2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dogrudur cnm banada bebek sanki icinde sıkışıyormus gibi geliyor a a yorumlara dayanarak soledim cok memnun olduklarini soluyorlardi, esin doktormus tbi o daha iyi bilir

yarın sabah saat 9 da da doktor amcamızla bizim randevumuz var
kızım kaç kilo boyu ne kadar suyumuz nasıl çok merak ediyorum.
bide sanırım benim bebiş iyice aşağıya indi.İlkide böyleydi umarım normal doğururum korkuyorum sezeryandan :18:

Merhaba kızlar
sabahtan beri sayfam açık ama okuyamadım azönce baktım şöle bi geçmişe merakla ..ama doğuma gidenlerden haber yok galiba bi,de kimin nişanı geldi ya
bende dün kızımı görmeye gittim daha doğrusu babamızla dr amcamız gördü bende bişi demedim ... 3000 gr olmusuz 36+1 deyiz boyunu hiç sölemıyo dr cum bende sormadım sadece sağlıklı olması için dua edıyorum ....
önümüzdeki hafta tekrar gideceğim veeee raporumu alacagım artık çalışmak istemıyorum yarın son inşallah pzt kafa tatili sali da gidip raporumu alırım ondan sonra ohh misss kızım izin verirse tabi

Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))

Hayırlı olsun canım sağ salim bebişini kucağına alırsın inşllh.. BDT lerimiz aynıymış seninle, bende birazdan gideceğim doktora bebişimin kafası büyük ve kilosu 2 hafta önden gidiyodu bakalım ne durumda. Ben normal istiyorum ama böyle giderse normal yapamazsın demişti doktor. Belki de sezeryan günümüzü alırız, hayırlısı...
Zeynepcim kendini üzme sakın benim eşimde aynı, dün gece sızı şeklinde sancılarım oldu belimde de hissettim dedim ben duşa giriyorum kendimi değişik hissediyorum hiç böyle sancım olmamıştı ne annem ne eşim ciddiye almadı beni ikisi de doğum sancın olsa böyle duramazsun dediler Biri 3 çocuk doğurmuş biri doktor bende bişey diyemedim

cnm bezi biraz fazla almıssın sankı aklında olsun bundan sonra bebegın 4 aylık olana kadar fazla alma cunku cok cabuk buyuyorlar sonra elınde kalır bezler

cnm bezi biraz fazla almıssın sankı aklında olsun bundan sonra bebegın 4 aylık olana kadar fazla alma cunku cok cabuk buyuyorlar sonra elınde kalır bezler

aaa neden öyle diyosun
ben oğlum doğmadan evde 8 paket bez vardı boy boy almıştım ayda 2-2.5 paket bez bitiyodu üstelik en büyük paketlerden.akşama kadar 8-10 defa popo temizliyodum
şimdi kızımda da 3 paket oldu 2 paket 2 numara 1 paket 3 numara bez ayın 27 sinde kredi kartı kesilince bi paket 3 numara 1 pakette 4 numara daha alıcam.
nasılsa sonra 2 bebeyle alışverişe gidemicem herifime yük olmasın tabi o zamana doğurmazsam

kızlar bişey sorucam.kzımın bdt si 7 temmuz babamızınki 2 temmuz.olur ya hani bu tarihte ameliyat tarihi verilebilirse sizce nasıl olur?bi arkadaşım sakın öyle bişey yapma.kızın babasını kaybettğinde doğum gününü hiç kutlayamaz demişti.bana hem mantıklı geldi hem de saçma.siz ne düşünüyorsunuz?yardım lütfen

saçma bence
düşünki 1 temmuza verdi yada 3 temmuz bir gün sonra bir gün önce yada aynı gün ne farkeder ki babasını en değerli varlığını kaybettikten sonra
aradan yıllar geçecek bir gün önce deliler gibi sevinip parti yaparken bir gün sonra yas tutacak
ölüm tarihi olsa anlarım ama ikisininde doğum tarihi olacak bence bir anı güzel bi tebbessüm olur dudaklarda akıllarda

hadi kutlayıp deliler gibi eğlenelim
ama bi soran olursa ne dicez sancımız var desek aaa manyak bunlar demezler mi
disko disko tıptıs tıptısss
sancılara alıstım artık ne yapayımm .. 2 gundür sularım yoktu burda kesmişler heryerinkini sabah sular geldi karsı komsu birazdan kesılecek dıyınce köşe bucak her yeri temızledım wcler banyo balkon . kocama temizlettım desem yeridir.. meğer kesilmicekmişşş hohhooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…