kanguru gördüm aranızda alan var mı?kullanmak sağlıklı mı acaba?

ya kızlar int. gezerken bebişi taşımak için kanguru gördüm aranızda alan var mı?kullanmak sağlıklı mı acaba?

biz almayı düşünüyoruz canım. geçen doktorumda 3 aylık bir bebek vardı kendisini dünyaya getiren doktorunu ziyarete gelmiş.:) babası taşıyordu o kadar rahat görünüodu ki, hem bebek hem baba.. eşim dayanamadı sordu, nasıl rahat mı diye.. hem kadın hem adam ikisi de çok rahat olduğunu istanbulda araba kullanmanın çok zor old. bunu daha avantajlı old. söylediler... bu arada eşim ortopedi doktoru ve sağlıklı olduğunu, kanguruda bebeğin bacaklarının duruşunun tamda kendilerinin istediği gibi olduğunu söyledi...

ben saglıksız dıye bılıyordum ama benım kuzenın cocuk doktoru ona sordum dedı kı aksıne kubaga durusu yaptırıyor kı bız kalca cıkıgı olan cocuklara onu onerırız hıc bır sakıncası yok ıstersen al dedı ama buyuk olup cocuk ıcınde kaybolmasın dedı

Ben almadim ama klasik kangurulardan ziyade slingo adindA farkli bir kanguru tipi gordum, internette kullananlar cok memnun olduklarini yaziyorlar. Ole bisey almayi dusunuyorsaniz inceleyin bnce kizlar, bebek icinde yatar gibi duruyor ole bacaklari asagi sarkik sekilde degil

evet canım onu da biliyorum ama bebeğin ondaki duruşunun iyi olmadığını söylüyor eşim. klasik kangurular çok uygunmuş bacak ve omurga için... zaten bebekleri kundak falan asla önermiolar. orda da bebek sıkışık gibi özellikle de bacakları... aksine bacaklarının aralık ve aşağı doğru durmasını öneriolar

anladığım kadarıyla sağlıksız değil,e alalım o zaman:)

Adı aklıma gelmedi ki... dün öğlen sezeryana girecekti.Kızlar kimdi ya adını hatırlayamadım ? :44:
elbebekgulbebek ayrıca mehmetsym arkadasımız 2 gun once dogum yaptı mina bebek geldiiii

yaww aman aman 3 paket aldım kocamın yüreciğine iner valla ziyan olmasın diye kendisi kullanır

ben de var yawrum ablam yıgenımınkini bana verdi kullancam kesinliklee

aramıza hosgeldın canım.bende o gelen sey ne bılmıyorum ama gecen hafta nst de 20 cıvarıydı sancılar.bugun tekrar nst ye gırmem gerekıyordu ama yarına bıraktım.peki sancını kendın hissetmişmiydin?bende sancı felan hıcbısey yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…