- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.241
Geldik kizlar doktordan yavrumu gordum,hersey yolunda cok sukur. 35+1 deyiz 2915 kg olmus tombisimnormal dogum pozisyonundada duruyormus cok sukur,insallah hersey yolunda gider normalcecik gelir bebegim:)
benim de ağırıyor.. ama haftandan ötürü sende korkuya yol açan bu ağrılar,2 gündür kasıklarım ağrıyo korkuyorum erken doğum falan:26:sizlerdede oluyormu ?
Geldik kizlar doktordan yavrumu gordum,hersey yolunda cok sukur. 35+1 deyiz 2915 kg olmus tombisimnormal dogum pozisyonundada duruyormus cok sukur,insallah hersey yolunda gider normalcecik gelir bebegim:)
ne bileyim öyle diolar ama dediğin gibi daha onun sancısı bile olmamış :)) demekki bebekten bebeğe farkedio:)) ben bir bakınayım diorum seçeneklere falan ama hiiiiç öyle bişeyler yok canım yaaa benimki farklı mı ne kafayı yemiş yada çıkmıo karakterler falan( öyle bir yazı da görmüorum
bendede gözükmüyor öyle bi yazı ama neden neden nedennn
herkese selammmmmm nasılsınız kızlar
biz bugün bebeğimizi görmeye gittik 2900 gr 49 cm olmuşdoktor hanım baktı suyumuz gelısımı falan gayet ıyı dedı allaha sukur zaman zaman gıren sancılarımı soyledım
o durumlarda dınlenceksın ayaklarını yuksek bır yere uzat dınlen dedı benım doktor ızne cıkıyor 2 temmuz da donecek o zamana kadar dogurma haa dedı
ıstanbulda olacakmıs acıl bırsey oldugunda ben gelırım dedı ınsallah olmaz sonra dogum ıcın gereklı tahlıller varmıs onları yaptırdım sonuclarını haftaya alacagım
kızımın yuzunu goremedım gene kafası asagılardaydı neyse artık cıkınca gorcez ınsallah
benden haberler bu kadar şimdilik
benim de ağırıyor.. ama haftandan ötürü sende korkuya yol açan bu ağrılar,
bende heyecana ve mutluluğa sebep oluyogelsin artık bu tembel kız
ben krem henüz kullanmadım ama bir arkadaşıma dr u beyaz vazelin sür demiş bende onu sürüyorum birde benim göğüsümün kahverengi kısımları kabuk kabuk dökülmeye başladı kuruyolar altında kendi göğüs rengi çıkıyo pembe
cenaaaaaaaa benm ki 33+4 deyken 2,150 ydi bak büyümüyor formül ver
bak canım konuya cevap verirken yada alıntı yaptığın zaman yazıyı yazdığın yerin altında ifadeler gözüküyormu..? gözükmüyorsa sayfayı biraz daha aşağıya indir dediğim şeyi göreceksin.. umarım anlatabilmişimdir.. :) :)
offf ben normal doğum yapmak istiyordum ama bebeğim hala baş aşağı dönmedi. aynı yerde tekmeleri.. 38den sonra dönmez dedi doktorum. 39.haftada sezaryen olacak ,eğer haftaya hala dönmemişse.. ben doğum zamanı gelmeden alınmasını istemiyorum. doğum hareketini beklesem de öyle alsalar sezaryene acaba böyle bir şansım var mı? doğmaya hazırlanmamış bebeği pat diye dışarı çıkarmak çok acımasızca geliyor bana
Aynen canım... Benim 2-3 gün öncesinde çok hafif hissettiğim sancılar şimdilerde daha şiddetli.Bel ağrısı da eşlik ediyor.Ama gerçek doğum sancısı olsa duramazsın dedikleri için herkes önemsememeye çalışıyorum...Eğer biraz daha şiddetlenirse doktorumu aramayı düşünüyorum.Bu hafta sonu doğururmuşum diyorum kendi kendime.Kayınvalidem de oğlan seninki daha gelmez gününü doldurur diyo hevesim içime kaçıyo geri...HAyırlısı inş. sağlıkla kucaklarımıza alalım da ne zmaan olduğu önemli değil.
offf ben normal doğum yapmak istiyordum ama bebeğim hala baş aşağı dönmedi. aynı yerde tekmeleri.. 38den sonra dönmez dedi doktorum. 39.haftada sezaryen olacak ,eğer haftaya hala dönmemişse.. ben doğum zamanı gelmeden alınmasını istemiyorum. doğum hareketini beklesem de öyle alsalar sezaryene acaba böyle bir şansım var mı? doğmaya hazırlanmamış bebeği pat diye dışarı çıkarmak çok acımasızca geliyor bana
canımcım, diyorum ya,,her bebek 4 kilo doğmadığı için aynı haftada farklı oluyor ağırlığı..
ben iyi beslenince daha çok kilo alıyor doğru.. ama çoğu kişi beslenmeyle de pek alakası olmadığını söylüyor, o da doğruu.
seninki de 3ü bulsun bence çok iyi.. inan ben, 3,5 kilonun üstüne çıkmasını pek istemiyorum..
cünkü bi de o 3,5 kilonun iki bacağınını arasından çıkması vaaar:18:
22 kilo aldım ama yemedğim bişe kalmadı annem diyro sen bana çekmişin 2,5 kilodan fazla doğuramazsın doktora göre temmuz başı
temmuz ortası doğurrsun kızın kalmaz fazla diyor hayırlısı olsun artık minnak benmki cidden
yalancı sancılar biliyorum ama yine de doğumu yakın hissettirdiği için seviniyorum..
kızlar erken gelir derler.. nerdeeee?bizimki toto büyütüyo içerde.
amaaan, hep söylüyorum.. sağlıklı olsun, 200 gr eksik olsun..
sonuçta genetik çok önemli bi faktör.. bak annen de 2,5 kilo doğurmuş..
benim annemse beni 4,300. abim hariç diğer kardeşlerimi de bi o kadar..
o yüzden.. görelim Mevla neyler.. neylerse güzel eyleer..
amin inşallahj
38 hafatda gelirler inşalalh defneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sabrım yok
Mesaj Simgeleri:
Simge kullanma
Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz
Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler:
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Eklentiler
Eklenti ekle:
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:
Değerlendirme
Rate this thread with the following value:
You may rate this thread from 1-star (Terrible) to 5-stars (Excellent) if you wish to do so.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?