2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende bilmiorum nedenini dur bi deniyim bakiim olcak mı ? :44:

uuu 100 mü? ben en fazla 95 'i gördüm Hayırlısı olsun tatlım... Sezeryan isteğe mi bağlı , mecburiyetten mi?

100 ü gördüm ve 10-15 sn sürdü.komik olan nstye ilk bağlandığımda 15dk boyunca sancı 0'daydı.acaba hemşire yanlış mı taktı diye içimden geçirmiştim:)
mecburiyetten canım.ilkinde sezaryen olmak zorunda kalmıştım.

tmmm sayıları yaptım oldu vallaa anaaammmm teşekkür ederim :))

hımm,hadi bakalım afiyet olsun ..patlıcanları kızartıyor musun canım?

canım kızartıyorum ama pılavı yapacağım tencereye normal pılav ıcın koyacağım sıvıyağı koyup yuksek ateşte 2 dakıkada kızartıyorum.biberle patlıcanı beraber atıyorum kızarıyolar,sonra domatesını eklıyorum,domates azcık sotelendıkten sonra bulguru koyup suyunu çekiyorum.

ayyy maaşallah miniğeeee inş bnmkide dönmüştür
oh oh maşallah tombişe Allah nazarlardan saklasın. gözünaydın bende haftaya ancak göreceğim yavrumu benimkisi 33.haftada 2,5 kg dı şimdi ne olacak bnde merak ediyorum
oh oh, maşallah subhanallah
tombiş bi bebiş geliyo deseneee
oyyy maşallah bebeğine ne güzel olmuş kilosu da:)) her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. umarım hep böyle devam eder.. bu arada seninki kız mı erkek mi??

Cook tesekkur ederiz teyzeleriiii:) fazlada tombis olmasi iyi degil sonra nasil dogurcam die dusunur dururum:) bebege kilo aldirmak isteyen arkadaslarada tavsiyem meyve yiyin bol bol. Rezzancm oglum olcak bnm insallah,senin cnm??

offf yaaaa 9 aydır hiiiç nöbet tutmayan eşim bu gece nöbetçi( ne güzel alışmıştım valla yaaa... bir doktor arkadaşının işi varmış o da maslak acıbadem'e özel nöbete gitti onun yerine ne yaniii şimdi ben bu akşam yalnız mıyım?? vallaa çok üzüldüm yawww nasıl geçicek bu gece bakalım

Cook tesekkur ederiz teyzeleriiii:) fazlada tombis olmasi iyi degil sonra nasil dogurcam die dusunur dururum:) bebege kilo aldirmak isteyen arkadaslarada tavsiyem meyve yiyin bol bol. Rezzancm oglum olcak bnm insallah,senin cnm??

evet bi de doğurması var dimi neyse canım çok kilolu olsa bile bir şekilde çıkıo nasılsa sezaryen yaparsın öyle b durumda ayy canım benimm maşallah allah bağışlasın benim ki kız olucak canım... ama haklısın bende çok meyve yiyorum bizimkinin de kilosu hep iyi gidiyor. hele ki şimdi yaz tam meyve zamanı şöööle soğuk soğuk:))

Senin bebisede masallah cnm, hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah:) insanin cani sicakta bisey yemek istemiyor zaten sahsen bnm oyle:) en guzeli soguk soguk meyveleri yemek:) sen nasil dogum dusunuyorsun cnm??

Senin bebisede masallah cnm, hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah:) insanin cani sicakta bisey yemek istemiyor zaten sahsen bnm oyle:) en guzeli soguk soguk meyveleri yemek:) sen nasil dogum dusunuyorsun cnm??

sağol canım:) bende hep normal düşünüodum ama benim kızın plasentası aşağıda, uzun süre kanamalarım oldu.. bu durumda normal yapamayız dedi doktorum. bekledik yukarı çıkmasını ama çıkmadı hala... büyük ihtimalle epidural anesteziyle sezaryen yolu gözüküo bana... neyse buna da alıştırdım kendimi artık...

Burda o kadar cok turk var ama inan bana herkesin burnu bir karis havada yolda gorseler selam bile vermiyorlar kafalarini ceviriyorlar. Allah yardimcimiz olsun insaallah.

Aynen tatlım burda da çok var ama oturduğum binada yok dediğin gibi havalılar nerden gelip kime hava atıyorlarsa
Sen ne yaptın canım geçen ebe kontrol etti diyordun çatı muayenesi mi yaptı???

sancılarım var yaaa :26: gelip gelip gidiyo
kilosu az maz doğursam artık sürekli devam etsede bu sancı hazır herif yarın çalışmıyoken gece doğurayım sabah çıkarsınlar beni hastane ortamını sevmiyorum

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla o simgeler yeni üye oldugunuz için ya da çok aktif olmadığınız için çıkmıyor. Benim de ilk üye oldugum zamanlar çıkmıyodu artık kullanabiliyorum..

