- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.381
öyle mi diosun canım yaaa( tühh yaa makineyi tıkamasa bari yaww.. bende hep çevremden onu gördüğüm için onu aldım. olmazsa dalin in sıvısı da aklımda bulunsun. bi deneyim şunu da olmazsa bende ona dönerim... çook sağol canım
bebegın kılolu olması da artık gecerdi bır sebep degıl sadece makat pozısyonu gecerli bir sebep dunya saglık örgutu musade etmıyor cunku . doktorum dıyor ki benım 2 kızım var esımın 2 sezeryanını da ben yaptımm ne var szeryanda herkes normal mi dogurmak zorunda . normalın avantajları cok ama devlet bedenimizi yönetıyor haksız mıyım dedi . ne olacak bundan sonra rahim sarkmaları komplıkasyonlar sıkıntılı dogumlar ve doktorun yuzunden oldu dıyen refakatcıler .. benım sucum ne dedi dr şokk oldummmaşalllah canım bebeğinin kilosu falan gayet yerinde çok iyi:)) senin için hangisi doğruysa onu yapmalısın artık... ayy bu yasa da ne gereksiz bir şey yaaaa... hadi sağlık açısından belki zorunluluk olabilir ama yaaaa doğumdan gerçekten çok korrkanlar, normal şekilde doğurmak istemeyenler ne olacak?? hayatımda bu kadar saçma bir yasa daha görmedim ben!
Kızlar geçen hafta doğum yapan arkadaşıma bebek görmeye gittik akşam.Esila bebek 3400 gr doğmuş şimdi 3300 gr. falanmış.ayy küçücük kucağıma bile alamdım.Benim oğlan belki o kadar bile olmayacak kilosu nasıl alacam kucağıma diyorum.O da alışırsın zamanla ilk zaman ben de zorlandım diyor... Ayy Allah'ım sağlıklı olsunlar da...
16 ytl bide 2 lıtrecik sey pahalı kuzum yawww .. bebek deterjanı alt üst biz anneler piypirikli ve ince detaycıyız yaaa geçiriyorlar bizebenim ilk işim yarın bir tane de dalin sıvı almak olucak gibi görünüo:) sen akıllı dfavranmışsın keşke bende 1 bardakçık alsaydım :))
bebegın kılolu olması da artık gecerdi bır sebep degıl sadece makat pozısyonu gecerli bir sebep dunya saglık örgutu musade etmıyor cunku . doktorum dıyor ki benım 2 kızım var esımın 2 sezeryanını da ben yaptımm ne var szeryanda herkes normal mi dogurmak zorunda . normalın avantajları cok ama devlet bedenimizi yönetıyor haksız mıyım dedi . ne olacak bundan sonra rahim sarkmaları komplıkasyonlar sıkıntılı dogumlar ve doktorun yuzunden oldu dıyen refakatcıler .. benım sucum ne dedi dr şokk oldumm
yerım onu ben Allah hayırlı evlat etsinnn
ayrıca ilk sezeryan olursa dıgerlerını de yapıyorlar ya artık oda yok vajınal normal dogum hemencecikkhadi yaaaa! valla doktorun çok haklıymış.. nedir bu böyle bedenlerimizi de yönetme hakkı.. bu böyle zart die çıkarılacak bi yasa mı?? her şeye referandum yapıosun sor bakalım bi halka istiomu! benim doktorumda 2 çocuğunu da sezaryenle yapmış.. çoook ama çoook haklııı!! valla sinirimden doğurcam şimdi
16 ytl bide 2 lıtrecik sey pahalı kuzum yawww .. bebek deterjanı alt üst biz anneler piypirikli ve ince detaycıyız yaaa geçiriyorlar bize
benim ilk işim yarın bir tane de dalin sıvı almak olucak gibi görünüo:) sen akıllı dfavranmışsın keşke bende 1 bardakçık alsaydım :))
bana göre pahalı da baskasına gore nasıl bılemem kuzummmvalla haklısın o kadar varmıymış yaaaa!! adamlarda bilio tabi kimse ne geçireceğini
ayrıca ilk sezeryan olursa dıgerlerını de yapıyorlar ya artık oda yok vajınal normal dogum hemencecikk
ya cnm sen kendın dene ben dalan marka almıstım ben memnun kaldım belkı sende kalırsın makınadan makınayada degısıyor ben bıde hashasda yıkadım yanı ona ragmen hıc kalmadı sabun
bana göre pahalı da baskasına gore nasıl bılemem kuzummm
1 kapak koyuyorsun misss oluyoooo ..
yumusatıcısı da 10 tl :)
arkadaşlar sizleri hergün takip ediyorum fakat yazmıyorum bir kaç sorum olacak sizlere,
-hastane çantanıza ped mi yoksa hasta bezi mi koydunuz?
-bebeğiniz için şu burun aspiratörlerinden aldınız mı kullanışlı birşey mi?
arkadaşlar sizleri hergün takip ediyorum fakat yazmıyorum bir kaç sorum olacak sizlere,
-hastane çantanıza ped mi yoksa hasta bezi mi koydunuz?
-bebeğiniz için şu burun aspiratörlerinden aldınız mı kullanışlı birşey mi?
selam kızlar bugun doktora gıttım sabah kontrole .. nst de hıc sancım cıkmadı . hersey guzeldı kalp atıs hızımız da normaldi sukurler olsun . hıc kılo almamısım yıne 84 kıloyumm . oğlum 17 gun once 2100 gramdı sımdı 3 kıloyu gecmıs Sükür sana yaratann boyumuz hakkında bir bılgımız yok pozısyonu oldukca normaldi yani olması gereken gibi
sol kalca bitiminde olan fıtıktan bahsettim . jınekolog beyin cerrahına yolladı .. beyın cerrahı bazı egzersızller yaptırdı ve sen normal dogurmamalısın dedi . 2 sinir arasında ileride yürümemi etkıleyecek bir fıtık var ıkınamazsın dedi. rapor yazdı ve kadın dogumcuma yolladı ( not yeni cıkan yasadan haberınız varmı bılmıyorum ama saglık bakanlıgı bıldırgesıyle özel hastaneler ve üniversıte hstaneleri de dahil zorunlu ve tıbbi zorunluluk olmadıkça sezeryan kattiyen yapmıyor ayrıca istersen milyarder ol işe yaramıyor )kadın dogumcum raporumu bashekıme sunacak onaylanırsa sezeryan onaylanmassa normal dogum olacagımm .. durum bu kızlar haberiniz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?