- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.321
neden gözükmüyor acaba iyice merak ettim...:44:
bak canım şöyle birşey yapabilirsin.. bizim yaptığımız ifadelerin üzerine fareyle gelince numara çıkıyor ": arada sayı var:"" bu şekilde sende bu ifadelerden beyendiğinin numarasını yaz çıkar mutlaka
uuu 100 mü? ben en fazla 95 'i gördümHayırlısı olsun tatlım... Sezeryan isteğe mi bağlı , mecburiyetten mi?
neden gözükmüyor acaba iyice merak ettim...:44:
bak canım şöyle birşey yapabilirsin.. bizim yaptığımız ifadelerin üzerine fareyle gelince numara çıkıyor ": arada sayı var:"" bu şekilde sende bu ifadelerden beyendiğinin numarasını yaz çıkar mutlaka
tmmm sayıları yaptım oldu vallaa anaaammmmteşekkür ederim :))
hımm,hadi bakalım afiyet olsun ..patlıcanları kızartıyor musun canım?
ayyy maaşallah miniğeeeeinş bnmkide dönmüştür
oh oh maşallah tombişe Allah nazarlardan saklasın. gözünaydın bende haftaya ancak göreceğim yavrumu benimkisi 33.haftada 2,5 kg dı şimdi ne olacak bnde merak ediyorum
oh oh, maşallah subhanallah
tombiş bi bebiş geliyo deseneee
oyyy maşallah bebeğine ne güzel olmuş kilosu da:)) her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. umarım hep böyle devam eder.. bu arada seninki kız mı erkek mi??
Cook tesekkur ederiz teyzeleriiii:)fazlada tombis olmasi iyi degil sonra nasil dogurcam die dusunur dururum:) bebege kilo aldirmak isteyen arkadaslarada tavsiyem meyve yiyin bol bol. Rezzancm oglum olcak bnm insallah,senin cnm??
evet bi de doğurması var dimi neyse canım çok kilolu olsa bile bir şekilde çıkıo nasılsa sezaryen yaparsın öyle b durumdaayy canım benimm maşallah allah bağışlasın benim ki kız olucak canım... ama haklısın bende çok meyve yiyorum bizimkinin de kilosu hep iyi gidiyor. hele ki şimdi yaz tam meyve zamanı şöööle soğuk soğuk:))
rezzzan ve burbur82: kullanıcı kontrol paneline girin. sağ tarafta ayarlarım bölümü var orda hesabım- seçenekleri belirle kısmına tıkla.. açılan kısımda böyle bişey var..Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
- İmzaları Göster
- Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
[/LIST]
[COLOR=#777777]Mesajları gösteriş olmadan sade bir şekilde görmek istiyorsanız veya yavaş bir internet bağlantısına sahipseniz aşağıdaki seçeneklerin görüntülenmesini iptal ederek sitenin daha hızlı açılmasını sağlarsınız.
[COLOR=#000000][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=2]bakın bakalım avatarları göster ve grafikleri göster kutucukları işaretli mi..? [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
bendede ikiside işaretli canım
Senin bebisede masallah cnm, hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah:) insanin cani sicakta bisey yemek istemiyor zaten sahsen bnm oyle:) en guzeli soguk soguk meyveleri yemek:) sen nasil dogum dusunuyorsun cnm??
ewt o arkadas benım 2 cm acıklıkla hala beklıyoruz dr 9 ay 15 gunun dolmasını bekleyıp sunı sancıyı oyle vermek ıstıyor kendılıgınden acılma olmazsa sancım oluyor ama acılmıyor daha fazla
Burda o kadar cok turk var ama inan bana herkesin burnu bir karis havada yolda gorseler selam bile vermiyorlar kafalarini ceviriyorlar. Allah yardimcimiz olsun insaallah.
bence baştan beri başka bi doktor takibini yapıyorken farklı bi doktora gitmek iyi olmamış..kızlar sabah doktora gittik.kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmak zorunda kaldım ne olur ne olmaz suyumu falan kontrol etsin dedim
ama doktor canımı çok sıktıbebeğin zayıf dedi. 2 hafta önce 2400 dü şimdi zayıf dedi ve ne boyunu ne kilosunu söylemedi sorduğum halde
oğlum 2800 doğmuştu dedim buda o civarlarda doğacak dedi.
