- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.421
Bende dalin sivi deterjanla yikadim herseyini, sabunlar tam akitilmiyor giysilerin ustunde parca parca kliyormus, iyice durulamayi unutma:)merhaba kızlaarr bişey sorucam size. önümüzdeki hafta annem gelio kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştricez, temizlik falan bildiğiniz ve çoğunuzun yaptığı şeyleri yapıcaz ana kız:) hacı şakir in granülmatik sabunundan aldım fakat yumuşatıcı da almam gerekir mi?? yani o sabun nasıl yapıo hiç bilmiorum ilk kez kullanıcam.. eğer gerek varsa kullandığınız markayı da yazabilir misiniz kızlarr:)
kızlaarrr birşey daha sorucam. ben ana kucağı falan almadım... almam gerekir mi??? yani bizim arabamız yok.. almayı düşünüoduk kayınpeder almayın şimdi ben arabayla geliorum diyince kaldı... eee şimdi benim kızım babasının kucağında mı çıkıcak hastanede ne dersiniz, ne yapayım??
Günaydın hanımlar...nasılsınız ? babamızla kahvaltı yaptık , onu işe yolladık oğlumla ikimiz kaldık yine başbaşa...Bu arada kardeşim öss ye girmişti annemi bir arayayım.İnş. iyi geçmiştir 2. hukukçumuz yolda...
Hayırlı olsun canım şimdiden,benimde yarın kardesim girecek bende acayip heyecanlıyım :) Mimarlık istiyor, ben ondan daha cok istiyorum çünkü kazanırsa annem kız kardeşimle istanbula gelecek :) dua ediyorum ki İstanbul olsun ...
benim ayaklarım çok şişti ya
Sezeryan yasaklanmış...
Tıbbı mecburiyet dışında sezeryana izin verilmeyecekmiş...
Peki bu tıbbı mecburiyetin içerisine ilk bebeği sezeryan ile doğurmak girmiyormu?
Aaaaa yaaaa insanın kafasını karıştırıolar yasayı ve kapsadığı tüm mecburiyetleri asıl gerekli makamlara yani hamilelere söyleseler ya...
Yani şimdi ben zoraki sezeryan mı olacağım,yoksa normal denem şansım olacakmı?
Eşi dr olanlar yada bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi?
ayrıca ilk sezeryan olursa dıgerlerını de yapıyorlar ya artık oda yok vajınal normal dogum hemencecikk
Sezeryan yasaklanmış...
Peki bu tıbbı mecburiyetin içerisine ilk bebeği sezeryan ile doğurmak girmiyormu?
Aaaaa yaaaa insanın kafasını karıştırıolar yasayı ve kapsadığı tüm mecburiyetleri asıl gerekli makamlara yani hamilelere söyleseler ya...
selam kızlar.ben hala doğurmadım,tık yok
Ben bile doğururum kız sen daha bekleYa ben de sancı var sürekli ama arada şiddeti artıyor ama hani yerinde duramazsın doğum sancısı olsa diyorlar ya o kadar değil...:44::44::44: Acaba ne zaman doğuracağız
Sezeryan yasaklanmış...
gunaydın güzel hanımlar
dün zeynebin yazdıgı sezeryan izni olayı cok canımı sıktı sahsen ben normal dogumdan cok korkup sezeryanı seçenlerdenim. bakalım cumartesi günü doktora randevum var o ne sölicek cünkü ben sezeryan olmak istiyorum.
devletin bi yatagımıza girmedigi kaldı.
evet 2 gün var aramızda. benim kız olacak insallah Allah hayırlısınız eksiksiz noksansız versin insallah hepimize. benim bebek en basından beri iri gidiyodu tabi dogum zamanı kilo almıyolarmıs ben 2 hafta önce yani 34.cü jaftamda gittigimde 3 kg idi. bakalım doktora bu hafyta cumartesi gfidicez. 2 haftada ne kadar almıstır bilemiyorum. dahada doguma var. ama ben sezeryan istiyorum bakalım kaç kg olmus. son haftalarda bebekler ne kadar alıyor biliyormusun? su an 36.cı haftadayım. ne kadar olmusturki
hepiniz doğurun ben en son doguracam
bu sancı ne zamandan berı var
Bende dalin sivi deterjanla yikadim herseyini, sabunlar tam akitilmiyor giysilerin ustunde parca parca kliyormus, iyice durulamayi unutma:)
Ana kucagi bn aldim bebek arabasinin da parcasiydi, bnce o tarz bsey almalisin, bryere gderken rahatca icine koyarsin bebisi yoksa kucaginda mi tasycan hakkaten yazik kemikleri batar kucucuk seyin. Kumastan olan dha portatif ana kucaklarida vr onlarada bkabilirsin bnce:)
Salı günü sancıları çok hafif hissetmeye başladım.Çarşambadan beri de hafif sancılar sürekli ama arada şiddeti artıyor, biraz rahatsız ediyor.Bir de oturduğum yerde terliyormuyum suyum mu geliyo anlamıyorum.Bi kalkıyorum bacaklarım su içinde hemen lavaboya koşuyorum iç çamaşırıma bakıoyrum ıslaklık yok.
canım dogum sancısı olsa salıdan berı 10 kere dogurmustun.yalancı sancıdır ama sen yıne de uyanık ol
selam kızlar bugun doktora gıttım sabah kontrole .. nst de hıc sancım cıkmadı . hersey guzeldı kalp atıs hızımız da normaldi sukurler olsun . hıc kılo almamısım yıne 84 kıloyumm . oğlum 17 gun once 2100 gramdı sımdı 3 kıloyu gecmıs Sükür sana yaratann boyumuz hakkında bir bılgımız yok pozısyonu oldukca normaldi yani olması gereken gibi
sol kalca bitiminde olan fıtıktan bahsettim . jınekolog beyin cerrahına yolladı .. beyın cerrahı bazı egzersızller yaptırdı ve sen normal dogurmamalısın dedi . 2 sinir arasında ileride yürümemi etkıleyecek bir fıtık var ıkınamazsın dedi. rapor yazdı ve kadın dogumcuma yolladı ( not yeni cıkan yasadan haberınız varmı bılmıyorum ama saglık bakanlıgı bıldırgesıyle özel hastaneler ve üniversıte hstaneleri de dahil zorunlu ve tıbbi zorunluluk olmadıkça sezeryan kattiyen yapmıyor ayrıca istersen milyarder ol işe yaramıyor )kadın dogumcum raporumu bashekıme sunacak onaylanırsa sezeryan onaylanmassa normal dogum olacagımm .. durum bu kızlar haberiniz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?