- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.281
benim ki o kadar aktif ki ikinci bebek planlarını yapıyo sımdıden
ayrıca bebeğin için canını sıkma,sağlığı yerınde olsun yeterki,o daha onemlı canım
İkinci bebek mi ?Bizim ki bunu doğur , ikinciyi 6 -7 sene sonra düşünürüz diyor.Adamın gözü korktu yaa hamileyken hiç çekilmiyorsun diyo...
öylede bakımı zor olucak ilk haftalarda
oğlumda kaynanam başımın etini yemişti el kadar bebe doğurdun diye ama şimdi benim oğlum onun diğer torunlarından daha kilolu aralarında sadece ay farkı var
benimki tekinden 5 ay diğerinden 7 ay küçük olmasına rağmen
şimdi bunda da aynı şeyi söylicek eminim ama cevabım hazır
otursun diğer torunlarına baksın uğraşmasın benleama yinede seviyom be kaynanamı çok şükür bi çok kaynanadan iyi yani İçten diyorum Allah başımızdan eksik etmesin
Canım benim çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalmanı , sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
canım neden moralini bozuyorsun ki kilo o kadar önemlimi sağlıklı olsun yeter inanki bana...bende temmuz annesi olacaktım muhtemel doğumum 22 temmuzdu ama nisanda bebeğimden ayrıldım gebeliğim sonlandırıldı herşey güzel giderken 22 haftalıkken bebeğimin spina bifidalı olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ben ne hayaller kuruyordum kadınlar kulübünede benim gibi olan varmı ikinci bebeği sağlıklı olan bayanlar varmı diye girdim temmuz annelerinin topiğini gördüm şuan halimi bir görsen çok üzülüyorum ama kader olmadı işte ben şimdi temmuzda ne yapacam bireaz toparlandım gibi 3 ay olacak hamileleri görünce benimde karnım bu kadar olmuştu şukadar günüm vardı diye hala takip ediyorum ama kendime yapıyorum artık delilecek gibiyim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın...birde 22 haftalıkken doğum yapmak çok zor 2 gün sancı çektim alttan ilaç verdiler sonrada kürtaj inanın normal doğum o kadar zor değil bende çok korkuyordum en acısını yaşadım korkmayın sadece bebeğinizi kucağınıza almanın sevincini yaşayın...ben yaşayamadım benim yerimede yavrularınızı öpüp koklayın...sevgiler...
evet canım ikinci bebek:)şu ara başlıca kavga nedenimiz bu:)ben allaha buyuk konusmayayım bır daha dogurmayı dusunmuyorum.allah kızıma sağlık versin ve olmayanlara tum ısteyenlere versın
Aynı şey 5 aylıkken ablamın başına gelmişti.Seni anlamıyorum ama anlamaya çalışıyorum anlayamam zaten.Kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın ablamın neler çektiğini gördüm.
o da aynı yöntemle doğum yaptı o da çok çekti ama inan güzel günler geçiriyor şuan.2 tane daha bebeği oldu çok şükür.Sorunları var bebeklerinde ama hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır diyoruz ve dua ediyoruz.
bende tabiki sağlıklı olması yönündeyim.Tek sorunum ilk haftalarda bakımı zor olucak.Bide doktor çok kırıcı şekilde konuştu o daha da moralimi bozdu.Kadın dilinden anlamıyon be adam ne diye kadın doğumcu oldun cerrah yada anestesi uzmanı olması lazım o adamın
benim için çok sinir bozucu birşey oldu.. şeftali yiyecektim bir kestim şeftaliyi içinden böcek çıktı..neye benzediğide belli değil.. çok kaşındım tiksindim birden..:120: şeftali de yiyemedim..
çok sağol cnm Amin inş.sizleri gördükçe hem seviniyorum hem üzülüyorum Allahım inş banada sağlıklı bir bebek nasip eder ama ilkimi meleğimi asla unutamam o benim ilk göz ağrımdı ve bunu sebebeinin sadece 1 TL lik folik asit olması...hamilerin doğum anında ettikleri dua kabul olurmuş ne olur Allah rızası için bana dua edin sağlıklı bir bebeğim olsun...
benim için çok sinir bozucu birşey oldu.. şeftali yiyecektim bir kestim şeftaliyi içinden böcek çıktı..neye benzediğide belli değil.. çok kaşındım tiksindim birden..:120: şeftali de yiyemedim..
