2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geldik kizlar doktordan yavrumu gordum,hersey yolunda cok sukur. 35+1 deyiz 2915 kg olmus tombisim normal dogum pozisyonundada duruyormus cok sukur,insallah hersey yolunda gider normalcecik gelir bebegim:)

oh oh maşallah tombişe Allah nazarlardan saklasın. gözünaydın bende haftaya ancak göreceğim yavrumu benimkisi 33.haftada 2,5 kg dı şimdi ne olacak bnde merak ediyorum

herkese selammmmmm nasılsınız kızlar

biz bugün bebeğimizi görmeye gittik 2900 gr 49 cm olmuş doktor hanım baktı suyumuz gelısımı falan gayet ıyı dedı allaha sukur zaman zaman gıren sancılarımı soyledım
o durumlarda dınlenceksın ayaklarını yuksek bır yere uzat dınlen dedı benım doktor ızne cıkıyor 2 temmuz da donecek o zamana kadar dogurma haa dedı
ıstanbulda olacakmıs acıl bırsey oldugunda ben gelırım dedı ınsallah olmaz sonra dogum ıcın gereklı tahlıller varmıs onları yaptırdım sonuclarını haftaya alacagım
kızımın yuzunu goremedım gene kafası asagılardaydı neyse artık cıkınca gorcez ınsallah
benden haberler bu kadar şimdilik

2 gündür kasıklarım ağrıyo korkuyorum erken doğum falan:26:sizlerdede oluyormu ?
benim de ağırıyor.. ama haftandan ötürü sende korkuya yol açan bu ağrılar,
bende heyecana ve mutluluğa sebep oluyo gelsin artık bu tembel kız

Geldik kizlar doktordan yavrumu gordum,hersey yolunda cok sukur. 35+1 deyiz 2915 kg olmus tombisim normal dogum pozisyonundada duruyormus cok sukur,insallah hersey yolunda gider normalcecik gelir bebegim:)

oh oh, maşallah subhanallah
tombiş bi bebiş geliyo deseneee

bendede gözükmüyor öyle bi yazı ama neden neden nedennn

bak canım konuya cevap verirken yada alıntı yaptığın zaman yazıyı yazdığın yerin altında ifadeler gözüküyormu..? gözükmüyorsa sayfayı biraz daha aşağıya indir dediğim şeyi göreceksin.. umarım anlatabilmişimdir.. :) :)

hoşgeldiniz şeker portakalımm..
ne zamandır yoktun.. senin kız da dayanmış 3 kilogram sınırına.. maşallah..
doğum için gerekli tahliller neler?
sezaryan için bazı tahliller gerekiyor onlar mı?
bi de çatı muayenesi oldun mu?
bi de hala çalışıyor musun?
bi de ...
bi de

benim de ağırıyor.. ama haftandan ötürü sende korkuya yol açan bu ağrılar,
bende heyecana ve mutluluğa sebep oluyo gelsin artık bu tembel kız

Aynen canım... Benim 2-3 gün öncesinde çok hafif hissettiğim sancılar şimdilerde daha şiddetli.Bel ağrısı da eşlik ediyor.Ama gerçek doğum sancısı olsa duramazsın dedikleri için herkes önemsememeye çalışıyorum...Eğer biraz daha şiddetlenirse doktorumu aramayı düşünüyorum.Bu hafta sonu doğururmuşum diyorum kendi kendime.Kayınvalidem de oğlan seninki daha gelmez gününü doldurur diyo hevesim içime kaçıyo geri...HAyırlısı inş. sağlıkla kucaklarımıza alalım da ne zmaan olduğu önemli değil.

Merhaba öncelikle benim de ilk gebeliğim 28 günüm kaldı hayırlısıyla hepiniz gibi kızımı kucapıma alacağım günü beklıyorum :) Ben göğüs kreminı doğuma iki ay kala kullanmaya başladım dr'm tavsiye etti.Çünkü doğumdan sonra kullanmak pek fayda etmıyormus gogus yaraları yuzunden bebıslerı emzıremıyolar dedı, mustelanın göğüs kremını kullanıyorum önceden gogusu nemlendırıp yumusatıyor ve emzırdıgınde problem yaşamıyorsun dedı eşim eczacı o da aynısını söyledı bence sımdıden kullanmaya baslayın,ne bızım canımız acısın nede bebişlerimiz ac kalsın :)))

