- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.261
slmmm kızzzlaarr valla geçmiş oku oku itmio, bence bir off günü olmalı yetişemiorum yawww:)) dün doktorumuza gittik. geçen hafta gitmiştik fakat doktorumuz 4 günlüğüne tatile gideceği için. gitmeden yine görmek istedi. kızımı bu kez sınava soktu, ona puanlar verdi:)) biyofizik sınavına girdi benim kızım:)) Ultrasonda bebeğin hareketleri, kas tonusu, solunumu ve amnion sıvısı miktarını değerlendirdi. hepsinden 2 puan almak suretiyle 8 tam puanla sınavını başarıyla geçti kızım:)) bizde çoooook mutlu olduk tabi.. herşeyi gayet iyiymiş "tmm rahat rahat gidebilirim, siz beni beklersiniz, gözüm arkada kalmaz" dedi doktorumuz.:) bu arada bir de fotoğrafını çekti o kadar tatlıydı ki dudakları burnu çenesi.... yerim ben onu yaa! doktor "babasının kızı olucak, sana benzemio" dedi:) olsuuun kime benzerse benzesin kabulümüz, inş. gözlerinin rengi de benzer de maviş, sarışın bir bebeğim olur:)) kilosunu ölçmedi geçen hafta ölçtük die..2 temmuzda tekar kontrolümüz var o zamana kadar sabredicez bakalım. herhalde temmuzun ortaları gibi olur doğum dedi, hayırlısı inşallah :)
Canım bir arkadaşım var o benden 10 gün ilerdeydi.38+1 de geldi kızı.Kız olunca erken geliyormuş kız doğuranların çoğu 38+ larda doğurmuş.SEnin kızda gelir 38+ larda belli mi olur...
yalancı sancılar biliyorum ama yine de doğumu yakın hissettirdiği için seviniyorum..
kızlar erken gelir derler.. nerdeeee?bizimki toto büyütüyo içerde.
bebek baş aşağı dönmediyse, tamam sezaryan ama..
tarih belirlerken senin isteğini dikkate alabilir doktorun.. sonuçta Allahın emri bi zorunluluk değil o tarih.
başka topiklerde okudum. 40 dolduruyor anne, plasentayı ve bebeği sıkı takip ediyorlar bu sürede..
40tan sonra sezaryan oluyor.. bence doktorunla konuşabilirsin..
yahu ben gune yenı baslıyorum daha
kocam bıle gelmedı henuz eve
sende böyle canım;
Mesajda linkleri otomatik olarak gösterWill turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced with
bende böyle;
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
en alttakü gülümsemeler gösterilmesin şıkkı yok yani
siz bu saatten sonra iyi vakit bulupta bebecik yapmışsınız valla
benimki işten bu saatte gelecek bana derki ben gelmeden yatağı kapının önüne çek kapıdan girer girmez yatacam der heralde
kızlarr bu rahim ağzı incelmesi yada silinmeye başlaması hakkında bilgisi olan varmı kaçıncı haftalarda başlıyor??yada başladıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşiyor??
anladım canım farklı gözüküyor demekki..
evet canım haklısın bı aralık bulduk yaptık bebeği:))afedersin bacım ben evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım ,demekki tam cafcaflı dönemmize denk gelmiş bebek ,cicim ayı işte naparsın
valla benimki böyle çalışsa bebek için yıllık izne ayrılması lazım
kızlar sabah doktora gittik.kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmak zorunda kaldım ne olur ne olmaz suyumu falan kontrol etsin dedim
ama doktor canımı çok sıktıbebeğin zayıf dedi. 2 hafta önce 2400 dü şimdi zayıf dedi ve ne boyunu ne kilosunu söylemedi sorduğum halde
oğlum 2800 doğmuştu dedim buda o civarlarda doğacak dedi
ya aslında önemli değil oğlum 2800 doğdu ama şuanda yaşıtlarından daha iri gelişimi güzel bi bebek.2 yaşında ve 3-4 yaş kıyafetleri giyiyor ama ilk doğduğunda bakımı zor oluyor zayıf bebeğin :26:
şimdi kızımda zayıf doğacak
keşke hiç gitmeseydim ve kendi doktorumu bekleseydim
zaten 10 günü kaldı gelmesine doktorumun.Kötü bişey olsa bile moralimi düzeltipte yolluyodu beni o.Bu doktor moralimi bozdu ne halin varsa gör der gibi yolladı beni
Geldik kizlar doktordan yavrumu gordum,hersey yolunda cok sukur. 35+1 deyiz 2915 kg olmus tombisimnormal dogum pozisyonundada duruyormus cok sukur,insallah hersey yolunda gider normalcecik gelir bebegim:)
benim ki o kadar aktif ki ikinci bebek planlarını yapıyo sımdıden
ayrıca bebeğin için canını sıkma,sağlığı yerınde olsun yeterki,o daha onemlı canım
ya şu günlerde en üşendiğim şey yemek yapmak..
eşim gelmeden halledeyim şunu.. patlıcanları kızartmam gerek..
ev kokmasın diye mutfak kapısını kapatıcam.
sıcaktan erimemek için de vantilatörü mutfağa taşıyorum..
ay cnm nasıl makarna istiyo.. evde sadece fırın makarna var ama kaşar yok..
kaşar için dışarı çıkasım hiiiiiç yokk..
canım neden moralini bozuyorsun ki kilo o kadar önemlimi sağlıklı olsun yeter inanki bana...bende temmuz annesi olacaktım muhtemel doğumum 22 temmuzdu ama nisanda bebeğimden ayrıldım gebeliğim sonlandırıldı herşey güzel giderken 22 haftalıkken bebeğimin spina bifidalı olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ben ne hayaller kuruyordum kadınlar kulübünede benim gibi olan varmı ikinci bebeği sağlıklı olan bayanlar varmı diye girdim temmuz annelerinin topiğini gördüm şuan halimi bir görsen çok üzülüyorum ama kader olmadı işte ben şimdi temmuzda ne yapacam bireaz toparlandım gibi 3 ay olacak hamileleri görünce benimde karnım bu kadar olmuştu şukadar günüm vardı diye hala takip ediyorum ama kendime yapıyorum artık delilecek gibiyim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın...birde 22 haftalıkken doğum yapmak çok zor 2 gün sancı çektim alttan ilaç verdiler sonrada kürtaj inanın normal doğum o kadar zor değil bende çok korkuyordum en acısını yaşadım korkmayın sadece bebeğinizi kucağınıza almanın sevincini yaşayın...ben yaşayamadım benim yerimede yavrularınızı öpüp koklayın...sevgiler...
bak canım konuya cevap verirken yada alıntı yaptığın zaman yazıyı yazdığın yerin altında ifadeler gözüküyormu..? gözükmüyorsa sayfayı biraz daha aşağıya indir dediğim şeyi göreceksin.. umarım anlatabilmişimdir.. :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?