2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide doğum pozisyonunda canım,hatta doktorum yokladı resmen dedi.Kafası çıktı çıkacak gibi duruyor açılma yok ama silinme var bizde şimdi durdurmaya çalışıyoruz yat dedi doktorum hiç kalkmadan yatıyoruz.Şu an doğsun hiç istemiyorum çok küçük daha.Ama sen 1 ay oldu diyince benim içime su serpildi resmen demekki öylede durabiliyor.Sen hareketlerini kısıtladın mı peki hep yattınmı mesela???

yok cnm ben yatmadım hatta işe bile gıttım ama nidilat kullandım gunde 4 tane bıde cıger gelıstırıcı ıgne yaptılar nıdılat bende yan etkı yaptı ayaklarım 2 katına cıktı resmen 36. hafta bıtmesıne yakın ılacı kestık ama ondan sonra hıc bısey yok sancı cok ama acılma olmadı dr bu sekılde 40 haftayı bıtıren cok oluyor dedı ben yatmadım ama yuruyus iş falan hıc bısey yapmadım yemek bıle yapmadım bı kendı annemde bı kayın valıdemde yedık saolsunlar işe gitmemede toplu tasıma aracına bınmeyecekse evde cok sıkılır yoksa hep oturacak mumkun olan her yerdede ayaklarını uzatacaksın demıstı dr cnm hayırlısı olsun ınsallah bekler yavrun cnm

canım allah yardımcınız olsunuz umarım teşhis konmaz geçici bir durum olmuş olur ama şunu söleyeyim topuk kanında normal çıksa da sonrasında yükselebiliyor bu değerler bu işle uğraştığım için denk geliyorum bu tip durumlara maalesef... topuk kanında problem çıktıgında mutlaka ailelere ulaşılıyor ve yapılması gereken ne ise ailelere bilgi veriliyor... pzt sonuclarınızdan haberdar et canım merak ederim....

merhaba kızlaarr bişey sorucam size. önümüzdeki hafta annem gelio kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştricez, temizlik falan bildiğiniz ve çoğunuzun yaptığı şeyleri yapıcaz ana kız:) hacı şakir in granülmatik sabunundan aldım fakat yumuşatıcı da almam gerekir mi?? yani o sabun nasıl yapıo hiç bilmiorum ilk kez kullanıcam.. eğer gerek varsa kullandığınız markayı da yazabilir misiniz kızlarr:)

gerek yok cnm bence en saglıklısı kullanmamak zaten ozellıkle ılk basta ben granullu sabunla yıkadım hala yumusacık herseyı ama unutmadan extra su yapmayı unutma sabun kolay cozulmuyor cunku ozellıkle orgu olanlara asarken dıkkat et sabun kalıntısı olabılıyor

yaaa öyle mi diosun, teşekkür ederim canım insan bilmeyince işte... söylediğin ii oldu ekstra su yapıcaz o zaman:)) ayy sağolasın valla, ne zor şeymiş şu acemilik yaw:)

inşallah canım bizde hep ayaklarımızı uzatıyoruz oturmuyoruz bile sadece wc ye kalkıyorum ama gerçekten zor,onlar iyi olsunda napalım.Ama bana iğne falanda vermedi yarın 35+1 olacaz belki ondan gerek görmedi yada daha durur gibi düşündü bilemiyorum....

kızlar ben mayıs annesi oldum darısı hayırlısıyla başınıza size tavsiyem bu sıcaklarda emzirme sütyeni 1 adet alın emzirme atleti daha fazla alın daha kullanışlı oluyor birde doğunca emmeden hemen önce çok küçük bir parça hurmayı ağzına verin gerçekten memeyi daha iyi kavrıyor:)

canım bizde ilk başta h.şakiri kullandık annem tutturmuştu en iisi diye ama 2.ye durulattık yinede kalıyor gibi geldi bide granüllü olduğu için makineyi tıkıyor o yüzden bi yıkamdan sonra dalinin sıvısına döndük memnnun kaldık,yumuşatıcıya hiç gerek yok zaten bebeğin tenine iyi gelmiyormuş ilk zamanlarda

