2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah kızına:)valla ben de babasına benzesın ıstıyorum yalan yok,kocamın burnu fındık gibi,gözleri ela bebek yuzludur.inşallah babasına benzer:)

teşekkür ederiz teyzesi:)) yani babasının gözleri maviş benimki yeşile çalan bir ela, ikimizde fındık burunluyuzdur:)) artık hangimize benzerse benzesin.. eşime sorarsan bana benzemesini istio.. "annesi gibi çok güzel bir kız olsun" diyor:))) annem hamileyken babam beğenmediği çocuklara bakıp ne çirkin bi bebek dermiş annem de üzülürmüş nie öyle söylüosun bende hamileyim die:) babam da "anne güzel baba güzel elbette çok güzel bir kız olucak" demiş:)) hep anlatır... şimdi bende öyle diorum ama eşim illa sana benzesin dio. görücez bakalım az kaldı kime benzicek:)))

[
canım senın ıcın dua edıcem.allah sana ve tum senın gıbı olanlara cocuk hasretı yaşatmasın tez elden tattırsın.[/QUOTE]

çok sağol cnm çok tşk ederim. sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inş. Allahım bir avazda kurtarsın..

evlilik öncesi yada bebek doğduğunda topuğundan alınan kanlar bence formalite icabı artık
ablamın ikinci bebeği şuan iki yaşında ve 1 hafta önce doktora götürdüler ve troid bezi yetmezliği çıktı.Doğumdan sonraki topuk kanıyla bu belirleniyrmuş ama bi sorun olursa size ulaşılır diyipte kan alınca gönderilmiştik.Madem sorunlu bi bebekti neden tespit edilip aranmadılar.2 yıl beklenilmezdi ve tedavi süreci bir an önce başlanırdı.
Şimdi yanımıza ankara ya gelip üniversite hastanesinde kesin tanı konulacak.bebeğin beyin gelişimini olumsuz yönde etkiliyormuş.Evet öyle
benim oğlumla arasında 1 ay var benim oğlum konuşurken yiğenim canımın için baba anne diyebiliyor sadece...
boşuna 3 günlük bebekten kan alıp ağlatıyorlar yani
Nolur dua edin yiğenim ama canımın parçası yüreğim yanıyor kötü bişey çıkmasın pazartesi gelicekler

hıh işte aynen bendeki de öyleee gülümsemeler kısmı yoook

rezzzan ve burbur82: kullanıcı kontrol paneline girin. sağ tarafta ayarlarım bölümü var orda hesabım- seçenekleri belirle kısmına tıkla.. açılan kısımda böyle bişey var..Konu Görünüm Seçenekleri

Mesaj Elementlerini Değiştir:
  • İmzaları Göster
  • Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
    [/LIST]
    [COLOR=#777777]Mesajları gösteriş olmadan sade bir şekilde görmek istiyorsanız veya yavaş bir internet bağlantısına sahipseniz aşağıdaki seçeneklerin görüntülenmesini iptal ederek sitenin daha hızlı açılmasını sağlarsınız.

[COLOR=#000000][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=2]bakın bakalım avatarları göster ve grafikleri göster kutucukları işaretli mi..? [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR]
    [/COLOR]
    [/COLOR]

Son düzenleme:

İnş. bir şey çıkmaz canım.İşte o hastanelerde çalışanlar görevini yerine getirmiyorlar ve çok büyük bir vebalin altına giriyorlar.Yazık yiğenine bak şimdiye kadar tedavi edilmiş olurdu...Yine de Allah büyüktür canım inş. herşey daha güzel olur

Son düzenleme:
çok şanslısınız ben kızımın yüzünü 2 aydır görmüyorm.göstermiyo zilli.neyse az kaldı.

Ben de 2 aydır oğlumun yüzünü göremiyorum canım...Doktorumuz ultrasonda pek durmamızı istemiyor.Hemen ölçümleri yapıp çıkıyor.Doğsunlarda doya doya bakalım gül yüzlü yavrularımıza inş...

evet canımcım okudum cvp da yazdım 2 kutu da işaretli görünüo bende
neden gözükmüyor acaba iyice merak ettim...:44:

bak canım şöyle birşey yapabilirsin.. bizim yaptığımız ifadelerin üzerine fareyle gelince numara çıkıyor ": arada sayı var:"" bu şekilde sende bu ifadelerden beyendiğinin numarasını yaz çıkar mutlaka

Son düzenleme:
az önce kontrolden geldim kızlar.sezaryen tarihimi 2 temmuz olarak aldık.
nst de 1 defa 100 ü gördük.dr sıklığını sorduğunda günde 10 falan deyince panikledi.10 sıkıntı yaratır dikkat et dedi.acaba abarttım mı bilmiyorum.şimdi kasılmaları saymaya başladım ben de.yani her an doğuma da gidebilirim.kilomuz çok değil 2800 civarı.dr önemli olan ciğer gelişimi kilo değil dedi,rahatladım.bizden bu kadar.

Son düzenleme:

uuu 100 mü? ben en fazla 95 'i gördüm Hayırlısı olsun tatlım... Sezeryan isteğe mi bağlı , mecburiyetten mi?

canım bir arkadaş var forum da nick ini unuttum şimdi de onun nerdeyse 1 aydır falan 2cm açıklığı var hala duruyo...belli olmuyo işte...

ewt o arkadas benım 2 cm acıklıkla hala beklıyoruz dr 9 ay 15 gunun dolmasını bekleyıp sunı sancıyı oyle vermek ıstıyor kendılıgınden acılma olmazsa sancım oluyor ama acılmıyor daha fazla

hımm,hadi bakalım afiyet olsun ..patlıcanları kızartıyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…