2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aslında bebeğin bir yere toplanması her zaman yaşadığım bir şey olduğundan önemsemedim tuhaf gelmedi.aynı anda ekrana bi baktım 100.ama hiç acı yoktu.kasılma denen şey buymuş.yani bebişin toplanması.bunlar düzenli olursa mutlaka gel dedi.siz de dikkat edin toplanmalara.çünkü o esnada bebişin kalp atışları 140-145 lere düşüyor.

hanımlar karnımın içi kaskatı oldu ve kasıklarımda bir ağrı var.. beline kadar vuruyor ağrısı ne oturunca geçiyor nede yürüdüğümde... bebeğim hareket ediyor hafif hafif ama karnım çok gergin ortadan ikiye ayrılcak gibi... ne oluyor bana sizce..?:18:

Ne guzel kalabalik burasi
Bizim haziran anneleri bombos kaldiDogurmadan 2-3 kisiyiz sanirsam
Arada bir sizleri okuyup rahatliyorum
Nede olsa hamile,hamile insanin halinden anlar

ben şu anda bunu yaşıyorum.. karnım müthiş gergin.. ne yapacağımı bilmiyorum...:18:

Canim endiselenme.Bu haftalarda gayet normal.
Doguma hazirlaniyor vucudun. Rahmin toparlaniyor.Tas gibi dimi? Ortasi toparlanmis gibi?

evet aynen o şekilde canım... canımı çok yakıyor ama.. bide kasıklarım ağrıyor buda onun etkisimi?
:26:

düzenli mi peki?doğumun en belirgin belirtisi bu çünkü.

2-3 gündür oluyor ama bugün çok canım yanıyor.. otursam aynı yürüsem aynı...

evet aynen o şekilde canım... canımı çok yakıyor ama.. bide kasıklarım ağrıyor buda onun etkisimi?
:26:

2-3 gündür oluyor ama bugün çok canım yanıyor.. otursam aynı yürüsem aynı...

Kasik agrisida varsa,sanci olma ihtimali yuksek.Sureklimi var bu agri?
Süre tutulabilcek sekildemi?

slmmm kızlarrr yalnız olunca evde ne yicem die şaşırdım valla sıkıntıdan :)) yalan dünyayı izliorum bi yandan ama yok eşim olmadan hiçbişeyin tadı yok

bugün yaklaşık 2den beri var ama o zamanlar bu kadar şiddetli değildi.. şuan fazla ağrıyor.. sancı bele vururmu..? belimde ağrıyor çünkü.. bilmiyorum süre tutmadım hiç..

Vurur canim
Bence hastaneyi ara veya git.Tr de sistem tam nasil bilmiyorum.Arayip ebe veya doktor ile konusma imkanin varsa onuda yap.Ama en iyisi hastaneye gtmek (bence)
Süre tutmaya calis
5dk da bir girip 1 dk suruyor ise dogum sancisidir

Vurur canim
Bence hastaneyi ara veya git.Tr de sistem tam nasil bilmiyorum.Arayip ebe veya doktor ile konusma imkanin varsa onuda yap.Ama en iyisi hastaneye gtmek (bence)
Süre tutmaya calis

bence de dr unu ara.ama düzenli olup olmadığını soracaktır mutlaka.malum hafta sonu.en azından için rahat etsin.gerçek sancıysa belki ciğer geliştirici iğne yapar belki durdurur.riisske atma canım.bize de cevap yazarsın.

Vurur canim
Süre tutmaya calis

eğer sancıysa çok kötü çünkü çantam falan hazır değil.. ve eşimde evde yok... tamam tutayım ama hiç geçmiyor gibi geliyor bana..

Allah Allah.. ben hiiç bilmiyordum bunu.. anlattığın ''kasılma'' denen olayı son günlerde sık yaşıyorum..
ama ağrı hissetmiyorum.. sol bacağımla kasığımın birleştiği noktada sabit bi ağrı var. ama kasılmaya bağlı bi acı hissetmiyorum.
nst'ye 2 kez girdim. o anlarda rastgelmedi kasılma.. bu haftaki randevumda dikkat edicem.. çok sağol..tecrübe başka bi şey işteee..

benim karnım da taş gibi oluyor.. sanki yıltılacakmış gibi gergiiin..

bugun aynı seyler bana da oldu cnm dr en yakın yerde nst cektır dedı cektırdım sancılar cok sıktı ama degeri 50 lerdeydı dr a fax cektık senın normalın bu dedı korkulacak bısey yok streslı bı gundu benım ıcın ondan buyuk ıhtımal yoksa kızıma gel artık dıyorum ama hıc oralı degıl kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…