offf ben normal doğum yapmak istiyordum ama bebeğim hala baş aşağı dönmedi. aynı yerde tekmeleri.. 38den sonra dönmez dedi doktorum. 39.haftada sezaryen olacak ,eğer haftaya hala dönmemişse.. ben doğum zamanı gelmeden alınmasını istemiyorum. doğum hareketini beklesem de öyle alsalar sezaryene acaba böyle bir şansım var mı? doğmaya hazırlanmamış bebeği pat diye dışarı çıkarmak çok acımasızca geliyor bana

cenaaaaaaaa benm ki 33+4 deyken 2,150 ydi bak büyümüyor formül ver

canımcım, diyorum ya,,her bebek 4 kilo doğmadığı için aynı haftada farklı oluyor ağırlığı..
ben iyi beslenince daha çok kilo alıyor doğru.. ama çoğu kişi beslenmeyle de pek alakası olmadığını söylüyor, o da doğruu.
seninki de 3ü bulsun bence çok iyi.. inan ben, 3,5 kilonun üstüne çıkmasını pek istemiyorum..
cünkü bi de o 3,5 kilonun iki bacağınını arasından çıkması vaaar :18:

Mesaj Simgeleri:

Simge kullanma
Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz

Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler:
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Eklentiler
Eklenti ekle:

İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:

Değerlendirme
Rate this thread with the following value:

You may rate this thread from 1-star (Terrible) to 5-stars (Excellent) if you wish to do so.

canım bazen nasipten ziyadesi olmuyor,benımkı 35. haftada döndü ve o gunden sonra da pozisyonunu bozmadı,ama hala ne sancı var ne dogum belırtısı var eğer 8 gun daha gelmezse sezeryan dıyo doktor

yalancı sancılar biliyorum ama yine de doğumu yakın hissettirdiği için seviniyorum..
kızlar erken gelir derler.. nerdeeee? bizimki toto büyütüyo içerde.

bebek baş aşağı dönmediyse, tamam sezaryan ama..
tarih belirlerken senin isteğini dikkate alabilir doktorun.. sonuçta Allahın emri bi zorunluluk değil o tarih.
başka topiklerde okudum. 40 dolduruyor anne, plasentayı ve bebeği sıkı takip ediyorlar bu sürede..
40tan sonra sezaryan oluyor.. bence doktorunla konuşabilirsin..

22 kilo aldım ama yemedğim bişe kalmadı annem diyro sen bana çekmişin 2,5 kilodan fazla doğuramazsın doktora göre temmuz başı
temmuz ortası doğurrsun kızın kalmaz fazla diyor hayırlısı olsun artık minnak benmki cidden

amaaan, hep söylüyorum.. sağlıklı olsun, 200 gr eksik olsun..
sonuçta genetik çok önemli bi faktör.. bak annen de 2,5 kilo doğurmuş..
benim annemse beni 4,300. abim hariç diğer kardeşlerimi de bi o kadar..
o yüzden.. görelim Mevla neyler.. neylerse güzel eyleer..

yalancı sancılar biliyorum ama yine de doğumu yakın hissettirdiği için seviniyorum..
kızlar erken gelir derler.. nerdeeee? bizimki toto büyütüyo içerde.

Canım bir arkadaşım var o benden 10 gün ilerdeydi.38+1 de geldi kızı.Kız olunca erken geliyormuş kız doğuranların çoğu 38+ larda doğurmuş.SEnin kızda gelir 38+ larda belli mi olur...

amin inşallahj

38 hafatda gelirler inşalalh defneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sabrım yok

döner canım döner 38den sonrada döner,onlar canlarının istediği gibi takılıyorlar maşallah benim arkadaşım çokk istemişti normall doğumu hatta bebişi 4 kg doğdu ve hep dönsün diye bekledi 40.haftaya kadar artık sezeryana girecekti son kontrolünde bebiş dönmüştü ve normal doğurdu.Yani kısmet bu işler umudunu kaybetme....

böylemi gözüküyor canım? mesaj simgeleri yazısının üstünde surat ifadeleri yokmu? diğer seçenekler yazısının altında çeşitli seçenekler yazısının yanında kutucuklar varmı..? bak bende böyle gözüküyor..
Mesaj Simgeleri:[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD="width: 12%"]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD="colspan: 10"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 14"] Simge kullanma[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz

Diğer Seçenekler

Çeşitli Seçenekler:

EklentilerEklenti ekle:
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
AboneliklerKonu Abonelik ayarları:
  • E-Mail bildirimi yok Anlık E-Mail bildirisi Günlük E-Mail bildirisi Haftalık E-Mail bildirimi
DeğerlendirmeRate this thread with the following value: Mükemmel İyi Orta Kötü Üzücü You may rate this thread from 1-star (Terrible) to 5-stars (Excellent) if you wish to do so.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…