ya aslında önemli değil oğlum 2800 doğdu ama şuanda yaşıtlarından daha iri gelişimi güzel bi bebek.2 yaşında ve 3-4 yaş kıyafetleri giyiyor ama ilk doğduğunda bakımı zor oluyor zayıf bebeğin :26:
şimdi kızımda zayıf doğacak
keşke hiç gitmeseydim ve kendi doktorumu bekleseydim
zaten 10 günü kaldı gelmesine doktorumun.Kötü bişey olsa bile moralimi düzeltipte yolluyodu beni o.Bu doktor moralimi bozdu ne halin varsa gör der gibi yolladı beni
canım neden moralini bozuyorsun ki kilo o kadar önemlimi sağlıklı olsun yeter inanki bana...bende temmuz annesi olacaktım muhtemel doğumum 22 temmuzdu ama nisanda bebeğimden ayrıldım gebeliğim sonlandırıldı herşey güzel giderken 22 haftalıkken bebeğimin spina bifidalı olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ben ne hayaller kuruyordum kadınlar kulübünede benim gibi olan varmı ikinci bebeği sağlıklı olan bayanlar varmı diye girdim temmuz annelerinin topiğini gördüm şuan halimi bir görsen çok üzülüyorum ama kader olmadı işte ben şimdi temmuzda ne yapacam bireaz toparlandım gibi 3 ay olacak hamileleri görünce benimde karnım bu kadar olmuştu şukadar günüm vardı diye hala takip ediyorum ama kendime yapıyorum artık delilecek gibiyim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın...birde 22 haftalıkken doğum yapmak çok zor 2 gün sancı çektim alttan ilaç verdiler sonrada kürtaj inanın normal doğum o kadar zor değil bende çok korkuyordum en acısını yaşadım korkmayın sadece bebeğinizi kucağınıza almanın sevincini yaşayın...ben yaşayamadım benim yerimede yavrularınızı öpüp koklayın...sevgiler...
sağol canım:) bende hep normal düşünüodum ama benim kızın plasentası aşağıda, uzun süre kanamalarım oldu.. bu durumda normal yapamayız dedi doktorum. bekledik yukarı çıkmasını ama çıkmadı hala... büyük ihtimalle epidural anesteziyle sezaryen yolu gözüküo bana... neyse buna da alıştırdım kendimi artık...
ben sıkıntılı bi gebelik geçirmedim hamdolsun..İkinci bebek mi ?Bizim ki bunu doğur , ikinciyi 6 -7 sene sonra düşünürüz diyor.Adamın gözü korktu yaa hamileyken hiç çekilmiyorsun diyo...
canım senı yormayacak kolay şeyler yap,al bı tavuk sosla at fırına patatesli mesela.ben ayakta duramıyorum mutfakta.en sevdıgım sey salata yapmaktır ve cok severım salatayı,ama o tezgahta suyun basında tek tek o kıvırcıkları maydonozları yıkamaya mecalım yok artık.bu arada ben de bugun patlıcanlı bıberlı sebzelı bulgur pılavı yaptım.aklında bulunsun guzel oluyor.hem pratik.
benim bildiğim bin hamileden üç ya da beşinde bu sorun oluyor..cnm ben eylülde evlendim ekim 16 da hamile kaldım hamileliğimi öğrendiğimde 7 haftalıktım verdi o zaman doktorum ama faydası yok o zamanda hamilelğin 4 ile 6. haftasında bebeğin omuriliği gelişiyormuş benimde zaten vitaminsizliğim var öncedende depo olması gerekiyormuş şimdi 3 ay öncesinde folbiol içmeye başlayacam 15 gündür içiyorum ama hamielliği şuan düşünmüyorum kışa doğru Allahım kısmet ederse..ben folik asitin ne olduğunu bilmiyordum bilsem içmezmiydim bir hapın neye maal olacağını bilmiyordum ve böyle durumda olan o kadar çok bayan varki o yüzden bu zamanda planlı hamile kalmak gerekiyor..
ay Allah yardımcın olsun ya.. sen çalışıyorsun bana bi haller oluyor..canım benim hoşbulduk
valla doğum öncesi tahlilleri istemişmiydim senden dedi yoo dedim gene 3 tüp kan aldılar ıdrar tahlılı falan var ıcınde ama tabı anlamadım terımlerde vardı haftaya alacagım sonucları bakalım
çatı muayenesini de 2 temmuzda olacağım
evet birde hala çalşıyorumson gün 29 haziran iple çekiyorum canım
sen ne zaman tekrar gideceksin doktora senin kontroller haftada 1 e düştümü?
az önce kontrolden geldim kızlar.sezaryen tarihimi 2 temmuz olarak aldık.
nst de 1 defa 100 ü gördük.dr sıklığını sorduğunda günde 10 falan deyince panikledi.10 sıkıntı yaratır dikkat et dedi.acaba abarttım mı bilmiyorum.şimdi kasılmaları saymaya başladım ben de.yani her an doğuma da gidebilirim.kilomuz çok değil 2800 civarı.dr önemli olan ciğer gelişimi kilo değil dedi,rahatladım.bizden bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?