- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.021
bence de nişan o canım hadi gözün aydın
evet canım onu da biliyorum ama bebeğin ondaki duruşunun iyi olmadığını söylüyor eşim. klasik kangurular çok uygunmuş bacak ve omurga için... zaten bebekleri kundak falan asla önermiolar. orda da bebek sıkışık gibi özellikle de bacakları... aksine bacaklarının aralık ve aşağı doğru durmasını öneriolar
Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))
elbebekgulbebek ayrıca mehmetsym arkadasımız 2 gun once dogum yaptı mina bebek geldiiii
yaww aman aman 3 paket aldım kocamın yüreciğine iner valla ziyan olmasın diye kendisi kullanır
ben de var yawrum ablam yıgenımınkini bana verdi kullancam kesinliklee
cnm bezi biraz fazla almıssın sankı aklında olsun bundan sonra bebegın 4 aylık olana kadar fazla alma cunku cok cabuk buyuyorlar sonra elınde kalır bezler
kızlar bişey sorucam.kzımın bdt si 7 temmuz babamızınki 2 temmuz.olur ya hani bu tarihte ameliyat tarihi verilebilirse sizce nasıl olur?bi arkadaşım sakın öyle bişey yapma.kızın babasını kaybettğinde doğum gününü hiç kutlayamaz demişti.bana hem mantıklı geldi hem de saçma.siz ne düşünüyorsunuz?yardım lütfen
sancım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sancım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl yani,doğuruyo musun?
disko disko tıptıs tıptıssshadi kutlayıp deliler gibi eğlenelim
ama bi soran olursa ne dicez sancımız var desek aaa manyak bunlar demezler mi
yok kız sancım var onu yazdım .. bana daha var önce siz dogurun ona göre ben doğurcammmnasıl yani,doğuruyo musun?
senden önce doğurur bu kız benden söylemesi
sıcak su getirim mi zeynep
senden önce doğurur bu kız benden söylemesi
sıcak su getirim mi zeynep
yok kız sancım var onu yazdım .. bana daha var önce siz dogurun ona göre ben doğurcammm
Adı aklıma gelmedi ki... dün öğlen sezeryana girecekti.Kızlar kimdi ya adını hatırlayamadım ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?