selam kızlar bugun doktora gıttım sabah kontrole .. nst de hıc sancım cıkmadı . hersey guzeldı kalp atıs hızımız da normaldi sukurler olsun . hıc kılo almamısım yıne 84 kıloyumm . oğlum 17 gun once 2100 gramdı sımdı 3 kıloyu gecmıs Sükür sana yaratann boyumuz hakkında bir bılgımız yok pozısyonu oldukca normaldi yani olması gereken gibi
sol kalca bitiminde olan fıtıktan bahsettim . jınekolog beyin cerrahına yolladı .. beyın cerrahı bazı egzersızller yaptırdı ve sen normal dogurmamalısın dedi . 2 sinir arasında ileride yürümemi etkıleyecek bir fıtık var ıkınamazsın dedi. rapor yazdı ve kadın dogumcuma yolladı ( not yeni cıkan yasadan haberınız varmı bılmıyorum ama saglık bakanlıgı bıldırgesıyle özel hastaneler ve üniversıte hstaneleri de dahil zorunlu ve tıbbi zorunluluk olmadıkça sezeryan kattiyen yapmıyor ayrıca istersen milyarder ol işe yaramıyor )kadın dogumcum raporumu bashekıme sunacak onaylanırsa sezeryan onaylanmassa normal dogum olacagımm .. durum bu kızlar haberiniz olsunn

Maşallah kız paşanın kilosu harika Senin için riskliyse inş. onaylar diyelim sezeryanı...

bende acılma vardı belkıde ondan ıgne yaptılar bıde nıdılat bana yan etkı yapınca yapacak bısey kalmadı dr her ıhtımalı dusunelım dedı bu haftayıda bıtırınce zaten normal dogum olmus oluyor bebegın kac kılo cnm bu arada ben acılmam nasıl oldu hıc anlamadım agrım sızım sımdı daha cok ama olmuyor

öyle mi diosun canım yaaa( tühh yaa makineyi tıkamasa bari yaww.. bende hep çevremden onu gördüğüm için onu aldım. olmazsa dalin in sıvısı da aklımda bulunsun. bi deneyim şunu da olmazsa bende ona dönerim... çook sağol canım

2700 grdı canım iki gün önce o yüzden biraz daha toparlansana diyorum en azından bi 15 gün dursa..Bakalım artık allaha emanet nasip kısmet...

o acayıp bısey ya durula durula cıkmıyor . ben arkadastan 1 bardakcık aldım deneyeyım begenırsem alırım dedim . sa olsun verdi . 1 defa kullandım 3 defa duruladım dalin sıvı aldımmm cok memnun kaldım bebek kokulu

maşalllah canım bebeğinin kilosu falan gayet yerinde çok iyi:)) senin için hangisi doğruysa onu yapmalısın artık... ayy bu yasa da ne gereksiz bir şey yaaaa... hadi sağlık açısından belki zorunluluk olabilir ama yaaaa doğumdan gerçekten çok korrkanlar, normal şekilde doğurmak istemeyenler ne olacak?? hayatımda bu kadar saçma bir yasa daha görmedim ben!

Kızlar geçen hafta doğum yapan arkadaşıma bebek görmeye gittik akşam.Esila bebek 3400 gr doğmuş şimdi 3300 gr. falanmış.ayy küçücük kucağıma bile alamdım.Benim oğlan belki o kadar bile olmayacak kilosu nasıl alacam kucağıma diyorum.O da alışırsın zamanla ilk zaman ben de zorlandım diyor... Ayy Allah'ım sağlıklı olsunlar da...

benim ilk işim yarın bir tane de dalin sıvı almak olucak gibi görünüo:) sen akıllı dfavranmışsın keşke bende 1 bardakçık alsaydım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…