bence baştan beri başka bi doktor takibini yapıyorken farklı bi doktora gitmek iyi olmamış..
sonuçta onun makinesine yüklü rakamlar farklıdır. aynı gün bile gitsen ikisi farklı ölcümlerle farklı ağırlıklar söylebilirler sana..
37. haftadasın.. bana kalırsa evham yapma... kendi doktorun bi şey dememişken, bir kez gördüğün doktorun söylemiyle
kendini heder etme derim ben.. inan bebeğine zarar. inan kendi doktorun gelsin, sonra başka şeyler söyleyeceksin bize..

kader dedikleri bu.. ben geçen yıl boş gebelik geçirdim.. 3 hafta kadar hamileyim diye dolaştım.
sonra anormallik anlaşıldı. düşük yaptım... ama o kadar yaraladı ki beni.. günlerce gecelerce ağladım. mahvoldum.. eşimi de kahrettim..
ama zaman iyi geldi.. hergün daha iyi hissettim.. şimdi düşünüyorum da.. o kesenin içinde bi bebek yoktu.. kalp sesi hiç olmadı..
bir kan pıhtısı bile yoktu.. ama bu denli yaraladı beni.. ya kalbini duysaydım, kendini görseydim, hareketini hissetseydim..
Rabbim kişiye dayanamayacağından fazlasını yüklemez.. bu senin imtihanın olmuş.. zaman en iyi dost.. ben önce Allaha sonra zamana sarıldım..
eşim de fayda vermedi,, annem de.. dostum da.. sen de Allaha güven.. Rabbim gönlünü ferahlatsın..
bu acıyı unutturacak mutluluklar yaşatsın yakın zamanda inş..

Hakkinda hayirlisi olsun cnm, onemli olan bebişle senin sagligin:)

İkinci bebek mi ? Bizim ki bunu doğur , ikinciyi 6 -7 sene sonra düşünürüz diyor.Adamın gözü korktu yaa hamileyken hiç çekilmiyorsun diyo...
ben sıkıntılı bi gebelik geçirmedim hamdolsun..
eşim geçen gün, tv de izliyoruz, arkadaşlar duymuşluğumuz da var..
hanımlar hamileyken çok kaprisli, duygusal ve hatta çekilmez olabiliyorlar..
ama sende hiç öyle bi şey olmadı.. kolay atlattık demesine rağmeeeeeen..
ikinciyi uzuuuuuuuuuuun bi süre düşünmediğini kesiN bi dille belirtti

ay ben de duramıyorum ya.. lavaboda işim olunca dirseğimi tezgaha dayayıp, ağırlığımı vermesem duramıyorum.
sebzeli bulgur pilavını ben de dün yapmıştım.. eşim yemek beklemiyor benden, saolsun.. kahvaltı hazırlayınca bile çok mahçup oluyor.
tek başıma olsam, inan karpuz peynir yerim.. zaten yazın bu sıcağında yemek de istemiyor insan..
ama eşim çalışıyor, ben de eve gelince bir iki kap taze yemek olsun istiyorum.. olay bundan kaynaklanıyor..
ama gün geçtikçe ağırlaşıyorum, ağrılar da var.. artık eskisi gibi hevesim yok yapmaya, enerjim de.. eşim de farkediyor bunu..

benim bildiğim bin hamileden üç ya da beşinde bu sorun oluyor..
dediğin gibi folik asit vücutta depo edilen bi şey değil. o yüzden her gün alınması gerek..
ama şöyle bi şey de var.. bundan on sene yirmi sene önce folik asit mi vardı?
son yıllarda bu ortaya çıktı, kadınlarda bu bilinç yerleşti..
vitaminsizliğin varmış. bu önemli bi nokta.. ama nöral tüp defektlerinde kromozom ve dna ile alakalı sıkıntılar da sebep olabilir.
ben de folik asitten bihaberdim. hamile kaldığımda dr yazdı. o boş gebelik oldu, düşük yaptım.
dr 3 ay korun dedi. o süre de folik asite devam ettim. iki ay korundum, üçüncü ay korunmayı bıraktım ve hamile kaldım.
hamileliğim kesinleşince dr 12. haftanın sonuna kadar folik asite devam ettirdi.. yani öncesinde ve sonrasında 3 ay.
dediğin gibi ilk haftalarda omurilik gelişimini tamamlıyor ama dr yine de tedbirli davrandı..

ay Allah yardımcın olsun ya.. sen çalışıyorsun bana bi haller oluyor..
benim de haftada bire düştü randevular. aslında bugün dr çağırmıştı.. ama randevu bulamadım. çarşambaya aldım.
belki hafta başı ararım hastaneyi, asistanı alabilirse aradan alsın beni..
bana kalırsa, ilk gittiğimde beni çatı muayenesi bekliyoo:18:
bu arada ne kadar verdin doğum öncesi tahlillere.. ben devlet hastanesinde yaptırıyorum tahllilleri normalde..
ama çok ağırlaştım, uğraşmak zor olur şimdi..

kasılma derken, bebeğin bir yerde toplanmasını mi söylüyorsun yoksa
sancıları mı kastediyorsun anlamadım?:44:

sıkıntımdan bütün tv kanallarını kaybettim,napıcam ben şimdi ya off,hiç bir kanal yok tvde.çok işgüzarım ben çoolk,şimdi bu sinirle doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…