- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.301
maşşallah kızına:)valla ben de babasına benzesın ıstıyorum yalan yok,kocamın burnu fındık gibi,gözleri ela bebek yuzludur.inşallah babasına benzer:)
Doğru diyorsun canım aslında nikahtan önce kan tasti falan yapıyorlar ya o zaman gebelik için de değerlendirme yapılsa ve çiftlere bilgilendirme yapılsa.Burdaki çoğu kişi gebeliğini öğrendiğinde 6 - 7. haftasıdır.Benim de öyleydi ve bende o zman başladım folik aside.Ama sen de eksiklik varmış bunun için önceden bilgilendirme yapılmış olsaydı.Yine de Rabbimin takdiri dediğim gibi canım.İnş. hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.(cümlemiz inş.)
sende böyle canım;
Mesajda linkleri otomatik olarak gösterWill turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced with
bende böyle;
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
en alttakü gülümsemeler gösterilmesin şıkkı yok yani
hıh işte aynen bendeki de öyleee gülümsemeler kısmı yoook
Günaydın güzel anneler...Adanalı temmuz annesi var mı? Merak ettimmm.... kızlar hastane için çantamı tamamladım..Ama yine de aklınıza gelen farklı bişeyler olursa haber verir misiniz..
çok tuhaf.. burbur da gözükmüyormuş.. :44:
maşşallah kızına:)valla ben de babasına benzesın ıstıyorum yalan yok,kocamın burnu fındık gibi,gözleri ela bebek yuzludur.inşallah babasına benzer:)
bizimki bozuk heralde rezzzan,kendimii ifade edemiyorum ona sinir oldumm:)))
evet canım yaa kesn öyle bende gıcık oluyoruuuummm :))
evlilik öncesi yada bebek doğduğunda topuğundan alınan kanlar bence formalite icabı artık
ablamın ikinci bebeği şuan iki yaşında ve 1 hafta önce doktora götürdüler ve troid bezi yetmezliği çıktı.Doğumdan sonraki topuk kanıyla bu belirleniyrmuş ama bi sorun olursa size ulaşılır diyipte kan alınca gönderilmiştik.Madem sorunlu bi bebekti neden tespit edilip aranmadılar.2 yıl beklenilmezdi ve tedavi süreci bir an önce başlanırdı.
Şimdi yanımıza ankara ya gelip üniversite hastanesinde kesin tanı konulacak.bebeğin beyin gelişimini olumsuz yönde etkiliyormuş.Evet öyle
benim oğlumla arasında 1 ay var benim oğlum konuşurken yiğenim canımın için baba anne diyebiliyor sadece...
boşuna 3 günlük bebekten kan alıp ağlatıyorlar yani
Nolur dua edin yiğenim ama canımın parçası yüreğim yanıyor kötü bişey çıkmasın pazartesi gelicekler
çok şanslısınız ben kızımın yüzünü 2 aydır görmüyorm.göstermiyo zilli.neyse az kaldı.
rezzzan ve burbur82: kullanıcı kontrol paneline girin. sağ tarafta ayarlarım bölümü var orda hesabım- seçenekleri belirle kısmına tıkla.. açılan kısımda böyle bişey var..Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
- İmzaları Göster
- Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
[/LIST]
[COLOR=#777777]Mesajları gösteriş olmadan sade bir şekilde görmek istiyorsanız veya yavaş bir internet bağlantısına sahipseniz aşağıdaki seçeneklerin görüntülenmesini iptal ederek sitenin daha hızlı açılmasını sağlarsınız.
[COLOR=#000000][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=2]bakın bakalım avatarları göster ve grafikleri göster kutucukları işaretli mi..? [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
şimdi baktım canım evet 2 kutucuk da işaretli bende...
yazdığımı okudun mu canım?
neden gözükmüyor acaba iyice merak ettim...:44:evet canımcım okudum cvp da yazdım 2 kutu da işaretli görünüo bende
az önce kontrolden geldim kızlar.sezaryen tarihimi 2 temmuz olarak aldık.
nst de 1 defa 100 ü gördük.dr sıklığını sorduğunda günde 10 falan deyince panikledi.10 sıkıntı yaratır dikkat et dedi.acaba abarttım mı bilmiyorum.şimdi kasılmaları saymaya başladım ben de.yani her an doğuma da gidebilirim.bizden bu kadar.
canım bir arkadaş var forum da nick ini unuttum şimdi de onun nerdeyse 1 aydır falan 2cm açıklığı var hala duruyo...belli olmuyo işte...
canım senı yormayacak kolay şeyler yap,al bı tavuk sosla at fırına patatesli mesela.ben ayakta duramıyorum mutfakta.en sevdıgım sey salata yapmaktır ve cok severım salatayı,ama o tezgahta suyun basında tek tek o kıvırcıkları maydonozları yıkamaya mecalım yok artık.bu arada ben de bugun patlıcanlı bıberlı sebzelı bulgur pılavı yaptım.aklında bulunsun guzel oluyor.hem pratik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?