çok sağol cnm Amin inş.sizleri gördükçe hem seviniyorum hem üzülüyorum Allahım inş banada sağlıklı bir bebek nasip eder ama ilkimi meleğimi asla unutamam o benim ilk göz ağrımdı ve bunu sebebeinin sadece 1 TL lik folik asit olması...hamilerin doğum anında ettikleri dua kabul olurmuş ne olur Allah rızası için bana dua edin sağlıklı bir bebeğim olsun...
Canımmmm benim lütfen üzülme.Bende şimdi merak ettim baktım netten genelde folik asit alınmamasından kaynaklanıyormuş.Sana doktorun vermemiş miydi folik asit ? Gerçi Rabbimin takdiri bunları yaşaman gerekiyormuş.İnş. inş. canım Yüce Allah'ım sana ve isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
hoşgeldiniz şeker portakalımm..
ne zamandır yoktun.. senin kız da dayanmış 3 kilogram sınırına.. maşallah..
doğum için gerekli tahliller neler?
sezaryan için bazı tahliller gerekiyor onlar mı?
bi de çatı muayenesi oldun mu?
bi de hala çalışıyor musun?
bi de ...
bi de
böylemi gözüküyor canım? mesaj simgeleri yazısının üstünde surat ifadeleri yokmu? diğer seçenekler yazısının altında çeşitli seçenekler yazısının yanında kutucuklar varmı..? bak bende böyle gözüküyor..
Mesaj Simgeleri:[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="width: 12%"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 10"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 14"] Simge kullanma[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz
Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler:
- Mesajda linkleri otomatik olarak gösterWill turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
- Automatically retrieve titles from external links
- Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced with
EklentilerEklenti ekle:
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
AboneliklerKonu Abonelik ayarları:
DeğerlendirmeRate this thread with the following value: Mükemmel İyi Orta Kötü Üzücü You may rate this thread from 1-star (Terrible) to 5-stars (Excellent) if you wish to do so.
- E-Mail bildirimi yok Anlık E-Mail bildirisi Günlük E-Mail bildirisi Haftalık E-Mail bildirimi
hayatım içinde bocek yasıyosa ılaçlı hormonlu değildir o şeftali:) yıyebılırsın bocegını atıp:)doğal şeftali işte ne guzel,uzmanlar kurtlu meyvelerı tuketın onlar hormonlu değil organık dıyolar:)
canım senın ıcın dua edıcem.allah sana ve tum senın gıbı olanlara cocuk hasretı yaşatmasın tez elden tattırsın.
ben artık şeftali ve çileği kesinlikle kesip içini açmadan yemiyorum 2 yıldır
önceki sene şeftalinin içinden 20-30 tane karınca çıkmıştı geçen sene ve bu senede hayret ettim çilekten kurt çıktı
herşeyle oynadılar oynadılar çileğimide kurtlandırdılar
cnm ben eylülde evlendim ekim 16 da hamile kaldım hamileliğimi öğrendiğimde 7 haftalıktım verdi o zaman doktorum ama faydası yok o zamanda hamilelğin 4 ile 6. haftasında bebeğin omuriliği gelişiyormuş benimde zaten vitaminsizliğim var öncedende depo olması gerekiyormuş şimdi 3 ay öncesinde folbiol içmeye başlayacam 15 gündür içiyorum ama hamielliği şuan düşünmüyorum kışa doğru Allahım kısmet ederse..ben folik asitin ne olduğunu bilmiyordum bilsem içmezmiydim bir hapın neye maal olacağını bilmiyordum ve böyle durumda olan o kadar çok bayan varki o yüzden bu zamanda planlı hamile kalmak gerekiyor..
canım benimkinde çeşitli seçenekler kısmında sadece 2 kutucuk var. ilk ikisi ama gülümsemeler gösterilmesin die bi yer yok.
Doğru diyorsun canım aslında nikahtan önce kan tasti falan yapıyorlar ya o zaman gebelik için de değerlendirme yapılsa ve çiftlere bilgilendirme yapılsa.Burdaki çoğu kişi gebeliğini öğrendiğinde 6 - 7. haftasıdır.Benim de öyleydi ve bende o zman başladım folik aside.Ama sen de eksiklik varmış bunun için önceden bilgilendirme yapılmış olsaydı.Yine de Rabbimin takdiri dediğim gibi canım.İnş. hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.(cümlemiz inş.)
canım benimkinde çeşitli seçenekler kısmında sadece 2 kutucuk var. ilk ikisi ama gülümsemeler gösterilmesin die bi yer yok.
çok tuhaf.. burbur da gözükmüyormuş.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?