2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

rica ederim canım,dene bakalım belki sen memnun kalırsın ama bizim koca bi paket öylee kaldı :26:

bebegın kılolu olması da artık gecerdi bır sebep degıl sadece makat pozısyonu gecerli bir sebep dunya saglık örgutu musade etmıyor cunku . doktorum dıyor ki benım 2 kızım var esımın 2 sezeryanını da ben yaptımm ne var szeryanda herkes normal mi dogurmak zorunda . normalın avantajları cok ama devlet bedenimizi yönetıyor haksız mıyım dedi . ne olacak bundan sonra rahim sarkmaları komplıkasyonlar sıkıntılı dogumlar ve doktorun yuzunden oldu dıyen refakatcıler .. benım sucum ne dedi dr şokk oldumm

yerım onu ben Allah hayırlı evlat etsinnn

hadi yaaaa! valla doktorun çok haklıymış.. nedir bu böyle bedenlerimizi de yönetme hakkı.. bu böyle zart die çıkarılacak bi yasa mı?? her şeye referandum yapıosun sor bakalım bi halka istiomu! benim doktorumda 2 çocuğunu da sezaryenle yapmış.. çoook ama çoook haklııı!! valla sinirimden doğurcam şimdi

ayrıca ilk sezeryan olursa dıgerlerını de yapıyorlar ya artık oda yok vajınal normal dogum hemencecikk

selamlar. ben mayıs ayının 16 sında adet olmuştum serophene kullandım. bu ayın 15 inde en geç adet olmam gerekiyordu. olmadım. 4 gün geçince test yaptım ucuz olan testlerden. negatif çıktı. şuan 8 gün geçti. acaba idrar testi bir daha ne zaman yapsam. pek bi beliti yok. sadece işim oturarak olduu için otururken adet ağrısı gibi oluyor. birde göğüs uçlarında sızlama oluyor dokunduğum zaman. sizce nezaman test yapmalıyım?. int bazı yazılar okudum bu tarz ilaç kullanıpta kiste de çevire biliyormuş çatlamadıysa yumurta. 8 günde çıkarmı idrar testinde?

benim ilk işim yarın bir tane de dalin sıvı almak olucak gibi görünüo:) sen akıllı dfavranmışsın keşke bende 1 bardakçık alsaydım :))

ya cnm sen kendın dene ben dalan marka almıstım ben memnun kaldım belkı sende kalırsın makınadan makınayada degısıyor ben bıde hashasda yıkadım yanı ona ragmen hıc kalmadı sabun

ayrıca ilk sezeryan olursa dıgerlerını de yapıyorlar ya artık oda yok vajınal normal dogum hemencecikk

aferin onlara meclistekiler doktorlardan daha iyi biliolar zaten sağlığı... acaba o meclistekiler bir pansuman yapabilirler mi!! oturdukları yerden biz e hemde en mahrem , en önemli şeyimize karışıolar

arkadaşlar sizleri hergün takip ediyorum fakat yazmıyorum bir kaç sorum olacak sizlere,
-hastane çantanıza ped mi yoksa hasta bezi mi koydunuz?
-bebeğiniz için şu burun aspiratörlerinden aldınız mı kullanışlı birşey mi?

ben büyük pedlerden koyucam ama hasta bezi de aklımı karıştırmıyor diil hani.. belki alırım biraz da ondan koyarım her ihtimale karşı.. brun aspiratörü ise bir arkadaşımın tavsşyesiyle aldım. çok lazım oldu çok kullanıorum diyince aldım ben ama tabşi görücez bakalım ne kadar kullanışlı...

ped+hasta bezi koydum ben,bazen ped yetmeyebiliyormuş
chicconunkini aldım ama kullanışlı olup olmadığını bilmiyorum deneyip görecez

kızlaarrr birşey daha sorucam. ben ana kucağı falan almadım... almam gerekir mi??? yani bizim arabamız yok.. almayı düşünüoduk kayınpeder almayın şimdi ben arabayla geliorum diyince kaldı... eee şimdi benim kızım babasının kucağında mı çıkıcak hastanede ne dersiniz, ne yapayım??

zeynepcimmmm senin adına çokkkk sevindim ne güzel kuzucuğunda iyi gelişmiş allahım nazarlardan saklasın benimde kontrolüm vardı bugün kızım 2850 gr olmuş dr artık hafta da bir göreceğim seni dedi hayırlısı ile doğurup elimize bir alsak bebişlerimizi

KIZ ZEYNEPPP MAŞALLAHIN VAR NE OLMUŞ O KUZUCUK ÖYLE 3.500 U GEÇER SENİN KUZUNDA...
ÖMÜRCÜK TOMBİŞ OLCAK DESENE...
EEE DÜN KİMSE DOĞURMADIMI ARTIK HERGÜN BİRİ DOĞURSA SONRA SIRA BİZEDE GELSE:d

gunaydın güzel hanımlar

dün zeynebin yazdıgı sezeryan izni olayı cok canımı sıktı sahsen ben normal dogumdan cok korkup sezeryanı seçenlerdenim. bakalım cumartesi günü doktora randevum var o ne sölicek cünkü ben sezeryan olmak istiyorum.

devletin bi yatagımıza girmedigi kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…