- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.221
günaydın canım adanalıyım ama bodrumda yaşıyorum.ben de çantamı hazırladm.bugün kontrolüm var.
senin durum çok karışıkmış tatlım ya Yaradan rabbim hiiiç yalnız bırakmasın seni sıkıntıda koymasın emiAmbulans çağırsan mesela orası istanbul hani bazı durumlar nasıl bilmiyorum koaylık olur mu senin için valla bilemedim canım ya ama Yüce Allah verdiği canı ve kulunu yalnız bırakmaz ona sığınnmaktan başka elden bişey gelmiyor bende öyle yapayalnızım bir de dil sorunu var türk komşum bile yok
valla kızlar erken geliyor olsaydı destiny'nin kızı erken gelirdi..kadıncağız sancı gelsin diye dua ediyor artık..
Altta gözüküyor olması lazım.. biraz daha altında çeşitli seçenekler kısmında şöyle bir yazı var "" Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced withbu seçiliyse gözükmez..
ne bileyim öyle diolar ama dediğin gibi daha onun sancısı bile olmamış :)) demekki bebekten bebeğe farkedio:)) ben bir bakınayım diorum seçeneklere falan ama hiiiiç öyle bişeyler yok canım yaaa benimki farklı mı ne kafayı yemiş yada çıkmıo karakterler falan( öyle bir yazı da görmüorum
iki hafta önce halletmiştim, ama koltuk altı bacaklar yine :84:
birkaç gün sonra da çatı muayenesi olacak muhtemelen.. şimdi halletsem..:44:
doğum ne zaman olacak belli değil.. üff!!! sabah sabah buna taktım heraldee:95::100::99:
valla kızlar erken geliyor olsaydı destiny'nin kızı erken gelirdi..kadıncağız sancı gelsin diye dua ediyor artık..
Altta gözüküyor olması lazım.. biraz daha altında çeşitli seçenekler kısmında şöyle bir yazı var "" Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced withbu seçiliyse gözükmez..
ne bileyim öyle diolar ama dediğin gibi daha onun sancısı bile olmamış :)) demekki bebekten bebeğe farkedio:)) ben bir bakınayım diorum seçeneklere falan ama hiiiiç öyle bişeyler yok canım yaaa benimki farklı mı ne kafayı yemiş yada çıkmıo karakterler falan( öyle bir yazı da görmüorum
bendede gözükmüyor öyle bi yazı ama neden neden nedennn
kızlar merhaba
ben moonsun88 2012 kasım anneleri topiğiindenim hamd olsun Rabbim bize bu güzel duyguları nasip etti hayırlısıyla sizde bizde güzel meleklerimize kavuşuruzAllah korusun ya olmasaydı meleklerimiz yıllarca aylarca beklemek zorunda kalsaydık ne yapardık bizzz
kızlar ablam bu ay tüp bebek tedavisine başlıcak zorlu imkanların arasında yaptıracaklar sizden birşey rica edebilirmiyim biz topikteki arkadaşlarla 1 yasin okucaz sizde buna katılırmısınız
41 hamileyle 41 yasin okucaz inşAllah siz sevgili arkadaşlarım bu sevaba ortak olmak istermisinizz
herkese merhaba, ben sizi hep okuyan ama hiç yazamayanlardanım. Temmuz annesi olmayı beklerken oğlum sürpriz yaptı ve 37+1 de aniden dünyaya geldi. Spinal anestezi ile sezeryan oldum kendi isteğimle.Deneyimlere ne kadar ihtiyaç olduğunu bildiğim için hemen yazmak istedim sizlere. Umarım bilgiler işe yarar. Benim doğumdan önce en merak ettiğim konularda birkaç şey söyleyeyim istedim. Sezeryan hiç korkulacak bir şey değil bence. Ben gece 2 de doğurdum sabah 9 da yürütmeye kaldırdılar ve o andan itibaren tuvalet bakımı dahil her işimi kendim halledebildim. Hastaneye çok kalabalık bir grupla gitmemenizi tavsiye ederim. Moraliniz ve yorgunluğunuz dolayısı ile her kafadan ses çıkmaması gerekiyor. Yalnızca doktorunuzu dinleyin. Ne olursa olsun emzirin. Süt emdikçe geliyor. Bir gecelik bir de pijama takımı olsun mutlaka çantanızda. Sonda ile yürüttükleri için pijama zorluk çıkarabiliyor. Bebeğiniz için 3 ayaklı takım olsun. Çişi ve kakası ile kazalar sonucu kirlenmeler yaşanabiliyor. Sakın havalar sıcak diye düşünmeyin, uzun kollu giydirip üstüne yeleği ve penye battaniyesiyle rahat oluyor. Bir kere yeleğini çıkardık gazdan öldü yavrum!Yanınızda anne sütü getirici çaylar olsun sütünüz gelmese bile moral oluyor insana bunlarla sütüm gelir diye. Çocuk her uyuduğunda mutlaka uyumaya çalışın. Yoksa yorgunluktan bitap düşüyorsunuz ve moraliniz bozuluyor. Herşeyden önemlisi moralinizi hep yüksek tutun ve sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışın. Bu arada benim suyum geldi doğum öyle başladı. Ani doğum başlangıçları karşısında sakın panik yapmayın. Ben çok panik yaptım ve doğum sonrasına kadar tir tir titredim. Ama strese girecek hiçbir şey yokmuş. Rahat olmaya çalışın. Bir şekilde sizin kucağınıza geliyor nasıl olsa...Arada bir girebilirsem girip durumunuza bakıcam. Herkesi tanıyorum ama dediğim gibi hiç yazmamıştım. Umarım bu bilgiler işe yarar olur...Herkese istediği gibi mutlu doğumlar...
2 gündür kasıklarım ağrıyo korkuyorum erken doğum falan:26:sizlerdede oluyormu ?
2 gündür kasıklarım ağrıyo korkuyorum erken doğum falan:26:sizlerdede oluyormu ?
evet oo genelde oluyor ama dkkalarına dikkat et ..
ya göğüs kremi kullanan yokmu :44:
Geldik kizlar doktordan yavrumu gordum,hersey yolunda cok sukur. 35+1 deyiz 2915 kg olmus tombisimnormal dogum pozisyonundada duruyormus cok sukur,insallah hersey yolunda gider normalcecik gelir bebegim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?