2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dalin sivi deterjanla yikadim herseyini, sabunlar tam akitilmiyor giysilerin ustunde parca parca kliyormus, iyice durulamayi unutma:)

Ana kucagi bn aldim bebek arabasinin da parcasiydi, bnce o tarz bsey almalisin, bryere gderken rahatca icine koyarsin bebisi yoksa kucaginda mi tasycan hakkaten yazik kemikleri batar kucucuk seyin. Kumastan olan dha portatif ana kucaklarida vr onlarada bkabilirsin bnce:)

Hayırlı olsun canım şimdiden,benimde yarın kardesim girecek bende acayip heyecanlıyım :) Mimarlık istiyor, ben ondan daha cok istiyorum çünkü kazanırsa annem kız kardeşimle istanbula gelecek :) dua ediyorum ki İstanbul olsun ...

İnş. istediiniz gibi olur tatlım.Benim küçüğüm marmara üni de hukuk okuyordu , dondurdu şimdi okulu babamın çok başı ağrıdı bu kardeşime ankara ve konyadan başka yer yazmak yok diyor.HAyırlısı olsun inş.Ben de eskişehiri yazsın sizde gelin diyorum da bizimkiler eskişehiri pek sevmiyorlar

İlk bebeğimi sezeryan ile doğurdum 2. yi normal doğurmak istediğimi dr uma söyledim.Sezeryan sonrası normal doğum için tam teşekkülllü üniversite hastanesi ya da büyük bir hastane olması gerekiyormuş.Normal doğum sırasında herhangi bir ters durumda ameliyathane ve ekibinin hazırda beklemesi gerekiyormuş.Küçük bir şehirde yaşadığım için Dr um bu hastanede ben bu sorumluluğu alamam dedi.Dolayısıyla yine sezeryan olacağım.Sonuç itibariyle ilk çocuğunu sezeryanla dünyaya getiren 2. yi getirebiliyor.Bu konuda bir yasak yok.Ayrıca yurtdışında normal doğum yaptırıyorlar.Sezeryan tıbbi gereklilik olmadıkça yasak.Amerikada bebeğin makat gelişi bile normal doğuma engel değilmiş araştırmalarıma göre.Bebek döndürme teknikleriyle doğuma kadar bebeği çevirebiliyorlarmış.Bakınız -------http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/

benin dr yasağı hiç dile getirmedi.direk gün verdi.hem ilki sezeryan olduğun için mecburmuşuz.normal yapma ihtimalimiz çok düşük ve riskli.sancı sebebiyle önceki rahim dikişleri açılıp bebek karın içine doğabilir,kaybedebilirmişiz.bir de bana göre isteyen dr.rapor çıkartıp ameliyat edebilir.yasaklayanlar gelip çatı muayenesi vs yapacak değillerdir her halde.

canım benim bende endişeyle eşime sordum... ne yani şimdi illa da normal mi doğurmak zorundayım die ama yok öyle birşey yaa dedi.. doktorun ne derse onu yapmak zorundasın dedi... benim doktorum bana sezaryen demişti sonuçta rapor yazmada ne var dedi. bişey yazar(ör: makat gelişi yada plasenta previa vb) o nedenlerden dolayı sezaryen olması gerekio denir dedi... benim eşim ortopedi uzmanı... o da daha bu sabah öğrendi fakat doktorrumla konuşup daha doğru bilgiyi almak istiorum ... yani devlet normal dio eğer bir sağlık problemin yoksa...

aynen canım yaaaa gıcık oldum bende... hadi benim şu an plasenta previa teşhisim var ama artık alıştırdım kendimi sezaryene şimdi pat die yasa çıkarıolar.. meclistekiler ne biliosa!! evet aynen yakında hangi pozisyonda çocuk yapılacağını da söylerlerse hiç şaşırmıcam!! eşim doktorun ne derse onu olursun dio umarım öyledir... doktorunla konuş da bizi de bilgilendir canım

kızlar aramızda 2 şer gün var dün doktorum 20 temmuz a gün verdi bana sezeryan olacak dedi ama sezeryanın yasaklandığından haberi yokmuydu acaba doktorumun :):) bende kızımı gördüm diye heyecandan hiç aklıma gelmemiş sezeryanı sormak artık haftalık kontrole gidicem cuma günü sorayım bakalım doğumlu ilgili ne diyecek ??

hepiniz doğurun ben en son doguracam
bu sancı ne zamandan berı var

Salı günü sancıları çok hafif hissetmeye başladım.Çarşambadan beri de hafif sancılar sürekli ama arada şiddeti artıyor, biraz rahatsız ediyor.Bir de oturduğum yerde terliyormuyum suyum mu geliyo anlamıyorum.Bi kalkıyorum bacaklarım su içinde hemen lavaboya koşuyorum iç çamaşırıma bakıoyrum ıslaklık yok.

yok artık iyice durulamadan o çamaşırlar makineden çıkamazD haklısın birşey almam gerek diorum ama nasıl birşey alacağıma karar veremiorum ben dediğin gibi en iyisi ana kucağı alayım yaa böyle olmayacak... yani belki ilk gün kucakta çıkar ama sonra doktora, aşıya giderken ne yapıcak mutlaka birşey lazım dimi ama...

canım dogum sancısı olsa salıdan berı 10 kere dogurmustun.yalancı sancıdır ama sen yıne de uyanık ol

canım dogum sancısı olsa salıdan berı 10 kere dogurmustun.yalancı sancıdır ama sen yıne de uyanık ol

Tabi canım.Bir de benim adet sancılarım çooooook şiddetli oluyordu.Bu sancılar benim için vız gelir trıs gider...Belli olmaz ben bu sancılarla 41 bile görürüm belki.Ayy o kadar beklemeyeyim yaaa Sen de hiiiç mi sancı yok ? azcık da mı yok ?

Maşallah cnm bebeğine çok güzel kilo almış seninle günlerimiz aynı bende en son dört hafta önce gitmiştim bu cuma benimde kontrolüm var bende bebeğimin kilosunu merak ediyorum cnm doğumunda senin ve bebeğin için nasıl hayırlıysa öyle olur inş

herkese merhaba kızlaarrr, umarım her şey yolundadır... benim de resmen şeyim zonkluyor, sızlıyor( idrar yolları enfeksiyonu mu oldum acaba die tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı.. neden olur acaba? bana bu konuda yardımcı olucak birileri yada bilgisi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…