2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah kızına:)valla ben de babasına benzesın ıstıyorum yalan yok,kocamın burnu fındık gibi,gözleri ela bebek yuzludur.inşallah babasına benzer:)

maşallah cenacım,ben de yalancısı bıle yok sancının:)) benım kız da toto buyutuyo:)bazen vuruyorum pıt pıt hadı kızım beklıyoruz dıyorum:)nazlı kız cimcime.

sende böyle canım;

Mesajda linkleri otomatik olarak gösterWill turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced with

bende böyle;

Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links

en alttakü gülümsemeler gösterilmesin şıkkı yok yani

yahu ben gune yenı baslıyorum daha
kocam bıle gelmedı henuz eve

siz bu saatten sonra iyi vakit bulupta bebecik yapmışsınız valla
benimki işten bu saatte gelecek bana derki ben gelmeden yatağı kapının önüne çek kapıdan girer girmez yatacam der heralde

kızlarr bu rahim ağzı incelmesi yada silinmeye başlaması hakkında bilgisi olan varmı kaçıncı haftalarda başlıyor??yada başladıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşiyor??

anladım canım farklı gözüküyor demekki..

siz bu saatten sonra iyi vakit bulupta bebecik yapmışsınız valla
benimki işten bu saatte gelecek bana derki ben gelmeden yatağı kapının önüne çek kapıdan girer girmez yatacam der heralde

evet canım haklısın bı aralık bulduk yaptık bebeği:))afedersin bacım ben evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım ,demekki tam cafcaflı dönemmize denk gelmiş bebek ,cicim ayı işte naparsın

kızlar sabah doktora gittik.kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmak zorunda kaldım ne olur ne olmaz suyumu falan kontrol etsin dedim
ama doktor canımı çok sıktı bebeğin zayıf dedi. 2 hafta önce 2400 dü şimdi zayıf dedi ve ne boyunu ne kilosunu söylemedi sorduğum halde
oğlum 2800 doğmuştu dedim buda o civarlarda doğacak dedi

ya aslında önemli değil oğlum 2800 doğdu ama şuanda yaşıtlarından daha iri gelişimi güzel bi bebek.2 yaşında ve 3-4 yaş kıyafetleri giyiyor ama ilk doğduğunda bakımı zor oluyor zayıf bebeğin :26:
şimdi kızımda zayıf doğacak
keşke hiç gitmeseydim ve kendi doktorumu bekleseydim
zaten 10 günü kaldı gelmesine doktorumun.Kötü bişey olsa bile moralimi düzeltipte yolluyodu beni o.Bu doktor moralimi bozdu ne halin varsa gör der gibi yolladı beni

kızlarr bu rahim ağzı incelmesi yada silinmeye başlaması hakkında bilgisi olan varmı kaçıncı haftalarda başlıyor??yada başladıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşiyor??

canım bir arkadaş var forum da nick ini unuttum şimdi de onun nerdeyse 1 aydır falan 2cm açıklığı var hala duruyo...belli olmuyo işte...

evet canım haklısın bı aralık bulduk yaptık bebeği:))afedersin bacım ben evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım ,demekki tam cafcaflı dönemmize denk gelmiş bebek ,cicim ayı işte naparsın

valla benimki böyle çalışsa bebek için yıllık izne ayrılması lazım

ya şu günlerde en üşendiğim şey yemek yapmak..
eşim gelmeden halledeyim şunu.. patlıcanları kızartmam gerek..
ev kokmasın diye mutfak kapısını kapatıcam.
sıcaktan erimemek için de vantilatörü mutfağa taşıyorum..
ay cnm nasıl makarna istiyo.. evde sadece fırın makarna var ama kaşar yok..
kaşar için dışarı çıkasım hiiiiiç yokk..

canım neden moralini bozuyorsun ki kilo o kadar önemlimi sağlıklı olsun yeter inanki bana...bende temmuz annesi olacaktım muhtemel doğumum 22 temmuzdu ama nisanda bebeğimden ayrıldım gebeliğim sonlandırıldı herşey güzel giderken 22 haftalıkken bebeğimin spina bifidalı olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ben ne hayaller kuruyordum kadınlar kulübünede benim gibi olan varmı ikinci bebeği sağlıklı olan bayanlar varmı diye girdim temmuz annelerinin topiğini gördüm şuan halimi bir görsen çok üzülüyorum ama kader olmadı işte ben şimdi temmuzda ne yapacam bireaz toparlandım gibi 3 ay olacak hamileleri görünce benimde karnım bu kadar olmuştu şukadar günüm vardı diye hala takip ediyorum ama kendime yapıyorum artık delilecek gibiyim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın...birde 22 haftalıkken doğum yapmak çok zor 2 gün sancı çektim alttan ilaç verdiler sonrada kürtaj inanın normal doğum o kadar zor değil bende çok korkuyordum en acısını yaşadım korkmayın sadece bebeğinizi kucağınıza almanın sevincini yaşayın...ben yaşayamadım benim yerimede yavrularınızı öpüp koklayın...sevgiler...

Geldik kizlar doktordan yavrumu gordum,hersey yolunda cok sukur. 35+1 deyiz 2915 kg olmus tombisim normal dogum pozisyonundada duruyormus cok sukur,insallah hersey yolunda gider normalcecik gelir bebegim:)

oyyy maşallah bebeğine ne güzel olmuş kilosu da:)) her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. umarım hep böyle devam eder.. bu arada seninki kız mı erkek mi??

benim ki o kadar aktif ki ikinci bebek planlarını yapıyo sımdıden
ayrıca bebeğin için canını sıkma,sağlığı yerınde olsun yeterki,o daha onemlı canım

İkinci bebek mi ? Bizim ki bunu doğur , ikinciyi 6 -7 sene sonra düşünürüz diyor.Adamın gözü korktu yaa hamileyken hiç çekilmiyorsun diyo...

canım senı yormayacak kolay şeyler yap,al bı tavuk sosla at fırına patatesli mesela.ben ayakta duramıyorum mutfakta.en sevdıgım sey salata yapmaktır ve cok severım salatayı,ama o tezgahta suyun basında tek tek o kıvırcıkları maydonozları yıkamaya mecalım yok artık.bu arada ben de bugun patlıcanlı bıberlı sebzelı bulgur pılavı yaptım.aklında bulunsun guzel oluyor.hem pratik.

Canım benim çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalmanı , sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

canıım beniiiim sen çok iyi anlatıyorsun çoook teşekkür ederim . aslında anladım ne demek istediğini ama ben sayfayı sonuna kadar da indirsem ifadeler yok görünmüo( bu seninle diil benim aptal sayfamla ilgili sanırsam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…